Familie en Organisatie Opstellingen

Herken jij dat je iets heel graag wilt en toch diep van binnen niet volledig gelooft dat het mogelijk is.
Zo saboteren we keer op keer ons eigen succes.
Als je echt moeiteloos wilt gaan ondernemen op je eigen-wijze zal je eerst moeten opruimen.


Ben jij ondernemer, zzp’er en merk je dat je je regelmatig in of tegenhoudt? Dan gaat een opstelling jou helpen om te onderzoeken wat er in de onderlaag speelt. Een opstelling biedt namelijk snel inzicht en dringt door tot de kern, werkend op een dieper niveau, waardoor jij en je bedrijf (weer) in beweging komen.

Soms lijkt alles als vanzelf te gaan, alles lukt. Is dat omdat je de juiste dingen op het juiste moment deed, of omdat je er volledig zelf in geloofde? We kennen echter ook die momenten waarop het niet stroomt. Ondanks alle mooie ideeën en plannen houden we onszelf toch weer in of komen we niet vooruit. We vervallen in oude patronen of zetten niet door. Op zulke momenten kunnen we er vaak niet precies de vinger er op leggen waarom.

Zonder dat je het weet spelen er in jou allerlei dynamieken die ervoor zorgen dat het niet volledig kan stromen tussen jou en je bedrijf. Vaak dragen we allerlei beperkende overtuigingen bij ons, dingen die we hebben gezien en geleerd in ons systeem van herkomst, het gezin of al heel vroeg in ons leven door ervaringen bepaalde conclusies getrokken waar we nog steeds trouw aan zijn. 

Tijdens de opstelling ontdek jij hoe je als ondernemer het (weer) kan laten stromen. Dit gebeurt op een interactieve en dynamische manier, waardoor je hoofd, hart en ziel weer op één lijn komen. Want als het goed met je gaat, zullen jouw bedrijf en jouw klanten daarvan profiteren.

Waarom opstellingen écht werken!

Een (familie)opstelling laat direct zien wat er speelt in de onderstroom, ook wel de zielslaag genoemd. Ze maken het onzichtbare zichtbaar. Hoe het precies werkt weet niemand, dát het werkt laat het elke keer weer zien. Het is en blijft magisch. De invloed van je systeem is zoveel groter dan je kan bevatten. In bijna elke situatie waar je nu tegenaan loopt, ook al lijkt het niks te maken te hebben met je systemische herkomst, zijn opstellingen zeer helpend.

Het is mogelijk om een individuele familie- of organisatieopstelling te boeken en ook organiseer ik regelmatig opstellingsdagen voor ondernemers  en leiders om de onderlaag zichtbaar te maken en werkelijke transformatie te realiseren.

 

Waarvoor een familieopstelling heel goed werkt?

N

Je houdt jezelf in, spreekt je niet echt uit en past jezelf toch weer aan anderen aan.

N

Patronen blijven zich maar herhalen, je hebt van alles geprobeerd maar je komt toch weer in dezelfde situaties terecht en je blijft tegen dezelfde gevoelens aanlopen.

N

Je gaat steeds weer over je eigen grenzen heen, zowel thuis als in je bedrijf.

N

Ik heb moeite om mijn ideale klant te bereiken.

N

Ik heb een haat-liefde verhouding met geld.

N

Je bedrijf loopt nog niet goed zoals je had verwacht. Je hebt het gevoel dat je hard moet werken, blijft ploeteren en forceren, terwijl het resultaat vooralsnog uitblijft.

N

Ik heb belangrijke keuzes te maken in mijn bedrijf en wil graag weten hoe mijn nieuwe doelgroepen gaat reageren op mijn nieuwe product of merk.

N

Ik wil er erg graag 100% voor gaan, maar voel dat ik de voet op de rem heb.

N

Je voelt je niet vrij of durft niet echt  keuzes te maken waarin je trouw blijft aan jezelf.

N

Je hebt last van negatieve stemmetjes en gevoelens waarvan je niet precies weet waar ze vandaan komen, maar ze beperken je telkens weer om niet ten volste te genieten en in actie te komen.

N

Je voelt dat er zoveel meer mogelijk is en toch lukt het je niet om dit te manifesteren in de realiteit.

Deelnemen aan een opstellingsdag ?

We werken met kleine groepen zodat er echt aandacht is voor jouw individuele proces. In een veilige setting waar jij je volledig durft over te geven. Het werken met  opstellingen is één van de meest transformerende manieren om blijvende verandering te realiseren. Je krijgt nooit meer dan je aankan en ook niet minder.

Na een lekkere kop thee of koffie bij binnenkomst, starten we de dag met een fijne meditatie om aan te komen. Ik zal mijn kennis met je delen over de invloed van het systeem en natuurlijk gaan we werken met opstellingen om meer helderheid te krijgen over wat er nu echt speelt. Voor iedereen is er ruimte om een vraag in te brengen. Ook als toeschouwer of representant zul je merken dat je nieuwe inzichten krijgt en dat er kwartjes gaan vallen.

Deze dag is totaal verzorgd, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. We starten om 10 uur en werken tot circa 16 uur.
Je mag altijd een vraag inbrengen maar niks moet. De investering is uiteraard volledig zakelijk aftrekbaar.

 

Het voorgesprek

Een opstelling begint met het bespreken van jouw vraag die je wilt inbrengen. Doordat we dit niet enkel analytisch maar ook systemisch bekijken, zul je merken dat je anders naar de situatie gaat kijken.

De opstelling

Daarna gaan we alles rond jouw vraag in beeld brengen. Jij als deelnemer plaatst intuïtief mensen of dingen die te maken hebben met jouw vraag in de ruimte (representanten). Dit kan zijn voor jezelf, je familie, je thema of mensen uit je organisatiesysteem. Hierdoor ontstaat er inzicht in onderliggende relaties en dynamieken.

De representanten

Als representant vertegenwoordig jij de plek van iets of iemand. Iedereen kan dit doen, je hebt er geen speciale vaardigheden of ervaring voor nodig. Het belangrijkste is dat je open, nieuwsgierig, respectvol en integere houding.

Data en aanmelden

 Wil je deelnemen aan een opstellingsdag met andere ondernemers en leiders?
Meld je hieronder aan en je ontvangt een bevestiging. We gebruiken een datumprikker om een geschikte datum te vinden waarop iedereen die zich heeft aangemeld kan. De opstellingsdag wordt gemiddeld eens per maand georganiseerd.

Individuele opstellingVoel je je ongemakkelijk om je vragen in een groep te stellen? Vind je het spannend en te privé? Een individuele opstelling biedt de perfecte oplossing voor jou. Tijdens een individuele opstelling kun je vragen en thema’s inbrengen over een breed scala aan onderwerpen, zoals relaties, samenwerkingen, aantrekken van klanten, keuzes die je wilt maken, positionering, geld. En nog veel meer vragen waar je tegenaan loopt

Een individuele opstelling kan ook onderdeel zijn van een op maat gemaakt coachtraject. Als de opstelling deel uitmaakt van een coachtraject, wordt het eerste bedrag in mindering gebracht op het totaalbedrag.


Mijn Werkwijze

Ik werk voornamelijk met vloerankers en combineer systemisch werk met intuïtieve boodschappen. Mijn benadering is helder, duidelijk, confronterend, en ik ga naar de diepere lagen die aandacht nodig hebben. Dit alles doe ik uiteraard liefdevol.

Wat kun je verwachten?

Voorbereiding: Je ontvangt een systemische vragenlijst om inzicht te krijgen in je familiesysteem. Deze stuur je ingevuld terug.
Intakegesprek: Op de dag van de opstelling hebben we eerst een intakegesprek op basis van de vragenlijst. De sessie duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en ik neem echt de tijd voor jou.
Nazorg: Ongeveer 3 weken na de sessie hebben we een follow-up gesprek waarin je je ervaringen en inzichten kunt delen.

Een individuele opstelling biedt je de mogelijkheid om diepgaand inzicht en heling te ervaren op een manier die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Neem contact op voor meer informatie of om een sessie te plannen. De investering is uiteraard volledig zakelijk aftrekbaar.

 

Data en aanmelden

Wil je meer weten over een individuele opstelling?
Laat dan hieronder je gegevens achter en dan neem ik contact met je op.

.

Margot Morrenhof -Business en Leiderschapscoach, doorbraak coach, zelfvertrouwencoach

Ben je  ondernemer en wil je vol vertrouwen ondernemen. Duurzaam succes bereiken.

Deze opstellingsdag zal je helpen de volgende stap te zetten, werkelijke transformatie te realiseren en te ontdekken wat je tegenhoudt of wat je nodig hebt.

Je herstelt de verbinding met je diepste verlangens en je intuïtie. En je staat er niet alleen voor, want tijdens deze dag ontmoet je andere ondernemers, gelijkgestemden die net zoals jij willen groeien. Jullie leren van elkaar, delen inzichten en versterken elkaars pad naar succes.

Dus, durf je deze reis naar inzicht, vrijheid en verbinding aan?

Meld je dan snel aan voor de opstellingsdag en doorbreek jouw belemmerende blokkades die jou nu nog tegenhouden. Neem weer leiding over je leven, vol vertrouwen ondernemen op je eigen wijze en vanuit je eigen wijsheid.

Zet jouw goud in en trek daarmee de juiste klanten aan. Niet harder werken, maar vooral ook de vrijheid (weer) voelen. 


Maak de onderstroom zichtbaar in jouw bedrijf!

Misschien herken jij je hier wel in?

 Blijf je maar uitstellen om de plannen die je hebt echt in de wereld te zetten?

⇢ Je bedrijf stroomt niet zoals je graag zou willen en je hebt moeite om je ideale klant te bereiken?

⇢ Wil je vol vertrouwen ondernemen en voel je dat je jezelf elke keer weer tegenhoudt?

Doorbreek patronen en versterk je leiderschap 

in je leven én business 

Het systemisch werk heeft geen oplossing voor datgene waar je tegenaan loopt, het zorgt voor beweging. Waardoor de blokkade op een gegeven moment geen invloed meer heeft in je leven. Vanuit daar kan je andere keuzes maken en andere acties ondernemen met als gevolg andere resultaten. Elke opstelling is compleet anders en toch krijg je elke keer precies wat jij nu nodig hebt. Er zullen op die dag direct nieuwe inzichten ontstaan en ook zal je merken dat de maanden erna dingen transformeren

 

Resultaten die andere deelnemers hebben bereikt zijn: 

♥ Zich uitspreken, niet langer uitstellen en eindelijk echt hun eigen wijze en wijsheid volgen.

♥ Een magneet worden voor potentiële klanten omdat ze zichzelf veel krachtiger en authentieker durven te positioneren.

♥ Blokkades nu echt doorbreken zodat ze niet elke keer weer in het oude patroon vervallen.

♥ Het gevoel hebben dat ze nu echt “JA” zeggen tegen het leven, veel meer vertrouwen hebben en meestromen met het leven in plaats van blijven knokken en vechten tegen de stroom in.

♥ Door op hun eigen plek te gaan staan, veel krachtigere keuzes durven maken en veel minder twijfel en stress ervaren.

♥ Vol zelfvertrouwen en plezier ondernemen en andere situaties en personen aantrekken die passen bij hun eigen groei.

Astrid KrolAstrid Krol
08:23 23 Feb 24
Afgelopen jaar heeft Margot mij liefdevol en met veel persoonlijke ervaring en kennis laten bloeien in mijn eigen groeiprocessen. Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben als onderneemster en vrouw en de rollen die daarbij horen. Maar ook in de opgebouwde patronen die mij onbewust tegenhielden om bepaalde keuzes en stappen te maken.De toevoeging van het groepstraject "Like a Lady boss" was fijn. Het samen leren, voelen en ontdekken maar ook de lol, gezelligheid, warmte, steun, de herkenning, de inspiratie en motivatie waren van grote waarde. Eigenlijk zou elke onderneemster dit moeten ervaren.Stiekem wil ik geen afscheid nemen. Het bewust tijd vrij maken voor je eigen processen gaat je onderneming naar hogere doelen brengen.Coaching van Margot is persoonlijk met veel betrokkenheid, liefdevol maar ook recht door zee en soms confronterend, waardoor je daadwerkelijke andere keuzes gaat maken vanuit meer zelfvertrouwen en zelfliefde.Bedankt lieve Margot je hebt mij aangeraakt, mij laten bloeien zowel persoonlijk als met mijn bedrijf Ziezozichtbaar. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in mijn hart.
Gerrie BosGerrie Bos
14:15 31 Aug 23
Margot heeft mij, met haar coaching en haar vertrouwen in mijn kunnen, geholpen om obstakels uit de weg te ruimen die mij belemmerden in het groeien als ondernemer. Met name het fenomeen opstelling vond ik een heel bijzondere ervaring. Het resultaat ervan was dat ik de ballast van "oud zeer" na jaren eindelijk echt achter me kon laten.Bedankt Margot. Je hebt me enorm geholpen om mijzelf "klantwaardig" te gaan voelen!
Marleen SteenbergenMarleen Steenbergen
15:06 08 Aug 23
Bedankt Margot voor de mooie inzichten en praktische tips! Je bent een fantastische coach en een hartstikke leuk mens! Ga zo door!
Wanneer je een ondernemerscoach 2x inhuurt, dan weet je dat ze een goeie is. Margot heeft mij de eerste begeleid in de ontwikkeling als beginnend zelfstandig ondernemer. Ze legt snel de kern en de pijnpunten bloot. Ze daagt je uit en zet je aan het denken (en aan het werk ;)).De tweede keer was vanuit de Startversneller, ik had besloten om er volledig voor te gaan. Super fijn dat ze al wist waar ik vandaan was gekomen en zo, opnieuw, met me mee kon lopen.Vooral veel gehad aan de opstellingen en ook een keer hypnose mogen ondergaan om echt in contact te komen met mijn onderbewuste.Bijna elke sessie werd geëindigd met een kaartje trekken, die altijd de kern van datgene waar ik tegenaan liep, en de les die ik had geleerd, weergaf.Het voelde altijd als een warm welkom en je weet dat ze altijd voor je klaar staat.Echt een TOP vrouw! Margot, bedankt voor alles!
Annerieke SiemonsAnnerieke Siemons
15:07 30 Nov 22
Toen ik me inschreef voor de Startversneller wist ik direct dat ik bij Margot het coachtraject wilde volgen. Haar enthousiasme en aanpak sprongen er direct uit voor mij. De opstellingen die ik met Margot heb gedaan, hebben mij mooie inzichten gegeven die ik met mijn hoofd niet had kunnen bedenken. Daarentegen is Margot ook heel down to earth en praktisch. Doelen stellen en vooral gaan. Margot heeft wat mij betreft de goede mix tussen de harde en zachte kanten die je als ondernemer beide nodig hebt. Dank je wel dat je een tijdje hebt meegelopen met mijn reis!
js_loader

Wat eerdere deelnemers zeggen:

Review
Margot Morrenhof Familieopstellingen voor ondernemers review
Margot Morrenhof Familieopstellingen voor ondernemers review
Margot Morrenhof Familieopstellingen voor ondernemers review
Review Opstellingen voor ondernemers - Margot Morrenhof

Investeer in jezelf en in je business! Persoonlijke groei voor zakelijk success

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?