Margot Morrenhof. - businesscoach en opsteller

Herken jij dat je iets heel graag wilt en toch diep van binnen niet volledig gelooft dat het mogelijk is. Zo saboteren we keer op keer ons eigen succes. Als je echt moeiteloos wilt gaan ondernemen op je eigen-wijze zal je eerst moeten opruimen.

Soms lijkt alles als vanzelf te gaan. Alles lukt. Was het omdat je de juiste dingen op het juiste moment deed, of omdat je er volledig zelf in geloofde?

We kennen óók die momenten dat het niet stroomt. Ondanks alle mooie ideeën en plannen onszelf  toch weer in of tegenhouden. In oude patronen vervallen of toch niet doorzetten. Als het niet stroomt kunnen we er ook niet altijd goed de vinger opleggen.

Zonder dat je het weet spelen er in jou allerlei dynamieken die ervoor zorgen dat het niet volledig kan stromen tussen jou en je bedrijf. Vaak dragen we allerlei beperkende overtuigingen bij ons, dingen die we hebben gezien en geleerd in ons systeem van herkomst, het gezin waar we in zijn opgegroeid.

Waarom opstellingen écht werken!

Een (familie)opstelling laat direct zien wat er speelt in de onderstroom, ook wel de zielslaag genoemd. Ze maken het onzichtbare zichtbaar. Hoe het precies werkt weet niemand, dát het werkt laat het elke keer weer zien. Het is en blijft magisch.

De invloed van je systeem is zoveel groter dan je kan bevatten. In bijna elke situatie waar je nu tegenaan loopt, ook al lijkt het niks te maken te hebben met je systemische herkomst, zijn opstellingen zeer helpend.

Daarom organiseer ik regelmatig opstellingsdagen voor ondernemers om de onderlaag zichtbaar te maken en werkelijke transformatie te realiseren.

Data en aanmelden

Woensdag 20 september 2023

Donderdag 19 oktober 2023

 

Waarvoor een familieopstelling heel goed werkt?

N

Je houdt jezelf in, spreekt je niet echt uit en past jezelf toch weer aan anderen aan.

N

Patronen blijven zich maar herhalen, je hebt van alles geprobeerd maar je komt toch weer in dezelfde situaties terecht en je blijft tegen dezelfde gevoelens aanlopen.

N

Je gaat steeds weer over je eigen grenzen heen, zowel thuis als in je bedrijf.

N

Je bedrijf loopt nog niet goed zoals je had verwacht. Je hebt het gevoel dat je hard moet werken, blijft ploeteren en forceren, terwijl het resultaat vooralsnog uitblijft.

N

Je voelt je niet vrij of durft niet echt  keuzes te maken waarin je trouw blijft aan jezelf.

N

Je hebt last van negatieve stemmetjes en gevoelens waarvan je niet precies weet waar ze vandaan komen, maar ze beperken je telkens weer om niet ten volste te genieten en in actie te komen.

N

Je voelt dat er zoveel meer mogelijk is en toch lukt het je niet om dit te manifesteren in de realiteit.

Hoe ziet een opstellingsdag er uit?

We werken met kleine groepen zodat er echt aandacht is voor jouw individuele proces. In een veilige setting waar jij je volledig durft over te geven. Het werken met  opstellingen is één van de meest transformerende manieren om blijvende verandering te realiseren. Je krijgt nooit meer dan je aankan en ook niet minder.

Na een lekkere kop thee of koffie bij binnenkomst, starten we de dag met een fijne meditatie om aan te komen. Ik zal mijn kennis met je delen over de invloed van het systeem en natuurlijk gaan we werken met opstellingen om meer helderheid te krijgen over wat er nu echt speelt. Voor iedereen is er ruimte om een vraag in te brengen. Ook als toeschouwer of representant zul je merken dat je nieuwe inzichten krijgt en dat er kwartjes gaan vallen.

Deze dag is totaal verzorgd, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. We starten om 10 uur en werken tot circa 16 uur.Je mag altijd een vraag inbrengen maar niks moet. 
De investering is uiteraard volledig zakelijk aftrekbaar.

 

Je bent een startende ondernemer of je bedrijf loopt al lekker en je wilt vol vertrouwen ondernemen. Duurzaam succes bereiken. Je volle potentieel leven.

Je weet dat je het kan. Je voelt het en toch hou jij je regelmatig weer in. Spreek jij je niet echt uit, geloof je het toch niet helemaal. Gedachten die je keer op keer belemmeren, oude patronen waar je elke keer toch weer in vervalt.


Doorbreek al jouw belemmerende blokkades die jou nu nog tegenhouden, neem de leiding over je leven. Vol vertrouwen gaan ondernemen op je eigen wijze en vanuit je eigen wijsheid. Jouw goud inzetten en daarmee de juiste klanten aantrekken. Niet harder werken maar vooral ook de vrijheid (weer) voelen. Maak de shift die jouw bedrijf nodig heeft.

Margot Morrenhof

Misschien herken jij je hier wel in?

⇢ Blijf je maar uitstellen om de plannen die je hebt echt in de wereld te zetten?

⇢ Voel je dat er zo veel meer in je zit dan dat er nu uitkomt. Hoe ga je nu echt je potentieel leven?

⇢ Wil je vol vertrouwen ondernemen en voel je dat je jezelf elke keer weer tegenhoudt?

Doorbreek patronen en versterk je leiderschap 

in je leven én business 

Het systemisch werk heeft geen oplossing voor datgene waar je tegenaan loopt, het zorgt voor beweging. Waardoor de blokkade op een gegeven moment geen invloed meer heeft in je leven. Vanuit daar kan je andere keuzes maken en andere acties ondernemen met als gevolg andere resultaten.

 

Maak de onderstroom zichtbaar in jouw bedrijf!

Data en aanmelden

Woensdag 20 september 2023

Donderdag 19 oktober 2023

Wat levert het jou op?

Elke opstelling is compleet anders en toch krijg je elke keer precies wat jij nu nodig hebt. Er zullen op die dag direct nieuwe inzichten ontstaan en ook zal je merken dat de maanden erna dingen transformeren.

Resultaten die andere deelnemers hebben bereikt zijn: 

  • Zich uitspreken, niet langer uitstellen en eindelijk echt hun eigen wijze en wijsheid volgen.
  • Een magneet worden voor potentiële klanten omdat ze zichzelf veel krachtiger en authentieker durven te positioneren.
  • Blokkades nu echt doorbreken zodat ze niet elke keer weer in het oude patroon vervallen.
  • Het gevoel hebben dat ze nu echt “JA” zeggen tegen het leven, veel meer vertrouwen hebben en meestromen met het leven in plaats van blijven knokken en vechten tegen de stroom in.
  • Door op hun eigen plek te gaan staan, veel krachtigere keuzes durven maken en veel minder twijfel en stress ervaren.
  • Vol zelfvertrouwen en plezier ondernemen en andere situaties en personen aantrekken die passen bij hun eigen groei.

Wat eerdere deelnemers zeggen:

Review
Margot Morrenhof Familieopstellingen voor ondernemers review
Margot Morrenhof Familieopstellingen voor ondernemers review
Margot Morrenhof Familieopstellingen voor ondernemers review
Review Opstellingen voor ondernemers - Margot Morrenhof

Investeer in jezelf en in je business! Persoonlijke groei voor zakelijk success

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?