Tien Gouden Tips

om te groeien op je Eigen Wijze!

Een bedrijf starten en laten doorgroeien kan best uitdagend en spannend zijn. Zelfs voor mij met meer dan 20 jaar als ondernemer en al jaren actief als businesscoach waar ik meer dan honderden ondernemers heb mogen begeleiden, realiseer ik me dat heel goed. Toen ik in 2016 weer opnieuw startte zette ik ook slechts 10.000 euro om in het eerste jaar en eigenlijk waren de investeringen die ik moest doen in onder andere opleiding, coaching en dergelijke hoger dan mijn omzet.
Door het zetten van de juiste stappen groeide ik van € 10.000 per jaar naar € 10.000 per maand. In dit e-book vind je mijn tien gouden tips die jij kunt toepassen om echt te gaan groeien op jouw eigen wijze! Zodat jij ook meer resultaat gaat behalen.

DE PERFECTE CHECKLIST

VOOR COACHES EN ADVISEURS

Heb jij een goed idee of een uniek ontwikkelde methode waar jij de markt mee gaat veroveren? Dat is super! Maar bij het starten van eigen bedrijf komt veel kijken. Hoe zet je jouw bedrijf echt goed op? Waar moet je allemaal aan denken en hoe creëer je een stevig fundament waar jij een succesvol bedrijf op kan bouwen?

Wil jij heerlijk op jouw eigenwijze gaan ondernemen download dan zeker deze checklist gratis!

KRACHTIGE CONTENT

46 TIPS OM JE EIGENWIJS TE POSITIONEREN

Download hieronder gratis voor jou deze tips. Ze gaan jou helpen om jezelf eigenwijs te positioneren. Bij het inzetten van content marketing is het belangrijk om te begrijpen naar welke informatie jouw doelgroep op zoek is. Maak duidelijke keuze’s, zorg voor een onderscheidende visie en wees consistent in jouw communicatie. Laat vooral ook jezelf zien, dat maakt het authentiek en dan zal je de juiste mensen bereiken.

Veel succes met het creëren van jouw eigenwijze content!

VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Ik deel graag met jou mijn gratis tips, inspiratie en e-books die jij direct kan toepassen zodat je met de juiste focus kan werken aan een succesvol fundament van jouw bedrijf!

Wil je geen e-book of gratis businessplanner ontvangen maar wel graag een gesprek met mij over wat ik voor jou kan betekenen zodat jij ook een winstgevende en succesvolle onderneming kan creëren? Laat dan jouw gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

QUICKSCAN

5 BEWEZEN STRATEGIEËN VOOR EEN SUCCESVOLLE ONDERNEMING

Als je iedere dag veel uren werkt aan je bedrijf maar de resultaten blijven uit. Als je het gevoel dat je elke dag maar blijft ploeteren, regelmatig een nieuwe strategie toe past omdat je nog niet de juiste focus en mindset hebt … dan ben jij niet de enige.

Veel ondernemers weten niet welke stap ze nu moeten zetten en kijken met gezonde jaloezie naar ondernemers die moeiteloos klanten aantrekken en succes en vrijheid ervaren in hun ondernemerschap. Maar gelukkig hoeft dat niet zo te blijven. Ook jij kunt een sùper mooi winstgevend bedrijf bouwen en je eigen succesformule creëren zodat jij elke dag geniet van het ondernemen en van je vrijheid.

Wil jij dit ook graag bereiken? Vraag een Quickscan aan! Ik heb slecht plek voor 2 scans per maand.