Gratis e-book

Tien gouden tips

om te groeien op je Eigen Wijze!

Een bedrijf starten en laten doorgroeien kan best uitdagend en spannend zijn. Zelfs voor mij met meer dan 20 jaar als ondernemer en al jaren actief als businesscoach waar ik meer dan honderden ondernemers heb mogen begeleiden, realiseer ik me dat heel goed. Toen ik in 2016 weer opnieuw startte zette ik ook slechts 10.000 euro om in het eerste jaar en eigenlijk waren de investeringen die ik moest doen in onder andere opleiding, coaching en dergelijke hoger dan mijn omzet.
Door het zetten van de juiste stappen groeide ik van € 10.000 per jaar naar € 10.000 per maand. In dit e-book vind je mijn tien gouden tips die jij kunt toepassen om echt te gaan groeien op jouw eigen wijze! Zodat jij ook meer resultaat gaat behalen.

Ready for 2022?

Het werkboek voor een geweldig jaar!

Heb jij al goede voornemens voor volgend jaar?
Grote plannen en mooie dromen die je in 2022 echt wilt gaan realiseren. Voornemens op gebied van je gezondheid, je financiën, je relaties, je business.
Nieuwe voornemens en plannen maken voor 2022 voelt als natuurlijk.
Iedereen doet het. Vaak worden ze ook nog uitgesproken.
Naar de direct omgeving en op de socials.

Volgend jaar dan….
Vol verwachtingen. Vol vertrouwen. Vol ambitie en toch lukt het ons niet altijd om ze waar te maken.

Waren ze te groot, te mooi om waar te zijn…..?
Of heb je vooral toch jezelf weer tegen- en ingehouden.
Ik zie zo vaak dat het onderweg wordt opgegeven….. “het is toch niet voor mij weggelegd”.
Toch weer in oude patronen vervallen…
Ik geloof dat je het wel kan!

Het jaar vooruit plannen is een goede gewoonte. Hierdoor neem je de tijd om je succes en je leed te erkennen, ook zul je je meer realiseren wat er allemaal kan gebeuren in een jaar tijd. Door te leren van je verleden kun je ervoor zorgen dat je je fouten niet herhaalt. 

Een belangrijke stap is toch eerst reflecteren op afgelopen jaar.Download hier het gratis werkboek en maak van 2022 het jaar waarin jij jouw droom wel gaat waarmaken!

Margot Morrenhof De Eigenwijze Businesscoach

Vrijblijvende kennismaking

Wat kan ik voor jou doen?

Ik deel graag met jou mijn gratis tips, inspiratie en e-books die jij direct kan toepassen zodat je met de juiste focus kan werken aan een succesvol fundament van jouw bedrijf!

Wil je geen e-book of gratis businessplanner ontvangen maar wel graag een gesprek met mij over wat ik voor jou kan betekenen zodat jij ook een winstgevende en succesvolle onderneming kan creëren?
Laat dan jouw gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

 

 

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Mag ik je ergens mee helpen?