Persoonlijk

LEIDERSCHAPS-
ONTWIKKELING

voor meer helderheid, richting en zelfvertrouwen

Wil jij vol zelfvertrouwen weer leiderschap nemen over je leven. 

Worstel je met vragen als:

N

Hoe kom ik van dat constante gevoel van 'moeten' af en voel ik me vrijer?

N

Hoe ontdek ik eigenlijk wat ik écht wil?

N

Hoe doorbreek ik herhalende patronen?

N

Hoe focus ik op dingen die écht het verschil maken in mijn werk?

N

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn eigen grenzen bewaak?

N

Hoe maak ik keuzes waarbij ik trouw blijf aan mezelf?

N

Hoe vind ik meer energie, plezier en voldoening in mijn werk en leven?

Jij bent de sleutel tot groei en transformatie. Het bereiken van jouw doelen en ambities begint met het versterken van jouw zelfvertrouwen en daadkracht. Bij mij begint het traject met een diepgaande analyse van wie jij bent en waar je naartoe wilt.

Mijn aanpak is gericht op het herstellen van jouw vertrouwen in je ware zelf, jouw kwaliteiten, intuïtie en innerlijke kracht. Ik combineer praktisch en pragmatisch denken met een systemische aanpak om zowel bewuste als onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen bloot te leggen. Dit stelt je in staat om vol vertrouwen jouw unieke plek in te nemen en te groeien.

Ik ben gepassioneerd om complexe systemen te doorgronden, met een scherpe intuïtie om mogelijkheden, potentieel en groei te ontdekken. Mijn kracht ligt in het vereenvoudigen van complexiteit, het zichtbaar maken van het onzichtbare en het bewust maken van het onbewuste.

Wat is Persoonlijk Leiderschap?

Persoonlijk leiderschap gaat over het nemen van regie over jouw leven. Het betreft niet alleen jouw carrière, maar alle aspecten van wie je bent en wat je wilt bereiken. Dit houdt in dat je leiding neemt over jouw leven, waarbij mensen die persoonlijk leiderschap tonen, hun talenten en drijfveren kennen en heldere doelen en grenzen stellen die nauw verbonden zijn met hun diepste waarden. 

Persoonlijk leiderschap gaat over jou!

Hoe bereik jij de resultaten die jij wilt? Hoe krijg jij meer energie en voldoening? Tijdens onze coaching ontdek je hoe je de persoon wordt die je wilt zijn, met focus op zelfreflectie om bewust te worden van jouw patronen en mogelijkheden.

 

Tijdens onze coaching leer je onder andere:

♥ Hoe jouw ‘karakter’ is gevormd en welke invloed dit heeft.

♥  Diepgaande veranderingen aan te brengen op een innerlijk niveau.

♥  Meer voldoening uit het leven te halen door bewuste keuzes.

♥  Bewustwording van emoties en deze in balans brengen.

♥  Met hernieuwde energie en vastberadenheid jouw doelen te bereiken.

♥ Groeien naar de beste versie van jezelf, zowel professioneel als persoonlijk.

"

Is het tijd voor een doorbraak in jouw persoonlijk leiderschap?

Waarom is Persoonlijk Leiderschap belangrijk?

N

Je maakt betere beslissingen, zowel zakelijk als privé.

N

Je laat je niet langer leiden door anderen of de waan van de dag.

N

Overwin uitdagingen met veerkracht en vastberadenheid.

N

Je ervaart diepe innerlijke rust, voldoening en zelfvertrouwen.

N

Je staat steviger in je schoenen als professional én als mens.

Ik ben Margot Morrenhof

Leiderschapscoach voor ambitieuze leidinggevenden en professionals die weer de regie willen nemen over hun leven. Ik begeleid je graag om leiding te nemen vanuit een stevige basis van zelfliefde en vertrouwen op eigen wijsheid en intuïtie, terwijl je volop geniet van het leven.

Met meer dan 25 jaar ervaring als directeur-grootaandeelhouder van meerdere bedrijven, ondernemer en leidinggevende, heb ik coachtrajecten ontwikkeld die jou helpen vol vertrouwen je unieke plek in te nemen zodat jij gaat genieten van het leven en jouw volledige potentieel benut.

In 2014 kwam ik in een burn-out terecht en verloor ik compleet de leiding over mijn eigen leven. Mijn lichaam gaf als eerste aan dat het niet meer kon. Dit leidde tot een transformatie waarbij ik mijn bedrijven verkocht en op zoek ging naar waar ik echt energie van kreeg en waar niet. Ik ontdekte mijn talenten, doorbrak belemmerende patronen en transformeerde belemmerende overtuigingen.

Mijn huidige bedrijf stelt me in staat mijn kwaliteiten volledig in te zetten. Het geeft me ontzettend veel plezier en voldoening om ondernemers en professionals te zien transformeren en weer hun eigen unieke plek in te laten nemen, zodat ze krachtige keuzes maken die bij hen passen.

Ik help jou op twee niveaus: met praktische tips & tools én een diepgaande transformatie. Vanuit een sterke basis van zelfvertrouwen en zelfliefde wordt alles moeitelozer. 

Ik maak het moeilijke makkelijk, het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. Jij staat centraal in mijn aanpak.Al het onverwerkte en onopgeloste zal zich blijven aandienen in de vorm van herhalende patronen 

Mijn aanpak is gericht op het begeleiden van jou naar een krachtiger leiderschap. Ik help je om opnieuw vertrouwen te krijgen in je ware zelf, je kwaliteiten en intuïtie. Ik heb een passie voor het doorgronden van complexe systemen en bezit een scherpe intuïtie voor het ontdekken van mogelijkheden, potentieel en groei. We combineren een pragmatische en systemische aanpak om zowel bewuste als onbewuste blokkades te doorbreken. 

Ontdek jouw potentieel en neem weer leiding over je leven. Neem contact op voor een traject op maat, waarbij we experts en coaches inzetten om samen 100% resultaat te realiseren. Deze trajecten worden ook regelmatig door de werkgever vergoed.

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?