LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

voor meer helderheid, richting en zelfvertrouwen

Coaching voor gedreven ondernemers, leidinggevenden en professionals die meer helderheid en zelfvertrouwen willen. 

 Wil jij jouw doelen bereiken met plezier en voldoening, op een manier die bij jou past, vol zelfvertrouwen. Streeft je naar authentiek leiderschap en tastbare resultaten. Niet door simpelweg harder te werken, maar vooral door daadkracht helderheid en de juiste koers te bepalen op je eigen wijze.

Wat is Persoonlijk Leiderschap?

Persoonlijk leiderschap gaat over het nemen van regie over je leven. Het gaat niet alleen over je carrière, maar over alle aspecten van wie je bent en wat je wilt bereiken. Personen die persoonlijk leiderschap tonen, begrijpen hun waarden, talenten en drijfveren, en stellen heldere doelen die in lijn zijn met jou."

Is Het Tijd voor Een Doorbraak in Jouw Leiderschap?

Voor wie?

N
Ben jij een gedreven ondernemer, een toegewijde leidinggevende, of een professional die vastbesloten is om doelen te behalen terwijl je je eigen koers behoudt?
Zoek je helderheid, richting, en zelfvertrouwen?
Dan is dit jouw kans om het maximale uit jezelf te halen.
Margot Morrenhof Startversneller, familie opstellingen, hypnose, ondernemers, businesscoach

Wie leiding wil geven aan anderen, moet eerst leren om leiding te geven aan zichzelf!

 

 

Worstel je met vragen als:

N

Hoe kom ik van dat constante gevoel van 'moeten' af en voel ik me vrijer?

N

Hoe ontdek ik eigenlijk wat ik écht wil?

N

Hoe doorbreek ik herhalende patronen?

N

Hoe focus ik op dingen die écht het verschil maken in mijn werk?

N

Hoe kan ik meer tijd en aandacht besteden aan wat belangrijk is en weer echte vrijheid voelen?

N

Hoe maak ik keuzes waarbij ik trouw blijf aan mezelf?

N

Hoe vind ik meer energie, plezier en voldoening in mijn werk en leven?

Jij bent de sleutel tot groei en transformatie. Je realiseert je dat het bereiken van jouw doelen en ambities begint met het versterken van jouw zelfvertrouwen en daadkracht. We starten met een analyse van wie jij bent. Een bedrijf of afdeling kan namelijk niet verder groeien dan de leider aan het roer.

Mijn aanpak: Ik wil dat je opnieuw vertrouwt op je ware zelf. Jouw kwaliteiten, intuïtie en kracht! Ik combineer praktisch en pragmatisch denken met een systemische aanpak om bewust te worden van zowel bewuste als onbewuste belemmerende patronen en overtuigingen. Dit stelt je in staat om vol vertrouwen jouw eigen unieke plek in te nemen.

Ik ben gepassioneerd om systemen te doorgronden en heb een scherpe intuïtie om mogelijkheden, potentieel en groei te ontdekken. Mijn kracht ligt in het vereenvoudigen van complexiteit, het zichtbaar maken van het onzichtbare en het bewust maken van het onbewuste.

Onze leiderschapsontwikkeling kent twee opties: een jaartraject of een halfjaartraject. Houd er rekening mee dat we een echt commitment verwachten. Dit betekent dat je uitgedaagd wordt, scherpe vragen krijgt en dat ‘Ik ga eraan werken’ niet voldoende is.

Deze intensieve trajecten omvatten live-meetings, 1-op-1 coaching via video en online begeleiding. We passen het traject aan op maat, waarbij afhankelijk van jouw vraagstukken ook andere experts en coaches kunnen worden ingezet om 100% resultaat te realiseren.

Waarom is Persoonlijk Leiderschap belangrijk?

N

Je maakt betere beslissingen, zowel zakelijk als privé.

N

Je laat je niet langer leiden door anderen of de waan van de dag

N

Overwin uitdagingen met veerkracht en vastberadenheid.

N

Je ervaart diepe innerlijke rust, voldoening en zelfvertrouwen.

N

Je staat steviger in je schoenen als professional én als mens.

Ik ben Margot Morrenhof

Business en Leiderschapscoach voor ambitieuze ondernemers en leiders die klaar zijn voor meer succes, meer moeiteloosheid en meer plezier. 

Succes vanuit een stevige basis van zelfliefde. Mijn passie voor ondernemen is ongeëvenaard en ik geloof in het vertrouwen op je eigen wijsheid, intuïtie en het volop genieten van het leven.

Vanuit mijn 25 jaar ervaring als DGA van meerdere bedrijven, ondernemer en leidinggevende heb ik vanuit mijn ervaringen en expertise coachtrajecten ontwikkeld die jou helpen om vol vertrouwen je eigen unieke plek in te nemen. Waardoor je vol vertrouwen kan genieten van het ondernemerschap, maar ook van de resultaten.

Kennis is er genoeg, maar hoe kom je in actie? Hoe kom je van die onzekerheden af, die twijfels, chaos? Hoe zorg je ervoor dat je snel keuzes leert maken? Hoe leer je goed voor jezelf zorgen? Succesvol in business én privé.

Ik help je graag op twee niveaus: praktische tips & tools én een transformatie op dieper niveau: vanuit een sterke basis van zelfvertrouwen en zelfliefde wordt alles moeitelozer. En dáár ligt jouw goud. Daar ligt jouw winst. Daar liggen jouw kansen.

Omzet, impact en fun. Ik maak graag het moeilijke makkelijk, het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. Jij bent het belangrijkste.Al het overwerkte en opgeloste zal zich blijven aandienen in de vorm van herhalende patronen 

Mijn aanpak is gericht op het begeleiden van jou naar een krachtiger leiderschap. Ik help je om opnieuw vertrouwen te krijgen in je ware zelf, je kwaliteiten en intuïtie. We combineren een pragmatische en systemische aanpak om zowel bewuste als onbewuste blokkades te doorbreken. Hierbij vereenvoudigen we complexiteit, maken het onzichtbare zichtbaar en stimuleren we bewustwording.

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?