Ik vond de coaching sessies met Margot heel erg verhelderend! Ze heeft een ‘harde kant’, waarbij ze op een strategische manier meekijkt met je business en de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze komt met oplossingen en de juiste vragen om je te prikkelen. En anderzijds heeft ze een ‘zachte kant’, waarbij ze je leert om naar jezelf te kijken. Wat voor invloed heb ik op mijn business en wat zijn mijn mentale blokkades? Mede ook door het systemisch werken zijn voor mij echt de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dat vind ik onwijs krachtig en ik ben dan ook erg blij dat Margot mij gecoacht heeft. Super! Dankjewel Margot!

Manuela Warnar

Eigenaar, XOXO Marketing

Ik ben het coaching traject bij Margot gestart, omdat ik té veel uren maakte en nog niet voldoende resultaat behaalde.  Het moest anders. Ik had genoeg ideeën maar wist niet hoe ik dat aan moest pakken. Margot heeft mij o.a. geholpen met een plan van aanpak en daardoor heb ik nu een weggever op mijn website, veel meer bereik, een beter aanbod en ook een compleet online programma. Alleen was ik waarschijnlijk nog niet zo ver gekomen. Margot heeft een fijne manier van werken, is duidelijk en concreet. Ze geeft mij het gevoel dat ze mij begrijpt en geeft telkens een duwtje in de goede richting gegeven. Ik ben erg blij dat ik het traject ben gestart en haar heb leren kennen. Kortom aanrader voor elke ondernemer die een duwtje in de goede richting nodig heeft.

Chanine Krisman

Eigenaar, Stijl op Peil

Ik ben het traject bij Margot gaan volgen omdat ze veel ervaring heeft als ondernemer en haar manier van werken mij direct aansprak.
Mede ook door het werken met familie- en organisatie opstellingen heb ik grotere stappen kunnen zetten.
Het gaf mij direct inzicht in waar het stagneert en waar het stroomt.
Haar online leeromgeving was een mooie aanvulling en heeft mij ook veel geleerd over de klantreis, mijn positionering, ontwikkelen van aanbod en marketing. Een mooie verdieping.

Ik heb door het traject veel meer zelfvertrouwen gekregen in mezelf. Ik ben echt gaan staan voor mezelf en mijn bedrijf. Ik durf veel meer zichtbaar te zijn. Dat heeft me direct al veel meer klanten opgeleverd.

Ik zou Margot omschrijven als een eigenwijze, enthousiaste, liefdevolle coach die echt haar hart op de goede plek heeft. Ze was er altijd voor me als ik haar nodig had. Ze heeft veel oog voor je als mens en dat is fijn. Een topper!

Sara Masotto

Ondernemer /zzp'er, Styleformation

Voor het starten van mijn eigen bedrijf zocht ik een businesscoach. Ik wist wel wat ik wilde gaan doen maar heb verder helemaal geen ervaring met het opzetten of runnen van een eigen bedrijf. 

Na een leuk telefonisch gesprek wist ik meteen dat ik een VIP start-dag bij Margot wilde boeken. Haar energieke, positieve instelling in combinatie met haar ervaring in het opzetten van eigen bedrijven, maakte mij meteen enthousiast. 

Omdat de geplande dag zelf nog even zou duren (ivm starten van mijn opleiding), ben ik begonnen met het online programma. Door deze modules stap voor stap te doen kreeg ik meer idee hoe ik alles wilde gaan aanpakken en maakte dat ik een goed beeld had van waar ik aandacht aan wilde besteden met de start-dag. 

De VIP start-dag zelf was zoveel meer dan ik had gehoopt, we hebben keihard gewerkt, maar het voelde als een gezellige dag met een vriendin. Ik weet nu exact wat me te doen staat, welke stappen ik nog moet nemen, maar ook dat ik gewoon kan beginnen.

Aan het eind van de dag nog een systemische opstelling gedaan. Ik had niet verwacht dat dit mij zoveel zou doen. Ik ben behoorlijk nuchter en houd niet van zweverige dingen. Maar dit was echt een eye-opener, niet alleen in werk-technisch opzicht!  

Terugkijkend ben ik heel erg blij dat ik aan het online programma ben begonnen voor ik de start-dag had. Op die manier had ik al zoveel meer duidelijk voor mijzelf qua richting en stappen. De start-dag gaat dan echt over het aanpakken van de laatste puntjes die je tegen houden. 

Ik liep over van de ideeën en inspiratie na de start-dag dus heb continue notities gemaakt met “wilde plannen”, die ik dus gewoon allemaal ga uitvoeren!

Marit van Asselt

Startende ondernemer, Bij Marit Mediation

Ik ben coach, trainer en adviseur op het gebied van culturele diversiteit en hoog gevoeligheid. Ik werk veel vanuit mijn gevoel en stem mijn werk altijd zoveel mogelijk af op de persoonlijke vraag. Ik had heel veel behoefte me meer te gaan specialiseren dat voelde als een spannende beweging. Vooral omdat ik veel dingen leuk vind en doe met passie, kiezen kan dan lastig zijn.

Tijdens het coachtraject was er veel ruimte om juist vanuit mijn gevoel richting te bepalen. Die ondersteuning had ik ook echt nodig, iemand die de grote lijnen ziet omdat je zelf in het proces zit. Het systemisch werken past ook bij mij en is direct richtinggevend geweest voor mij.

Ik durf me nu veel meer uit te spreken waar ik voor sta en nee te zeggen tegen aanbiedingen die niet (meer) helemaal goed voelen voor mij. Mijn bedrijf is afgelopen jaar behoorlijk gegroeid. Juist door keuzes te maken en soms ook nee te zeggen. 
Margot is een goede combinatie tussen zakelijk ondernemer en intuïtieve coach. Ga naar Margot en volg je gevoel

Diana Codfried

Ondernemer, Bilan Coaching & Training

Ik ben bij Margot Morrenhof terecht gekomen niet zo zeer omdat ik vastliep in mijn bedrijf, maar juist om meer de balans te vinden tussen werk en privé en het maken van de juiste keuzes. Mijn bedrijf Engels met Jet is in het tweede jaar enorm gegroeid en juist die groei is wat je leuk vindt, waar je enthousiast van wordt en normaal gesproken je energie uit haalt. Bij mij bracht het juist twijfel, niet of ik op de goed weg was, maar juist of ik wel keuzes durfde te maken voor mijzelf, keuzes waarbij ik misschien wel opdrachtgevers moest loslaten. Margot heeft mij geleerd dat juist dat loslaten je bedrijf meer kracht geeft, meer specifiek laat zien wie je bent en wat je doet! Ik ben erg tevreden over de gesprekken die we hebben en de keuzes die ik nu durf te maken.
Henriettte Waanders

Zakelijk Engels coaching en vertalen, Engels met Jet

Samen met mijn compagnon heb ik deelgenomen aan een organisatie-opstelling. Het heeft ons veel nieuwe inzichten opgeleverd. We waren ons zeer bewust dat in elke organisatie zichtbare dynamieken zijn die we waar kunnen nemen, en dynamieken in de onderlaag, die niet zichtbaar zijn maar wel een grote rol spelen.”Margot combineert de vermogens om sec naar de zaken te kijken én om in de diepte onaangeraakte informatie op te halen. Ze doet dat op hoge snelheid, met veel humor en met weinig ruimte voor ‘bullshit’. Ze heeft mij en mijn compagnon in een sessie kort én krachtig begeleid. De inzichten resoneren na meer dan een maand nog na. Margot is medeverantwoordelijk voor een enorme stap voorwaarts in ons bedrijf. “

Erwin Elling

Mede-eigenaar, House of Progress®

Afgelopen halfjaar heb ik vanuit De Startversneller nauw samengewerkt met Margot. Zij heeft mij met veel enthousiasme het afgelopen half jaar gecoacht . Ik ben oprecht blij met mijn keuze voor Margot, ze heeft mij in coaching traject beslist nieuwe inzichten gegeven in het ondernemerschap.

Margot laat snel merken, dat zij oprecht mij en mijn onderneming Roosen Financieel Advies verder wil helpen, en ze gunt mij ook nieuwe klanten en een hogere omzet. En dat is in de afgelopen 6 maanden dan ook echt gelukt.
Dank hiervoor, Margot.
 
 
 
Ik kan iedere startende ondernemer Margot aanbevelen, zeker ook omdat zij zelf een jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer.
Rob Roosen

Financial Planner | Vermogensadvies, Rob Roosen Financieel advies

Ik ben bij Margot gekomen omdat ik vastliep in mijn bedrijf. Te weinig focus, te weinig visie. Het idee dat ik ergens een expert in moet zijn, terwijl ik mij eigenlijk op een breed vlak nuttig wil maken, belemmerde mij enorm. Ik ken Margot van een samenwerkdag voor ondernemers, het klikte meteen. Na een Kickstartdag wist ik dat Margot mij verder kan helpen en zijn we een coachingstraject gestart. Het voelde gelijk heel vertrouwd. Margot laat me inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden en daar werken we nu aan. Ik kan heel veel en wil ook veel en dat mag ik laten zien. Ze is heel toegankelijk, stelt doortastende vragen en laat je op een andere manier naar zaken kijken. Eigenlijk voelde ik mijn missie al lang maar had ik het nog niet helder. Daar is inmiddels duidelijkheid in gekomen: ik wil op een ongedwongen manier de spreekwoordelijke rechterhand van ondernemers zijn. Mooier wordt het niet!
Jolanda Cornegoor

Virtueel Assistent, Alvast Goed VA Support

Ik ben via de startversneller bij Margot gekomen. Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik een dag aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Na deze intensieve dag heb ik een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ‘ga naar Margot en investeer een dag in jezelf!’

Vera Kamphorst

Ondernemer, Hashimoto Nederland

Ik ben gestart met de coaching omdat ik graag wil weten waar ik sta, maar vooral waar ik naartoe kan, en hoe ik dat het beste kan doen. Ik wil weten waar mijn kansen liggen en hoe ik die kan bereiken. Online zichtbaarheid en een goed aanbod hebben zijn daarbij essentieel.

Met haar heldere en praktische feedback helpt Margot mij om de juiste mindset te ontwikkelen. Haar coaching zet mij over een aantal onzekerheden heen die mij belemmerden om te groeien. De begeleiding heeft mij al veel opgeleverd. Behalve zelfvertrouwen, inzicht en motivatie ook direct resultaat. Het lukt mij nu veel beter om mijzelf goed te profileren. Mijn eigen bedrijf starten was een droom die uitkwam, maar Margot heeft zéker bijgedragen aan de kans van slagen.

Margot zet zich in met al haar kennis en enthousiasme, maar verwacht ook actie van jou als ondernemer; precies wat je nodig hebt om succesvol(ler) te worden! Ondernemen is hard werken, maar het mag ook leuk zijn. Dat weet zij heel goed over te brengen.

Jacqueline Reit

Tekstschrijver, Stoer Tekst & Creatie

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Coach & Interim manager

Ik was met name nieuwsgierig naar opstellingen en wat het in zou houden. Hoe werkt het en nog veel meer vragen had ik. En ik vond het best spannend. Maar ben nu blij dat ik het heb gedaan. De sfeer was ontspannen en vertrouwd. Ik vond het echt verhelderend en geeft je toch andere inzichten die je voorheen niet zag. Ik zou het dan ook zeker aan anderen adviseren om eens een opstelling te doen of het nu een familie opstelling is of een opstelling over je onderneming. Het is nuttig voor iedereen die stappen wil zetten en/of patronen wil doorbreken. Ik heb Margot ervaren als een prettig persoon.
Ze is open en betrouwbaar. Het heeft me inzicht gegeven wat er met name onbewust bij mij speelde. Vanuit daar ben ik anders naar dingen gaan kijken en gaan handelen.
Maaike Schneider

eigenaar, De Borrelaer

Mijn onderneming Phum Jai Gezondheidsmassage voor vrouwen ben ik begonnen in 2017.

Het bleek best lastig om voldoende klanten aan te trekken en om er voldoende inkomsten uit te kunnen halen. Ik heb toen Margot gevraagd om mij te helpen.
Door de begeleiding van Margot heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze heeft me uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en met succes!

Ik ben nogal perfectionistisch en kwam daardoor niet altijd in actie. Zij heeft mij echt geholpen om “moeilijke dingen, makkelijker te maken”.
Door haar hulp bij onder andere social media, ben ik nu veel zichtbaarder geworden voor mijn klanten en mijn omzet is afgelopen periode verdubbeld.

Dus wil je met meer zelfvertrouwen gaan ondernemen, een helder plan hebben en echt in actie komen dan zal ik zeker aanraden om Margot te vragen om je te helpen. Het heeft vooral ook geholpen in mijn mindset. Ze zei vaak:”Eerst moet jezelf geloven in je eigen succes” en ja nu geloof ik er ook echt in!

Janphen Hakham

Eigenaar, Phum Jai Gezondheidsmassage

Ik heb bij Margot een traject gevolgd omdat ik bleef hangen in hetzelfde en niet goed wist welke stappen ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien en welke veranderingen daar voor nodig waren. Heb het af en toe wel als intensief en pittig ervaren en twijfelde in het begin wel of ik wel kon veranderen. Ik ben super blij dat ik het ben aangegaan het heeft mij veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven. Met als resultaat dat mijn bedrijf is gegroeid, mijn verkopen zijn gestegen. Een duwtje in de rug de goede kant op! Als ik dat niet had gedaan had ik waarschijnlijk nog stil gestaan. Ik heb nu een duidelijk plan voor mijn toekomst en ga ervan uit dat ik mijn positieve resultaten vasthoud. Margot heb ik leren kennen als pragmatisch, duidelijk en daadkrachtig.
Kaj van Leusen

Eigenaar, VHL

Ik stond op een kruispunt in mijn leven zou ik op dezelfde voet doorgaan of een keer een hele andere weg inslaan. Ik heb het traject als zeer prettig maar ook constructief ervaren. We kwamen snel tot een aantal knelpunten en hebben die stap voor stap behandelt. Het directe resultaat was dat ik een zeer goed gevoel over heb gehouden aan de uiteindelijk gemaakte keuze. Op langere termijn is het resultaat dat ik meer vanuit mijn gevoel durf te denken en te doen. Ik heb Margot ervaren als een open persoon, luisterend oor, to the point en resultaatgericht. Durf om hulp te vragen als je er zelf niet uitkomt. Je denkt te vaak in hokjes zonder deur en komt er dan niet uit. Coaching kan je helpen deuren te openen en op plekken te komen waar je geen vermoeden van hebt. Vanuit een coachingstraject krijg je inzichten en mogelijke oplossingen aangereikt en het is dan aan jou om te beslissen wat je er mee doet
Peter Eijsbout

Sales Manager, Ceramics BV

Ik ben per toeval in contact gekomen met de coaching en de opstellingen van Margot. Ik heb het als zeer bijzonder ervaren. Het heeft me veel inzicht gegeven. Vooral heeft het mij opgeleverd dat ik wel een keuze had. Een keuze die ik daarvoor niet zo duidelijk zag waardoor ik eigenlijk geen stappen heb gezet. Ik bleef een beetje hangen waar ik was voor mijn gevoel. Maar door die opstelling kan ik er nu anders naar kijken en zie ik wat mijn aandeel is en wat mijn mogelijkheden zijn. Het heeft mij meer ruimte gegeven!Daardoor kon ik weer de stappen zetten die goed voelen voor mij! Ik heb Margot tijdens de coaching ervaren als een enthousiast en deskundige vrouw.
Manuelle

Persoonlijke ontwikkeling & Loopbaan

was niet gelukkig met verhoudingen tussen ons eigen bedrijf en ons privéleven. Ook zijn er binnen de familie moeilijke verhoudingen om mee om te gaan. Daarom heb ik met Margot een opstelling gedaan.
Het heeft mij duidelijk gemaakt dat ik meer mijn stem moet laten horen. Het heeft mij ook opgeleverd dat ik mijn werk heb aangepast zodat het beter bij mij past, zowel zakelijk als privé.. Ik heb weer lucht en meer plezier. Ik voel me volwaardig. Ik kreeg een beter beeld over wie ik ook al weer ben en dat leidde tot het inzicht dat ik er mag zijn. Ook werd mij een hoop duidelijk over de verhoudingen binnen de familie. Je kijkt als het ware op een afstandje naar jezelf en de situaties. Zo bijzonder.

Bij Margot voelde ik mij veilig, ik denk dat dat een vereiste is. Ze stelt je op je gemak en zij heeft een groot inlevingsvermogen.Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en verhoudingen kijken. Het voelt als een cadeau en een mooie investering in mezelf. Ik voelde me bevrijd van negativiteit en zware emoties. Ik sta weer in mijn kracht.

Anna

Eigenaar, Familiebedrijf MKB