Wat vond ik het spannend om eigen onderneming starten. Ik ben goed in mijn vak, maar wist dat mijn inschrijving bij kvk mij niet automatisch een goede ondernemer maakte. Ik wilde een goede start met focus en resultaten, maar niet gebaseerd op marketingtrucs en wilskracht. Wel op een manier dat bij mij paste. Zo kwam ik bij Margot terecht. Wow! Wat er daarna gebeurde was een mega groei in mijn business. Zoveel inzichten die ik kreeg, maar ook blokkades die ik tegenkwam. Meer dan dankjewel Margot. Voor je steun, meedenken en next level intuïtief ondernemen.

Seher Melikoglu

Eigenaar , Empower Fotograaf

Ik wist dat er meer uit mijn praktijk te halen viel en wilde graag meer structuur aan brengen.
Ik zocht daar iemand met veel ervaring voor. Toen we elkaar ontmoette voelde ik direct een klik.
Altijd had ik zin in onze afspraken. Vol ideeën en inspiratie ging ik weer naar huis.

Ook vind ik het prettig dat je niet alleen coacht en mij het antwoord zelf laat verzinnen, maar ook je eigen ervaring inbrengt. We kwamen er samen wel uit wat het beste bij mij paste. Ik kon mijn vragen en onzekerheden op tafel leggen en ongegeneerd praten over geld (iets wat toch een lastig onderwerp kan zijn). Dit is nodig om je bedrijf verder te krijgen en prettig om daar geen barrière in te ervaren bij jou.

Het heeft me meer overzicht in mijn inkomsten opgeleverd en wat ik per maand binnen moet halen aan cliënten. Ik heb daardoor zoveel meer rust gekregen. Ik heb mooie pakketten kunnen samenstellen en kan mijn cliënten meer duidelijkheid bieden. Geen gehengel of gedoe in het voortraject meer.
Het heeft me letterlijk meer tijd gegeven om mij verder te ontwikkelen nu mijn basis stevig staat.

Ik heb je leren kennen als een leuke hardwerkende vrouw die van het leven geniet. Een enorme hoeveelheid business know how heeft en zich verder heeft doorontwikkeld met haar coaching. Je bent gewoon een fijn mens en dat maakt het prettig om ook privé zaken gewoon te kunnen bespreken, want deze hebben ook invloed op je business!
Ik ben zo blij met de flinke stappen die ik afgelopen tijd met mijn praktijk heb gezet!

Martine Wagemans

Eigenaar , Vrouwencoach

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede coach, maar elke keer miste ik iets… De holistische werkwijze van Margot sprak mij direct aan.

Margot gaat aan de slag met je overtuigingen en blokkades d.m.v. (familie)opstellingen. Hierdoor kreeg ik als snel het inzicht dat mijn bedrijf ver van mij af is komen te liggen. Door mijn bedrijf in lijn te leggen met mijn persoonlijkheid, is de positieve energie gaan stromen, heb ik een beter passend aanbod kunnen creëren, met meer waarde, voor een hogere vergoeding.

Daarnaast heb ik eindelijk de stap gemaakt om een onderdeel van mijn bedrijf te verkopen, iets waar ik erg tegen op zag, door mijn eigen overtuigingen. Nu ben ik in gesprek met geïnteresseerde investeerders.

Het traject is erg compleet met 12 online modules, coachingsessies en whatsapp contact.

Margot als persoon en businesscoach is een aanrader voor iedereen die op een authentieke manier stappen wilt maken in zijn persoonlijke en zakelijke ontwikkeling!

Kumari van Klaveren

Eigenaar , Clover

Astrid KrolAstrid Krol
08:23 23 Feb 24
Afgelopen jaar heeft Margot mij liefdevol en met veel persoonlijke ervaring en kennis laten bloeien in mijn eigen groeiprocessen. Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben als onderneemster en vrouw en de rollen die daarbij horen. Maar ook in de opgebouwde patronen die mij onbewust tegenhielden om bepaalde keuzes en stappen te maken.De toevoeging van het groepstraject "Like a Lady boss" was fijn. Het samen leren, voelen en ontdekken maar ook de lol, gezelligheid, warmte, steun, de herkenning, de inspiratie en motivatie waren van grote waarde. Eigenlijk zou elke onderneemster dit moeten ervaren.Stiekem wil ik geen afscheid nemen. Het bewust tijd vrij maken voor je eigen processen gaat je onderneming naar hogere doelen brengen.Coaching van Margot is persoonlijk met veel betrokkenheid, liefdevol maar ook recht door zee en soms confronterend, waardoor je daadwerkelijke andere keuzes gaat maken vanuit meer zelfvertrouwen en zelfliefde.Bedankt lieve Margot je hebt mij aangeraakt, mij laten bloeien zowel persoonlijk als met mijn bedrijf Ziezozichtbaar. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in mijn hart.
Gerrie BosGerrie Bos
14:15 31 Aug 23
Margot heeft mij, met haar coaching en haar vertrouwen in mijn kunnen, geholpen om obstakels uit de weg te ruimen die mij belemmerden in het groeien als ondernemer. Met name het fenomeen opstelling vond ik een heel bijzondere ervaring. Het resultaat ervan was dat ik de ballast van "oud zeer" na jaren eindelijk echt achter me kon laten.Bedankt Margot. Je hebt me enorm geholpen om mijzelf "klantwaardig" te gaan voelen!
Marleen SteenbergenMarleen Steenbergen
15:06 08 Aug 23
Bedankt Margot voor de mooie inzichten en praktische tips! Je bent een fantastische coach en een hartstikke leuk mens! Ga zo door!
Wanneer je een ondernemerscoach 2x inhuurt, dan weet je dat ze een goeie is. Margot heeft mij de eerste begeleid in de ontwikkeling als beginnend zelfstandig ondernemer. Ze legt snel de kern en de pijnpunten bloot. Ze daagt je uit en zet je aan het denken (en aan het werk ;)).De tweede keer was vanuit de Startversneller, ik had besloten om er volledig voor te gaan. Super fijn dat ze al wist waar ik vandaan was gekomen en zo, opnieuw, met me mee kon lopen.Vooral veel gehad aan de opstellingen en ook een keer hypnose mogen ondergaan om echt in contact te komen met mijn onderbewuste.Bijna elke sessie werd geëindigd met een kaartje trekken, die altijd de kern van datgene waar ik tegenaan liep, en de les die ik had geleerd, weergaf.Het voelde altijd als een warm welkom en je weet dat ze altijd voor je klaar staat.Echt een TOP vrouw! Margot, bedankt voor alles!
Annerieke SiemonsAnnerieke Siemons
15:07 30 Nov 22
Toen ik me inschreef voor de Startversneller wist ik direct dat ik bij Margot het coachtraject wilde volgen. Haar enthousiasme en aanpak sprongen er direct uit voor mij. De opstellingen die ik met Margot heb gedaan, hebben mij mooie inzichten gegeven die ik met mijn hoofd niet had kunnen bedenken. Daarentegen is Margot ook heel down to earth en praktisch. Doelen stellen en vooral gaan. Margot heeft wat mij betreft de goede mix tussen de harde en zachte kanten die je als ondernemer beide nodig hebt. Dank je wel dat je een tijdje hebt meegelopen met mijn reis!
js_loader

Afgelopen jaar heeft Margot mij liefdevol en met veel persoonlijke ervaring en kennis laten bloeien in mijn eigen groeiprocessen. Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben als onderneemster en vrouw en de rollen die daarbij horen. Maar ook in de opgebouwde patronen die mij onbewust tegenhielden om bepaalde keuzes en stappen te maken.

De toevoeging van het groepstraject “Like a Lady boss” was fijn. Het samen leren, voelen en ontdekken maar ook de lol, gezelligheid, warmte, steun, de herkenning, de inspiratie en motivatie waren van grote waarde. Eigenlijk zou elke onderneemster dit moeten ervaren.
Stiekem wil ik geen afscheid nemen. Het bewust tijd vrij maken voor je eigen processen gaat je onderneming naar hogere doelen brengen.

Coaching van Margot is persoonlijk met veel betrokkenheid, liefdevol maar ook recht door zee en soms confronterend, waardoor je daadwerkelijke andere keuzes gaat maken vanuit meer zelfvertrouwen en zelfliefde.
Bedankt lieve Margot je hebt mij aangeraakt, mij laten bloeien zowel persoonlijk als met mijn bedrijf Ziezozichtbaar. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in mijn hart.

Astrid Krol

Eigenaar , ZieZoZichtbaar

Ik heb een ontzettend fijn business traject gehad bij Margot Morrenhof! Ik vind Margot een heel fijn en oprecht mens en voelt altijd heel goed aan welke vragen ze kan stellen. Ik ben zelf een gevoelsmens, en vind dit ook erg belangrijk in een coach waar ik mee samen werk. Ze heeft mij heel veel inzichten gegeven in mijn bedrijf, maar ook zeker in mijzelf. Op deze manier heb ik de mogelijkheid gehad om mijzelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Ook heeft ze mij ontzettend geholpen om meer balans in mijn werk/prive leven te krijgen, dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer veel meer energie heb om nieuwe dingen aan te pakken. Dank je wel Margot, je bent een topper!

Eline Boute

Eigenaar , Nova Skin

Margot is een ontzettend fijn mens, die precies ziet wat je nodig hebt. Elke sessie is anders en springt ze in op wat je nodig hebt; een opstelling, een duwtje in de rug of juist duidelijke planning voor komende periode.
Ik ben blij met mijn transformatie, ik heb een duidelijke visie nu en weet welke kant ik op wil met mijn bedrijf. Margot, nogmaals bedankt!

Melanie Bos

Coach voor (startende) leerkrachten

Margot is een leuke en erg fijne coach en geeft je wat je op dat moment nodig heeft. De ene keer is ze lief en meelevend en de andere keer geeft ze die duw in de rug om in actie te komen en te doen wat nodig is. Door systemisch te coachen, te werken met familieopstellingen en hypnose krijgt ze snel  boven water wat niet zichtbaar is maar je wel belemmert.

Haar ervaring als ondernemer maken dat ze niet alleen vanuit theorie praat maar ook weet wat het is om in jouw schoenen te staan en dat het niet altijd even makkelijk is. Ook weet ze als geen ander hoe het is om succesvol te zijn en welke consequenties dat met zich meebrengt. Ik ben blij dat ik voor Margot heb gekozen zij was voor mij de juiste coach!

Marijke Oosterveld

Eigenaar , Promoost

Ik vond de coaching sessies met Margot heel erg verhelderend! Ze heeft een ‘harde kant’, waarbij ze op een strategische manier meekijkt met je business en de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze komt met oplossingen en de juiste vragen om je te prikkelen. En anderzijds heeft ze een ‘zachte kant’, waarbij ze je leert om naar jezelf te kijken. Wat voor invloed heb ik op mijn business en wat zijn mijn mentale blokkades? Mede ook door het systemisch werken zijn voor mij echt de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dat vind ik onwijs krachtig en ik ben dan ook erg blij dat Margot mij gecoacht heeft. Super! Dankjewel Margot!​

Manuela Warnar

Eigenaar , XOXO Marketing

Margot vraagt goed door op vele praktische kanten, voelt mee of iets klopt en vat alles samen op een heldere manier, heel behulpzaam! De aansluitende opstelling m.b.t mijn bedrijf heeft een enorme impact op mij gehad, die nog steeds na suddert. Hoewel ik al veel van mijn thema’s verhelderd heb geeft dit weer nieuw licht op mijzelf en mijn blokkerende thema’s. Ik kan weer een nieuwe stap zetten om mijn plek volledig in te nemen, vrij van oude ballast. Ik ben klaar om echt voor mijn bedrijf te gaan staan en te groeien. Dank je wel Margot!

Henriette Steneker

Zzp'er / Coach

Ik ben het coaching traject bij Margot gestart, omdat ik té veel uren maakte en nog niet voldoende resultaat behaalde.  Het moest anders. Ik had genoeg ideeën maar wist niet hoe ik dat aan moest pakken. Margot heeft mij o.a. geholpen met een plan van aanpak en daardoor heb ik nu een weggever op mijn website, veel meer bereik, een beter aanbod en ook een compleet online programma. Alleen was ik waarschijnlijk nog niet zo ver gekomen. Margot heeft een fijne manier van werken, is duidelijk en concreet. Ze geeft mij het gevoel dat ze mij begrijpt en geeft telkens een duwtje in de goede richting gegeven. Ik ben erg blij dat ik het traject ben gestart en haar heb leren kennen. Kortom aanrader voor elke ondernemer die een duwtje in de goede richting nodig heeft.

Chanine Krisman

Eigenaar, Stijl op Peil

Margot is een bijzonder mens én een hele goede en leuke coach. Ik ben al heel wat jaren ondernemer en heb het afgelopen half jaar met Margot gewerkt aan het veranderen van patronen die me niet verder brachten. Dus samen aan de slag. Ze is helder, creatief en intuïtief ook sterk. Nu zoveel blijer en opgeruimder in het hoofd 😊, heb ik stappen gezet als ondernemer en mens. Ik zeg doen!

Ingrid van Bergehenegouwen

Eigenaar , VB Communicatie

Ik heb een aantal coaching sessies gehad bij Margot en ik ben daar zeer tevreden over. Margot is een fijne gesprekspartner en doortastend in haar vragen. Ze denkt met je mee en helpt je ook om het te vertalen in concrete acties om op deze manier het gewenste resultaat te behalen. Ik heb enorme stappen gezet in mijn ondernemerschap en de gesprekken met Margot hebben daar zeker aan bij gedragen!

Lizzy Prins

Coach /zzp, Highpotentialfactory

Margot is echt een expert in haar vak! Ze is iemand die heel scherpe vragen stelt waardoor jezelf tot inzichten komt. Ze zorgt voor koers en houdt jou ook op dat pad. Ontzettend fijne coachgesprekken gehad en voor het nieuwe jaar ga ik er zeker nog één inplannen!
Daphne Bargeman

Eigenaar, Meer bezoekers naar je webshop

Samen met mijn compagnon heb ik deelgenomen aan een organisatie-opstelling. Het heeft ons veel nieuwe inzichten opgeleverd. We waren ons zeer bewust dat in elke organisatie zichtbare dynamieken zijn die we waar kunnen nemen, en dynamieken in de onderlaag, die niet zichtbaar zijn maar wel een grote rol spelen.”Margot combineert de vermogens om sec naar de zaken te kijken én om in de diepte onaangeraakte informatie op te halen. Ze doet dat op hoge snelheid, met veel humor en met weinig ruimte voor ‘bullshit’. Ze heeft mij en mijn compagnon in een sessie kort én krachtig begeleid. De inzichten resoneren na meer dan een maand nog na. Margot is medeverantwoordelijk voor een enorme stap voorwaarts in ons bedrijf. “

Erwin Elling

Mede-eigenaar, Elling & Hoen

Ik ben coach, trainer en adviseur op het gebied van culturele diversiteit en hoog gevoeligheid. Ik werk veel vanuit mijn gevoel en stem mijn werk altijd zoveel mogelijk af op de persoonlijke vraag. Ik had heel veel behoefte me meer te gaan specialiseren dat voelde als een spannende beweging. Vooral omdat ik veel dingen leuk vind en doe met passie, kiezen kan dan lastig zijn.

Tijdens het coachtraject was er veel ruimte om juist vanuit mijn gevoel richting te bepalen. Die ondersteuning had ik ook echt nodig, iemand die de grote lijnen ziet omdat je zelf in het proces zit. Het systemisch werken past ook bij mij en is direct richtinggevend geweest voor mij.

Ik durf me nu veel meer uit te spreken waar ik voor sta en nee te zeggen tegen aanbiedingen die niet (meer) helemaal goed voelen voor mij. Mijn bedrijf is afgelopen jaar behoorlijk gegroeid. Juist door keuzes te maken en soms ook nee te zeggen. 
Margot is een goede combinatie tussen zakelijk ondernemer en intuïtieve coach. Ga naar Margot en volg je gevoel

Diana Codfried

Ondernemer, Bilan Coaching & Training

Ik ben het traject bij Margot gaan volgen omdat ze veel ervaring heeft als ondernemer en haar manier van werken mij direct aansprak.
Mede ook door het werken met familie- en organisatie opstellingen heb ik grotere stappen kunnen zetten.
Het gaf mij direct inzicht in waar het stagneert en waar het stroomt.
Haar online leeromgeving was een mooie aanvulling en heeft mij ook veel geleerd over de klantreis, mijn positionering, ontwikkelen van aanbod en marketing. Een mooie verdieping.

Ik heb door het traject veel meer zelfvertrouwen gekregen in mezelf. Ik ben echt gaan staan voor mezelf en mijn bedrijf. Ik durf veel meer zichtbaar te zijn. Dat heeft me direct al veel meer klanten opgeleverd.

Ik zou Margot omschrijven als een eigenwijze, enthousiaste, liefdevolle coach die echt haar hart op de goede plek heeft. Ze was er altijd voor me als ik haar nodig had. Ze heeft veel oog voor je als mens en dat is fijn. Een topper!

Sara Masotto

Ondernemer /zzp'er, Styleformation

Voor het starten van mijn eigen bedrijf zocht ik een businesscoach. Ik wist wel wat ik wilde gaan doen maar heb verder helemaal geen ervaring met het opzetten of runnen van een eigen bedrijf. 

Na een leuk telefonisch gesprek wist ik meteen dat ik een VIP start-dag bij Margot wilde boeken. Haar energieke, positieve instelling in combinatie met haar ervaring in het opzetten van eigen bedrijven, maakte mij meteen enthousiast. 

Omdat de geplande dag zelf nog even zou duren (ivm starten van mijn opleiding), ben ik begonnen met het online programma. Door deze modules stap voor stap te doen kreeg ik meer idee hoe ik alles wilde gaan aanpakken en maakte dat ik een goed beeld had van waar ik aandacht aan wilde besteden met de start-dag. 

De VIP start-dag zelf was zoveel meer dan ik had gehoopt, we hebben keihard gewerkt, maar het voelde als een gezellige dag met een vriendin. Ik weet nu exact wat me te doen staat, welke stappen ik nog moet nemen, maar ook dat ik gewoon kan beginnen.

Aan het eind van de dag nog een systemische opstelling gedaan. Ik had niet verwacht dat dit mij zoveel zou doen. Ik ben behoorlijk nuchter en houd niet van zweverige dingen. Maar dit was echt een eye-opener, niet alleen in werk-technisch opzicht!  

Terugkijkend ben ik heel erg blij dat ik aan het online programma ben begonnen voor ik de start-dag had. Op die manier had ik al zoveel meer duidelijk voor mijzelf qua richting en stappen. De start-dag gaat dan echt over het aanpakken van de laatste puntjes die je tegen houden. 

Ik liep over van de ideeën en inspiratie na de start-dag dus heb continue notities gemaakt met “wilde plannen”, die ik dus gewoon allemaal ga uitvoeren!

Marit van Asselt

Startende ondernemer, Bij Marit Mediation

Ik ben via de startversneller bij Margot gekomen. Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik een dag aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Na deze intensieve dag heb ik een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ‘ga naar Margot en investeer een dag in jezelf!’

Vera Kamphorst

Ondernemer, Hashimoto Nederland

Ik ben gestart met de coaching omdat ik graag wil weten waar ik sta, maar vooral waar ik naartoe kan, en hoe ik dat het beste kan doen. Ik wil weten waar mijn kansen liggen en hoe ik die kan bereiken. Online zichtbaarheid en een goed aanbod hebben zijn daarbij essentieel.

Met haar heldere en praktische feedback helpt Margot mij om de juiste mindset te ontwikkelen. Haar coaching zet mij over een aantal onzekerheden heen die mij belemmerden om te groeien. De begeleiding heeft mij al veel opgeleverd. Behalve zelfvertrouwen, inzicht en motivatie ook direct resultaat. Het lukt mij nu veel beter om mijzelf goed te profileren. Mijn eigen bedrijf starten was een droom die uitkwam, maar Margot heeft zéker bijgedragen aan de kans van slagen.

Margot zet zich in met al haar kennis en enthousiasme, maar verwacht ook actie van jou als ondernemer; precies wat je nodig hebt om succesvol(ler) te worden! Ondernemen is hard werken, maar het mag ook leuk zijn. Dat weet zij heel goed over te brengen.

Jacqueline Reit

Tekstschrijver, Stoer Tekst & Creatie

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Coach & Interim manager

Ik ben bij Margot gekomen omdat ik vastliep in mijn bedrijf. Te weinig focus, te weinig visie. Het idee dat ik ergens een expert in moet zijn, terwijl ik mij eigenlijk op een breed vlak nuttig wil maken, belemmerde mij enorm. Ik ken Margot van een samenwerkdag voor ondernemers, het klikte meteen. Na een Kickstartdag wist ik dat Margot mij verder kan helpen en zijn we een coachingstraject gestart. Het voelde gelijk heel vertrouwd. Margot laat me inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden en daar werken we nu aan. Ik kan heel veel en wil ook veel en dat mag ik laten zien. Ze is heel toegankelijk, stelt doortastende vragen en laat je op een andere manier naar zaken kijken. Eigenlijk voelde ik mijn missie al lang maar had ik het nog niet helder. Daar is inmiddels duidelijkheid in gekomen: ik wil op een ongedwongen manier de spreekwoordelijke rechterhand van ondernemers zijn. Mooier wordt het niet!
Jolanda Cornegoor

Virtueel Assistent, Alvast Goed! VA Support

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?