Margot Morrenhof Startversneller, familie opstellingen, hypnose, ondernemers, businesscoach

Heb je de stap gezet om te ondernemen (of ga je dat binnenkort doen) omdat je wilt doen waar je goed in bent, op jouw eigen wijze, en echte vrijheid ervaren?

Dan ben je hier aan het juiste adres.

In het Startversneller traject gaan we samenwerken aan jouw groei en impact, terwijl je trouw blijft aan jouw eigen wijsheid. Ik begrijp dat jouw bedrijf meer is dan alleen cijfers en strategieën – het is een reflectie van wie jij bent als ondernemer.

Daarom ga ik verder dan traditionele business coaching. We integreren systemisch werk en intuïtieve ontwikkeling in jouw ondernemerschap. We doorbreken belemmerende patronen en ontdekken jouw krachtigste verdienmodellen en marketingstrategieën doordat jij jouw eigen unieke plek gaat innemen.Ben je net gestart met ondernemen of sta je op het punt te beginnen en wil je een vliegende start maken?

Heb jij nu het gevoel dat…

N

Er veel meer op je afkomt dan je had verwacht? Je twijfelt, voelt onrust en weet niet waar je moet beginnen, waardoor je het gevoel hebt dat je 24/7 ‘aan’ staat.

N

Je eigenlijk maar wat aanrommelt in je bedrijf, hoewel je weet dat je goed bent in je vak. Maar dat maakt nog niet per definitie een goede ondernemer van je.

N

Vind je het lastig om een consistente stroom van potentiële klanten te genereren en blijf je je website en aanbod steeds maar weer aanpassen.

N
Je vraagt eigenlijk te lage prijzen omdat je bang bent dat klanten anders “nee” zeggen. Daardoor maak je heel veel uren.
N
Heb je moeite om jezelf effectief te promoten en je unieke meerwaarde te communiceren?Je wilt heel graag mensen helpen, maar het lukt je niet om ze te bereiken.
N
Je mist focus. Je volgt veel webinars, downloadt allerlei e-books en volgt een hoop businessgoeroes op sociale media. Maar hoe vertaal je dat naar jouw bedrijf.
N

Je twijfelt of ondernemen wel iets voor je is en of het ooit gaat lukken. Negatieve stemmen in je hoofd blijven doorgaan. Je vraagt je af: Wie ben ik nou, ben ik wel goed genoeg? Waarom zouden mensen voor mij kiezen?  

Kortom je merkt dat je jezelf nog klein houdt, waardoor je niet echt in actie komt en jezelf keer op keer saboteert.
Wil jij geen tijd meer verspillen, blijven aanrommelen, maar met focus en actie serieuze stappen zetten?
Dan ben ik er voor jou!

In mijn coachprogramma help ik jou om je doelen helder te krijgen, focus te behouden en in actie te komen, zodat jij de juiste klanten gaat aantrekken. Ik zal je begeleiden en empoweren, zodat jij vol vertrouwen je plek inneemt, leiding neemt over je leven en je business. Door bewust te worden van de onderstroom en de invloed van je systeem ga je oude patronen doorbreken. Zo ga jij jezelf écht uitspreken en laten zien, en samen maken we de wereld mooier. Hetgeen waarmee jij je altijd kunt onderscheiden? Dat ben jij zelf!

Eerst jij en dan je business!

De antwoorden vind je in jezelf, en dat is precies waar mijn aanpak over gaat. Met behulp van systemisch coachen en het versterken van je intuïtie, gaan we ervoor zorgen dat jij jouw unieke plek gaat innemen. Tools zoals opstellingen, hypnose en EFT kunnen je daarbij helpen, zodat (onbewuste) belemmerende overtuigingen transformeren.

Je gaat nog meer vertrouwen op jezelf. Van daaruit kun je keuzes maken die passen bij de manier waarop jij wilt leven en ondernemen. Door mijn systemische aanpak zetten we echt stappen die bij jou passen.

Naast de diepgaande individuele coachgesprekken krijg je toegang tot 12 online modules die alle aspecten van een succesvol bedrijf behandelen. Samen werken we aan jouw mindset, focus, ideale klant, het creëren van het juiste aanbod, geldmindset en nog veel meer. Investeer in jezelf en ontdek de verandering in je onderneming, al na de eerste sessie.

Lekker groeien met je bedrijf op je eigen wijze en vanuit je eigen wijsheid!

Het is nu tijd. Jouw tijd!

Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. Het is misschien een beetje eng, maar je beseft dat je nooit helemaal klaar bent vóór iets.

Je droom is groter dan de angst. Stop met twijfelen over de juiste aanpak.  Je kunt de situatie doorbreken en serieus aan de slag gaan met jezelf als ondernemer, je bedrijf en met een strategie.

Al na de eerste sessie ervaar je dat het (weer) gaat stromen in je onderneming, dat je ideeën krijgt en facetten van jezelf en je bedrijf gaat ontdekken waar je tot dusver kansen hebt laten liggen. De Startversneller is een bewezen formule om echt vanuit wie jij BENT te ondernemen, op een manier die bij JOU past. Het resultaat: 100% jezelf zijn zonder excuses op een manier die volledig bij je past, met zelfvertrouwen, een goede werk-prive balans en de leukste klanten en natuurlijk een geweldige omzet. Honderden ondernemers gingen je voor en werden succesvoller dankzij deze bijzondere methode! 

Nu is het moment om door te pakken!

Na het Startversnellertraject (6 maanden) heb jij:

N

Een productaanbod waar je helemaal blij van wordt en jouw ideale klant ook.

N

Weet jij welke strategie bij jou past en waarmee jij je echt kunt onderscheiden.

N

Focus bepaald, concrete keuzes gemaakt en heldere doelen gesteld. 

N

Heb je oude patronen en belemmerende overtuigingen getransformeerd en neem je vol vertrouwen je eigen plek in.

N
Je intuïtie verder ontwikkeld en durf je daar nu ook echt op te vertrouwen.
N
Een vernieuwde mindset als ondernemer, waarbij je niet langer door angsten en blokkades wordt tegengehouden. Je onderneemt vanuit vertrouwen.

Wat je allemaal krijgt bij dit startversnellerstraject:

Individuele coaching

In de zes individuele coachingsessies gaan we samen aan de slag en kun je alle praktische vragen aan mij stellen. We doorlopen alle vier stappen. We gaan onderzoeken, ontdekken, onderscheiden en ontwikkelen. Dat doen we door te werken aan je plannen en strategie. Ook door systemisch te kijken met familie, organisatie en marketing-opstellingen zorgen we ervoor dat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt. We gaan werken met familieopstellingen, hypnose, EFT om ook werkelijke transformatie te realiseren in de onderstroom daarnaast heb ik ook mega veel ideeën voor jou om je business te laten groeien. Ben ik je klankbord en zal ik je empoweren om nieuwe dingen te gaan doen.Uiteraard zal ik die stok achter de deur zijn zodat je in actie komt en blijft!

✓ Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot een bomvol online programma waar ik je aan de hand neem om jouw fundament voor succes te bouwen. Daarin kijken we o.a. naar je focus, mindset, onderzoeken wat jou uniek maakt, bepalen van je ideale klant, het creëren van het juiste aanbod en positionering. En natuurlijk hoe je dit kan vertalen naar jouw eigen unieke marketing- en salesstrategie.

✓ Tussentijds contact

Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of een succeservaring delen? Je mag mij altijd tussentijds appen of mailen.


De investering voor het Startversnellertraject is € 1.749,-

Als ondernemer krijg je de BTW terug tijdens je omzetbelastingaangifte aan het einde van elk kwartaal.
Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. (6 x € 295,-)

Als (startend) ondernemer kun je deze investering uiteraard als bedrijfskosten aftrekken. Als je  op dit moment nog in loondienst werkt is het mogelijk dat de werkgever (gedeeltelijk) de investering op zich neemt, bijvoorbeeld bij een outplacementtraject of als transitievergoeding.

Dit transformerende programma wordt door de deelnemers beoordeelt met 5 sterren!

GARANTIE – Ik weet zeker dat de coaching in combinatie met de tips, opdrachten en strategieën van het online gedeelte gaat toepassen je meer klanten gaat krijgen die echt bij jou passen. Mocht je vinden dat het programma niet werkt dan is er een garantieregeling van toepassing. Als je na de eerste sessie wilt afzien van een vervolg, kan dat kosteloos.

Meer weten over het StartVersneller Traject?
 
Als je contact met mij opneemt, stuur ik je een mail om een kennismaking in te plannen.
Tijdens deze kennismaking vertel ik je graag meer over mijn aanpak en hoe ik je kan helpen.

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

Ideale klant
Je eigen unieke aanbod
Positionering & Marketing

Ik ben Margot Morrenhof

Ik ben Margot Morrenhof. Bijna twintig jaar lang runde ik als directeur en eigenaar met succes meerdere ondernemingen in de automotive branche. In 2016 maakte ik de switch naar systemisch businesscoach. Sindsdien heb ik honderden ondernemers geholpen om hun succes te vergroten op een manier die past bij hun talenten, passie en levensmissie.

Als businesscoach ontrafel ik systemen, heb ik een scherpe intuïtie voor potentieel en winst, en combineer ik mijn jarenlange ondernemerservaring met fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers te halen.

De naam “Eigenwijze Businesscoach” zegt het al. Ik ben soms eigenwijs, maar vooral omdat ik jou wil helpen om het op jouw eigen wijze te doen. Ik wil jouw eigen wijsheid weer laten voelen en jouw unieke manier van ondernemen ontdekken.

Mijn aanpak onderscheidt zich door de combinatie van intuïtie en strategie. Door systemisch te kijken naar jou als ondernemer en je bedrijf, help ik je om belemmerende overtuigingen en patronen te doorbreken. Samen zoeken we naar verdienmodellen, strategieën en marketingmethoden die echt bij jou passen.

Het resultaat? Je kunt 100% jezelf zijn, zonder excuses, en ondernemen op een manier die bij jou past. Je zult vol zelfvertrouwen werken met de leukste klanten en een geweldige omzet behalen.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes. Ik wil je laten vertrouwen op wie je echt bent: jouw kwaliteiten, intuïtie en kracht!

Margot Morrenhof - Business en Leiderschapscoach

Meer weten over de coachingsvoucher? 

Als je contact met mij opneemt, stuur ik je graag een e-mail om een kennismaking in te plannen.
Tijdens deze kennismaking vertel ik je graag meer over mijn aanpak en hoe ik je kan helpen.

Startversnellerstraject
met voucher twv € 1.000,-

Ben jij ondernemer in Overijssel of Gelderland en nog niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK?

Dan kun je mogelijk een coachingsvoucher ter waarde van €1.000,- ontvangen voor het Startversnellertraject!

De Startversneller ondersteunt startende ondernemers in Gelderland of Overijssel bij een succesvolle start van hun bedrijf. Het programma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die niet langer dan 5 jaar ingeschreven zijn bij de KvK. Je komt in aanmerking voor een voucher van € 1.000,- die besteed kan worden aan business coaching. Bovendien kan een startende ondernemer uit Gelderland een tweede voucher van € 1.000,- aanvragen voor een vakgerichte opleiding. Een belangrijke voorwaarde is dat je fulltime bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen.

Margot Morrenhof - Google review
Google review Margot Morrenhof - Meer Fennema
Google review Margot Morrenhof - Nova skin - Eline Boute
Google review Margot Morrenhof - Martine Wagemans
Google review Margot Morrenhof - Meer Fennema
Google review Margot Morrenhof
Astrid KrolAstrid Krol
08:23 23 Feb 24
Afgelopen jaar heeft Margot mij liefdevol en met veel persoonlijke ervaring en kennis laten bloeien in mijn eigen groeiprocessen. Ik heb meer inzicht gekregen in wie ik ben als onderneemster en vrouw en de rollen die daarbij horen. Maar ook in de opgebouwde patronen die mij onbewust tegenhielden om bepaalde keuzes en stappen te maken.De toevoeging van het groepstraject "Like a Lady boss" was fijn. Het samen leren, voelen en ontdekken maar ook de lol, gezelligheid, warmte, steun, de herkenning, de inspiratie en motivatie waren van grote waarde. Eigenlijk zou elke onderneemster dit moeten ervaren.Stiekem wil ik geen afscheid nemen. Het bewust tijd vrij maken voor je eigen processen gaat je onderneming naar hogere doelen brengen.Coaching van Margot is persoonlijk met veel betrokkenheid, liefdevol maar ook recht door zee en soms confronterend, waardoor je daadwerkelijke andere keuzes gaat maken vanuit meer zelfvertrouwen en zelfliefde.Bedankt lieve Margot je hebt mij aangeraakt, mij laten bloeien zowel persoonlijk als met mijn bedrijf Ziezozichtbaar. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in mijn hart.
Gerrie BosGerrie Bos
14:15 31 Aug 23
Margot heeft mij, met haar coaching en haar vertrouwen in mijn kunnen, geholpen om obstakels uit de weg te ruimen die mij belemmerden in het groeien als ondernemer. Met name het fenomeen opstelling vond ik een heel bijzondere ervaring. Het resultaat ervan was dat ik de ballast van "oud zeer" na jaren eindelijk echt achter me kon laten.Bedankt Margot. Je hebt me enorm geholpen om mijzelf "klantwaardig" te gaan voelen!
Marleen SteenbergenMarleen Steenbergen
15:06 08 Aug 23
Bedankt Margot voor de mooie inzichten en praktische tips! Je bent een fantastische coach en een hartstikke leuk mens! Ga zo door!
Wanneer je een ondernemerscoach 2x inhuurt, dan weet je dat ze een goeie is. Margot heeft mij de eerste begeleid in de ontwikkeling als beginnend zelfstandig ondernemer. Ze legt snel de kern en de pijnpunten bloot. Ze daagt je uit en zet je aan het denken (en aan het werk ;)).De tweede keer was vanuit de Startversneller, ik had besloten om er volledig voor te gaan. Super fijn dat ze al wist waar ik vandaan was gekomen en zo, opnieuw, met me mee kon lopen.Vooral veel gehad aan de opstellingen en ook een keer hypnose mogen ondergaan om echt in contact te komen met mijn onderbewuste.Bijna elke sessie werd geëindigd met een kaartje trekken, die altijd de kern van datgene waar ik tegenaan liep, en de les die ik had geleerd, weergaf.Het voelde altijd als een warm welkom en je weet dat ze altijd voor je klaar staat.Echt een TOP vrouw! Margot, bedankt voor alles!
Annerieke SiemonsAnnerieke Siemons
15:07 30 Nov 22
Toen ik me inschreef voor de Startversneller wist ik direct dat ik bij Margot het coachtraject wilde volgen. Haar enthousiasme en aanpak sprongen er direct uit voor mij. De opstellingen die ik met Margot heb gedaan, hebben mij mooie inzichten gegeven die ik met mijn hoofd niet had kunnen bedenken. Daarentegen is Margot ook heel down to earth en praktisch. Doelen stellen en vooral gaan. Margot heeft wat mij betreft de goede mix tussen de harde en zachte kanten die je als ondernemer beide nodig hebt. Dank je wel dat je een tijdje hebt meegelopen met mijn reis!
js_loader
KAN IK DE INVESTERING OPVOEREN ALS KOSTEN IN MIJN BEDRIJF?

“Ja, dit online en offline programma kun je inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is aftrekbaar.”

HOE ZIT DAT MET DIE COACHINGSVOUCHER?

“Ondernemers in Gelderland en Overijssel kunnen een subsidie ontvangen van € 1.000,- op mijn coachtrajecten. Mits zij niet langer dan 5 jaar ingeschreven staan bij de KvK en full-time ondernemen.”

Kan je geen gebruik maken van de voucher maar wil je wel graag dit programma volgen dan kan dat natuurlijk ook. Stuur mij een WhatsApp of bel op 06-22802213

IK VIND DE INVESTERING NU TE GROOT, IK KAN HET NIET BETALEN?

“Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer de mogelijkheid krijgt om deel te nemen daarom bied ik ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Met het programma heb je alle tools in handen om jouw bedrijf te laten groeien en  heb je de investering zo terug verdiend.”

IK VIND HET SPANNEND OM DE INVESTERING TE DOEN?

Investeren blijft spannend vooral in jezelf en in je bedrijf. Stel jezelf vooral de vraag wat levert het mij op om mee te doen? Wat kost het als ik op dezelfde manier doorga? Met dit programma ga je als ondernemer groeien naar het volgende niveau. Er is een mogelijkheid om in termijnen te voldoen.

IK HEB AL MEER COACH PROGRAMMA'S GEVOLGD IS DIT ECHT WEL WAT VOOR MIJ?

Dit programma is uniek. Ik help je echt je intuitie met strategie te verbinden. Geen standaardplannen, niet alleen werken aan je bedrijf . Ik help jou als systeemcoach ook écht je eigen plek in te nemen. Voor persoonlijke groei en jouw zakelijke succes!

Zodat jij echt je dromen gaat waar maken!

WAAR VIND IK ALLE VIDEO'S, TOOLS, OPDRACHTEN EN CANVASSEN?

“Je ontvangt een link naar een beveiligde online leeromgeving.
Je maakt hier je eigen persoonlijke inloggegevens aan waar je 24/7 kunt inloggen en alles kunt bekijken en werkboeken kunt downloaden.”

MIJN BEDRIJF LOOPT AL HEEFT HET DAN WEL ZIN OM MEE TE DOEN?

Wil je graag meer klanten aantrekken, met focus aan je bedrijf werken en jouw businessconcept upgraden zodat het meer bij jou past dan zal ik zeker meedoen. Ook zal ik zeker even kijken of het ONGELIMITEERD ONDERNEMEN traject beter geschikt is voor je. Neem gewoon contact met mij op dan kunen we dat samen onderzoeken.

 

HOE ZIT DAT MET DE PERSOONLIJKE COACHGESPREKKEN?

“De individuele gesprekken kan je zelf inplannen en bepaal je dus zelf welk tijdstip voor jou het beste uitkomt.”

ALS IK NOU TOCH NIET TEVREDEN BEN?

“Je krijgt van mij de garantie mocht het toch niet het programma zijn voor je of blijkt ” de klik” er niet te zijn dan mag je kosteloos na de eerste coaching stoppen en ontvang je de investering terug. 

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?