Vergroot je zelfvertrouwen, je impact én je leiderschap.  

Margot Morrenhof Business & Leiderschapscoach

 

LEIDERSCHAPS
PROGRAMMA

Coaching voor de ambitieuze vrouwelijke managers en directeuren

Meer impact maken vanuit authenticiteit en vrouwelijkheid.

Je bent een intelligente vrouw en snelle denker. Je neemt je werk en je carrière serieus, je werkt hard en bent niet voor niets gekomen waar je nu bent. Je hebt je plek veroverd en houdt je prima staande.
Je merkt ook dat het masculiene harnas dat je draagt steeds zwaarder begint te worden.
Diep van binnen voel je het verlangen om meer je vrouwelijke kracht te ontdekken en in te zetten.
Alleen, hoe doe je dat?

Hetzelfde blijven doen: hard werken, vooral in de actiestand staan en een andere uitkomst verwachten, werkt niet en is niet langer houdbaar. Het vraagt van jou dat je weer leert vertrouwen op de signalen van je lichaam en intuïtie.

Niet langer pleisters plakken, maar ontdekken wat bijdraagt om duurzame verandering te realiseren.
Uitzoomen en ontdekken wie je echt bent en wat jij belangrijk vindt.
Je schuwt niet om hierbij je eigen plek en invloed te onderzoeken.

Coaching voor de ambitieuze vrouwelijke managers en directeuren van eigen (familie)bedrijf.
Dit is voor vrouwen die zich krachtig en zelfverzekerd willen voelen in hun leiderschap en zich als zodanig willen positioneren, zonder zich te hoeven verharden of jezelf staande te houden vanuit mannelijke energie.

In dit 1-op-1 traject leggen we een stevige basis voor jouw leiderschap.
We streven naar een balans tussen je masculiene en feminiene eigenschappen en reflecteren op je talenten en wat jou zin geeft.
Gedurende dit traject ben ik je sparringpartner en mentor.
Je kunt alles met me bespreken, van zakelijke tot persoonlijke uitdagingen en alles daartussenin.

Door mijn systemische aanpak en met praktische tips en oefeningen zul je je potentieel nog meer voelen en uitstralen.
Je gaat oude patronen blijvend transformeren.

In dit traject ontwikkel je jouw intuïtie, vergroot je impact
en zelfvertrouwen en versterk je leiderschap

1-op-1 Sessies

Ik sta naast je en ben er voor je. Als je persoonlijke (en ongecensureerde) klankbord, cheerleader en stok achter de deur, begeleid ik je door je uitdagingen en successen. Samen werken we aan jouw groei en ontwikkeling, met als doel jou krachtiger en zelfverzekerder te maken in je leiderschap. Je plant samen met mij 6 fysieke 1-op-1-sessies van 2 uur, met een doorlooptijd van 6 maanden. Tussen de sessies in voer je opdrachten uit.

Naar de Kern

Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Wat ligt er in de weg? In onze sessies ontrafelen we samen jouw patronen en brengen we aan het licht wat jou tegenhoudt. We herdefiniëren wat leiderschap en succes voor jou betekenen, zodat je met meer helderheid en focus je doelen kunt bereiken.

Echte Transformatie

Het leiderschapstraject gaat verder dan oppervlakkige aanpassingen. We duiken diep om échte, duurzame verandering van binnenuit te realiseren. Dit betekent dat je niet alleen zichtbare resultaten boekt, maar ook innerlijke groei en balans ervaart die blijvend zijn.

Aan het einde van dit traject: 

N

Voel je je krachtiger als leider en als vrouw.

N

Ervaar je meer innerlijke rust en voldoening en vertrouw je op je eigen wijsheid.

N

Neem je echt je leiderschapspositie in en werk je niet langer het hardst van iedereen.

N

Is de verbinding met jezelf en je verlangens hersteld.

N

Leer je systemisch leiding geven, waardoor je met minder moeite meer resultaat boekt.

N

Ben je gegroeid als mens en als leider.

N

Leid je een leven waarin je zakelijk kunt knallen en ook volop geniet van je privéleven.

Waarom kan ik jou hierbij helpen?

Resultaatgericht, intuïtief, praktisch, eerlijk en recht door zee. Dit zijn enkele woorden die mij typeren. Ik ben positief kritisch en hou ervan om de verdieping op te zoeken. Ik ben een verbinder, sparringpartner en mentor.

Ik ben Margot Morrenhof

Met mijn jarenlange ervaring als DGA, directeur, eigenaar en manager in een door mannen beheerste branche heb ik mij tientallen jarenlang staande gehouden.

Ik werkte keihard voor mijn plek. Ik wilde impact maken en gezien worden voor wie ik was en wat ik kon. Ik stond letterlijk en figuurlijk “mijn mannetje”. Daarbij verloor ik steeds meer het contact met mijn vrouwelijke kwaliteiten en met mijn eigen intuïtie en wijsheid.

Van buiten zag het er fantastisch uit. Ik had meerdere bedrijven en zo’n 40 medewerkers. Ik zette jaarlijks miljoenen om, had een mooi vrijstaand huis, een dikke auto, een fijn gezin, vrienden en een druk sociaal leven. Alleen van binnen voelde ik het niet.

Ik was ontzettend moe, had geen energie en voelde totaal geen voldoening. Uiteraard ging ik door. Ik werkte nog harder om aan de buitenwereld te laten zien dat ik het kon. Jarenlang. Mijn grote verantwoordelijkheidsgevoel zorgde daar wel voor.

Tot mijn lichaam zo’n 10 jaar geleden aangaf “ik kan niet meer”. Loyaliteit aan mijn medewerkers, mijn gezin en familie brak mij op. Mijn eigen grenzen kon ik niet eens meer vinden.

Margot Morrenhof - Business en Leiderschapscoach

“Ik was succesvol, maar niet meer mezelf”

Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? En nog veel meer vragen had ik. Vooral: hoe dan? Hoe krijg ik weer energie? Hoe kan ik impact maken? Hoe kan ik echt iets bijdragen en veranderen? En hoe ben ik hier terecht gekomen? Ver van mezelf verwijderd.

Dit waren vragen die mij bezighielden en waar ik antwoorden voor zocht.
Ik voelde aan alles dat het anders mocht of eigenlijk moest. Zo werd ik zeker niet gelukkig. Op deze manier doorgaan, werkte niet langer meer.

Ik zocht een coach, volgde vele opleidingen van yogadocent tot familie- en organisatieopsteller. Ik ontdekte hoe diepgeworteld bepaalde patronen en overtuigingen waren die mij hier hadden gebracht. Die moest ik onder ogen zien en transformeren.
Was dat makkelijk? Zeker niet. De moeite waard? Meer dan dat!

De afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers, directeuren en leiders begeleid om ook weer leiderschap te nemen. Hun eigen plek in te nemen, zowel privé als zakelijk. Contact te herstellen met zichzelf en hun kwaliteiten, zodat ze weer vol zelfvertrouwen de regie en leiding konden pakken over hun eigen leven en carrière.

25 jaar+

Ondernemers en leiderschaps ervaring

 

1000+

opstellingen begeleidt

 

333+

Tevreden klanten

Is het tijd voor een doorbraak in jouw  leiderschap? 

"

Dit voor jou als je:

N

Verantwoordelijkheid wilt nemen en echt stappen wilt zetten.

N

Je laat je niet langer leiden door anderen of de waan van de dag.

N

Af en toe een liefdevolle schop onder je kont of een liefdevol steuntje in je rug kunt gebruiken.

N

Behoefte hebt aan een mentor.

N

Je steviger in je schoenen wilt staan als professional én als mens.

Al het onverwerkte en onopgeloste zal zich blijven aandienen in de vorm van herhalende patronen 

Mijn aanpak is gericht op het begeleiden van jou naar een krachtiger leiderschap. Ik help je om opnieuw vertrouwen te krijgen in je ware zelf, je kwaliteiten en intuïtie. Ik heb een passie voor het doorgronden van complexe systemen en bezit een scherpe intuïtie voor het ontdekken van mogelijkheden, potentieel en groei. We combineren een pragmatische en systemische aanpak om zowel bewuste als onbewuste blokkades te doorbreken. 

Ontdek jouw potentieel en neem weer leiding over je leven. Neem contact op voor een traject op maat, waarbij we experts en coaches inzetten om samen 100% resultaat te realiseren. Deze trajecten worden regelmatig door de werkgever vergoed of zijn zakelijk aftrekbaar.

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?