Ongelimiteerd Ondernemen

Hét life-changing programma voor de ambitieuze ondernemers die
echt klaar zijn voor een
succesvol bedrijf & leven!

Margot Morrenhof - businesscoach

ONGELIMITEERD ONDERNEMEN® gaat over je onbegrensde mogelijkheden en kansen pakken die er voor je zijn ook al vind je het retespannend. Over steeds meer je potentieel benutten 

Nog meer JOU worden. Je echte zelf. 

Moediger, rustige, succesvoller, geweldige of krachtigere versie van jou! Ja zeggen tegen degene die je echt wilt zijn. 

Ondernemen zoals jij dat wilt en je niet langer laten verleiden tot zelf saboterend gedrag. Keuzes maken uit liefde en vertrouwen en niet langer uit angst of (onbewuste) belemmerende overtuigingen.  

Niet langer op je eigen rem trappen maar voluit ondernemen.
Wist je dat maar liefst 95% van alles wat je doet, denkt en voelt onbewust gebeurt?

Het is tijd om deze kracht te benutten en de beste versie van jezelf te worden, zodat je al je mogelijkheden en kansen kunt pakken.N

Transformeer onbewuste blokkades

 

N

Stop met uitstellen en zelftwijfel

N

Doorbreek je omzetplafond

"
Margot Morrenhof. Businesscoach

 

Met onze 10-stappen formule voor Ongelimiteerd Ondernemen® ontdek je potentieel en ga je ondernemen je op jouw voorwaarden, vanuit je eigen wijsheid en waarden. We doorlopen de volgende stappen: dromen en doelen stellen, voelen en geloven in jezelf, verbinden met jezelf en anderen, onderzoeken van je belemmeringen. Ontdekken wat je tegenhoudt en beslissen wat je wel wilt, loslaten van oude patronen, focus bepalen, doorzetten met vertrouwen en overvloedig ontvangen en genieten van alles wat op je pad komt.

We werken daarom óók met je onderbewuste brein, waardoor je blijvende verandering gaat realiseren.Voluit genieten van het ondernemen en je droomleven creëren.Voor wie?

N

Je bent een ambitieuze onderneemster

N

Je wilt met jouw onderneming impact maken

N

Je bent er klaar voor om nu echt je potentieel te benutten

N

Jij snapt dat jij zelf de belangrijkste factor bent voor succes

N

Je bent je bewust dat veel oorzaken van het nog niet realiseren van je dromen transformatie nodig heeft in het onderbewuste brein. 

Maar

K

Je bent niet echt tevreden met je omzet, je blijft elk jaar ongeveer dezelfde omzet realiseren

K

Je twijfelt regelmatig aan jezelf en komt daardoor niet in actie

K

Je mist een stok achter de deur om écht eens die resultaten te bereiken

K

Je ziet andere ondernemers het wel realiseren maar je kan er niet zo goed de vinger op leggen waarom het bij jou nog niet volledig stroomt

Margot Morrenhof _ Businesscoach

Met Ongelimiteerd Ondernemen® traject krijg jij de tools en ondersteuning om jouw ondernemerspotentieel volledig te benutten. Dit traject is erop gericht om jouw belemmerende overtuigingen te doorbreken en volledig in jouw kracht te staan op een manier waar jij energie van krijgt, plezier ervaart in het ondernemen en ongelimiteerd succes kan behalen.

Door middel van de 10 stappen van de ONGELIMITEERD ONDERNEMEN® FORMULE helpen wij jou jouw doelen te bereiken. Hierbij kijken we niet alleen naar wat zichtbaar is in jouw onderneming, maar ook naar de dieperliggende overtuigingen en blokkades die jou nu nog tegenhouden. Je leert hoe je jouw verlangens en waarden kan volgen, je gaat gewoontes veranderen en we gaan (on)bewuste overtuigingen en patronen transformeren in je onderbewuste voor blijvende verandering.

Na het volgen van dit traject ben jij de beste versie van jezelf en heb je geleerd hoe je op een krachtige en ongelimiteerde manier kan ondernemen op jouw eigen voorwaarden. Je zult meer omzet genereren en meer plezier beleven aan het ondernemen.
Wil jij ook jouw ondernemersdroom leven en jouw potentieel volledig benutten?

Meld je dan aan voor het ONGELIMITEERD ONDERNEMEN® traject en zet de eerste stap op weg naar jouw droomleven als ondernemer. Bevrijd jezelf van zelfsabotage, ontdek je kracht en bereik ongelimiteerd succes! Laat jouw potentieel tot bloei komen. Meld je nu aan en ontdek hoe jij op een krachtige en ongelimiteerde manier kan ondernemen!

Ik ben Margot Morrenhof

Businesscoach voor ambitieuze ondernemers die klaar zijn voor meer succes: meer omzet, meer moeiteloosheid en meer plezier. 

Ben jij een ambitieuze onderneemster die verlangt naar meer succes? Wil jij meer omzet, moeiteloosheid en plezier ervaren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als businesscoach help ik jou op weg naar een succesvol bedrijf, gebaseerd op een stevige basis van zelfliefde.

Met mijn 25 jaar ervaring als ondernemer en expertise heb ik een coachtraject ontwikkeld dat jouw bedrijf naar ongelimteerd succes brengt.

Ik bied meer dan praktische business tools en ideeën. Ik geloof in een diepere transformatie, waarin jij met zelfvertrouwen en zelfliefde aan het roer staat. Want daar ligt jouw goud. Vanuit die basis wordt alles moeitelozer en krijg jij meer impact en fun in je ondernemerschap én privéleven.

Heb jij genoeg van die onzekerheden, twijfels en chaos? Wil jij sneller keuzes leren maken en goed voor jezelf zorgen? Ik help jou graag om in actie te komen op beide niveaus.

Ik maak het moeilijke makkelijk, het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. Maar er is één persoon die écht het belangrijkste is: jijzelf. Zie je wel eens onderneemsters bij wie alles moeiteloos lijkt te gaan? Zij stralen zelfverzekerdheid uit, genieten van hun privéleven én hebben succes in business. Jij kan dat ook bereiken. Samen gaan wij aan de slag om jouw dromen waar te maken. De eerste stap? Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Margot Morrenhof
VOLUIT GENIETEN VAN HET ONDERNEMEN EN JE DROOMLEVEN CREËREN

Plezier, Vrijheid & Overvloed

ONGELIMITEERD ONDERNEMEN® betekent ondernemen op een hogere frequentie met behulp van vertrouwen, liefde en positieve energie. Door je energie te shiften transformeer je.   

Je wordt zelfverzekerder, ga je positief denken en meer kansen zien en pakken.
Waardoor je het leven en het bedrijf creëert waar je naar verlangt.


Ben jij een ambitieuze onderneemster die met haar onderneming impact wil maken en haar potentieel wil benutten? Maar blijf je elk jaar hangen op dezelfde omzet, verzand je in perfectionisme en twijfel je regelmatig aan jezelf? Mis je de stok achter de deur om echt succes te behalen en zie je andere ondernemers wel groeien, maar lukt het bij jou nog niet? Dan is het tijd om actie te ondernemen en jouw potentieel volledig te benutten! Met plezier gaan ondernemen, echte vrijheid voelen en in overvloed leven en ondernemen meld je dan nu aan en ik houd jou als eerste op de hoogte van dit transformerende programma!

Take the next step

Je ziet wel eens onderneemsters bij wie alles moeiteloos lijkt te gaan.
Stralend zelfverzekerd, genieten van hun privé leven & van succes in business.
Dat kan jij ook!

Transformeer je blokkades met de Ongelimiteerd Ondernemen® Formule!

“Don’t settle for less, upgrade
your life & business.

Join the next level YOU”

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?