Hey, ambiteuze ondernemende vrouw

LIKE A LADY BOSS 

MASTER YOUR BODY – MIND & BUSINESS

Like a Lady Boss is een jaarprogramma voor vrouwelijk ondernemers
om vanuit de juiste 
energie en met plezier écht leiderschap te nemen
over je leven en je bedrijf.

Wil jij leiding nemen over je leven en business?

Groeien als mens én ondernemer.
Jezelf uitdagen om je potentieel te benutten
en het niet langer allemaal alleen uitzoeken…..

Margot Morrenhof
Like A Lady Boss groep 2022

Dan ben je hier op de juiste plek!

Je weet dat je het in je hebt, je voelt je potentie en toch loop je regelmatig tegen je eigen grenzen aan.
Jouw bedrijf en de resultaten die je behaalt weerspiegelen je innerlijke wereld.
Onze grootste blokkade voor succes zit in onszelf evenals de antwoorden en oplossingen. Wij hebben de neiging om iets te willen en diep van binnen niet te geloven dat het mogelijk is. Zo saboteren we keer op keer ons eigen succes.
Bij dit traject begeleid ik je op systemische wijze om stevig te staan, bewust te worden wat er in de onderlaag speelt en ga je patronen doorbreken. Het onbewuste, bewust maken. Zodat je weer volledig op jezelf en je intuïtie vertrouwt en het weer echt gaat stromen. Innerlijke groei zorgt voor groei in je business.
Niet alleen maar samen met een hele mooie groep vrouwen zodat het niet alleen sneller gaat maar ook vooral door weer plezier te hebben, nieuwe dingen te doen samen zal je andere resultaten behalen.

Het Lady Boss groepsprogramma start in september 2024.
Schrijf je vast in op de wachtlijst!

Herken je dit?

N

Heb je het gevoel dat je soms stilstaat

Je bedrijf loopt wel, maar je weet dat er nog zoveel meer in zit. Je wilt graag daadwerkelijk je potentieel benutten en niet meer langer uitstellen.

 

N

Je voelt het verlangen nog meer vanuit vertrouwen te ondernemen

Echt gaan ondernemen vanuit vertrouwen en niet meer langer afgeremd worden door innerlijke blokkades of overtuigingen die jou tegen houden

 

N

Je wilt meer rust en energie

Je werkt hard omdat succes belangrijk voor je is. Maar je wilt ook graag genoeg energie overhouden voor de dingen in het leven die jij ook belangrijk vindt.

 

N

Je wilt graag groeien maar niet door nog harder te werken

Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak, toch blijven oude patronen zich herhalen en wil je deze graag doorbreken.

 

N

Je hebt een sterke intuïtie en bent je bewust van de onderstroom

Je voelt sterk aan wat er nodig is in je bedrijf en ook privé en dat zorgt er ook voor dat het lastig is om voor jezelf te kiezen.

 

N

Het voelt regelmatig eenzaam dat ondernemen

Hoe fijn zou het zijn om samen met een mooie groep ondernemende vrouwen te connecten en sparren om samen te groeien.

 

"

Samen groeien is zoveel leuker en zorgt ervoor dat je verder komt.

MINDER BULLSHIT, MEER FUN EN RUIMTE VOOR JEZELF

N

EEN BETERE BALANS KRIJGT TUSSEN WERK EN PRIVÉ

Je business draait lekker door, je kan genieten van je privé leven door krachtige keuzes te maken waardoor je echt weer geniet van je vrijheid.

N

NIET LANGER UITSTELLEN OF JEZELF TEGENHOUDEN

Onderzoeken wat je onbewust nog tegenhoudt, uitspreken en in actie komen. Ik ben je stok achter de deur en soms die schop onder je kont om nu echt jouw next level te behalen.

N

JEZELF NIET LANGER MEER VERGELIJKEN MET ANDEREN MAAR VERTROUWEN OP JEZELF

Echt vertrouwen op je eigen wijsheid en intuïtie en daarbij begeleiding krijgt van een ervaren ondernemer en businesscoach die jou helpt alles uit jezelf en je bedrijf te halen.

N

EEN VEILIGE PLEK OM SAMEN TE GROEIEN WAAR JIJ JE STRUGGLES, DROMEN EN DOELEN KAN DELEN

Groeien met je bedrijf en als ondernemer in een groep like-minded, ambitieuze vrouwen die jou empoweren om door te gaan. Niet door harder te werken maar door krachtige keuzes te maken. Door je te ontwikkelen en te leren van elkaar. Door plezier te ervaren groei je sneller.

Succes is een combinatie van meerdere facetten. Als jij je plek gaat innemen, weet waar je grenzen zijn, welke doelen je wilt behalen, deze deelt en uitspreekt, de oude verhalen loslaat en patronen doorbreekt ga je vol genieten van het leven en het ondernemerschap.

 Niet door harder te werken maar vooral door je eigen innerlijk werk te doen, bewustwording te creëren zal je meer voldoening en zelfvertrouwen gaan ervaren. In dit unieke business programma gaan we werken aan plek innemen, aan nieuwe dingen doen, aan ons goud in de wereld zetten, in elkaar empoweren en feedback geven om verder te groeien. Hier is ook tijd en ruimte voor je persoonlijke proces waarin jij jezelf echt gaat ontmoeten.

Door mijn systemisch aanpak en het transformeren van belemmerende overtuiging door middel van opstellingen en hypnose zal je zelfvertrouwen en leiderschap ontwikkelen zodat je nog meer gaat vertrouwen op je intuïtie. Vanuit daar gaan we een strategie ontwikkelen die vóór jou werkt.

WAT WE ALLEMAAL GAAN DOEN

Like A Lady Boss groep 2022

Transformerende trainingsdagen

Waarin we naast natuurlijk systemisch werken ook elke keer super leuke nieuwe dingen gaan ondernemen zoals een ijsbad, samen boksen, systemisch werken met paarden, de natuur in en nog veel meer. Tijdens deze totaal verzorgde trainingsdagen op een fijne locatie in de omgeving van Deventer gaan we samen met de enthousiaste groep ondernemers aan de slag om jouw eigenwijze strategie om te zetten naar concrete acties zodat je ook echt resultaat gaat behalen. We gaan je intuïtie en strategie verbinden.

Margot Morrenhof

Empowerende samenwerkingsdagen

Op een andere plek werken AAN je bedrijf. Ik ben aanwezig dus je kunt mij de hele dag vragen stellen en ook lekker samen sparren met de andere deelneemsters. Het is een plek waar we elkaar empoweren, in actie komen en samen groeien. Je kan samen masterminden en ook zullen er experts komen die masterclasses verzorgen.

Margot Morrenhof - Business en leiderschapscoach

Individuele coachingsessies

Ik coach jou ook individueel zodat we echt kunnen inzoomen op jouw bedrijf en je alle praktische en persoonlijke vragen kan stellen. We gaan onderzoeken, ontdekken, onderscheiden, ontwikkelen en in actie komen. Dat doen we door te werken aan je plannen zodat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt. Ook gaan we door middel van opstellingen en hypnose onderzoeken wat er speelt in jouw bedrijf en deze transformeren zodat het weer volledig kan gaan stromen.

Matermind

Maandelijkse Mastermind

We starten elke maand samen online met de andere ondernemers, we kijken terug en bespreken je plannen voor de komende maand. Waar ga jij je op focussen en welke acties ga je ondernemen? Je krijgt persoonlijke feedback van mij en je wordt geïnspireerd en empowered door de andere ondernemers.

Margot Morrenhof - Lady Boss

Online leeromgeving

Je krijgt een jaarlang toegang tot een compleet online programma met 12 uitgebreide modules met videolessen, praktische werkboeken, checklists en templates!
Ik neem je aan de hand om jouw fundament voor succes verder uit te bouwen en te groeien op je eigen wijze en hoe je dit kan vertalen naar jouw positionering en marketing- en salesstrategie.

Ook krijg je toegang tot mijn zelfhypnose bibliotheek vol met audio’s. Zelfhypnose is de snelste methode voor een blijvende gedragsverandering, zodat je niet meer terugvalt in je oude ongezonde gedrag en gewoontes. Deze gaan oa over succesvol ondernemen, klantmagneet, zelvertrouwen en gezondheid en nog veel meer!

Margot Morrenhof - businesscoach

Masterclasses van experts

Je ontvangt meerdere Masterclasses die gegeven worden door experts op het gebied van persoonlijke of zakelijke ontwikkelingen. Denk hierbij aan online marketing, Human design, branding, (money)mindset, voeding en lifestyle en de invloed van je systeem. Deze worden opgenomen dus kan je ze altijd op een later tijdstip terug kijken als het je niet lukt om er live bij te zijn

Margot Morrenhof - Lady Boss

WhatsApp-contact

Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of een succeservaring delen? Tijdens het hele traject zit ik in jouw broekzak. Mag je mij bellen, appen met de vragen die je hebt of als je even vastloopt.

Margot Morrenhof - businesscoach

Personal Powershoot

Een persoonlijke fotoshoot van empower fotograaf Seher Melikoglu. Ze laat je moeiteloos stralen en met plezier stralen voor haar camera zodat jij professionele foto’s hebt voor je website en social media.

Hi, ik ben Margot Morrenhof

Jarenlang runde ik een succesvolle bedrijven in de automotive branche, maar in 2016 gooide ik het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch business- en leiderschapscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven. 

Ik houd ervan om systemen te ontrafelen, heb een scherpe intuïtie waar de mogelijkheden zitten, het potentieel én jouw groei. Maak graag het moeilijke makkelijk. Het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. 

Dat doe ik door jouw systemisch te coachen. Met behulp van opstellingen en hypnose. Daarnaast combineer ik mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers te halen.

De Eigenwijze Businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar in dit geval gaat het er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Ik wil jou weer je eigen wijsheid laten voelen en je jouw eigen manier laten ontdekken.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes. Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent. Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht! Dan gaat het stromen en gaat je bedrijf nóg beter lopen! Dan hoef je geen kunstgrepen uit te halen voor je onderscheidend vermogen. Want jij bent uniek!

 

Margot Morrenhof

Klaar om samen met mij en een mooie groep ondernemende vrouwen te groeien in het unieke en transformerende Like A Lady Boss programma?

Het programma wordt op maat gemaakt voor de groep, onderweg kijken we wat er (nog meer) nodig is en zodat je de dingen die je leert ook direct kunt toepassen in je leven en werk. Ook is er veel persoonlijke aandacht voor iedereen om het maximale resultaat uit het programma halen. Ik weet dat je al druk bent. En toch weet ik ook hoe belangrijk het is om tijd te nemen voor je eigen proces, om uit te zoomen en je eigen leven vorm te geven door krachtige keuzes te maken. Want als jij je agenda niet vult mer dingen die belangrijk voor jou zijn vullen anderen jouw agenda met dingen die zij belangrijk vinden.

Ben je bereid te investeren in jezelf en in jouw succes dan is dit traject voor jou omdat je weet dat de resultaten die jij behaald een weerspiegeling zijn van jouw innerlijke wereld. Wil je op de hoogte blijven van de volgende editie meld je dan direct aan op de wachtlijst. Zodra er meer bekend is over de datavan de live dagen, masterclasses en groepcalls. In mijn agenda kan je de afspraken inplannen voor de individuele VIP-coaching.  

De investering voor dit transformerende programma voor ondernemende vrouwen is tien maanden € 450,- per maand of eenmalig € 4.500,-

Heb je nog vragen of wil je met me overleggen of dit programma geschikt is voor jou? Bel of app me op 06-22802213 of mail me op info@margotmorrenhof.nl dan maken we een afspraak. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

 

Meer vrijheid, meer omzet en
veel meer vanuit je eigen wijsheid

Wat eerdere deelnemers zeggen:

Margot loopt al een tijdje met mij mee, zakelijk gezien. En toen zij het traject “Like A Lady Boss” startte wist ik dat ik dit nodig had. Samen met andere ondernemers het beste uit jezelf en je bedrijf halen. En dat is gelukt, veel geleerd (weer) over mezelf en over de manier waarop ik in mijn bedrijf sta. Maar ook heeeel veel leuke dingen gedaan in dit jaar die gewoon voor mij georganiseerd werden. Ik hoefde alleen maar te verschijnen en wist dat ik een leuke, gezellige, leerzame en waardevolle dag kreeg. Echt top, cadeautje voor jezelf omdat je door dit te doen groei meepakt voor jezelf en je bedrijf!

Martine Wagemans

Vrouwencoach

Toegeven, ik twijfelde eerst. Wéér een coachingsprogramma, ik had er al zo veel gedaan…Toch zei ik JA, omdat Margot Morrenhof een mooie combinatie aanbod tussen zakelijk en persoonlijke ontwikkeling. Ik geloof sterk in deze combinatie. Margot zelf is ook een doorgewinterde en ervaren onderneemsters. Ik leerde van Margot dat ik het al heel goed doe. Maar dat ik op sommige puntjes nog een beetje kon bijsturen. Dat deed ik!

Nog nooit zo’n hoge omzet gehad!

Léontine Lamers

Monument & Media

Eenmaal afgestudeerd als herinnerings- en afscheidsfotograaf wilde ik enorm graag aan de slag. Fotograferen kon ik maar het ondernemen vond ik zo spannend.
Margot heeft mij er zowel zakelijk als privé doorheen gecoacht. Ik heb ontzettend veel van haar mogen leren.
Margot heeft ontzettend veel kennis maar ze is ook een ontzettend warme betrokken vrouw.
Dank Margot, door jou ga ik prachtige ondernemende jaren tegemoet.

Michal Samara

Afscheidsfotograaf

Als iemand goed is in verhalen van mensen vertalen naar sprekende beelden dan is dat zeker Seher. Vol enthousiasme empowert ze jou achter haar camera om te gaan stralen! Ze doet niks liever dan ondernemende vrouwen in de spotlight zetten en ze een podium geven. 

Afgelopen jaar deed ze mee met het Lady Boss programma en in het filmpje hiernaast verteld ze er meer over.

Ook heeft ze een fotoshoot met alle deelnemers gedaan en ook de Lady Bosses van editie 2023 krijgen een shoot van haar zodat je geweldige foto’s hebt voor je website en je social media

Seher Melikoglu

Empower fotograaf

Veel gestelde vragen?

Kan ik in termijnen betalen

Uiteraard. Je ontvangt dan 10 maanden van mij een factuur van € 450,-

Hoeveel tijd kost dit traject?

Download zeker even alle data. We hebben 6 live dagen waarvan 3 samenwerkingsdagen. Online masterclasses worden opgenomen dus die kan je altijd nakijken en de masterminds duren gemiddeld 1 tot anderhalf uur. Daarnaast coach ik je natuurlijk ook nog individueel. Het gaat natuurlijk uiteindelijk niet over welke tijd het je kost maar wat het je oplevert. Waar jij staat over een jaar vanaf nu.

 

Is dit een online traject?

Een deel is online zoals de Mastermind en bepaalde online masterclasses. Maar ik hou ook heel erg van elkaar ontmoeten en verbinden. Dus de training en samenwerkingsdagen zijn live. De individuele coaching kan online maar ik ontmoet je ook graag op mijn kantoor.

Waar moet ik aan voldoen om deel te nemen?

Als jij bereid bent om te investeren in jezelf om te groeien. Als jij ook gelooft dat innerlijke groei en bewustwording bijdraagt aan het neerzetten van een succesvol bedrijf. Als je persoonlijk wilt groeien en reflecteren omdat je niet alleen op korte termijn maar zeker ook op de lange termijn daarvan gaat profiteren. En dan heb ik het niet alleen over geld en omzet maar ook over voldoening, energie en plezier.

Wat kan ik verwachten?

Ik neem je graag mee de diepte in. Ik houd ervan om systemen te ontrafelen, heb een scherpe intuïtie waar de mogelijkheden zitten, het potentieel én jouw groei. Maak graag het moeilijke makkelijk. Het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. 

Daarnaast zal er een mooie groep vrouwen zijn die jou empowered om door te gaan, die je feedback geeft, waarmee je kan delen, lachen en huilen. 

Maar je gaat vooral nog dichter bij je eigen kern komen. Nog steviger staan en meer plek in nemen. Je eigen grenzen bewaken en vooral ook doordat het veilig is en omdat er plezier is nog harder groeien als mens en ondernemer.

Ga ik deze investering terug verdienen?

Uiteraard en bovenal ben en blijf je zelf verantwoordelijk voor je eigen proces en groei.

Het doel van dit traject is om nog steviger te staan. Meer zelfkennis te ontwikkelen en vooral ook door onbewuste patronen en overtuigingen bewust zodat je meer vrijheid gaat ervaren en nog meer jezelf  wordt. Dichter bij je eigen authentieke kern komen.

Voor sommigen betekent dat:

* meer omzet

* meer plezier en vertrouwen

* betere relaties

* Meer klanten

* krachtige keuzes

* afscheid nemen van zaken die niet meer dienen

* meer voldoening

etc. etc.

The Journey is the destination
but you got to walk…….

Klaar om samen met mij en een mooie groep ondernemende vrouwen te groeien?

→ Transformerende trainingsdagen

→ Empowerende samenwerkdagen

Maandelijkse Mastermind

Masterclasses van experts

Individuele coaching

Online leeromgeving

WhatsApp-contact

Empowerende fotoshoot

Toegang zelfhypnose bibliotheek

Margot Morrenhof Business & Leiderschapscoach
whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?