Margot Morrenhof - businesscoach

Dit is wie ik ben!

Positief. Enthousiast. Daadkrachtig. Eigenwijs.
Eigenschappen die mij, Margot, typeren als persoon, maar ook als businesscoach.

Als moeder van 2 tienerzoons ben ik gek op actie, voel ik vaak dingen aan voordat ik erover heb nagedacht en ben ik een echte levensgenieter. Ondernemen zit in mijn bloed.
Het ontdekken, uitproberen en spelen is wat ik het liefst doe, zowel privé als in mijn bedrijf.

Mijn motto in het leven? Volg je eigen wijsheid.

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. 

 

De Eigenwijze Businesscoach

Maar in dit geval gaat het er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Ik wil jou weer je eigen wijsheid laten voelen en je jouw eigen manier laten ontdekken.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes. Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent. Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht!

Door het op je eigen wijze te doen, ga jij stralen, opvallen en klanten aantrekken die juist jouw unieke wijze nodig hebben.

 

Mijn verhaal

Meer dan 20 jaar geleden begon mijn ondernemersavontuur.
Dat begon niet zomaar. Van jongs af aan had ik al de droom om ooit voor mezelf te beginnen.
Een bedrijf vanaf de grond opbouwen, iets nieuws opstarten. En deze droom kwam in 1999 uit.
Ik begon mijn eerste bedrijf in de automotive branche. Het bedrijf groeide snel en ik groeide daarbij mee. Iedere keer weer een nieuw personeelslid en uiteindelijk nam ik zelfs nog een zaak over. Het kon niet op.

Ging dat dan altijd alleen maar goed?
Zeker niet!
Ik groeide tot grote hoogtes en krabbelde ook uit het diepste dal. En juist dat diepe dal bleek later een keerpunt in mijn leven te zijn

In 2016 werd het tijd om echt mijn eigen pad te volgen.
Ik besloot alles te verkopen en helemaal opnieuw te beginnen. Nu écht op mijn manier. Spannend, maar de beste beslissing ooit.
Mijn doel? Meer betekenen voor anderen en vooral doen waar ik écht gelukkig van word en waar ik goed in ben. Een pad die ik alleen moest bewandelen op mijn eigen wijze. Los van de franchise. Los van het familiebedrijf.
Inmiddels heb ik al met honderden ondernemers mogen meelopen. Stuk voor stuk ondernemers die hun talenten weer hebben ontdekt en nu het verschil maken.
Met lef, plezier, succes en op eigen wijze.

Ik ben de Eigenwijze Businesscoach voor ondernemers die écht het verschil willen maken. Ondernemers zoals jij.
Zelf heb ik ervaren dat geluk niet zit in een miljoenenomzet en 40 man personeel, maar dat het juist zit in het volgen van je eigen weg. Het is belangrijk dat je jezelf toestemming geeft om te zijn wie je werkelijk bent. Ik ben ervan overtuigd dat je dan het plezier en succes vindt waar je zo naar op zoek bent. En dat gun ik jou als geen ander.

 

“De wereld is zoveel mooier als we onze eigen kleur laten zien”

Jij hebt talenten en dromen en die heb je niet voor niets. Doe er wat mee! Maak je dromen waar, laat zien wat je in huis hebt.
Eng? Ja, doodeng. Je eigen weg bewandelen is het moedigste wat je ooit zult doen, maar tegelijkertijd ook het allermooiste.
Wat je ook aanbiedt en hoe vol de markt ook is: er is één ding waarmee jij je altijd kunt onderscheiden. En dat ben je zelf.

Dit pad hoef je niet alleen te bewandelen. Als coach loop ik met je mee. Niet om je handje vast te houden of om je mee te trekken of vooruit te duwen. Nee. Ik zorg ervoor dat jij jouw route blijft volgen, maar je zult zelf de stappen moeten zetten.
Onderweg moedig ik je – als jouw persoonlijke cheerleader – enthousiast aan, want ik doe niets liever dan mensen helpen om hun eigen weg te ontdekken. Ik help je in actie te komen, met plezier, op gevoel én met resultaat.

Leer mij beter kennen

Gratis e-book

GRATIS E-BOOK

Download gratis "Tien Gouden Tips om te groeien op je eigen wijze"

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Mag ik je ergens mee helpen?