Ik ben Margot Morrenhof en ik help je graag
om vol zelfvertrouwen én met plezier
je eigen unieke plek in te nemen!

Ik geloof sterk dat succes voortkomt uit het volgen van je eigen wijsheid en het volledig vertrouwen op jezelf. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk het is om je eigen weg te gaan, om jezelf toestemming te geven om te laten zien wie je werkelijk bent. Ik ben ervan overtuigd dat je dan het plezier en succes vindt waar je zo naar op zoek bent. En dat gun ik jou als geen ander.

 

Mijn verhaal

Opgegroeid in een ondernemersgezin waar altijd hard werd gewerkt, was presteren en geld verdienen heel belangrijk. Als klein meisje was ik al enorm intuïtief. Ik voelde van alles, maar kon het vaak niet goed plaatsen en al helemaal niet begrijpen.
De informatie die ik kreeg en wat ik voelde kwamen regelmatig niet met elkaar overeen. Ik voelde me vaak “anders” dan de rest van mijn familie, niet gezien of gehoord.

Ik dacht: Als ik nu hard werk, niet klaag, altijd kwaliteit lever en aardig ben, dan zullen anderen mij echt wel gaan zien. Ik paste me continu aan. Het aangepaste meisje kreeg heel veel ruimte. Ik sprak mezelf niet uit en durfde steeds minder te vertrouwen op mijn eigen wijsheid.

Toen ik halverwege de twintig was, kreeg ik de mogelijkheid om mijn eigen bedrijf te starten als onderdeel van het familiebedrijf.
Vol energie, passie en ambitie ging ik de uitdaging aan. Mijn bedrijf in de automotive groeide snel en ik groeide mee.
Ik nam nog een ander bedrijf over en gaf leiding aan drie bedrijven en zo’n veertig man personeel, voornamelijk mannen.

Opgroeiend met twee broers (en later moeder van twee zoons) kon ik goed functioneren vanuit die mannelijke energie: daadkrachtig en met duidelijke doelen voor ogen.

Voor de buitenwereld zag mijn leven er perfect uit: meerdere goedlopende bedrijven, een fijn gezin, grote auto’s en een vrijstaand huis. Ik had veel vrienden en een druk sociaal leven. Toch voelde ik me niet vervuld. Mijn energie en passie raakten steeds meer op de achtergrond. Ik was moe, maar opgeven was geen optie. Ik ging door en door.

Totdat mijn lichaam zei: STOP. Ik kon niet meer, hoe graag mijn hoofd ook wilde doorgaan. Ik kwam in een dikke burn-out terecht.

Er zat niets anders op dan een stap terug te doen, afstand te nemen en weer in contact te komen met mezelf, met wie ik werkelijk ben, waar ik energie van krijg en wat me juist energie kost. Ik moest leren mijn grenzen beter te bewaken, want ik wilde vooral anderen tevredenstellen, mijn medewerkers, familie, vrienden, enzovoort. Wat ik zelf wilde, wist ik niet meer.

Ik begon aan zelfonderzoek, therapie, coachingstrajecten en volgde diverse opleidingen in coaching, yoga en meer. Ik kwam steeds meer in contact met mijn eigen verlangens. Gaf eindelijk ook mijn vrouwelijke kwaliteiten die ik jarenlang had genegeerd weer ruimte.
Durfde weer volledig te vertrouwen op mijn eigen wijsheid!

Tijdens mijn opleiding tot familie- en organisatie opsteller en later als systemisch coach vielen veel puzzelstukjes op hun plek over hoe groot de invloed van je systeem is op je leven: loyaliteiten, patronen, innerlijke kindstukken en nog zoveel meer.

Het begint met bewustwording en erkenning; van daaruit kan beweging en transformatie ontstaan.

Ik besloot alles te verkopen en helemaal opnieuw te beginnen, los van de franchise en het familiebedrijf. Retespannend, maar de beste keuze ooit. Ik wilde van betekenis zijn, mijn kennis en ervaring delen over leiderschap over je eigen leven, de invloed van je systeem en ondernemerschap.

Inmiddels heb ik honderden individuen, leiders en ondernemers mogen begeleiden. Allen hebben ze hun eigen unieke plek ingenomen, keuzes gemaakt, hun talenten herontdekt en maken zij nu het verschil.

 

Wie ik ben?

Positief. Enthousiast. Daadkrachtig. Eigenwijs.
Eigenschappen die mij, Margot, typeren als persoon, maar ook als coach.
Ik leef en onderneem vooral door te vertrouwen op mijn eigen wijsheid, intuïtie en ben ik een echte levensgenieter.
Ondernemen zit in mijn bloed.

Het ontdekken, uitproberen en spelen is wat ik het liefst doe, zowel privé als in mijn bedrijf.

Mijn motto in het leven? Volg je eigen wijsheid.

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent.
Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs.

Maar in dit geval gaat het er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Ik wil jou weer je eigen wijsheid laten voelen door jouw je eigen manier te laten ontdekken.

Door het doen van opstellingen kan jij stevig gaan staan op jouw eigen unieke plek. Mijn missie is om jou te empoweren, zodat jij je eigen unieke plek vol vertrouwen gaat innemen.

Leiding neemt over je leven, je carrière en je business. Door bewust te worden van de invloed van je systeem kan jij patronen doorbreken. Ga jij jezelf echt uitspreken en laten zien, zo maken wij samen de wereld mooier.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes. Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent. Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht!
Door het op je eigen wijze te doen, ga jij stralen.

 

Margot Morrenhof Business & Leiderschapscoach

Ik houd ervan om systemen te ontrafelen en heb een scherpe intuïtie voor waar de mogelijkheden, het potentieel én jouw groei zitten. Ik maak graag het moeilijke makkelijk, het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust.

Zelf heb ik ervaren dat geluk niet zit in een miljoenenomzet en een groot personeelsbestand, een perfecte buitenkant maar juist in het volgen van je eigen weg. Het is belangrijk dat je jezelf toestemming geeft om te zijn wie je werkelijk bent. Ik ben ervan overtuigd dat je dan het plezier en succes vindt waar je zo naar op zoek bent en dat gun ik jou als geen ander.

Jij hebt talenten en dromen, en die zijn er niet voor niets. Doe er iets mee! Maak je dromen waar, laat zien wat je in huis hebt.

Eng? Ja, doodeng. Je eigen weg bewandelen is het moedigste wat je ooit zult doen, maar tegelijkertijd ook het allermooiste.

Dit pad hoef je niet alleen te bewandelen. Als coach loop ik met je mee. Niet om je handje vast te houden of je vooruit te duwen, maar om ervoor te zorgen dat jij jouw route blijft volgen. Je zult zelf de stappen moeten zetten. Onderweg moedig ik je – als jouw persoonlijke cheerleader – enthousiast aan. Niets geeft mij meer voldoening dan anderen helpen hun eigen weg te vinden, met plezier, intuïtie én resultaat. Met meer dan 20 jaar ondernemers en leiderschapservaring help ik je graag jouw mogelijkheden, potentieel en groei te ontdekken.

 

Waar ik je bij kan helpen:

Je hebt waarschijnlijk veel verantwoordelijkheden, zowel op je werk als thuis. Werk je in een leidinggevende positie of ben je misschien een (startende) ondernemer of werk je binnen een goedlopend (familie)bedrijf? Of ben je een professional met de ambitie om zo’n rol te vervullen?

Ik begrijp dat het belangrijk is om je volledige potentieel te benutten met al deze verantwoordelijkheden. Daar kan ik je bij ondersteunen. Uitdagingen die je mogelijk ervaart is het overwinnen van uitstelgedrag, onzekerheid, assertiviteit, faalangst, perfectionisme, zingeving of het duidelijker aangeven van je grenzen. Voel je soms dat je geleefd wordt en wil je weer echt leiding nemen over je leven?

Ik help je graag om zelfvertrouwen te ontwikkelen en om patronen en belemmerende overtuigingen te doorbreken, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Persoonlijke groei staat centraal in mijn aanpak. Samen kunnen we werken aan het versterken van je leiderschapsvaardigheden, het opstarten en laten groeien van je bedrijf, en het vinden van een goede balans tussen werk en privé.

Daarnaast kunnen we samen helderheid creëren over jouw doelen en betekenis vinden in jouw carrière en leven. Kortom, als jij je potentieel wilt benutten, doelen wilt stellen en meer voldoening wilt vinden in je bedrijf, carrière en leven, dan sta ik klaar om je te ondersteunen.“Mijn missie is simpel: jou begeleiden en empoweren, zodat jij vol zelfvertrouwen
en met plezier je eigen unieke plek gaat innemen.”

 

Nog even samengevat:

> 25 jaar ondernemer

> Alleenstaande moeder van de twee leukste tieners

> Opgegroeid in een echt ondernemersgezin

> Business & Leiderschapscoach

> Familie- en organisatie opsteller al bijna 10 jaar

> Hypnose Master Practitioner

> EFT (Emotional Freedom Techniques)

> Intuitief en heldervoelend

> Meerdere bedrijven gehad met miljoenen omzet en meer dan 40 medewerkers

> Moeder, dochter, vriendin, compagnon 

> Manifestor Generator 

> Al honderden ondernemers en leiders gecoacht 

> Verbind graag intuïtie met strategie

> Positief, enthousiast en daadkrachtig

> Een tikkie eigenwijs maar vertrouw vooral op mijn eigen wijsheid

> Gelooft niet in standaard stappenplannen en succesformules

> Snelle denker 

> Dyslectisch

> Open, eerlijk en transparant en zet jou graag in actie

Margot Morrenhof - businesscoach
FUN-TUITION Event 2023

Leer mij beter kennen

Gratis e-book

GRATIS E-BOOK

Download gratis "Tien Gouden Tips om te groeien op je eigen wijze"

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?