GRATIS E-BOOK

Download gratis De 5 kickstarters voor ondernemen met succes!

Ik help ondernemers zoals jij die ook geluk en succes willen ervaren in hun ondernemerschap en daarmee mooie resultaten willen behalen. 

Ik geloof dat als je een succesvol en winstgevend bedrijf wilt bouwen die volledig bij jou past je vooral gaat doen waar je goed in bent en wat jou energie geeft! 

Omdat jij een verschil wil maken. Met mijn 20 jaar ervaring in ondernemen, waarin ik meerdere bedrijven ben gestart en heb laten groeien, weet ik als geen ander hoe spannend het kan zijn jezelf zichtbaar te maken in een drukke markt. Ook ik kwam erachter door vallen en weer opstaan.  

Ondernemen op jouw eigen uniek manier.  Alleen dat zal je echt voldoening geven.  Voor mij is succes meer dan alleen mooie financiële resultaten halen. Het gaat om de onderneming creëren die bij jou past.

MIJN VERHAAL

In 1999 startte ik mijn eerste bedrijf. Ik groeide snel, kreeg steeds meer klanten en meer omzet. Steeds meer medewerkers, ik nam nog een bedrijf over. Tot ik erachter kwam dat ik hier niet meer echt gelukkig van werd. Ik was de balans kwijt. Ik wilde meer betekenen, meer doen van waar ik echt goed in was en energie van kreeg. Ik besloot alles te verkopen en opnieuw te beginnen. Mega spannend natuurlijk maar toch voelde ik aan alles dat dit ik wat ik echt wilde doen

 

.

Ik startte mijn nieuwe bedrijf en werd businesscoach. Liet mij zelf coachen  door diverse topcoaches. Volgde een opleiding zodat ik aan de slag kon als gecertificeerd systeemcoach. Ik merkte meteen hoe geweldig ik het vind om anderen tot grote prestaties aan te zetten. 

Sindsdien heb ik al honderden ondernemers begeleid naar meer omzet, door ze te begeleiden in het ontwikkelen van de juiste mindset, businessconcept en verdienmodel. Ze aan te zetten tot actie. Ze te begeleiden met hun strategie en met hun plan voor marketing & sales. Een bedrijf bouwen waarin ze hun talenten optimaal kunnen inzetten. 

In mijn huidige bedrijf doe ik de dingen waar ik écht blij van word. Coachen van ondernemers/zzp’ers naar succesvol ondernemerschap. Mijn kernwaarden plezier, ambitie, lef, resultaat en actie hebben een prominente plek in mijn programma’s en trajecten.

Naast coach ben ik ook de trotse moeder van 2 jongens, Max & Caz. Ik hou van sporten en vind het ook heerlijk om met mijn kinderen en vrienden leuke dingen te ondernemen en te reizen. Ik ben elke dag nog dankbaar voor de keuzes die ik heb gemaakt en mijn droom heb gevolgd.

 

 

 

 

MARGOT MORRENHOF

 

Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik een dag aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Na deze intensieve dag heb ik een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.
Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.
Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ‘ga naar Margot en investeer een dag in jezelf!’

Vera Kamphorst

zzp'er, Hashimoto Nederland

Afgelopen halfjaar heb nauw samengewerkt met Margot. Zij heeft mij met veel enthousiasme het afgelopen half jaar gecoacht . Ik ben oprecht blij met mijn keuze voor Margot, ze heeft mij in coaching traject beslist nieuwe inzichten gegeven in het ondernemerschap.
Margot laat snel merken, dat zij oprecht mij en mijn onderneming Roosen Financieel Advies verder wil helpen, en ze gunt mij ook nieuwe klanten en een hogere omzet. En dat is in de afgelopen 6 maanden dan ook echt gelukt.
Dank hiervoor, Margot.
Ik kan iedere startende ondernemer Margot aanbevelen, zeker ook omdat zij zelf een jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer.

Rob Roosen

Ondernemer, Rob Roosen Financieel Advies

Bij Margot voelde ik mij veilig, ik denk dat dat een vereiste is. Ze stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen. Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en verhoudingen kijken.

Jan

Ondernemer in familiebedrijf

Margot zet zich in met al haar kennis en enthousiasme, maar verwacht ook actie van jou als ondernemer; precies wat je nodig hebt om succesvol(ler) te worden! Ondernemen is hard werken, maar het mag ook leuk zijn. Dat weet zij heel goed over te brengen.

Jacquline Reit

ZZP'er, Stoer tekstschrijver

Margot heb ik ervaren en ken ik als een lieve, innemende, begripvolle maar zeker ook kundige vrouw. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens een opstelling te doen. Het geeft je richting en inzicht zodat je makkelijker de juiste stappen kan zetten die goed zijn voor jou!

Ans Bijsterbosch

Partner, Vrielink Makelaars

Margot laat me inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden en daar werken we nu aan. Ik kan heel veel en wil ook veel en dat mag ik laten zien. Ze is heel toegankelijk, stelt doortastende vragen en laat je op een andere manier naar zaken kijken.

Jolanda Cornegoor

VA, Alvast Goed Geregeld

Ik heb Margot ervaren als een prettig persoon. Ze is open en betrouwbaar. Het heeft me inzicht gegeven wat er met name onbewust bij mij speelde. Vanuit daar ben ik anders naar dingen gaan kijken en gaan handelen.

Maaike Schneider

Eigenaar, Borrelaer

Ik heb Margot leren kennen als een open persoon, luisterend oor, to the point en resultaatgericht!

Peter Eijsbouts

Sales manager, Mega Ceramics BV

Ik heb Margot leren kennen tijdens de opstelling als professioneel en betrokken!

Mia Stokman

Eigenaar, Knutselatelier