GRATIS E-BOOK

Download gratis De 5 kickstarters voor ondernemen met succes!

Mijn missie als businesscoach is om jou te helpen succesvol te ondernemen. Een bedrijf creeren waar jij echt gelukkig van wordt. Ondernemen vanuit jouw unieke talenten, het beste van jezelf laten zien op een manier die bij jou past. Zodat jij jouw ondernemersdroom waar gaat maken en jouw potentieel écht gaat benutten. De klanten gaat aantrekken waar jij super blij van wordt. Met als resultaat een winstgevend bedrijf die jou energie geeft.

Mijn verhaal

Mijn naam is Margot Morrenhof en ik ben al 20 jaar actief als ondernemer.  Ik kom uit een echt ondernemersgezin en ben jarenlang actief geweest in ons familiebedrijf. Ik gaf leiding aan meerdere bedrijven. Toch voelde ik diep van binnen dat dit niet was dat ik de komende 20 jaar wilde blijven doen. Ik wilde graag wat bijdragen. Iets doen wat er toe doet. Mijn eigen unieke talenten benutten. Mensen helpen om hun droom concreet te maken en ze in actie te zetten.

.

In 2014 gooide ik het roer om. Verkocht mijn bedrijven en ging diverse opleidingen volgen, zoals een  coachingsopleiding en ook een opleiding familie- en organisatie-opstellingen, systemisch coachen en nog veel meer. Ik heb heel wat boeken verslonden en workshops gevolgd over persoonlijk leiderschap, mindset en innerlijke kracht. En ik heb me laten begeleiden door de beste coaches in de afgelopen jaren.

In mijn nieuwe bedrijf doe ik de dingen waar ik écht blij van word. Nu coach ik ondernemers/zzp’ers naar succesvol ondernemerschap. Mijn kernwaarden plezier, ambitie, lef, resultaat en actie hebben een prominente plek in mijn programma’s en trajecten.

Naast coach ben ik ook de trotse moeder van 2 jongens, Max & Caz. Ik ben graag actief bezig: hardlopen, yoga en tennis.  Ik vind het heerlijk om met mijn kinderen of m’n vrienden dingen te ondernemen en te reizen. Ik leid een heerlijk, mooi, dynamisch en rijk leven.

Margot Morrenhof

Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik een dag aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Na deze intensieve dag heb ik een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.
Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.
Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ‘ga naar Margot en investeer een dag in jezelf!’

Vera Kamphorst

zzp'er, Hashimoto Nederland

Afgelopen halfjaar heb nauw samengewerkt met Margot. Zij heeft mij met veel enthousiasme het afgelopen half jaar gecoacht . Ik ben oprecht blij met mijn keuze voor Margot, ze heeft mij in coaching traject beslist nieuwe inzichten gegeven in het ondernemerschap.
Margot laat snel merken, dat zij oprecht mij en mijn onderneming Roosen Financieel Advies verder wil helpen, en ze gunt mij ook nieuwe klanten en een hogere omzet. En dat is in de afgelopen 6 maanden dan ook echt gelukt.
Dank hiervoor, Margot.
Ik kan iedere startende ondernemer Margot aanbevelen, zeker ook omdat zij zelf een jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer.

Rob Roosen

Ondernemer, Rob Roosen Financieel Advies

Bij Margot voelde ik mij veilig, ik denk dat dat een vereiste is. Ze stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen. Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en verhoudingen kijken.

Jan

Ondernemer in familiebedrijf

Margot zet zich in met al haar kennis en enthousiasme, maar verwacht ook actie van jou als ondernemer; precies wat je nodig hebt om succesvol(ler) te worden! Ondernemen is hard werken, maar het mag ook leuk zijn. Dat weet zij heel goed over te brengen.

Jacquline Reit

ZZP'er, Stoer tekstschrijver

Margot heb ik ervaren en ken ik als een lieve, innemende, begripvolle maar zeker ook kundige vrouw. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens een opstelling te doen. Het geeft je richting en inzicht zodat je makkelijker de juiste stappen kan zetten die goed zijn voor jou!

Ans Bijsterbosch

Partner, Vrielink Makelaars

Margot laat me inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden en daar werken we nu aan. Ik kan heel veel en wil ook veel en dat mag ik laten zien. Ze is heel toegankelijk, stelt doortastende vragen en laat je op een andere manier naar zaken kijken.

Jolanda Cornegoor

VA, Alvast Goed Geregeld

Ik heb Margot ervaren als een prettig persoon. Ze is open en betrouwbaar. Het heeft me inzicht gegeven wat er met name onbewust bij mij speelde. Vanuit daar ben ik anders naar dingen gaan kijken en gaan handelen.

Maaike Schneider

Eigenaar, Borrelaer

Ik heb Margot leren kennen als een open persoon, luisterend oor, to the point en resultaatgericht!

Peter Eijsbouts

Sales manager, Mega Ceramics BV

Ik heb Margot leren kennen tijdens de opstelling als professioneel en betrokken!

Mia Stokman

Eigenaar, Knutselatelier