Hé hallo, ik ben Margot

De Eigenwijze Businesscoach

Dit is wie ik ben!

Positief. Enthousiast. Daadkrachtig. Eigenwijs.
En ja, ook businesscoach.
Moeder van 2 tienerzoons.Gek op actie. Snelle denker en intuïtief.
Ondernemen zit in mijn bloed en ik ben een echte levensgenieter.
Ontdekken, uitproberen en spelen.
Zo sta ik in het leven en ook in mijn bedrijf.
Mijn eigen wijze volgen.

Ik ben ook…
Af en toe direct en to the point.
Ben ik dyslectisch. Heb ik te veel ideeën.
Voel ik me af en toe ook wel eens onzeker.
Doe ik dingen die ik spannend vind omdat ik een droom heb die ik wil bereiken.
Doe ik dingen die ik nog nooit heb gedaan omdat ik graag wil groeien.

Bovenal ben ik erg betrokken en wil ik dolgraag ondernemers helpen om op hun eigen manier te gaan ondernemen. Ze laten vertrouwen op hun intuïtie, hun kwaliteiten en hun eigen unieke wijze helpen ontdekken.

De eigenwijze businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs.
Maar het gaat er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen.
Daarom wil ik jou weer je eigen wijsheid laten voelen.
Jouw je eigen manier laten ontdekken. Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes.
Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent.
Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht!
Dan gaat het stromen, dan gaat je bedrijf nóg beter lopen!
Dan hoef je geen kunstgrepen te doen voor je onderscheidend vermogen; door het op je eigen wijze te doen ga jij stralen, opvallen en klanten aantrekken die jouw unieke wijze nodig hebben.

Mijn verhaal

Ik heb 20 jaar ervaring met ondernemen. Met bedrijven opbouwen en beëindigen.
Ik groeide tot grote hoogte en krabbelde uit het diepste dal. Dat diepe dal bleek later een keerpunt in mijn leven te zijn.
Ik kom uit een ondernemersfamilie met een lange geschiedenis in ondernemen. Altijd had ik al de droom om voor mezelf beginnen. Een bedrijf vanaf de grond opbouwen, iets nieuws opstarten.
Dus startte ik in 1999 mijn eerste bedrijf in de automotive branche.
Ik groeide snel, nam continu nieuw personeel aan, nam nog een zaak over. Het kon niet op.
In 2014 kwam het keerpunt. Ik wist het zeker, het moest anders!

Het werd tijd om mijn eigen pad te volgen.
Ik besloot alles te verkopen en helemaal opnieuw te beginnen.
Nu écht op mijn manier. Spannend, maar de beste beslissing ooit.
Ik wilde meer betekenen voor anderen, meer doen waar ik écht gelukkig van werd en waar ik goed in was.
Dus ik ging alleen verder.
Los van de franchise. Los van het familiebedrijf.

Ik gaf mezelf de vrijheid om te doen wat ik écht wilde doen: mensen hun eigen waarde laten inzien en ze het zelfvertrouwen geven om tot grote hoogte uit te kunnen stijgen. Als mens én ondernemer.

Inmiddels heb ik al met honderden ondernemers mogen meelopen. Stuk voor stuk ondernemers die hun talenten weer hebben ontdekt en nu het verschil maken. Met lef, plezier, succes en op eigen wijze.

 

“De wereld is zoveel mooier als we onze eigen kleur laten zien.”

Ik ben de eigenwijze businesscoach voor ondernemers die écht het verschil willen maken.
Ondernemers zoals jij.
Omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk het is om je eigen weg te gaan. Om jezelf toestemming te geven te laten zien wie je werkelijk bent. Ik ben ervan overtuigd dat je dan het plezier en succes vindt waar je zo naar op zoek bent. En dat gun ik jou als geen ander.

Vol plezier, op gevoel én met resultaat.

Jij hebt talenten en dromen. Die heb je niet voor niets. Doe er wat mee! Maak je dromen waar, laat zien wat je in huis hebt. Eng? Ja doodeng. Je eigen weg bewandelen is het moedigste wat je ooit zult doen. Maar ook het allermooiste. Want wat je ook aanbiedt en hoe vol de markt ook is: er is één ding waarmee jij je altijd kunt onderscheiden. En dat ben je zelf.

En je bent niet alleen onderweg. Als coach loop ik met je mee. Niet om je handje vast te houden. Ook niet om je mee te trekken of vooruit te duwen. Nee. Ik zorg ervoor dat jij jouw route blijft volgen, maar je zult zelf de stappen moeten zetten. Onderweg moedig ik je – als jouw persoonlijke cheerleader – enthousiast aan. Want ik doe niets liever dan mensen helpen om hun eigen weg te ontdekken.

 

GRATIS E-BOOK

Download gratis De 5 kickstarters voor ondernemen met succes!

Margot is een bijzonder mens én een hele goede en leuke coach. Ik ben al heel wat jaren ondernemer en heb het afgelopen half jaar met Margot gewerkt aan het veranderen van patronen die me niet verder brachten. Dus samen aan de slag. Ze is helder, creatief en intuïtief ook sterk. Nu zoveel blijer en opgeruimder in het hoofd 😊, heb ik stappen gezet als ondernemer en mens. Ik zeg doen!

Ingrid van Bergehenegouwen

Ondernemer, VB COmmunicatie

Ik vond de coaching sessies met Margot heel erg verhelderend! Ze heeft een ‘harde kant’, waarbij ze op een strategische manier meekijkt met je business en de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze komt met oplossingen en de juiste vragen om je te prikkelen. En anderzijds heeft ze een ‘zachte kant’, waarbij ze je leert om naar jezelf te kijken. Wat voor invloed heb ik op mijn business en wat zijn mijn mentale blokkades? Mede ook door het systematisch werken zijn voor mij echt de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dat vind ik onwijs krachtig en ik ben dan ook erg blij dat Margot mij gecoacht heeft. Super! Dankjewel Margot!

Manuela Warnar

Eigenaar, XOXO Marketing

Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik een dag aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Na deze intensieve dag heb ik een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.
Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.
Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ‘ga naar Margot en investeer een dag in jezelf!’

Vera Kamphorst

zzp'er, Hashimoto Nederland

Afgelopen halfjaar heb nauw samengewerkt met Margot. Zij heeft mij met veel enthousiasme het afgelopen half jaar gecoacht . Ik ben oprecht blij met mijn keuze voor Margot, ze heeft mij in coaching traject beslist nieuwe inzichten gegeven in het ondernemerschap.
Margot laat snel merken, dat zij oprecht mij en mijn onderneming Roosen Financieel Advies verder wil helpen, en ze gunt mij ook nieuwe klanten en een hogere omzet. En dat is in de afgelopen 6 maanden dan ook echt gelukt.
Dank hiervoor, Margot.
Ik kan iedere startende ondernemer Margot aanbevelen, zeker ook omdat zij zelf een jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer.

Rob Roosen

Ondernemer, Rob Roosen Financieel Advies

Bij Margot voelde ik mij veilig, ik denk dat dat een vereiste is. Ze stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen. Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en verhoudingen kijken.
Jan

Ondernemer in familiebedrijf

Margot zet zich in met al haar kennis en enthousiasme, maar verwacht ook actie van jou als ondernemer; precies wat je nodig hebt om succesvol(ler) te worden! Ondernemen is hard werken, maar het mag ook leuk zijn. Dat weet zij heel goed over te brengen.
Jacquline Reit

ZZP'er, Stoer tekstschrijver

Margot heb ik ervaren en ken ik als een lieve, innemende, begripvolle maar zeker ook kundige vrouw. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens een opstelling te doen. Het geeft je richting en inzicht zodat je makkelijker de juiste stappen kan zetten die goed zijn voor jou!
Ans Bijsterbosch

Partner, Vrielink Makelaars

Margot laat me inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden en daar werken we nu aan. Ik kan heel veel en wil ook veel en dat mag ik laten zien. Ze is heel toegankelijk, stelt doortastende vragen en laat je op een andere manier naar zaken kijken.
Jolanda Cornegoor

VA, Alvast Goed Geregeld

Ik heb Margot ervaren als een prettig persoon. Ze is open en betrouwbaar. Het heeft me inzicht gegeven wat er met name onbewust bij mij speelde. Vanuit daar ben ik anders naar dingen gaan kijken en gaan handelen.
Maaike Schneider

Eigenaar, Borrelaer

Ik heb Margot leren kennen als een open persoon, luisterend oor, to the point en resultaatgericht!
Peter Eijsbouts

Sales manager, Mega Ceramics BV

Ik heb Margot leren kennen tijdens de opstelling als professioneel en betrokken!
Mia Stokman

Eigenaar, Knutselatelier