Margot Morrenhof High-end ondernemen

Het coach programma voor vrouwelijke ondernemers die nu écht willen doorgroeien naar €100.000 omzet en geen 40+ uur per week willen werken.  
Minder bullshit, meer omzet, vrijheid en fun!

Wat is het Next Level Traject

Dit next-level traject is een vet  succesvol programma voor vrouwelijke ondernemers die goed willen verdienen door te werken met de leukste klanten en vooral te doen waar ze goed in zijn! 

Meer winst, vrijheid  en plezier. 

Samen werken we aan jouw ambitieuze doelen. 

We bepalen de focus en maken keuzes. 

We onderzoeken welke strategie het beste bij jou past om je doelen te behalen. 

Ik deel mijn kennis, ervaring en energie met jou. 

We werken aan je mindset en transformeren belemmerende (onderbewuste) overtuigingen, zodat jij stevig je eigen unieke plek inneemt. 

Het is nu tijd om echt in actie te komen en in je grootsheid te stappen! 

Gun jezelf meer!

Ondernemen zoals jij het wilt, onder je eigen voorwaarden en 100% jij.

Ik geloof namelijk niet in standaard stappenplannen. Authenticiteit is key.

Alle inhoudelijke kennis is aanwezig, daar heb je mij niet voor nodig. Ik begeleid je graag bij de juiste strategie die bij jou past om deze inhoudelijke kennis te vertalen naar een succesvol bedrijf, zodat jij jouw ideale leven gaat leven.

 

Herken je dit?

=

Je werkt hard en weet dat je meer kan verdienen, toch blijft je omzet en winst elk jaar ongeveer op hetzelfde niveau. Zo blijft het hard werken voor weinig.

=

Je bent klaar met jezelf klein houden en door angsten je te laten tegenhouden. Ready voor playing big!

  =
  Je hebt al best wat trainingen en coaching gevolgd, maar toch lukt het je niet dit succesvol toe te passen.

  =

  Je bedrijf loopt goed toch voel je dat je een andere kant op wilt, je weet alleen niet goed welke en hoe.

  =

  Regelmatig heb je het gevoel dat je geleefd wordt en je durf eigenlijk niet zo goed NEE te zeggen daardoor is de werk/privé balans regelmatig zoek.

  =
  Voel je je soms onzeker en belemmert dit jou om als ondernemer vol zelfvertrouwen door te pakken?

  In dit traject kijken we niet alleen naar het zichtbare in jouw onderneming, maar ook naar de diepgewortelde overtuigingen en blokkades die jou nu nog tegenhouden. Je leert om je verlangens en waarden te volgen, gewoontes te veranderen en we transformeren (on)bewuste overtuigingen en patronen in je onderbewuste voor een blijvende verandering. Je laat oude patronen los, bepaalt je focus, zet door met vertrouwen en ontvang overvloedig.

  We gebruiken een unieke combinatie van systemische benaderingen, opstellingen, hypnose en EFT, waardoor blijvende transformatie mogelijk wordt. Zodat je weer echt gaat genieten van het ondernemen. Door je eigen plek vol vertrouwen in te nemen ga je een strategie ontwikkelen die authentiek is en echt bij jou past. Als jij er niet in gelooft, kunnen klanten het niet kopen. 

  Alles is aanwezig en het is tijd dat je gaat manifesteren!

  Vanuit daar kan jij  krachtige keuzes maken en je strategie bepalen. Laat jouw ideeën nu eindelijk realiteit worden! Stop met eindeloos denken en proberen. Verspil geen tijd meer aan onnodig zoeken. Ontdek de kracht van mijn 25+ jaar ondernemerservaring met succesvolle bedrijven.

  Ik bied jou mijn enthousiaste, resultaatgerichte hulp en een schat aan praktische handreikingen die direct impact hebben op jouw bedrijf. Maar dat is niet alles! Samen zullen we ook diepgaande transformaties bewerkstelligen, door belemmerende overtuigingen en patronen voorgoed te doorbreken.

   

  Margot Morrenhof Startversneller, familie opstellingen, hypnose, ondernemers, businesscoach

  Het resultaat? Een simpelere business op alle fronten, meer rust en focus, meer omzet en winst.
  Kortom, een bedrijf dat je vrijheid en plezier oplevert. Investeer in jouw succes!

  "

  Doorbreek voor eens en altijd je belemmerende patronen en overtuigingen.

  N

  MAATWERK

  Elke ondernemer is uniek, met verschillende verlangens, talenten  en doelen. Daarom geen standaardoplossingen, het traject is volledig afgestemd op  jouw specifieke wensen, jouw behoeften en doelstellingen. Zo creëren we een gepersonaliseerd traject dat perfect bij jou past.

  N

  DIEPGAANDE VERANDERING

  Door te werken met tools als hypnose, familieopstellingen en EFT zorgen we voor werkelijke  transformatie. Het stelt je in staat om diep in je onderbewuste te duiken en beperkende overtuigingen en patronen aan te pakken die je groei belemmeren. Door deze innerlijke verschuivingen kun je nieuwe mogelijkheden en kansen omarmen en je leven en je bedrijf  naar nieuwe hoogten leiden.
  N

  CONCRETE RESULTATEN

  We houden van resultaat. We werken samen met jou om meetbare, tastbare resultaten op zowel korte als lange termijn te behalen. Of je nu je zelfvertrouwen wilt vergroten, je focus wilt versterken, stress wilt verminderen of angsten wilt overwinnen, ons traject is ontworpen om jou concrete en blijvende resultaten te bieden.

  N

  ERVAREN EN DESKUNDIGE BEGELEIDING

  Ik heb al honderden ondernemers geholpen om barrières te doorbreken en hun volledige potentieel te realiseren. Door het toepassen van systemisch werk, EFT en hypnose en door je te begeleiden in je leiderschap en krachtige keuzes te maken die voor jou gaan werken. Als jij vol vertrouwen je plek in gaat nemen en vanuit daar een strategie gaat toepassen die voor jou werkt zal je merken dat je de leukste klanten gaat aantrekken en plezier en vrijheid gaat ervaren in je ondernemerschap.

  Direct toegang tot een transformatieve reis naar succes en groei met het exclusieve Next Level Traject voor Ondernemers.

  Wil jij jouw potentieel ontgrendelen voor ongekend succes in je leven en business?
  Je ontvangt een individueel programma speciaal afgestemd op jou

  NEXT LEVEL TRAJECT

  zes maanden

  Investering  normaal € 4997,-

  Nu tijdelijk slechts voor € 3997,-

  tot en met 31 augustus 2023

   Je kunt zelfs kiezen voor betaling in 12 termijnen van € 349,-

  Margot Morrenhof

  Hi, ik ben Margot Morrenhof

  Jarenlang runde ik een succesvolle bedrijven in de automotive branche, maar in 2016 gooide ik het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch business- en leiderschapscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven. 

  Ik houd ervan om systemen te ontrafelen, heb een scherpe intuïtie waar de mogelijkheden zitten, het potentieel én jouw groei. Maak graag het moeilijke makkelijk. Het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. 

  Dat doe ik door jouw systemisch te coachen. Met behulp van opstellingen en hypnose. Daarnaast combineer ik mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers te halen.

  De Eigenwijze Businesscoach

  Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar in dit geval gaat het er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Ik wil jou weer je eigen wijsheid laten voelen en je jouw eigen manier laten ontdekken.

  Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes. Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent. Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht! Dan gaat het stromen en gaat je bedrijf nóg beter lopen! Dan hoef je geen kunstgrepen uit te halen voor je onderscheidend vermogen. Want jij bent uniek!

   

  Dit traject is een investering in jezelf die zich gegarandeerd de rest van je leven gaat uitbetalen. Onbetaalbaar!

  Het NEXT LEVEL TRAJECT is jouw toegangspoort tot een wereld van groei, succes en zingeving. Ontdek de kracht van het onderbewuste in combinatie met de juiste strategie zodat jij jouw onderneming naar nieuwe hoogten gaat te tillen.

  Wacht niet langer. Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak in te plannen en ontdek hoe het Next Level Traject jou kan helpen je persoonlijke en zakelijke doelen te verwezenlijken. Investeer in jezelf, je mooiste leven en in een succesvolle business!  Hoe ziet het NEXT LEVEL traject voor ondernemers er uit?

   Zes maanden lang individuele coaching ( online of op mijn kantoor in Deventer),
  waarbij we diep duiken in jouw specifieke behoeften en doelen
  en waarin we blokkades & patronen blijvend transformeren.

  Onbeperkte toegang tot mijn online Hypnose Bieb,
  gevuld met waardevolle zelfhypnose om je groei en transformatie te ondersteunen.

  Krachtig afgestemde zelfhypnose-audio’s die je dagelijks kunt beluisteren
  om je onderbewuste te herprogrammeren voor succes en overvloed.

  Een online omgeving (zie hieronder de 5 modules) die je begeleiden bij het zetten van de juiste stappen
  en het behalen van meetbare resultaten tijdens deze transformatie.

  Zelfvertrouwen en Krachtig Leiderschap

   Versterk je zelfvertrouwen en geloof in je eigen capaciteiten als ondernemer.

  Ontwikkel een krachtige en authentieke (persoonlijk) leiderschapsstijl.

  Overwin beperkende overtuigingen en zelftwijfel die je groei belemmeren.

  Leer effectief omgaan met uitdagingen en tegenslagen.

  Focus en Productiviteit

  Verbeter je focus en concentratie, zodat je je kunt richten op de belangrijkste taken.

  Ontwikkel effectieve time-managementvaardigheden om je productiviteit te verhogen.

  Leer je geest te trainen om afleidingen te weerstaan en in een staat van flow te komen.

  Creëer een evenwicht tussen werk en privé om in de juiste energie te blijven.

  Stressvermindering en Ontspanning

  Leer effectieve technieken om stress te verminderen en kalmte te ervaren, zelfs in uitdagende situaties.

  Ontdek hoe je kunt ontspannen en je energie kunt herstellen na een drukke werkdag.

  Verhoog je veerkracht en vermogen om met stress om te gaan.

  Succes Mindset en Geloof in Overvloed

  Ontwikkel een positieve mindset en een diepgeworteld geloof in je vermogen om succes te bereiken.

  Overwin belemmerende overtuigingen over geld en succes.

  Leer jezelf te zien als een magnetische kracht die kansen en overvloed aantrekt.

  Creëer een mindset van groei en bereidheid om risico’s te nemen.

  Verkoopvaardigheden en Klantmagneet

  Verbeter je verkoopvaardigheden en leer overtuigend te communiceren met klanten.

  Overwin je angst en weerstand met betrekking tot verkoop en acquisitie.

  Leer hoe je klantrelaties kunt opbouwen en lange termijn klanten kunt behouden.

  Ontwikkel een positieve houding ten opzichte van verkoop en zie het als een waardevol proces.

  HOE HET WERKT

  Enthousiast? Nieuwsgierig? Plan dan een  match call in. Tijdens dit gesprek (circa 30 minuten) maken we kennis en mag je mij alles vragen over het programma. We bespreken wat jouw wensen zijn en of waar jij hulp bij kan gebruiken.

  Aan het eind van de call beslis je of je wilt meedoen. Mits er een wederzijdse klik is natuurlijk

  We plannen vervolgens de 1:1 kick-off in, bij voorkeur bij mij op kantoor in Deventer. (online is uiteraard mogelijk)

  Tijdens de kick-off stellen we doelen en maken we de strategie. We bespreken jouw aanbod, doelgroep en marketing.

  Je krijgt toegang tot mijn online programma boordevol templates, video, audio, werkboeken etc.

  We plannen samen de coachingssessies in

  We plannen de intuïtieve opstelling in over geld

  De hypnose sessies incl toegang tot mijn hypnose-bieb met zelfhypnoses over klanten aantrekken, zelfvertrouwen, tijdreizen etc.

  Tussendoor vragen? Deze kan je mij mailen of appen.

  NEXT LEVEL TRAJECT

  Investering  normaal € 4997,-

  Nu tijdelijk slechts voor € 3997,-

  tot en met 31 augustus 2023

   Je kunt zelfs kiezen voor betaling in 12 termijnen van € 349,-

  Bereik ongekende prestaties en ontgrendel je potentieel na het voltooien van het Next Level Traject voor Ondernemers. Vol vertrouwen ondernemen op je EigenWijze.

  JOUW ENERGIE EN FOCUS BEPAALT JOUW SUCCES!

  Ook is het mogelijk om te kiezen per module in te stappen. De investering is dan nu tijdelijk €699,-  (normaal  €899 per module). Heb je nog vragen of wil je met me overleggen of dit programma geschikt is voor jou? Stuur een  mail naar  info@margotmorrenhof.nl dan maken we een afspraak. 

  Veel gestelde vragen?

  Kan ik in termijnen betalen

  Uiteraard. Je ontvangt dan 12 maanden van mij een factuur van € 349,-  

  Hoeveel tijd kost dit traject?

  Dit traject duurt 6 maanden waarin wij de afspraken plannen. Deze kunnen online of offline (mijn kantoor in Deventer) plaatsvinden. Daarnaast krijg je toegang tot mijn online gedeelte incl. hypnose bieb deze kan je downloaden maar ook na onze drie maanden houdt je toegang.

  Is dit een online traject?

  Een deel is online zoals de hypnose bieb ook kunnen de afspraken online plaatsvinden  maar ik ontmoet je ook graag op mijn kantoor in Deventer.

  Waar moet ik aan voldoen om deel te nemen?

  Als jij bereid bent om te investeren in jezelf om te groeien. Als jij ook gelooft dat innerlijke groei en bewustwording bijdraagt aan het neerzetten van een succesvol bedrijf. Als je persoonlijk wilt groeien en reflecteren omdat je niet alleen op korte termijn maar zeker ook op de lange termijn daarvan gaat profiteren. En dan heb ik het niet alleen over geld en omzet maar ook over voldoening, energie en plezier.

  Wat kan ik verwachten?

  Ik neem je graag mee de diepte in. Ik houd ervan om systemen te ontrafelen, heb een scherpe intuïtie waar de mogelijkheden zitten, het potentieel én jouw groei. Maak graag het moeilijke makkelijk. Het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. 

  Je gaat vooral nog dichter bij je eigen kern komen. Nog steviger staan en meer plek in nemen. Je eigen grenzen bewaken en vooral nog harder groeien als mens en ondernemer niet vanuit wilskracht maar vanuit plezier en vertrouwen.

  Ga ik deze investering terug verdienen?

  Uiteraard en bovenal ben en blijf je zelf verantwoordelijk voor je eigen proces en groei.

  Het doel van dit traject is om nog steviger te staan. Meer zelfkennis te ontwikkelen en vooral ook door onbewuste patronen en overtuigingen bewust zodat je meer vrijheid gaat ervaren en nog meer jezelf  wordt. Dichter bij je eigen authentieke kern komen.

  Meestal betekent dat:

  * meer omzet

  * meer plezier en vertrouwen

  * betere relaties

  * Meer klanten

  * krachtige keuzes

  * afscheid nemen van zaken die niet meer dienen

  * meer voldoening

  etc. etc.

  Dit is het Next Level Traject voor Ondernemers, waar we de kracht van hypnose, systemisch werk en EFT gebruiken om negatieve patronen te doorbreken, zelfvertrouwen vergroten, stress verminderen, focus versterken en angsten overwinnen zodat jij ultiem succes gaat bereiken in je leven en business.

  Hypnose is een staat van diepe ontspanning waarbij je toegang krijgt tot je onderbewuste geest. In deze toestand ben je ontvankelijk voor suggesties die kunnen leiden tot verandering en groei. Hypnose werkt door het vernauwen van het bewustzijn en het vergroten van de focus, waardoor je de belemmerende overtuigingen en patronen in je onderbewuste kunt aanpakken.

  Door middel van hypnose kun je negatieve gedachten en gewoontes transformeren, zelfvertrouwen vergroten, angsten overwinnen, creativiteit stimuleren en nieuwe gewenste gedragingen en overtuigingen versterken. Het helpt je om toegang te krijgen tot je innerlijke hulpbronnen en je volledige potentieel te benutten.

  whatsApp openen
  1
  Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?