Soms lijkt alles als vanzelf te gaan. Alles lukt. Was het omdat je de juiste dingen op het juiste moment deed, of omdat je er volledig zelf in geloofde?

We kennen ook die momenten dat het niet stroomt. Ondanks alle mooie ideeën en plannen onszelf  toch weer in of tegenhouden. In oude patronen vervallen. Niet doorzetten of er niet volledig in geloven. 

Vaak weten we niet precies waarom iets lukt. En dat is andersom ook zo, als het niet stroomt kunnen we er ook niet altijd goed de vinger opleggen.

Zonder dat je het weet spelen er in jou allerlei dynamieken die ervoor zorgen dat het niet volledig kan stromen tussen jou en je bedrijf. Vaak dragen we allerlei beperkende overtuigingen bij ons, dingen die we hebben gezien en geleerd in ons systeem van herkomst, het gezin waar we in zijn opgegroeid.

Waarom opstellingen écht werken!

Een (familie)opstelling laat direct zien wat er speelt in de onderstroom, ook wel de zielslaag genoemd. Ze maken het onzichtbare zichtbaar. Hoe het precies werkt weet niemand, dát het werkt laat het elke keer weer zien. Het is en blijft magisch.

De invloed van je systeem is zoveel groter dan je kan bevatten. In bijna elke situatie waar je nu tegenaan loopt, ook al lijkt het niks te maken te hebben met je systemische herkomst, zijn opstellingen zeer helpend.

Daarom organiseer ik regelmatig opstellingsdagen voor ondernemers om de onderlaag zichtbaar te maken en werkelijke transformatie te realiseren.

 

Waarvoor een familieopstelling heel goed werkt?

N
Je voelt dat je jezelf steeds weer tegenhoudt of inhoudt, het echte succes waar je op hoopte blijft uit.
N
Patronen blijven zich maar herhalen, je hebt van alles geprobeerd maar je komt toch weer in dezelfde situaties terecht en je blijft tegen dezelfde gevoelens aanlopen.
N
Je gaat steeds weer over je eigen grenzen heen, zowel thuis als in je bedrijf.
N
Je bedrijf loopt nog niet goed zoals je had verwacht. Je hebt het gevoel dat je hard moet werken, blijft ploeteren en forceren, terwijl het resultaat vooralsnog uitblijft.
N
Je voelt je niet vrij om keuzes te maken waarin je trouw blijft aan jezelf.
N
Je hebt last van gevoelens en negatieve stemmetjes waarvan je niet precies weet waar ze vandaan komen, maar ze beperken je telkens weer om niet ten volste te genieten en in actie te komen.
N
Je houdt jezelf in, spreekt je niet echt uit en past jezelf toch weer regelmatig aan anderen aan.
N
Je voelt dat er zoveel meer mogelijk is en toch lukt het je niet om dit te manifesteren in de realiteit.

Hoe ziet deze magische dag er uit?

We werken met kleine groepen zodat er echt aandacht is voor jouw individuele proces. In een veilige setting waar jij je volledig durft over te geven. Het werken met  opstellingen is één van de meest transformerende manieren om blijvende verandering te realiseren. Je krijgt nooit meer dan je aankan en ook niet minder.

Na een lekkere kop thee of koffie bij binnenkomst, starten we de dag met een fijne meditatie om aan te komen. Ik zal mijn kennis met je delen over de invloed van het systeem, we werken met opdrachten, visualisaties en natuurlijk opstellingen om meer helderheid te krijgen over wat er nu echt speelt. Voor iedereen is er ruimte om een vraag in te brengen. Ook als toeschouwer of representant zul je merken dat je nieuwe inzichten krijgt en dat er kwartjes gaan vallen.

Deze dag is totaal verzorgd, inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch. We starten om 10 uur en werken tot uiterlijk 17 uur.

 

Wat levert het jou op?

Elke opstelling is compleet anders en toch krijg je elke keer precies wat jij nu nodig hebt. Er zullen op die dag direct nieuwe inzichten ontstaan en ook zal je merken dat de maanden erna dingen transformeren.

Resultaten die andere deelnemers hebben bereikt zijn: 

  • Zich uitspreken, niet meer langer uitstellen en eindelijk echt hun eigen wijze en wijsheid volgen.
  • Een magneet worden voor potentiële klanten omdat ze zichzelf veel krachtiger en authentieker durven te positioneren.
  • Blokkades nu echt doorbreken zodat ze niet elke keer weer in het oude patroon vervallen.
  • Gevoel dat ze nu echt JA zeggen tegen het leven, veel meer vertrouwen hebben en meestromen met het leven in plaats van blijven knokken en vechten tegen de stroom in.
  • Door op hun eigen plek te gaan staan veel krachtigere keuzes durven te maken en veel minder twijfel en stress ervaren.
  • Vol zelfvertrouwen en plezier ondernemen en andere situaties en personen aantrekken die passen bij hun eigen groei.
Je bent een startende ondernemer of je bedrijf loopt al lekker en je wilt vol vertrouwen ondernemen. Duurzaam succes bereiken. Je volle potentieel leven.

Je weet dat je het kan. Je voelt het en toch hou jij je regelmatig weer in. Spreek jij je niet echt uit, geloof je het toch niet helemaal. Gedachten die je keer op keer belemmeren, oude patronen waar je elke keer toch weer in vervalt.


Doorbreek al jouw belemmerende blokkades die jou nu nog tegenhouden, neem de leiding over je leven. Vol vertrouwen gaan ondernemen op je eigen wijze en vanuit je eigen wijsheid. Jouw goud inzetten en daarmee de juiste klanten aantrekken. Niet harder werken maar vooral ook de vrijheid (weer) voelen. Maak de shift die jouw bedrijf nodig heeft.

Margot Morrenhof

Misschien herken jij je hier wel in?

⇢ Blijf je maar uitstellen om de plannen die je hebt echt in de wereld te zetten?

⇢ Voel je dat er zo veel meer in je zit dan dat er nu uitkomt. Hoe ga je nu echt je potentieel leven?

⇢ Wil je vol vertrouwen ondernemen en voel je dat je jezelf elke keer weer tegenhoudt?

Ben je er klaar voor om

=

Een magneet worden voor potentiële klanten

=

Moeiteloos door je blokkade en patronen heen breken

=

Je mindset voor eens en altijd veranderen

=

Vol zelfvertrouwen en plezier ondernemen

=

Nu echt gaan doorpakken en gaan doen

=

In actie komen en de resultaten waar je van droomt realiseren

Doorbreek patronen en versterk je leiderschap in je leven én business 

Het systemisch werk heeft geen oplossing voor datgene waar je tegenaan loopt, het zorgt voor beweging. Waardoor de blokkade op een gegeven moment geen invloed meer heeft in je leven. Vanuit daar kan je andere keuzes maken en andere acties ondernemen met als gevolg andere resultaten.

Ik organiseer daarom diverse opstellingsdagenElke dag heeft een bepaald thema. Voorafgaand aan de trainingsdag krijg je al een opdracht toegestuurd zodat wij samen met een fijne groep ondernemers die dag meteen de diepte in kunnen gaan om blokkades te transformeren.

Maak de onderstroom zichtbaar in jouw bedrijf!

Opstellingsdagen voor ondernemers en zzp'ers

Onze grootste blokkade voor succes zit in ons zelf. Bij het ondernemen en het bereiken (of dus eigenlijk niet) van succes worden deze blokkades uitvergroot. De twijfel en de onzekerheid maken vaak dat je het toch weer voor je uit stelt. Daarom werken we de eerste dag vooral aan plek innemen. Meer lezen  > 

Opstellingsdagen

Een gezonde relatie met geld is voor iedereen belangrijk, vooral voor ondernemers. We gaan deze dag onderzoeken hoe jij over geld denkt en waar je gedachtes vandaan komen. Het denken in een tekort, in plaats van overvloed, met als resultaat dat je telkens weer blokkeert. Meer lezen >  

Familie opstellingen voor ondernemers

Je voelt de potentie (nog) wel, de droom die je hebt wil je echt graag waarmaken en toch stroomt het nog niet volledig.  Je twijfelt over: de juiste prijzen, je bent bang als jij je prijzen verhoogt dat je klanten anders “nee” zeggen. Daardoor maak je heel veel uren. Is mijn aanbod wel echt goed?  Meer lezen >

Familie opstellingen voor ondernemers

Tijdens deze magische opstellingsdag voor  kan je al je vragen inbrengen die er spelen in je leven of business. Op deze dag is er geen speciaal thema maar laten we ontstaan wat er nodig is op die dag om de volgende stap te zetten. Meer lezen >

Praktische informatie

De trainingsdagen zijn in de omgeving van Deventer.
We werken met kleine groepen gelijkgestemden zo dat er meer dan genoeg aandacht is voor je persoonlijke proces. De locatie is kleinschalig en sfeervol.
De opstellingsdagen worden gegeven door Margot Morrenhof, zij is een ervaren en gecertificeerd systemisch businesscoach en opsteller.
De trainingsdagen starten om 10:00 tot maximaal 17:00 uur en zijn totaal verzorgd met koffie, thee en lekkers en inclusief een heerlijke lunch.

Je mag altijd een vraag inbrengen maar niks moet. 
De investering is volledig zakelijk aftrekbaar.

 

SPECIAAL AANBOD VOOR DEELNAME AAN 3 DAGEN

,-

Wil je nu echt doorpakken meld je dan aan voor alle drie de opstellingsdagen Investering voor
de driedaagse training is normaal € 590,-

Als je je nu aanmeld is je investering slechts €399,-

Wat eerdere deelnemers zeggen:

Review
Margot Morrenhof Familieopstellingen voor ondernemers review
Margot Morrenhof Familieopstellingen voor ondernemers review
Margot Morrenhof Familieopstellingen voor ondernemers review
Review Opstellingen voor ondernemers - Margot Morrenhof

Investeer in jezelf en in je business! Persoonlijke groei voor zakelijk success

Familie opstellingen voor ondernemers
whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?
Analytics by Conversios