Op donderdag 4 april 2019 organiseren wij weer speciaal voor jou

 

“Doorbreken met je business”

N
Wil je graag meer klanten bereiken en sta je te trappelen   om met je bedrijf door te groeien naar het volgende niveau?
N
Hoe word je zichtbaar met jouw bedrijf en krijg je meer klanten waar je het liefste mee wilt werken?
N
Weet je niet zo goed wat jou uniek maakt en hoe jij je kan onderscheiden?
N
Wil jij ook minder uren maken en meer verdienen ?
N
Je voelt je soms onzeker, je bent goed in je vak maar omdat je bedrijf nog niet helemaal lekker loopt twijfel je aan jezelf?
N
Vind je het moeilijk om geld te vragen voor je diensten of producten?

Ben jij een ondernemer die elke dag met veel plezier aan het ondernemen is en wil jij graag je impact vergroten en nog meer klanten bereiken? Ondernemerschap gaat over het ontwikkelen van onder andere de juiste mindset, een goed businessconcept en verdienmodel.

Het allerbelangrijkste ben jij!

 

Ondernemen begint tenslotte bij jezelf. Voel jij dat je nog niet alles uit jezelf en je bedrijf haalt? Droom je van een winstgevende onderneming? En heb je meer vertrouwen nodig om krachtig te kunnen ondernemen? Ook voor jou is dat mogelijk, Ben je klaar voor de volgende stap wees er dan bij op 4 april  

“Doorbreken met je business”!

 

Een bijzondere en transformerende dag waarbij jij direct helder krijgt welke stappen jij kan zetten voor meer succes. En wat je nog tegenhoudt om daar te komen. We werken met jou aan een winstgevend bedrijf en jouw persoonlijke groei met krachtige methoden waarbij paarden een belangrijke rol spelen!

 

Wil jij ook de weg ontdekken naar een succesvolle business wat een geweldig leven mogelijk maakt? Voel je dat het nu tijd is om van jouw bedrijf een succes te maken? Om een bedrijf te creëren waarin jij al jouw ideeën kwijt kan en waarmee je de wereld laat zien dat jij er bent. Wil je nu ook echt in actie komen om het beste van jezelf te laten zien en te werken met de leukste klanten?

Wil jij ook structureel meer omzet met je business om een geweldig leven mogelijk te maken? 

Alle veranderingen in de buitenwereld en in je bedrijf beginnen met een verandering in jezelf. En geloof me, alle ondernemers, ook de succesvolle, hebben hun eigen uitdagingen gehad. Onze opvoeding, het gezin waar we in geboren zijn en onze omgeving heeft een directe invloed op wie jij bent als ondernemer, op jouw keuzes en ook op jouw successen.

Speciaal voor jou organiseren we deze dag “Doorbreken met je business”  zodat je direct duidelijkheid krijgt over je blokkades en waar jouw kansen liggen om nu echt door te breken. We kijken samen naar onderliggende overtuigingen met betrekking tot zichtbaar worden, geld verdienen, keuzes maken en geloof in je eigen succes!

Ik ben Margot Morrenhof

Ik help ondernemers zoals jij die ook geluk en succes willen ervaren in hun ondernemerschap en daarmee mooie resultaten willen behalen. Ik geloof dat als je een bedrijf wilt bouwen en daar succes mee wilt behalen, je vooral moet werken vanuit je eigen unieke talenten. Omdat jij met jouw talenten een verschil kan maken. 

Met mijn 20 jaar ervaring in ondernemen, waarin ik meerdere bedrijven ben gestart en heb laten groeien, weet ik als geen ander hoe spannend het kan zijn jezelf zichtbaar te maken in een drukke markt. Door vallen en opstaan kwam ik erachter dat succesvol ondernemen vooral te maken heeft met jou als ondernemer. En je eigen persoonlijke groei.

In 2014 kreeg ik een burn-out. Het belangrijkste inzicht dat deze ervaring mij heeft gegeven, is hoe belangrijk het is om te ondernemen vanuit je eigen drijfveren en passies. Doen waar je blij van wordt en goed in bent. Echt ondernemeen vanuit jouw missie. Alleen dat zal je echt voldoening geven. Voor mij is succes meer dan alleen mooie financiële resultaten halen. Het gaat om de onderneming creeëren die bij jou past!

Nu coach ik ondernemers naar gelukkig en succesvol ondernemerschap. Daar word ik echt blij van! Ondanks de groei van mijn bedrijf ervaar ik nu super veel vrijheid. Ik heb tijd voor de dingen die ik belangrijk vind in mijn leven; mijn kinderen, mijn vrienden, sport en vakantie.  

Ik ben Dorris Vlas

Eigenlijk kon het niet anders, dan dat ik zou gaan doen wat ik nu doe. Voordat ik kon praten, communiceerde ik al met dieren. Mijn vroegste herinnering hieraan is dat mijn ouders mij ineens kwijt waren op een bedrijventerrein en ze mij terugvonden in het hondenhok. Boven op een gevaarlijke en nogal bijtgrage hond. Dikke maatjes waren we! Ook werd ik als meisje al vroeg aangetrokken door de magie van paarden. Vanaf mijn 2e zat ik al wekelijks op een paardenrug.

Niet alleen is het formaat van een paard indrukwekkend, maar ook de band die je met een paard opbouwt is onvergelijkbaar. Een kind kan dat nog niet uitleggen, maar die voelt wel dat zo’n paard je zonder oordeel bij de kudde wil betrekken. Dat ik later bevestigd zou worden in deze sterke verbintenis tussen mens en paard wist ik toen nog niet, maar daar bracht een heftig auto-ongeluk verandering in.

Dit auto-ongeluk betekende het einde van mijn carrière als topsportruiter. In mijn tienerjaren trainde ik paarden voor internationale concoursen en ontwikkelde ik mezelf in de ruitersport. Op mijn 19e was ik opgenomen in de selectie voor het EK, maar het liep allemaal anders. Mijn ongeluk trok een streep door mijn droom als topsporter.

Het heeft op meerdere vlakken een enorme impact op mijn leven gehad. Ik heb mijn leven geheel opnieuw moeten uitvinden. Tegen de verwachting van mijn neuroloog in ben ik teruggekomen en heb ik boven mezelf uit weten te stijgen. Na deze ervaring ben ik er ten volle van overtuigd dat met de juiste mindset, een helder doel en liefde voor je passie een ieder in staat is meer uit zichzelf te halen dan je voor mogelijk houdt.  Belangrijk is om echt in jezelf te blijven geloven en hartverbinding aan te gaan. Mijn paarden hebben mij daar op een hele bijzondere manier mee geholpen. Het heeft mij bij mijn nieuwe levensdoel gebracht. Namelijk het helpen van mensen bij hun persoonlijke en/of zakelijke ontwikkeling met behulp van paarden.

Denk je nu dat lukt mij nooit om echt door te breken, misschien lijkt het zo groot nu en nog heel ver weg. Wij kunnen jou uit eigen ervaring vertellen dat het dichterbij is dan je denkt!

Heb je nog vragen?

Voelt het goed maar heb je nog wat vragen, of wil je graag eerst persoonlijk kennismaken?

Wat klanten zeggen over het werken met mij:

“Margot stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen. Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en je bedrijf kijken. Ze is betrokken en heeft veel creatieve ideeen”

“Margot heeft mij vertrouwen gegeven. Ze is duidelijk en liefdevol tegelijk”

Door de coaching van Margot is mijn bedrijf snel gegroeid en onderneem ik elke dag met zoveel plezier.

Wat klanten zeggen over het werken met mij:

“Dorris zorgt direct voor een veilige omgeving en een vertrouwensband waardoor je jezelf al snel op je gemak voelt en (kwetsbaar) openstellen als vanzelf gaat. Samen met haar paarden weet ze in no-time de essentie te raken en jou door blokkades te bewegen. Haar liefdevolle doch directe werkwijze is life changing en bijzonder leerzaam. Het heeft mij echt als ondernemer naar een volgend niveau gebracht.

Dorris heeft mij geholpen om stappen te maken die ik eerder niet voor mogelijk hield. Bevrijdend en zeer waardevol!

Afgelopen periode heb ik samen met Dorris Vlas een super waardevolle training gecreëerd.

Een training waarin wij al hebben mogen ervaren dat het echt een “life changing” effect heeft gehad op de deelnemers.

De reacties die wij na afloop hebben ontvangen waren voor ons zo bijzonder!

Het heeft echt direct een verschil gemaakt voor hun bedrijf en voor hen zelf als ondernemer.

Wij willen zo graag ondernemers op de voor hen “juiste plek” zetten zodat zij een bedrijf kunnen bouwen die helemaal in lijn is met wie ze zijn en hoe ze willen leven.

Zodat zij hun klanten kunnen inspireren en impact hebben met hun eigen bijzondere talenten.

Om een winstgevende business te bouwen.

Om los te komen van dat wat jou niet meer dient.

Om succesvol, vrij, onafhankelijk en krachtig te zijn.

Voel jij nu dát wil ik ook?

Sta jij ook te trappelen van ongeduld om die volgende stap te zetten? Wil jij je ook (onbewust) niet meer langer laten tegenhouden?

Kom dan 4 april a.s. naar “DOORBREKEN MET JE BUSINESS”

Tijdens deze training gaan we samen met een mooie kleine groep vrouwen echt doorbreken! Dat doen we door met jou én jouw business aan de slag te gaan.

Het wordt gegarandeerd een waardevolle en transformerende dag, dat garanderen we jou!

Maak deze datum vrij en boek een ticket. Er is maar beperkt plek omdat we aanwezigen veel persoonlijke aandacht willen geven.

De speciale prijs tot en met 28 maart voor deze geheel verzorgde dag inclusief verse lunch, drankjes en versnaperingen is €147,-. Daarna wordt de prijs verhoogd naar € 297,-. Het is tijd voor jou om nu echt DOOR TE BREKEN! Voor je klanten, jezelf en de wereld.

Voel jij dat je hierbij moet zijn, dat het jouw tijd is om concrete stappen te zetten?

Geef je dan snel op! Wij hebben enorm veel zin om met een kleine groep ondernemers aan de slag te gaan en zien jou graag 16 maart op De Hoek 7 in Haalderen.