Wil jij ook een succesvol bedrijf neerzetten? Echt gaan ondernemen op jouw eigen unieke wijze?
Jouw potentieel nu eindelijk volledig gaan benutten en je ondernemersdroom waar maken.
Je eigen succesformule ontwikkelen waarin jij al jouw geweldige ideeën kan omzetten naar een businessconcept dat voor jou werkt?

Ik help jou graag te ondernemen op je Eigen Wijze met succes. 
Zodat jij al je ideeën, plannen en kennis in no time te vertaalt naar een helder plan, duidelijke doelen en haarscherp concept.
Gaan ondernemen op jouw eigen unieke wijze, maximaal gebruikmakend van jouw talenten, kwaliteiten en vaardigheden.
Bij mij krijg je geen standaard stappenplannen maar ik help jou een bedrijf bouwen die écht bij jou past en alle aspecten van je onderneming te verbeteren.

BEN JIJ EEN AMBITIEUZE ONDERNEMER EN HERKEN JIJ JE HIER IN?
N

Je mist focus. Je volgt veel webinars, downloadt allerlei e-books en volgt een hoop businessgoeroe’s op social media. Maar hoe zorg je nou voor een goede vertaalslag naar jouw bedrijf

N

De programma’s, challenges en e-courses die je eerder hebt gevolgd, hebben nog niet het gewenste resultaat opgeleverd.

N

Sales is niet echt je ding. (Of écht niet je ding.) Toch wil je zoveel mogelijk mensen helpen.

N

Je begint steeds meer aan jezelf te twijfelen, je vraagt je inmiddels af of je wel echt geschikt bent om te ondernemen.

N

Je ervaart continu druk en onrust en kan niet meer genieten van het moment. De lol is er wel een beetje af, zo.

N

Juist in onzekere tijden zoals deze is het extra spannend of je het wel gaat ‘redden’ maar je bent vastberaden om niet te gaan afwachten maar juist actie te ondernemen.

N

Je vraagt te lage prijzen omdat je bang bent dat je klanten anders “nee” zeggen. Daardoor maak je heel veel uren.

 

Herkenbare twijfels en teleurstellingen? Ik weet dat het voor jou ook mogelijk is een mooi bedrijf te bouwen. Omdat ik geloof dat je ondernemen kunt leren en dat als jij vanuit wie jij bent je aanbod in de wereld zet, je mega aantrekkelijk wordt voor anderen.

Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het je misschien aan weten welke stappen je moet zetten en welke concrete acties jou dichter bij het succes gaan brengen. Of misschien voel je wel dat er onbewust iets is wat je nog tegenhoudt en kan je daar moeilijk de vinger op leggen, ook al knaagt het continu aan je.

Het belangrijkste is dat je uitgaat van je eigen kwaliteiten en een stevig fundament bouwt.
Echt gaan ondernemen op jouw eigen unieke wijze. 

Ik help je om je ambitie, kwaliteiten en dromen om te zetten naar een businessconcept dat voor jou werkt. 

Dus: Ben jij een startende ondernemer wil je nu echt stappen gaan maken? Niet  langer aanrommelen maar met focus en actie serieuze stappen gaan zetten? Dan ben ik er voor jou!

 

Ik help jou graag bij het bouwen aan het fundament voor jouw succesvolle onderneming op je eigen wijze!

In het programma FUNDAMENT VOOR SUCCES:
9

ONTDEK JE HOE JIJ JE FOCUS EN DOELEN HELDER KAN KRIJGEN EN BEHALEN.

9

LEER JE HOE JE JEZELF ECHT KAN LATEN ZIEN EN ZO ZICHTBAAR TE WORDEN VOOR JOUW KLANTEN.

9

GA JE HELEMAAL JEZELF ZIJN EN OP JOUW EIGEN UNIEKE MANIER EN VOL ZELFVERTROUWEN ONDERNEMEN.

9

DURF JE GOEDE PRIJZEN TE VRAGEN OM ZO DE GELDSTROOM ECHT OP GANG KRIJGEN IN JE BEDRIJF.

9

LEER JE HOE JIJ ONTSPANNEN VERKOOPGESPREKKEN KAN VOEREN.

9

GA JE EEN CONTINUE STROOM VAN KLANTEN AANTREKKEN WAAR JE HET LIEFST MEE WIL WERKEN.

9

ONTDEK JE DE INVLOED VAN JOUW SYSTEEM VAN HERKOMST OP JOUW ONDERNEMERSCHAP.

Ik ben Margot Morrenhof

Ik runde jarenlang een succesvol bedrijf in de automotive branche en gooide in 2015 het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch businesscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden, op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven. Ik ontrafel systemen, heb een scherpe intuïtie waar de pijn, het potentieel én de poen zit en combineer mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie voor het beste uit ambitieuze ondernemers halen.

De Eigenwijze Businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar het gaat er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Daarom wil ik jou weer je eigen wijsheid laten voelen. Jouw je eigen manier laten ontdekken.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes.
Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent.
Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht!
Dan gaat het stromen, dan gaat je bedrijf nóg beter lopen!
Dan hoef je geen kunstgrepen te doen voor je onderscheidend vermogen; door het op je eigen wijze te doen ga jij stralen, opvallen en klanten aantrekken die jouw unieke wijze nodig hebben.

We gaan dus niet alleen aan de slag met jouw aanbod, marketingplannen en hoe je goede salesgesprekken voert.
We gaan óók kijken naar wat er zich onbewust afspeelt. We gaan onderzoeken welke talenten en vaardigheden je nog niet volledig tot uitdrukking brengt en hoe je dit allemaal kan gaan inzetten voor de groei van jezelf en je bedrijf.
Door mijn systemische aanpak, (ik werk veel met familie-, organisatie- en marketing-opstellingen) ga je echt stappen zetten die bij jou passen. Zodat jij jouw unieke eigen wijze bedrijf neerzet waarmee jij je moeiteloos kan onderscheiden van de rest en een continu stroom aan klanten aantrekt.

Al na de eerste sessie zul je al ervaren dat het meer gaat stromen in je onderneming, dat je ideeën krijgt en facetten van jezelf en je bedrijf gaat ontdekken waar je tot dusver kansen hebt laten liggen.
Fundament voor Succes is een bewezen formule om echt vanuit wie jij BENT te ondernemen, op een manier die bij JOU past. Meer dan 100 ondernemers gingen je voor en werden succesvoller dankzij deze bijzondere methode!

Hoe ziet het programma er uit?

Maandelijkse 
Focus & Strategie sessie

Individuele coachsessies

Online leeromgeving met 12 uitgebreide modules

Live samenwerkdag met andere ondernemers

Je eigen Trello bord voor focus, doelen & structuur

w

Tussentijds Whats'app contact zodat je nooit hoeft vast te lopen

 

Kick-off sessie

Tijdens deze kick-off  bepalen we jouw strategie en doelen voor de komende 6 maanden. Zodat jij precies weet waar jij je op gaat focussen om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten

 

 6 maanden persoonlijke begeleiding

In vier individuele coachsessies van ongeveer anderhalf uur gaan we samen aan de slag en kun je alle praktische vragen aan mij stellen. We doorlopen alle vier stappen. We gaan onderzoeken, ontdekken, onderscheiden en ontwikkelen. Dat doen we door te werken aan je plannen en ook door systemisch te kijken met familie, organisatie en marketing-opstellingen zodat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt.

 

 Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving ter waarde van € 1497,- waar ik aan de hand neem om jouw fundament voor succes te bouwen en tot de kern te komen.  En hoe je dit kan vertalen naar jouw eigen unieke marketing- en salesstrategie. Je behoudt minimaal 1 jaar toegang tot deze leeromgeving.

 

 WhatsApp-contact

Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of een succeservaring delen? Je mag mij altijd tussentijds appen.

Tijdens het coachtraject was er veel ruimte om juist vanuit mijn gevoel richting te bepalen. Die ondersteuning had ik ook echt nodig, iemand die de grote lijnen ziet omdat je zelf in het proces zit. Het systemisch werken past ook bij mij en is direct richtinggevend geweest voor mij.

Ik durf me nu veel meer uit te spreken waar ik voor sta en nee te zeggen tegen aanbiedingen die niet (meer) helemaal goed voelen voor mij. Mijn bedrijf is afgelopen jaar behoorlijk gegroeid. Juist door keuzes te maken en soms ook nee te zeggen.
Margot is een goede combinatie tussen zakelijk ondernemer en intuïtieve coach

Diana Codfried

Ondernemer, Bilan Coaching & Training

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

U

1. Focus & Mindset

Focus aanbrengen in je werkzaamheden en tijd besteden aan zaken die je klanten en omzet opleveren. Ook werken we aan een succesvolle mindset. Het écht gaan geloven in jouw succes!

2. Jij als ondernemer

Jij bent het allerbelangrijkste onderdeel om van jouw bedrijf een succes te maken. We gaan kijken naar jouw systeem, jouw verhaal en je why!  Onderzoeken wat jou zo uniek maakt en welk verschil jij maakt en hoe jij je eigen plek in kan nemen. 

l

3. Doelen & Geldmindset

Doelen stellen en duidelijke keuzes maken geven jou richting en je weet waar jij je op wilt focussen.
Hoe is jouw relatie met geld? Durf jij goede prijzen te vragen?

4. Ideale klant

Bepaal je ideale klant klinkt misschien als een open deur maar ik zie bij veel ondernemers dat ze echt niet goed weten met welke klanten ze nu echt graag willen werken.

5. Creëer je eigen unieke aanbod

Ontwikkel jouw aanbod waar jouw ideale klant perfect mee geholpen is, wat zich moeiteloos verkoopt. Waarmee jij echt jouw eigen uniek aanpak kan laten zien.

6. Laat jezelf zien

Hoe wordt je nu echt opgemerkt. We gaan aan de slag met jouw eigenwijze positionering en je marketing. Hoe kan jij je bereik vergroten en echt opvallen in de markt.

7. Gratis weggever en mailfunnels

Aan de slag met onweerstaanbare weggevers die massaal gedownload worden en mailfunnels die ook daadwerkelijk betalende klanten opleveren.

v

8. Storytelling

Het belang van storyttelling. Een verhaal is de meest krachtige manier om mensen te boeien. En hoe bouw je nu een goed script.

9. Verkopen

Verkopen is helpen en vooral luisteren. In deze module gaan we aan de slag me het voeren succesvolle verkoopgesprekken met jouw ideale klant inclusief een salesscript

Vol vertrouwen en met plezier ondernemen!

Wat levert het programma jou op?

Hoor je bij degenen die wel houden van een uitdaging en zichzelf juist nóg meer vanuit hun eigen unieke bijdrage in de markt zetten, of blijf je zitten waar je zit en hoop je dat het succes wel naar je toe zal komen?
(Ik kan je verklappen; dat gaat niet gebeuren!)

Het is nu aan jou: laat je al dat potentieel in jezelf nu eindelijk volledig tot bloei komen of blijf je doorgaan zoals je tot dusver hebt gedaan? Laat je je inhalen door de snel veranderende werkelijkheid of ga je nu echt de voorsprong behalen door wel te worden wie je kunt zijn als ondernemer? Je kúnt nu gaan ontdekken wat je tegenhoudt, je kúnt helemaal jezelf zijn en veel succesvoller worden.

Kennismaken?

Bel of WhatsApp me op 06-22802213 om een telefonische kennismaking in te plannen, dan neem ik contact met je op om meer te horen over jouw uitdaging en je meer te vertellen over het programma Fundament voor Succes traject. Als je op basis daarvan verder wilt plannen we een eerste sessie in en ga je alvast aan de slag in de online omgeving.

 

Garantie

Na een kennismakingsgesprek beslis je of met mijn begeleiding ondernemen vanuit je kern traject gaat volgen.
Ik weet zeker dat de coaching in combinatie met de tips, opdrachten en strategieën van het online gedeelte gaat toepassen je meer klanten gaat krijgen die echt bij jou passen.
Mocht je vinden dat het programma niet werkt dan is er een garantieregeling van toepassing.
Als je na de eerste sessie wilt afzien van een vervolg, kan dat kosteloos.

Dit programma is alleen geschikt voor jou als je:

Heel eerlijk dit programma is niet voor iedereen. Het is alleen voor ondernemers die ondanks gevoelens van onzekerheid, bereid zijn om het anders te gaan doen. Die er klaar voor zijn om echt verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en hun bedrijf.
Voor ondernemers die geloven in grootse dromen, die in actie willen komen. We zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden. Ben je er klaar voor dan ben je meer dan welkom om mee te doen!

 

 

Voor wie is de Startversneller subsidie?

 

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers in de provincie Gelderland die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK. Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van € 1.000,- om te besteden aan business coaching. Daarnaast attenderen ze je op interessante bijeenkomsten en breiden je netwerk uit door je met organisaties en personen in contact te brengen die je helpen bij de groei van je onderneming. Belangrijke voorwaarde is dat je full time bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen.

Hoe kan je een Startversneller aanvragen?

Als we na ons kennismakingsgesprek besluiten dat we aan de slag gaan dan kan je de aanvraag doen via de site van De Startversneller. Ze zullen dan binnen een week telefonisch contact met jou opnemen. Voldoe je aan de voorwaarden en ontvang je de subsidie, dan stuur ik jou de offerte. Deze dien je bij ze in en dan kunnen we aan de slag.

Dit zeggen anderen:

Ik ben het traject bij Margot gaan volgen omdat ze veel ervaring heeft als ondernemer en haar manier van werken mij direct aansprak.
Mede ook door het werken met familie- en organisatie opstellingen heb ik grotere stappen kunnen zetten. Het gaf mij direct inzicht in waar het stagneert en waar het stroomt.
Haar online leeromgeving was een mooie aanvulling en heeft mij ook veel geleerd over de klantreis, mijn positionering, ontwikkelen van aanbod en marketing. Een mooie verdieping.

Ik heb door het traject veel meer zelfvertrouwen gekregen in mezelf. Ik ben echt gaan staan voor mezelf en mijn bedrijf. Ik durf veel meer zichtbaar te zijn. Dat heeft me direct al veel meer klanten opgeleverd.

Ik zou Margot omschrijven als een eigenwijze, enthousiaste, liefdevolle coach die echt haar hart op de goede plek heeft. Ze was er altijd voor me als ik haar nodig had.
Ze heeft veel oog voor je als mens en dat is fijn. Een topper!

Sara Masotto

Ondernemer, Styleformation

Ik vond de coaching sessies met Margot heel erg verhelderend! Ze heeft een ‘harde kant’, waarbij ze op een strategische manier meekijkt met je business en de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze komt met oplossingen en de juiste vragen om je te prikkelen. En anderzijds heeft ze een ‘zachte kant’, waarbij ze je leert om naar jezelf te kijken. Wat voor invloed heb ik op mijn business en wat zijn mijn mentale blokkades? Mede ook door het systematisch werken zijn voor mij echt de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dat vind ik onwijs krachtig en ik ben dan ook erg blij dat Margot mij gecoacht heeft. Super! Dankjewel Margot!

Manuela Warnar

Ondernemer, XOXO Marketing

Mijn bedrijf Engels met Jet is in het tweede jaar enorm gegroeid en juist die groei is wat je leuk vindt, waar je enthousiast van wordt en normaal gesproken je energie uit haalt. Bij mij bracht het juist twijfel, niet of ik op de goed weg was, maar juist of ik wel keuzes durfde te maken voor mijzelf, keuzes waarbij ik misschien wel opdrachtgevers moest loslaten. Margot heeft mij geleerd dat juist dat loslaten je bedrijf meer kracht geeft, meer specifiek laat zien wie je bent en wat je doet! Ik ben erg tevreden over de gesprekken die we hebben en de keuzes die ik nu durf te maken.

Henriettte Waanders

Ondernemer Engels met Jet | SpeakUp

Ik ben via de startversneller bij Margot gekomen. Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Nu heb ik een duidelijk plan van aanpak waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Vera Kamphorst

Ondernemer | Happy with Hashimoto

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Coach & Interim manager

KAN IK DE INVESTERING OPVOEREN ALS KOSTEN IN MIJN BEDRIJF?

“Ja, dit online en offline programma kun je inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is aftrekbaar.”

HOE ZIT DAT MET DIE COACHINGSVOUCHER?

“Ondernemers in Gelderland kunnen een subsidie ontvangen van € 1.000,- op mijn coachtrajecten. Mits zij niet langer dan 5 jaar ingeschreven staan bij de KvK en full-time ondernemen.”

Kan je geen gebruik maken van de voucher maar wil je wel graag dit programma volgen dan kan dat natuurlijk ook. Stuur mij een WhatsApp of bel op 06-22802213

IK VIND DE INVESTERING NU TE GROOT, IK KAN HET NIET BETALEN?

“Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer de mogelijkheid krijgt om deel te nemen daarom bied ik ook de mogelijkheid om het in 4 keer te betalen. Na het volgen van het Fundament voor succes! programma heb je alle tools in handen om jouw bedrijf te laten groeien en  heb je de investering zo terug verdiend.”

IK VIND HET SPANNEND OM DE INVESTERING TE DOEN?

Investeren blijft spannend vooral in jezelf en in je bedrijf. Stel jezelf vooral de vraag wat levert het mij op om mee te doen? Wat kost het als ik op dezelfde manier doorga? Met dit programma ga je als ondernemer groeien naar het volgende niveau. Er is een mogelijkheid om in termijnen te voldoen.

IK HEB AL MEER COACH PROGRAMMA'S GEVOLGD IS DIT ECHT WEL WAT VOOR MIJ?

“Jazeker! In dit programma leer je vooral te werken vanuit jouw eigen unieke talenten en jouw potentieel te benutten. Ook kijken we naar jouw bestaande producten/diensten hoe jij deze nog beter in de markt kan zetten.
We kijken hoe jij kan opschalen en je hebt aan het eind echt een concreet actie en marketingplan maar weet je vooral hoe jij kan ondernemen vanuit jouw kern!”

WAAR VIND IK ALLE VIDEO'S, TOOLS, OPDRACHTEN EN CANVASSEN?

“Je ontvangt een link naar een beveiligde online leeromgeving.
Je maakt hier je eigen persoonlijke inloggegevens aan waar je 24/7 kunt inloggen en alles kunt bekijken en werkboeken kunt downloaden.”

MIJN BEDRIJF LOOPT AL HEEFT HET DAN WEL ZIN OM MEE TE DOEN?

Wil je graag meer klanten aantrekken, met focus aan je bedrijf werken en jouw businessconcept upgraden zodat het meer bij jou past dan zal ik zeker meedoen. Je krijgt meer helderheid wat nu stagneert, meer helderheid over jouw talenten en hoe je deze kan inzetten om meer klanten aan te trekken omdat je meer vanuit je kern gaat ondernemen en een stevig fundament hebt gecreëerd. 

HOE ZIT DAT MET DE PERSOONLIJKE COACHGESPREKKEN?

“De individuele gesprekken kan je zelf inplannen en bepaal je dus zelf welk tijdstip voor jou het beste uitkomt.”

ALS IK NOU TOCH NIET TEVREDEN BEN?

“Je krijgt van mij de garantie mocht het toch niet het programma zijn voor je of blijkt ” de klik” er niet te zijn dan mag je kosteloos na de eerste coaching stoppen en ontvang je de investering terug.