Margot Morrenhof

Gun jij jezelf een startversneller? 

Ben je een startende ondernemer en wil je dolgraag groeien en een succesvol bedrijf neerzetten, jezelf moeiteloos onderscheiden, doen waar je blij van wordt en energie van krijgt en een continue stroom van de juiste klanten aantrekken?
Groeien op je eigen wijze en je intuïtie versterken?
Niet met behulp van marketingtrucjes, niet door nog harder te werken, maar door met de stroom mee te gaan.

Ondernemen is geweldig. Aan enthousiasme geen gebrek. Je doet van alles voor je gevoel, je ziet overal kansen, je aandacht is versnipperd en eigenlijk sta je altijd aan. Het is ook een grote zoektocht en je komt jezelf als ondernemer regelmatig tegen.
Houd jij je regelmatig toch weer in of klein? Heb je vaak meer ideeën dan tijd? Mis je focus of ben je totaal het overzicht kwijt over wat nu écht aandacht nodig heeft? Onderneem je van alles, maar zie je nog niet echt de resultaten van je acties?
Dan help ik je graag om te ondernemen op je eigen wijze met succes!

Je bent zelfstandig ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde en omdat je weet dat je wat te bieden hebt. 
De realiteit is waarschijnlijk toch iets anders dan dat je je had voorgesteld. Je groeit niet zo hard als je had gehoopt.
Er komt veel meer bij kijken dan je had verwacht en het voelt alles behalve moeiteloos. Je zit vooral ook regelmatig jezelf in de weg.

Heb jij het gevoel dat…

N

Je eigenlijk maar wat aanrommelt in je bedrijf, hoewel je weet dat je goed bent in je vak, maar ondernemen nog nieuw voor je is?

N

Je veel tijd, geld en energie gestopt hebt in je website en social media, maar dat dat eigenlijk nog weinig klanten oplevert?

N

Er veel meer op je af komt dat je had verwacht? Je twijfelt, voelt onrust en weet niet waar je moet beginnen en of je wel de juiste dingen aan het doen bent? Eigenlijk sta je nu 24/7 ‘aan’?

N

Je te lage prijzen vraagt omdat je bang bent dat je klanten anders “nee” zeggen? Daardoor maak je heel veel uren?

N

Je heel graag mensen wilt helpen maar het lukt je niet om ze te bereiken en overtuigen van jouw waarde?

N

Je focus mist? Je volgt veel webinars, downloadt allerlei e-books en volgt een hoop business goeroes op social media. Maar hoe zorg je nou voor een goede vertaalslag naar jouw bedrijf?

N

Je twijfelt of ondernemen wel wat voor je is en of het ooit gaat lukken? Negatieve stemmen in je hoofd ratelen maar door, waardoor je niet echt in actie komt.

Herkenbare twijfels en teleurstellingen? Ik weet dat het voor jou ook mogelijk is een mooi bedrijf te bouwen. Omdat ik geloof dat je ondernemen kunt leren en dat als jij  je eigen plek innneemt, durft te vertrouwen op je eigen wijsheid en vanuit daar je aanbod in de wereld zet, je mega aantrekkelijk wordt voor anderen.

Eerst jij en dan je business

Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het je misschien aan weten welke stappen je moet zetten en welke concrete acties jou dichter bij het succes gaan brengen. Of misschien voel je wel dat er onbewust iets is wat je nog tegenhoudt en kan je daar moeilijk de vinger op leggen, ook al knaagt het continu aan je.

Dus: Ben jij een startende ondernemer en wil je nu echt stappen gaan maken?

Niet  langer aanrommelen maar met focus en actie serieuze stappen gaan zetten? Dan ben ik er voor jou! In het coachprogramma help ik jou om je doelen helder te krijgen, focus te behouden en in actie te komen zodat jij de juiste klanten gaat aantrekken.

Maar vooral zal ik je begeleiden en empoweren, zodat jij jouw plek vol vertrouwen gaat innemen. Leiding neemt over je leven en je business. Door bewust te worden van de invloed van je systeem kan jij patronen doorbreken. Ga jij jezelf écht uitspreken en laten zien, zo maken wij samen de wereld mooier.

Er is één ding waarmee jij je altijd kunt onderscheiden. En dat ben je zelf!

Als je echt iets wilt veranderen in je leven is er maar één weg en dat is de weg naar binnen. Je vindt de antwoorden en het succes niet in nog een opleiding, nog meer kennis of een coach die jou precies vertelt welke stappen je moet zetten. In een strak gestyled marketing- of strategieplan of instafeed.

De antwoorden vind je in jezelf en dat is precies waar mijn aanpak over gaat en hoe ik met behulp van het systemisch werken en het versterken van je intuïtie ervoor zorg dat jij patronen gaat doorbreken. Ook door hypnose gaan we (onbewuste) belemmerende overtuigingen transformeren. Zodat je nog meer gaat vertrouwen op jezelf. Vanuit daar kan je echt keuzes maken die passen bij de manier waarop jij wilt leven en ondernemen.

Door mijn systemische aanpak (ik werk veel met familie-, organisatie- en marketing-opstellingen), ga je echt stappen zetten die bij jou passen. Naast de individuele coachgesprekken waarin grote transformatie plaatsvindt, krijg je óók toegang tot 12 online modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf.


Het is vrijwel onmogelijk om alles te vertellen en te bespreken over ondernemen en het neerzetten van een succesvol bedrijf, daarom houd je een jaar lang toegang tot alle modules. Tijdens de individuele coaching behandelen we de modules die het meest belangrijk zijn voor jou op dat moment. De rest kun je volgen op voor jou het juiste moment.

Nog even voorstellen …ik ben Margot Morrenhof

Ik runde jarenlang een succesvol bedrijf in de automotive branche en gooide in 2015 het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch businesscoach en opsteller. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden, op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven.
Ik ontrafel systemen, heb een scherpe intuïtie waar de pijn, het potentieel én de poen zit en combineer mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers halen.

De Eigenwijze Businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar het gaat er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Daarom wil ik jou weer je eigen wijsheid laten voelen. Jouw je eigen manier laten ontdekken.

Mijn aanpak onderscheid zich doordat ik de kracht van intuïtie en strategie combineer. Door systemisch te kijken naar jou als ondernemer en naar je bedrijf kan jij belemmerende overtuigingen en patronen doorbreken.

Samen zoeken we naar de beste verdienmodellen, strategieën en marketingmethoden die echt bij jou passen.

Het resultaat is dat je 100% jezelf kunt zijn, zonder excuses, en dat je onderneemt op een manier die bij jou past. Je zult vol zelfvertrouwen werken met de leukste klanten en een geweldige omzet behalen.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes.
Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent.
Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht!

Margot Morrenhof - De Eigenwijze Businesscoach

Al na de eerste sessie zul je ervaren dat het meer gaat stromen in je onderneming, dat je ideeën krijgt en facetten van jezelf en je bedrijf gaat ontdekken waar je tot dusver kansen hebt laten liggen.
De Startversneller is een bewezen formule om echt vanuit wie jij BENT te ondernemen, op een manier die bij JOU past.
Meer dan 100 ondernemers gingen je voor en werden succesvoller dankzij deze bijzondere methode!

Je hebt nu een keuze.
Je kunt de situatie laten zoals hij is en het zelf blijven proberen. De kans is groot dat er niet veel verandert. Waarschijnlijk heb je weinig tot geen ervaring in het ondernemen. Ondernemerschap vereist actie, strategie en de juiste mindset. Dat kan je leren.
Zelf laat ik me ook nog steeds coachen omdat ik wil groeien en omdat ik weet dat ik daardoor meer bereik.
Je kan je laten leiden door angst en onzekerheid. Je kan blijven twijfelen over de juiste aanpak, je kan denken “het is te duur” , ik ga het eerst zelf wel proberen. Je blijft waarschijnlijk struggelen en twijfelen. Of wil je de situatie doorbreken en serieus aan de slag met met jezelf als ondernemer, je bedrijf en met een strategie?
Investeer in jezelf en grote kans dat er heel veel verandert.

Wat je allemaal krijgt bij dit startversnellerstraject:

STARTVERSNELLER

STARTVERSNELLER PLUS

 Zes tot twaalf maanden persoonlijke begeleiding

In de individuele coachingsessies (vijf keer) van ongeveer anderhalf uur tot maximaal 2 uur gaan we samen aan de slag en kun je alle praktische vragen aan mij stellen. We doorlopen alle vier stappen. We gaan onderzoeken, ontdekken, onderscheiden en ontwikkelen. Dat doen we door te werken aan je plannen en strategie. Ook door systemisch te kijken met familie, organisatie en marketing-opstellingen zorgen we ervoor dat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt. We gaan werken met familieopstellingen, hypnose en ook heb mega veel ideeën voor jou om je business te laten groeien. Uiteraard zal ik die stok achter de deur zijn zodat je in actie komt en blijft!

✓ Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving ter waarde van € 898,– waar ik je aan de hand neem om jouw fundament voor succes te bouwen en tot de kern te komen.  En hoe je dit kan vertalen naar jouw eigen unieke marketing- en salesstrategie. Je behoudt minimaal 1 jaar toegang tot deze leeromgeving.

✓ WhatsApp-contact

Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of een succeservaring delen? Je mag mij altijd tussentijds appen.

De investering voor dit traject
is nu €1250,- (excl. btw)

 Zes tot twaalf maanden persoonlijke begeleiding

In de individuele coachingsessies (zeven keer) van ongeveer anderhalf uur tot maximaal 2 uur gaan we samen aan de slag en kun je alle praktische vragen aan mij stellen. We doorlopen alle vier stappen. We gaan onderzoeken, ontdekken, onderscheiden en ontwikkelen. Dat doen we door te werken aan je plannen en strategie. Ook door systemisch te kijken met familie, organisatie en marketing-opstellingen zorgen we ervoor dat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt. We gaan werken met familieopstellingen, hypnose en ook heb mega veel ideeën voor jou om je business te laten groeien. Uiteraard zal ik die stok achter de deur zijn zodat je in actie komt en blijft!

✓ Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving ter waarde van € 898,– waar ik je aan de hand neem om jouw fundament voor succes te bouwen en tot de kern te komen.  En hoe je dit kan vertalen naar jouw eigen unieke marketing- en salesstrategie. Je behoudt minimaal 1 jaar toegang tot deze leeromgeving.

✓ Deelname opstellingsdag

Regelmatig organiseer ik liever opstellingsdagen met een kleine groep ondernemers jij kan daar tijdens het traject aan deelnemen zonder extra investering te doen

✓ Exclusieve 1 op 1 live dag

Een hele dag gaan wij samen aan de slag met je strategie, het doorbreken van overtuigingen en patronen en natuurlijk heerlijk samen lunchen en wandelen.

✓ Tussentijds contact

Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of een succeservaring delen? Je mag mij altijd tussentijds appen, bellen of mailen.

De investering voor dit traject is nu €2500,- (excl.btw)

Betaling in termijnen is mogelijk.

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

Focus aanbrengen en tijd besteden aan zaken die je klanten en omzet opleveren. Ook werken we aan een succesvolle mindset zodat jij écht gaat geloven in jouw succes!

Jij bent het allerbelangrijkste onderdeel om van jouw bedrijf een succes te maken. We gaan kijken naar jouw systeem, jouw verhaal en je ‘why’!  

Doelen stellen en duidelijke keuzes maken, geven jou richting en je weet waar jij je op wilt focussen.
welke doelen ga jij stellen en behalen.

Ideale klant

Bepaal je ideale klant klinkt misschien als een open deur, maar ik zie bij veel ondernemers dat ze echt niet goed weten met welke klanten ze nu echt graag willen werken.

Je eigen unieke aanbod

Ontwikkel jouw aanbod waar jouw ideale klant perfect mee geholpen is en wat zich vervolgens moeiteloos verkoopt. Waarmee jij echt jouw eigen unieke aanpak kan laten zien.

Positionering & Marketing

Hoe word je nu echt opgemerkt? We gaan aan de slag met jouw eigenwijze positionering en je marketing. Hoe kan jij je bereik vergroten en echt opvallen in de markt.

Aan de slag met onweerstaanbare weggevers die massaal gedownload worden en mailfunnels die ook daadwerkelijk betalende klanten opleveren.

Het belang van storytelling. Een verhaal is de meest krachtige manier om mensen te boeien. En hoe bouw je nu een goed script?

Verkopen is helpen en vooral luisteren. In deze module gaan we aan de slag me het voeren van succesvolle verkoopgesprekken met jouw ideale klant aan de hand van een salesscript.

Hoe is jouw geldmindset? Wat heb jij geleerd over geld?

Waar moet een goede website aan voldoen en hoe zorg je ervoor dat bezoekers klanten worden? 
Inclusief templates en checklists.

Een onmisbare tool om jezelf onderscheidend en eigenwijs te positioneren. Super simpel en snel te leren!

Kennismaken?

Je kan mij mailen op info@margotmorrenhof.nl of bellen / whatsApp  op 06-22802213 om een telefonische kennismaking in te plannen, dan neem ik contact met je op om meer te horen over jouw uitdaging en je meer te vertellen over het programma. Als je op basis daarvan verder wilt plannen we een eerste sessie in en ga je alvast aan de slag in de online omgeving.

Garantie

Ik weet zeker dat de coaching in combinatie met de tips, opdrachten en strategieën van het online gedeelte gaat toepassen je meer klanten gaat krijgen die echt bij jou passen. Mocht je vinden dat het programma niet werkt dan is er een garantieregeling van toepassing. Als je na de eerste sessie wilt afzien van een vervolg, kan dat kosteloos.

Ben jij ondernemer / zzp’er en nog niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK in Overijssel
of Gelderland dan kan je coachingsvoucher t.w.v. €1.000,- krijgen op dit traject!

Ben jij ondernemer die nog niet langer dan 5 jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel in Overijssel of Gelderland dan is het mogelijk om een coachingsvoucher twv € 1.000,- te ontvangen lees dan meer hieronder over de voorwaarden en mogelijkheden!

KAN IK DE INVESTERING OPVOEREN ALS KOSTEN IN MIJN BEDRIJF?

“Ja, dit online en offline programma kun je inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is aftrekbaar.”

HOE ZIT DAT MET DIE COACHINGSVOUCHER?

“Ondernemers in Gelderland en Overijssel kunnen een subsidie ontvangen van € 1.000,- op mijn coachtrajecten. Mits zij niet langer dan 5 jaar ingeschreven staan bij de KvK en full-time ondernemen.”

Kan je geen gebruik maken van de voucher maar wil je wel graag dit programma volgen dan kan dat natuurlijk ook. Stuur mij een WhatsApp of bel op 06-22802213

IK VIND DE INVESTERING NU TE GROOT, IK KAN HET NIET BETALEN?

“Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer de mogelijkheid krijgt om deel te nemen daarom bied ik ook de mogelijkheid om het in 4 keer te betalen. Na het volgen van het Fundament voor succes! programma heb je alle tools in handen om jouw bedrijf te laten groeien en  heb je de investering zo terug verdiend.”

IK VIND HET SPANNEND OM DE INVESTERING TE DOEN?

Investeren blijft spannend vooral in jezelf en in je bedrijf. Stel jezelf vooral de vraag wat levert het mij op om mee te doen? Wat kost het als ik op dezelfde manier doorga? Met dit programma ga je als ondernemer groeien naar het volgende niveau. Er is een mogelijkheid om in termijnen te voldoen.

IK HEB AL MEER COACH PROGRAMMA'S GEVOLGD IS DIT ECHT WEL WAT VOOR MIJ?

Dit programma is uniek. Ik help je echt je intuitie met strategie te verbinden. Geen standaardplannen, niet alleen werken aan je bedrijf . Ik help jou als systeemcoach ook écht je eigen plek in te nemen. Voor persoonlijke groei en jouw zakelijke succes!

Zodat jij echt je dromen gaat waar maken!

WAAR VIND IK ALLE VIDEO'S, TOOLS, OPDRACHTEN EN CANVASSEN?

“Je ontvangt een link naar een beveiligde online leeromgeving.
Je maakt hier je eigen persoonlijke inloggegevens aan waar je 24/7 kunt inloggen en alles kunt bekijken en werkboeken kunt downloaden.”

MIJN BEDRIJF LOOPT AL HEEFT HET DAN WEL ZIN OM MEE TE DOEN?

Wil je graag meer klanten aantrekken, met focus aan je bedrijf werken en jouw businessconcept upgraden zodat het meer bij jou past dan zal ik zeker meedoen. Ook zal ik zeker even kijken of het NEXT LEVEL traject beter geschikt is voor je. Neem gewoon contact met mij op dan kunen we dat samen onderzoeken.

 

HOE ZIT DAT MET DE PERSOONLIJKE COACHGESPREKKEN?

“De individuele gesprekken kan je zelf inplannen en bepaal je dus zelf welk tijdstip voor jou het beste uitkomt.”

ALS IK NOU TOCH NIET TEVREDEN BEN?

“Je krijgt van mij de garantie mocht het toch niet het programma zijn voor je of blijkt ” de klik” er niet te zijn dan mag je kosteloos na de eerste coaching stoppen en ontvang je de investering terug. 

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?