Margot Morrenhof Startversneller, familie opstellingen, hypnose, ondernemers, businesscoach

Lekker groeien met je bedrijf op je eigen wijze en vanuit je eigen wijsheid!

Voor meer vrijheid, meer impact en meer klanten.

In het Startversneller traject leer je het kiezen en aanspreken van een ideale klant tot het maken van een product aanbod, succesvol zichtbaar zijn op social media, het voeren van salesgesprekken en nog veel meer.

Wat mijn aanpak onderscheidt is dat ik óók de onderstroom van je bedrijf meeneem door systemisch te kijken naar jou als ondernemer en naar je bedrijf.

Ik begeleid jou in het versterken van je intuïtie, en we doorbreken patronen en belemmerende overtuigingen met tools als opstellingen, hypnose en EFT en zoeken samen naar de beste verdienmodellen, strategieën en marketingmethoden die bij jou passen. 

Wil jij beginnen of ben jij begonnen met ondernemen omdat je mensen wilt helpen. Je wilt doen waar je goed in bent, op jouw eigen wijze en echte vrijheid ervaren?

Maar heb jij nu het gevoel dat…

N
Dat er veel meer op je af komt dan dat je had verwacht. Je twijfelt, voelt onrust en weet niet waar je moet beginnen en of je wel de juiste dingen doet, waardoor je het gevoel hebt dat je 24/7 ‘aan’ staat.
N
Je eigenlijk maar wat aan rommelt in je bedrijf, hoewel je weet dat je goed bent in je vak, wat nog niet per se een goede ondernemer van je maakt.
N

Je veel tijd, geld en energie hebt gestopt in je website en sociale media, maar dit levert eigenlijk nog weinig klanten op.

N
Je vraagt eigenlijk te lage prijzen omdat je bang bent dat klanten anders “nee” zeggen. Daardoor maak je heel veel uren.
N
Je wilt heel graag mensen helpen, maar het lukt je niet om ze te bereiken en te overtuigen van jouw waarde.
N
Je mist focus. Je volgt veel webinars, downloadt allerlei e-books en volgt een hoop businessgoeroes op sociale media. Maar hoe vertaal je dat naar jouw bedrijf.
N
Je twijfelt of ondernemen wel iets voor je is en of het ooit gaat lukken. Negatieve stemmen in je hoofd blijven doorgaan. Je vraagt je af: Wie ben ik nou, ben ik wel goed genoeg? Waarom zouden mensen voor mij kiezen? Is er nog wel plek voor mij als coach/fotograaf/therapeut? Je merkt dat je jezelf nog klein houdt, waardoor je niet echt in actie komt en jezelf keer op keer saboteert.

Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het je misschien aan weten welke stappen je moet zetten en welke concrete acties jou dichter bij het succes gaan brengen. Of misschien voel je wel dat er onbewust iets is wat je nog tegenhoudt en kan je daar moeilijk de vinger op leggen, ook al knaagt het continu aan je.

Dus: Ben jij een startende ondernemer en wil je nu echt stappen gaan maken? Niet langer aanrommelen maar met focus en actie serieuze stappen gaan zetten? Dan ben ik er voor jou!

In het coachprogramma help ik jou om je doelen helder te krijgen, focus te behouden en in actie te komen zodat jij de juiste klanten gaat aantrekken. Maar vooral zal ik je begeleiden en empoweren, zodat jij jouw plek vol vertrouwen gaat innemen. Leiding neemt over je leven en je business. Door bewust te worden van de onderstroom, de invloed van je systeem kan jij patronen doorbreken. Ga jij jezelf écht uitspreken en laten zien, zo maken wij samen de wereld mooier. Er is één ding waarmee jij je altijd kunt onderscheiden. En dat ben je zelf!

Eerst jij en dan je business!

Als je echt iets wilt veranderen in je leven is er maar één weg en dat is de weg naar binnen. Je vindt de antwoorden en het succes niet in nog een opleiding, nog meer kennis of een coach die jou precies vertelt welke stappen je moet zetten.

De antwoorden vind je in jezelf en dat is precies waar mijn aanpak over gaat. Met behulp van het systemisch coachen en het versterken van je intuïtie ga jij ervoor zorgen dat patronen worden doorbroken. Ook tools als opstellingen, hypnose en EFT kunnen je daarbij helpen. Zodat (onbewuste) belemmerende overtuigingen transformeren.

Je gaat nog meer vertrouwen op jezelf. Vanuit daar kan je keuzes maken die passen bij de manier waarop jij wilt leven en ondernemen. Door mijn systemische aanpak (ik werk veel met familie-, organisatie- en marketing-opstellingen), ga je echt stappen zetten die bij jou passen.

Naast de individuele coachgesprekken waarin grote transformatie plaatsvindt, krijg je óók toegang tot 12 online modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf.

Daar gaan we werken aan je mindset, focus, ideale klant, het creëren van het juiste aanbod, geldmindset en nog heel veel meer.

Margot Morrenhof

Het is nu tijd. Jouw tijd!

Waarschijnlijk heb je al te lang uitgesteld. Dacht je eerst zelf te proberen en ben je nu maanden verder om te ontdekken dat het nog steeds niet loopt zoals jij wilt. Het is nu tijd om het goed aan te pakken, dat voel je aan alles!
Je hebt lang genoeg gewacht om de volgende stap te zetten. Het is misschien een beetje eng, maar je beseft dat je nooit helemaal klaar bent vóór iets. Je droom is groter dan de angst.

Je kunt blijven twijfelen over de juiste aanpak, blijven struggelen en twijfelen. Of wil je de situatie doorbreken en serieus aan de slag gaan met jezelf als ondernemer, je bedrijf en met een strategie?

Je begrijpt dat investeren in bepaalde kennis essentieel is om daadwerkelijk omzet te realiseren. Het is niet langer een kwestie van eerst verdienen, dan investeren, maar juist andersom: eerst investeren, dan verdienen.

Al na de eerste sessie zul je ervaren dat het meer gaat stromen in je onderneming, dat je ideeën krijgt en facetten van jezelf en je bedrijf gaat ontdekken waar je tot dusver kansen hebt laten liggen. De Startversneller is een bewezen formule om echt vanuit wie jij BENT te ondernemen, op een manier die bij JOU past. Honderden ondernemers gingen je voor en werden succesvoller dankzij deze bijzondere methode!

Investeer in jezelf en de kans is groot dat er heel veel verandert.

Margot Morrenhof - De Eigenwijze Businesscoach
Ik ben Margot Morrenhof

Ik runde 20 jaar lang meerdere bedrijven met succes in de automotive branche en gooide in 2015 het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch businesscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden, op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven.

Ik ontrafel systemen, heb een scherpe intuïtie waar de pijn, het potentieel én de poen zit en combineer mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers halen.

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent.

De Eigenwijze Businesscoach

Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar het gaat er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Daarom wil ik jou weer je eigen wijsheid laten voelen. Jouw je eigen manier laten ontdekken.

Mijn aanpak onderscheid zich doordat ik de kracht van intuïtie en strategie combineer. Door systemisch te kijken naar jou als ondernemer en naar je bedrijf kan jij belemmerende overtuigingen en patronen doorbreken. Samen zoeken we naar de beste verdienmodellen, strategieën en marketingmethoden die echt bij jou passen.

Het resultaat is dat je 100% jezelf kunt zijn, zonder excuses, en dat je onderneemt op een manier die bij jou past.
Je zult vol zelfvertrouwen werken met de leukste klanten en een geweldige omzet behalen.
Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes. Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent.
Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht!

Na het Startversnellertraject heb jij:

N

Een productaanbod waar je helemaal blij van wordt en jouw ideale klant ook.

N

Weet jij welke strategie bij jou past en waarmee jij je echt kunt onderscheiden.

N

Heb je focus bepaald, keuzes gemaakt en duidelijke doelen gesteld.

N

Heb je oude patronen en belemmerende overtuigingen getransformeerd en neem je vol vertrouwen je eigen plek in.

N
Heb je je intuïtie verder ontwikkeld en durf je daar nu ook echt op te vertrouwen.
N
Ben jij een ondernemer met een nieuwe mindset. Je laat je niet langer tegenhouden door bepaalde angsten en blokkades. Je onderneemt vanuit vertrouwen.

De investering voor het startversneller traject is normaal € 2.449,-
nu voor € 1.995,-
exclusief 21% BTW

Als ondernemer krijg je de BTW terug tijdens je aangifte omzetbelasting aan het einde van elk kwartaal.

 Je kunt ook in 6 maandtermijnen (€ 358,- ex BTW per termijn) betalen.
Let wel: Er komt dan € 25,- ex BTW per termijn bij aan administratiekosten.

Wat je allemaal krijgt bij dit startversnellerstraject:

Individuele coaching

In de individuele coachingsessies (zes keer) van ongeveer anderhalf uur gaan we samen aan de slag en kun je alle praktische vragen aan mij stellen. We doorlopen alle vier stappen. We gaan onderzoeken, ontdekken, onderscheiden en ontwikkelen. Dat doen we door te werken aan je plannen en strategie. Ook door systemisch te kijken met familie, organisatie en marketing-opstellingen zorgen we ervoor dat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt. We gaan werken met familieopstellingen, hypnose, EFT om ook werkelijke transformatie te realiseren in de onderstroom daarnaast heb ik ook mega veel ideeën voor jou om je business te laten groeien. Ben ik je klankbord en zal ik je empoweren om nieuwe dingen te gaan doen.Uiteraard zal ik die stok achter de deur zijn zodat je in actie komt en blijft!

✓ Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar ik je aan de hand neem om jouw fundament voor succes te bouwen. Daarin kijken we o.a. naar je focus, mindset, wat jou uniek maakt, het creëren van het juiste aanbod en positionering. En natuurlijk hoe je dit kan vertalen naar jouw eigen unieke marketing- en salesstrategie.

✓ Opstellingsdag voor ondernemers

Regelmatig organiseer ik live opstellingsdagen met een kleine groep ondernemers jij kan daar tijdens het traject aan deelnemen zonder extra investering.

✓ Exclusieve 1 op 1 live dag

Op deze dag van 10 tot 15 uur gaan wij samen aan de slag met je strategie, het doorbreken van overtuigingen en patronen en natuurlijk heerlijk samen lunchen en wandelen.

✓ Tussentijds contact

Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of een succeservaring delen? Je mag mij altijd tussentijds appen, bellen of mailen.

De investering voor het startversneller traject is nu € 1.995,- exclusief 21% BTW

(normaal is de investering € 2.449,-)

Als ondernemer krijg je de BTW terug tijdens je aangifte omzetbelasting aan het einde van elk kwartaal.

 Je kunt ook in 6 maandtermijnen (€ 358,- ex BTW per termijn) betalen.
Let wel: Er komt dan € 25,- ex BTW per termijn bij aan administratiekosten.

GARANTIE

Ik weet zeker dat de coaching in combinatie met de tips, opdrachten en strategieën van het online gedeelte gaat toepassen je meer klanten gaat krijgen die echt bij jou passen. Mocht je vinden dat het programma niet werkt dan is er een garantieregeling van toepassing. Als je na de eerste sessie wilt afzien van een vervolg, kan dat kosteloos.

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

Ideale klant
Je eigen unieke aanbod
Positionering & Marketing

Startversnellerstraject
met voucher

Ben jij ondernemer in Overijssel of Gelderland en nog niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK?

Dan is er een mogelijkheid dat je een coachingsvoucher t.w.v. €1.000,- kunt krijgen op dit traject! De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers in de provincie Gelderland of Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK. Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van € 1.000,- om te besteden aan business coaching en een Gelderse starter kan daarnaast een tweede voucher van €1.000,- aanvragen om te besteden aan het volgen van een vakgerichte opleiding. Belangrijke voorwaarde is dat je fulltime bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen.

Ben jij ondernemer die nog niet langer dan 5 jaar ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel in Overijssel of Gelderland dan is het mogelijk om een coachingsvoucher twv € 1.000,- te ontvangen lees dan meer hieronder over de voorwaarden en mogelijkheden!

Margot Morrenhof - Google review
Google review Margot Morrenhof - Meer Fennema
Google review Margot Morrenhof - Nova skin - Eline Boute
Google review Margot Morrenhof - Martine Wagemans
Google review Margot Morrenhof - Meer Fennema
Google review Margot Morrenhof
Gerrie BosGerrie Bos
14:15 31 Aug 23
Margot heeft mij, met haar coaching en haar vertrouwen in mijn kunnen, geholpen om obstakels uit de weg te ruimen die mij belemmerden in het groeien als ondernemer. Met name het fenomeen opstelling vond ik een heel bijzondere ervaring. Het resultaat ervan was dat ik de ballast van "oud zeer" na jaren eindelijk echt achter me kon laten.Bedankt Margot. Je hebt me enorm geholpen om mijzelf "klantwaardig" te gaan voelen!
Marleen SteenbergenMarleen Steenbergen
15:06 08 Aug 23
Bedankt Margot voor de mooie inzichten en praktische tips! Je bent een fantastische coach en een hartstikke leuk mens! Ga zo door!
Wanneer je een ondernemerscoach 2x inhuurt, dan weet je dat ze een goeie is. Margot heeft mij de eerste begeleid in de ontwikkeling als beginnend zelfstandig ondernemer. Ze legt snel de kern en de pijnpunten bloot. Ze daagt je uit en zet je aan het denken (en aan het werk ;)).De tweede keer was vanuit de Startversneller, ik had besloten om er volledig voor te gaan. Super fijn dat ze al wist waar ik vandaan was gekomen en zo, opnieuw, met me mee kon lopen.Vooral veel gehad aan de opstellingen en ook een keer hypnose mogen ondergaan om echt in contact te komen met mijn onderbewuste.Bijna elke sessie werd geëindigd met een kaartje trekken, die altijd de kern van datgene waar ik tegenaan liep, en de les die ik had geleerd, weergaf.Het voelde altijd als een warm welkom en je weet dat ze altijd voor je klaar staat.Echt een TOP vrouw! Margot, bedankt voor alles!
Annerieke SiemonsAnnerieke Siemons
15:07 30 Nov 22
Toen ik me inschreef voor de Startversneller wist ik direct dat ik bij Margot het coachtraject wilde volgen. Haar enthousiasme en aanpak sprongen er direct uit voor mij. De opstellingen die ik met Margot heb gedaan, hebben mij mooie inzichten gegeven die ik met mijn hoofd niet had kunnen bedenken. Daarentegen is Margot ook heel down to earth en praktisch. Doelen stellen en vooral gaan. Margot heeft wat mij betreft de goede mix tussen de harde en zachte kanten die je als ondernemer beide nodig hebt. Dank je wel dat je een tijdje hebt meegelopen met mijn reis!
js_loader
KAN IK DE INVESTERING OPVOEREN ALS KOSTEN IN MIJN BEDRIJF?

“Ja, dit online en offline programma kun je inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is aftrekbaar.”

HOE ZIT DAT MET DIE COACHINGSVOUCHER?

“Ondernemers in Gelderland en Overijssel kunnen een subsidie ontvangen van € 1.000,- op mijn coachtrajecten. Mits zij niet langer dan 5 jaar ingeschreven staan bij de KvK en full-time ondernemen.”

Kan je geen gebruik maken van de voucher maar wil je wel graag dit programma volgen dan kan dat natuurlijk ook. Stuur mij een WhatsApp of bel op 06-22802213

IK VIND DE INVESTERING NU TE GROOT, IK KAN HET NIET BETALEN?

“Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer de mogelijkheid krijgt om deel te nemen daarom bied ik ook de mogelijkheid om het in 4 keer te betalen. Na het volgen van het Fundament voor succes! programma heb je alle tools in handen om jouw bedrijf te laten groeien en  heb je de investering zo terug verdiend.”

IK VIND HET SPANNEND OM DE INVESTERING TE DOEN?

Investeren blijft spannend vooral in jezelf en in je bedrijf. Stel jezelf vooral de vraag wat levert het mij op om mee te doen? Wat kost het als ik op dezelfde manier doorga? Met dit programma ga je als ondernemer groeien naar het volgende niveau. Er is een mogelijkheid om in termijnen te voldoen.

IK HEB AL MEER COACH PROGRAMMA'S GEVOLGD IS DIT ECHT WEL WAT VOOR MIJ?

Dit programma is uniek. Ik help je echt je intuitie met strategie te verbinden. Geen standaardplannen, niet alleen werken aan je bedrijf . Ik help jou als systeemcoach ook écht je eigen plek in te nemen. Voor persoonlijke groei en jouw zakelijke succes!

Zodat jij echt je dromen gaat waar maken!

WAAR VIND IK ALLE VIDEO'S, TOOLS, OPDRACHTEN EN CANVASSEN?

“Je ontvangt een link naar een beveiligde online leeromgeving.
Je maakt hier je eigen persoonlijke inloggegevens aan waar je 24/7 kunt inloggen en alles kunt bekijken en werkboeken kunt downloaden.”

MIJN BEDRIJF LOOPT AL HEEFT HET DAN WEL ZIN OM MEE TE DOEN?

Wil je graag meer klanten aantrekken, met focus aan je bedrijf werken en jouw businessconcept upgraden zodat het meer bij jou past dan zal ik zeker meedoen. Ook zal ik zeker even kijken of het NEXT LEVEL traject beter geschikt is voor je. Neem gewoon contact met mij op dan kunen we dat samen onderzoeken.

 

HOE ZIT DAT MET DE PERSOONLIJKE COACHGESPREKKEN?

“De individuele gesprekken kan je zelf inplannen en bepaal je dus zelf welk tijdstip voor jou het beste uitkomt.”

ALS IK NOU TOCH NIET TEVREDEN BEN?

“Je krijgt van mij de garantie mocht het toch niet het programma zijn voor je of blijkt ” de klik” er niet te zijn dan mag je kosteloos na de eerste coaching stoppen en ontvang je de investering terug. 

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?