Margot Morrenhof - De Eigenwijze Businesscoach

GUN JEZELF EEN STARTVERSNELLER!

Jouw unieke eigenwijze bedrijf neerzetten waarmee jij je moeiteloos kunt onderscheiden, doen waar je echt energie van krijgt & een continue stroom van klanten aantrekt. Niet met behulp van marketing trucjes, niet door harder te hollen, niet alléén groeien in omzet. Je wilt groeien vanuit je eigen kracht, talent en met plezier.

Daarvoor heb je eerst je eigen unieke plek in te nemen zodat jij jezelf écht kan laten zien en uitspreken. Zodat je vol vertrouwen het leven creëert waar je van droomt. Door middel van opstellingen help ik jou om patronen te doorbreken en jezelf niet meer langer tegen of in te houden. Zodat jij op jouw eigen unieke manier gaat ondernemen om zo levens te veranderen én goed geld te verdienen. Ben je klaar om echt in actie te komen en jouw dromen waar te maken! 

Ik help jou graag een bedrijf bouwen die écht bij jou past. 
Bij mij krijg je geen standaard stappenplannen maar ik help jou een bedrijf bouwen dat écht bij jou past en alle aspecten van je onderneming te verbeteren. Ik help jou graag te ondernemen op je Eigen Wijze met succes. 

Maar heb je het gevoel dat
N

Je focus mist. Je volgt veel webinars, downloadt allerlei e-books en volgt een hoop businessgoeroe’s op social media. Maar hoe zorg je nou voor een goede vertaalslag naar jouw bedrijf?

N

Er veel meer op je af komt dat je had verwacht. Je twijfelt, voelt onrust en weet niet waar je moet beginnen en of je wel de juiste dingen aan het doen bent. Eigenlijk sta je nu 24/7 ‘aan’. 

N

Je maar wat aanrommelt als het gaat om het verkopen van je product of dienst? Je niet echt een heldere strategie hebt. Je beseft dat goed zijn in je vak, je nog niet per se een goede ondernemer maakt.

N

De programma’s, challenges en e-courses die je eerder hebt gevolgd, hebben nog niet het gewenste resultaat opgeleverd.

N

Sales is niet echt je ding. (Of écht niet je ding.) Toch wil je zoveel mogelijk mensen helpen.

N

Je begint steeds meer aan jezelf te twijfelen, je vraagt je inmiddels af of je wel echt geschikt bent om te ondernemen.

N

Je ervaart continu druk en onrust en kan niet meer genieten van het moment. De lol is er wel een beetje af, zo.

N

Je vraagt te lage prijzen omdat je bang bent dat je klanten anders “nee” zeggen. Daardoor maak je heel veel uren.

Herkenbare twijfels en teleurstellingen? Ik weet dat het voor jou ook mogelijk is een mooi bedrijf te bouwen. Omdat ik geloof dat je ondernemen kunt leren en dat als jij vanuit wie jij bent je aanbod in de wereld zet, je mega aantrekkelijk wordt voor anderen.

Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het je misschien aan weten welke stappen je moet zetten en welke concrete acties jou dichter bij het succes gaan brengen. Of misschien voel je wel dat er onbewust iets is wat je nog tegenhoudt en kan je daar moeilijk de vinger op leggen, ook al knaagt het continu aan je.

Dus: Ben jij een startende ondernemer wil je nu echt stappen gaan maken?
Niet  langer aanrommelen maar met focus en actie serieuze stappen gaan zetten? Dan ben ik er voor jou!

Ik help jou graag bij het bouwen aan het fundament voor jouw
succesvolle onderneming op je eigen wijze!
Voor meer omzet, meer impact & vrijheid.

In het programma:
9

ONTDEK JE HOE JIJ JE FOCUS EN DOELEN HELDER KAN KRIJGEN EN BEHALEN.

9

LEER JE HOE JE JEZELF ECHT KAN LATEN ZIEN EN ZO ZICHTBAAR TE WORDEN VOOR JOUW KLANTEN.

9

GA JE HELEMAAL JEZELF ZIJN EN OP JOUW EIGEN UNIEKE MANIER EN VOL ZELFVERTROUWEN ONDERNEMEN.

9

DURF JE GOEDE PRIJZEN TE VRAGEN OM ZO DE GELDSTROOM ECHT OP GANG KRIJGEN IN JE BEDRIJF.

9

LEER JE HOE JIJ ONTSPANNEN VERKOOPGESPREKKEN KAN VOEREN.

9

GA JE EEN CONTINUE STROOM VAN KLANTEN AANTREKKEN WAAR JE HET LIEFST MEE WIL WERKEN.

9

ONTDEK JE DE INVLOED VAN JOUW SYSTEEM VAN HERKOMST OP JOUW ONDERNEMERSCHAP.

Al na de eerste sessie zul je al ervaren dat het meer gaat stromen in je onderneming, dat je ideeën krijgt en facetten van jezelf en je bedrijf gaat ontdekken waar je tot dusver kansen hebt laten liggen.
De Startversneller is een bewezen formule om echt vanuit wie jij BENT te ondernemen, op een manier die bij JOU past.
Meer dan 100 ondernemers gingen je voor en werden succesvoller dankzij deze bijzondere methode!

We gaan óók kijken naar wat er zich onbewust afspeelt. We gaan onderzoeken welke talenten en vaardigheden je nog niet volledig tot uitdrukking brengt en hoe je dit allemaal kan gaan inzetten voor de groei van jezelf en je bedrijf.
Door mijn systemische aanpak, (ik werk veel met familie-, organisatie- en marketing-opstellingen) ga je echt stappen zetten die bij jou passen. Zodat jij jouw unieke eigen wijze bedrijf neerzet waarmee jij je moeiteloos kan onderscheiden van de rest en een continu stroom aan klanten aantrekt. Dus we kijken niet alleen naar je businessconcept en positionering maar juist ook naar wat er in de onderlaag speelt van je bedrijf. Welke overtuigingen houden je tegen om echt voor je bedrijf en je succes te gaan staan.

In individuele coachgesprekken waarin grote transformatie plaats vind krijg je óók toegang tot 12 online modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf. 

Het is vrijwel onmogelijk om alles te vertellen en te bespreken over ondernemen en het neerzetten van een succesvol bedrijf daarom houd je hier een jaar lang toegang tot alle modules. Tijdens de individuele coaching behandelen we de modules die het meest belangrijk zijn voor jou op dat moment. De rest kun je volgen op voor jou het juiste moment.

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

Focus aanbrengen en tijd besteden aan zaken die je klanten en omzet opleveren. Ook werken we aan een succesvolle mindset zodat jij écht gaat geloven in jouw succes!

Jij bent het allerbelangrijkste onderdeel om van jouw bedrijf een succes te maken. We gaan kijken naar jouw systeem, jouw verhaal en je ‘why’!  

Doelen stellen en duidelijke keuzes maken, geven jou richting en je weet waar jij je op wilt focussen.
welke doelen ga jij stellen en behalen.

Ideale klant

Bepaal je ideale klant klinkt misschien als een open deur, maar ik zie bij veel ondernemers dat ze echt niet goed weten met welke klanten ze nu echt graag willen werken.

Je eigen unieke aanbod

Ontwikkel jouw aanbod waar jouw ideale klant perfect mee geholpen is en wat zich vervolgens moeiteloos verkoopt. Waarmee jij echt jouw eigen unieke aanpak kan laten zien.

Positionering & Marketing

Hoe word je nu echt opgemerkt? We gaan aan de slag met jouw eigenwijze positionering en je marketing. Hoe kan jij je bereik vergroten en echt opvallen in de markt.

Aan de slag met onweerstaanbare weggevers die massaal gedownload worden en mailfunnels die ook daadwerkelijk betalende klanten opleveren.

Het belang van storytelling. Een verhaal is de meest krachtige manier om mensen te boeien. En hoe bouw je nu een goed script?

Verkopen is helpen en vooral luisteren. In deze module gaan we aan de slag me het voeren van succesvolle verkoopgesprekken met jouw ideale klant aan de hand van een salesscript.

Hoe is jouw geldmindset? Wat heb jij geleerd over geld?

Waar moet een goede website aan voldoen en hoe zorg je ervoor dat bezoekers klanten worden? 
Inclusief templates en checklists.

Een onmisbare tool om jezelf onderscheidend en eigenwijs te positioneren. Super simpel en snel te leren!

Wat levert het programma jou op?

Hoor je bij degenen die wel houden van een uitdaging en zichzelf juist nóg meer vanuit hun eigen unieke bijdrage in de markt zetten, of blijf je zitten waar je zit en hoop je dat het succes wel naar je toe zal komen?
(Ik kan je verklappen; dat gaat niet gebeuren!)

Het is nu aan jou: laat je al dat potentieel in jezelf nu eindelijk volledig tot bloei komen of blijf je doorgaan zoals je tot dusver hebt gedaan? Met dit programma help ik je graag om jouw bedrijf een startversneller te geven. Je kúnt nu gaan ontdekken wat je tegenhoudt, helemaal jezelf zijn en veel meer plezier en resultaat behalen.

Nog even voorstellen …ik ben Margot Morrenhof

Ik runde jarenlang een succesvol bedrijf in de automotive branche en gooide in 2015 het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch businesscoach en opsteller Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden, op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven.
Ik ontrafel systemen, heb een scherpe intuïtie waar de pijn, het potentieel én de poen zit en combineer mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie voor het beste uit ambitieuze ondernemers halen.

De Eigenwijze Businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar het gaat er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Daarom wil ik jou weer je eigen wijsheid laten voelen. Jouw je eigen manier laten ontdekken.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes.
Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent.
Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht!
Dan gaat het stromen, dan gaat je bedrijf nóg beter lopen!
Dan hoef je geen kunstgrepen te doen voor je onderscheidend vermogen; door het op je eigen wijze te doen ga jij stralen, opvallen en klanten aantrekken die jouw unieke wijze nodig hebben.We gaan dus niet alleen aan de slag met jouw aanbod, marketingplannen en hoe je goede salesgesprekken voert.

Margot Morrenhof - De Eigenwijze Businesscoach

Na deze startversneller heb jij:

✅ Heb jij een stevig fundament gelegd in je bedrijf om op door te groeien.

✅ Heb je een nieuwe mindset ontwikkeld. Je laat je niet langer tegenhouden door bepaalde angsten en blokkades. 

✅ Heb je een product aanbod waar je helemaal blij van wordt en je ideale klant ook.

✅ Heb je focus een een heldere strategie voor je bedrijf.

✅ Durf je echt je plek in te nemen en heb je een onderscheidende visie waardoor je opgemerkt wordt in de markt. 

✅ Weet jij hoe je salespagina’s opbouwt en creëer content maakt waarmee je jouw ideale klant raakt.

Je hebt nu een keuze. 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het zelf blijven proberen. De kans dat er niet veel veranderd is groot. Waarschijnlijk heb je weinig tot geen ervaring in het ondernemen. Ondernemerschap vereist actie, strategie en de juiste mindset. Dat kan je leren. Zelf laat ik me ook nog steeds coachen omdat ik wil groeien en weet dat ik daardoor meer bereik. 

Je kan je laten leiden door angst en onzekerheid. Je kan blijven twijfelen over de juiste aanpak, je kan denken is het te “duur” , ik ga het eerst zelf wel proberen. Je blijft waarschijnlijk struggelen en twijfelen.Of wil je de situatie doorbreken en serieus aan de slag met je bedrijf, met jezelf als ondernemer en met een strategie. Investeer in jezelf en grote kans dat er heel veel verandert. 

 

Kennismaken?

Je kan mij mailen op info@margotmorrenhof.nl of bellen / whatsApp  op 06-22802213 om een telefonische kennismaking in te plannen, dan neem ik contact met je op om meer te horen over jouw uitdaging en je meer te vertellen over het programma. Als je op basis daarvan verder wilt plannen we een eerste sessie in en ga je alvast aan de slag in de online omgeving.

 

Garantie

Ik weet zeker dat de coaching in combinatie met de tips, opdrachten en strategieën van het online gedeelte gaat toepassen je meer klanten gaat krijgen die echt bij jou passen.
Mocht je vinden dat het programma niet werkt dan is er een garantieregeling van toepassing.
Als je na de eerste sessie wilt afzien van een vervolg, kan dat kosteloos.

Dit programma is alleen geschikt voor jou als je:

Heel eerlijk dit programma is niet voor iedereen. Het is alleen voor ondernemers die ondanks gevoelens van onzekerheid, bereid zijn om het anders te gaan doen. Die er klaar voor zijn om echt verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en hun bedrijf en echt een succes willen maken van hun bedrijf.
Voor ondernemers die geloven in grootse dromen en in actie willen komen.
We zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden. Ben je er klaar voor dan ben je meer dan welkom om mee te doen! Dit traject helpt je bij een succesvolle start van je bedrijf. Voor startende ondernemers die er klaar voor zijn om er echt een succes te maken, de juiste klanten willen aantrekken, die intuïtie en strategie willen combineren en willen gaan ondernemen op hun eigen wijze.

 

 

Ben jij ondernemer / zzp’er en nog niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK in Overijssel of Gelderland dan kan je €1.000,- subsidie krijgen op dit traject!

 

 

Je kunt in aanmerking komen voor een coachingsvoucher van € 1.000,- .  Belangrijke voorwaarde is dat je fulltime bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen. Meer lezen over de voorwaarden kijk dan op De startversneller.nl

Hoe kan je een Startversneller aanvragen?

Als we na ons kennismakingsgesprek besluiten dat we aan de slag gaan dan kan je de aanvraag doen via de site van De Startversneller. Ze zullen dan binnen een week telefonisch contact met jou opnemen. Voldoe je aan de voorwaarden en ontvang je de subsidie, dan stuur ik jou de offerte. Deze dien je bij ze in en dan kunnen we aan de slag.

Tijdens het coachtraject was er veel ruimte om juist vanuit mijn gevoel richting te bepalen. Die ondersteuning had ik ook echt nodig, iemand die de grote lijnen ziet omdat je zelf in het proces zit. Het systemisch werken past ook bij mij en is direct richtinggevend geweest voor mij.

Ik durf me nu veel meer uit te spreken waar ik voor sta en nee te zeggen tegen aanbiedingen die niet (meer) helemaal goed voelen voor mij. Mijn bedrijf is afgelopen jaar behoorlijk gegroeid. Juist door keuzes te maken en soms ook nee te zeggen.
Margot is een goede combinatie tussen zakelijk ondernemer en intuïtieve coach

Diana Codfried

Ondernemer, Bilan Coaching & Training

Dit zeggen anderen:

Ik ben het traject bij Margot gaan volgen omdat ze veel ervaring heeft als ondernemer en haar manier van werken mij direct aansprak.
Mede ook door het werken met familie- en organisatie opstellingen heb ik grotere stappen kunnen zetten. Het gaf mij direct inzicht in waar het stagneert en waar het stroomt.
Haar online leeromgeving was een mooie aanvulling en heeft mij ook veel geleerd over de klantreis, mijn positionering, ontwikkelen van aanbod en marketing. Een mooie verdieping.

Ik heb door het traject veel meer zelfvertrouwen gekregen in mezelf. Ik ben echt gaan staan voor mezelf en mijn bedrijf. Ik durf veel meer zichtbaar te zijn. Dat heeft me direct al veel meer klanten opgeleverd.

Ik zou Margot omschrijven als een eigenwijze, enthousiaste, liefdevolle coach die echt haar hart op de goede plek heeft. Ze was er altijd voor me als ik haar nodig had.
Ze heeft veel oog voor je als mens en dat is fijn. Een topper!

Sara Masotto

Ondernemer, Styleformation

Ik vond de coaching sessies met Margot heel erg verhelderend! Ze heeft een ‘harde kant’, waarbij ze op een strategische manier meekijkt met je business en de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze komt met oplossingen en de juiste vragen om je te prikkelen. En anderzijds heeft ze een ‘zachte kant’, waarbij ze je leert om naar jezelf te kijken. Wat voor invloed heb ik op mijn business en wat zijn mijn mentale blokkades? Mede ook door het systematisch werken zijn voor mij echt de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dat vind ik onwijs krachtig en ik ben dan ook erg blij dat Margot mij gecoacht heeft. Super! Dankjewel Margot!

Manuela Warnar

Ondernemer, XOXO Marketing

Mijn bedrijf Engels met Jet is in het tweede jaar enorm gegroeid en juist die groei is wat je leuk vindt, waar je enthousiast van wordt en normaal gesproken je energie uit haalt. Bij mij bracht het juist twijfel, niet of ik op de goed weg was, maar juist of ik wel keuzes durfde te maken voor mijzelf, keuzes waarbij ik misschien wel opdrachtgevers moest loslaten. Margot heeft mij geleerd dat juist dat loslaten je bedrijf meer kracht geeft, meer specifiek laat zien wie je bent en wat je doet! Ik ben erg tevreden over de gesprekken die we hebben en de keuzes die ik nu durf te maken.

Henriettte Waanders

Ondernemer Engels met Jet | SpeakUp

Ik ben via de startversneller bij Margot gekomen. Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Nu heb ik een duidelijk plan van aanpak waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Vera Kamphorst

Ondernemer | Happy with Hashimoto

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Coach & Interim manager

KAN IK DE INVESTERING OPVOEREN ALS KOSTEN IN MIJN BEDRIJF?

“Ja, dit online en offline programma kun je inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is aftrekbaar.”

HOE ZIT DAT MET DIE COACHINGSVOUCHER?

“Ondernemers in Gelderland en Overijssel kunnen een subsidie ontvangen van € 1.000,- op mijn coachtrajecten. Mits zij niet langer dan 5 jaar ingeschreven staan bij de KvK en full-time ondernemen.”

Kan je geen gebruik maken van de voucher maar wil je wel graag dit programma volgen dan kan dat natuurlijk ook. Stuur mij een WhatsApp of bel op 06-22802213

IK VIND DE INVESTERING NU TE GROOT, IK KAN HET NIET BETALEN?

“Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer de mogelijkheid krijgt om deel te nemen daarom bied ik ook de mogelijkheid om het in 4 keer te betalen. Na het volgen van het Fundament voor succes! programma heb je alle tools in handen om jouw bedrijf te laten groeien en  heb je de investering zo terug verdiend.”

IK VIND HET SPANNEND OM DE INVESTERING TE DOEN?

Investeren blijft spannend vooral in jezelf en in je bedrijf. Stel jezelf vooral de vraag wat levert het mij op om mee te doen? Wat kost het als ik op dezelfde manier doorga? Met dit programma ga je als ondernemer groeien naar het volgende niveau. Er is een mogelijkheid om in termijnen te voldoen.

IK HEB AL MEER COACH PROGRAMMA'S GEVOLGD IS DIT ECHT WEL WAT VOOR MIJ?

Dit programma is uniek. Ik help je echt je intuitie met strategie te verbinden. Geen standaardplannen, niet alleen werken aan je bedrijf . Ik help jou als systeemcoach ook écht je eigen plek in te nemen. Voor persoonlijke groei en jouw zakelijke succes!

Zodat jij echt je dromen gaat waar maken!

WAAR VIND IK ALLE VIDEO'S, TOOLS, OPDRACHTEN EN CANVASSEN?

“Je ontvangt een link naar een beveiligde online leeromgeving.
Je maakt hier je eigen persoonlijke inloggegevens aan waar je 24/7 kunt inloggen en alles kunt bekijken en werkboeken kunt downloaden.”

MIJN BEDRIJF LOOPT AL HEEFT HET DAN WEL ZIN OM MEE TE DOEN?

Wil je graag meer klanten aantrekken, met focus aan je bedrijf werken en jouw businessconcept upgraden zodat het meer bij jou past dan zal ik zeker meedoen. Je krijgt meer helderheid wat nu stagneert, meer helderheid over jouw talenten en hoe je deze kan inzetten om meer klanten aan te trekken omdat je meer vanuit je kern gaat ondernemen en een stevig fundament hebt gecreëerd. 

HOE ZIT DAT MET DE PERSOONLIJKE COACHGESPREKKEN?

“De individuele gesprekken kan je zelf inplannen en bepaal je dus zelf welk tijdstip voor jou het beste uitkomt.”

ALS IK NOU TOCH NIET TEVREDEN BEN?

“Je krijgt van mij de garantie mocht het toch niet het programma zijn voor je of blijkt ” de klik” er niet te zijn dan mag je kosteloos na de eerste coaching stoppen en ontvang je de investering terug. 

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Mag ik je ergens mee helpen?