Als ondernemers hebben we vaak grote ambities en verlangens, maar diep van binnen  twijfelen toch regelmatig of we die wel waar kunnen maken. Deze innerlijke onzekerheid kan ons succes saboteren. 

Vervallen we toch weer in oude patronen. Het is belangrijk om deze belemmerende overtuigingen aan te pakken en ruimte te creëren voor moeiteloos ondernemen op onze eigen-wijze.

Onze beperkende overtuigingen worden vaak gevormd door ons systeem van herkomst, het gezin waarin we zijn opgegroeid. Zelfs als deze overtuigingen op het eerste gezicht niets te maken lijken te hebben met ons huidige ondernemerschap, kunnen ze nog steeds een grote invloed hebben op ons succes. Ze kunnen ervoor zorgen dat we onszelf inhouden, niet volledig uitspreken, over onze eigen grenzen heen gaan, en telkens weer tegen dezelfde obstakels aanlopen.

De magie van familieopstellingen:

Een effectieve methode om deze belemmerende dynamieken aan te pakken, is door middel van familieopstellingen. Deze opstellingen laten direct zien wat er speelt in de onderstroom, de zielslaag, en maken het onzichtbare zichtbaar. Hoewel het precieze mechanisme achter familieopstellingen niet volledig begrepen wordt, is het duidelijk dat het werkt. Het is een magische en transformerende manier om diepgaande verandering te realiseren.

Hoe werkt een opstellingsdag?

Op een opstellingsdag voor ondernemers worden er in een veilige setting opstellingen gedaan om de onderliggende dynamieken zichtbaar te maken. Kleine groepen zorgen voor persoonlijke aandacht en er is ruimte voor individuele vragen en inbreng. Zelfs als toeschouwer of representant kun je waardevolle inzichten krijgen. 

Wat levert een opstellingsdag op?

Elke opstelling is uniek, maar de resultaten zijn indrukwekkend. Deelnemers hebben ervaren dat ze zich krachtiger en authentieker durven te positioneren, waardoor ze een magneet worden voor potentiële klanten. Blokkades worden doorbroken en oude patronen worden losgelaten. Er ontstaat een gevoel van volmondig “JA” zeggen tegen het leven, met meer vertrouwen en flow in het ondernemerschap. Door op je eigen plek te gaan staan, ga je krachtige keuzes maken en ervaar je minder twijfel en stress. Het resultaat is met zoveel meer zelfvertrouwen en plezier ondernemen.
Er zullen op die dag direct nieuwe inzichten ontstaan en ook zal je merken dat de dagen en maanden erna dingen transformeren.

Resultaten die andere deelnemers hebben bereikt zijn:

> Zich uitspreken, niet langer uitstellen en eindelijk echt hun eigen wijze en wijsheid volgen.

> Een magneet worden voor potentiële klanten omdat ze zichzelf veel krachtiger en authentieker durven te positioneren.

> Blokkades nu echt doorbreken, zodat ze niet elke keer weer in het oude patroon vervallen.

> Het gevoel hebben dat ze nu echt “JA” zeggen tegen het leven, veel meer vertrouwen hebben en meestromen met het leven in plaats van blijven knokken en vechten tegen de stroom in.

> Door op hun eigen plek te gaan staan, veel krachtigere keuzes durven maken en veel minder twijfel en stress ervaren.

> Vol zelfvertrouwen en met plezier ondernemen en andere situaties en personen aantrekken die passen bij hun eigen groei.

Ben jij een ondernemer, ervaar je belemmerende blokkades die jouw succes in de weg staan.
Meld je dan aan voor de opstellingsdag.

Familieopstellingen bieden een krachtige methode om deze dynamieken aan te pakken en ruimte te creëren voor moeiteloos ondernemen op onze eigen-wijze. Door de onderliggende belemmeringen zichtbaar te maken en te transformeren, kunnen we ons volle potentieel leven en duurzaam succes bereiken.

Meer weten klik dan hier  of stuur een mail naar info@margotmorrenhof.nl.
Mocht je een individuele opstelling willen mail dan zeker ook.

 

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?