Eindelijk heb je dan toch de knoop doorgehakt. 
Je voelde al lang dat je het wilde maar het is natuurlijk ook rete spannend. 
Je eigen bedrijf starten. 
Zekerheid achter je laten. Wat als het toch niet lukt……
Wat als je niet genoeg klanten krijgt.
Jaja je snapt ook wel dat je altijd weer een nieuwe baan kan zoeken maar dat is niet het punt.

Je voelt ook de angst om te falen. Ben ik wel goed genoeg. Hoe gaan ze me vinden. Wat ga ik dan precies aanbieden.
Wie is mijn ideale klant. Waar ga ik me laten zien. Op welke social media kanalen…. met wie zal ik dan moeten koffie drinken. 
Help! Als je voor jezelf start komt er zoveel op je af. 

Je bent dan in één keer naast ondernemer, ook strateeg, planner, marketeer, social media specialist, content creator, verkoper, boekhouder en zo kan ik nog wel even doorgaan! En dan heb ik het alleen nog maar over je ondernemersvaardigheden. 
Want je hebt daarnaast óók nog (of juist heel erg;) aan jezelf te werken.

Aan je persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, belemmerende overtuigingen en het doorbreken van patronen, bewustzijnsontwikkeling en ook hier kan ik nog wel even doorgaan. Werken aan converterende website, mooie instafeed, pakkende content, goede marketing en sales is zeker belangrijk. Maar als je in de onderlaag niet volledig geloofd in wat je neerzet, in je (eigen)waarde, twijfelt over je onderscheidend vermogen, geloof me dan wordt het geen succes.

Dan blijf je hard werken, veel uren maken, te weinig geld vragen en zal je niet de juiste klanten aantrekken. Daarom zeg ik ook altijd; “Werk harder aan jezelf dan aan je zaak en behaal winst in alle opzichten”.  Er is één ding waarmee jij je altijd kunt onderscheiden. En dat ben je zelf! Daarom is het wel handig om jezelf goed te kennen. Vooral je onbewuste overtuigingen en patronen bewust te maken.
Eerst naar binnen dan naar buiten. Jouw grenzen en jouw wensen. Vanuit daar moeiteloos en krachtig jezelf positioneren.
Niet omdat je wilt dat iedereen je ziet maar vooral om dat je impact wil maken, het verschil.

Wil je graag handvatten om jouw groei als ondernemer in een stroomversnelling te brengen. Niet door nog harder te gaan werken maar door leiding te nemen over je leven en business. Ik zal je uitdagen om je potentieel te benutten, je stretchen om in de grotere versie van jezelf te stappen. Wat mijn aanpak onderscheidt is dat ik de kracht van  intuïtie, opstellingen, hypnose en strategie combineer door systemisch te kijken naar jou als ondernemer en naar je bedrijf. Je zult direct merken dat zaken transformeren.

Nee je krijgt geen standaard stappen plannen en succesformules die je kan copy-pasten naar je eigen business. Geen “ik vertel je precies wat je moet doen” coaching. Mijn programma is als je hoge kwaliteit van begeleiding wil. Omdat het zoveel is krijg je naast de individuele coachgesprekken waarin grote transformatie plaatsvindt, óók toegang tot 12 online modules waarin je alles leert over het bouwen van een succesvol bedrijf.

Lees er hier meer over of stuur een mail naar info@margotmorrenhof.nl

 

 

 

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?