Verval jij ook regelmatig in oude patronen of loop jij ook vast? Sta je op een kruispunt in je leven? Dan helpt het vaak om te kijken wat er speelt in de onderstroom (in je onderbewuste). Een opstelling geeft je nieuw inzicht en mogelijkheden. Het maakt duidelijk wat er onbewust afspeelt.

Je kent wel het topje van de ijsberg.

Je ziet het bovenste deel van de berg wat er boven water afspeelt maar wil je ook graag weten wat zich onbewust in de onderstroom afspeelt bij je? Waarom je vastloopt of regelmatig in oude patronen vervalt.

Een familieopstellingen geeft je inzicht in patronen die normaal gesproken verborgen blijven omdat ze zich diep in ons onderbewuste bevinden. De kern van het probleem wordt in korte tijd zichtbaar.

We gaan kijken wat je blokkades zijn, welke patronen je wilt doorbreken om echt te kiezen wat jij wilt. Zodat je echt gaat genieten en veel meer innerlijke rust en vrijheid ervaart. Je zult veel makkelijker stappen zetten. Stappen richting jouw droomleven!

Ik ben elke keer weer verwonderd wat er gebeurt in een opstelling. Het is zo mooi en bijzonder. Het heeft mijzelf afgelopen periode ook zoveel inzicht gegeven in mijn leven en in mijn keuzes. Dat maakt ook dat ik het zo graag gebruik in mijn coaching omdat het echt de kern aanraakt. De doorwerking zo diep is en het je zoveel inzichten geeft.

Een opstelling hoeft echt niet altijd over je familie te gaan. Je kan allerlei zaken opstellen waar je tegen aanloopt. Het kan ook gaan over je carrière, je relaties of lichamelijke klachten.

Voorbeelden:

  • Je hebt een conflict met je collega of leidinggevende of je voelt je niet volledig op je plek in het bedrijf waar je nu werkzaam bent.
  • Je relatie met je moeder of vader verloopt moeizaam
  • Je wilt graag een relatie maar valt steeds op de verkeerde mannen of vind je het lastig om je echt te verbinden
  • Je bent boos of verdrietig maar je kan er niet de vinger op leggen wat het is
  • Je wilt je bedrijf laten groeien maar hebt het gevoel dat je stil blijft staan
  • Je voelt dat je veel meer kan maar het komt er niet uit

Zo zijn er nog veel meer vragen die je kan opstellen.

De ervaring leert dat je na een opstelling vanuit een heel ander perspectief en inzicht naar de vraag kan kijken waardoor het mogelijk is om andere stappen te zetten. Een stap die je voorheen niet hebt gezien.

Een opstelling kan individueel of in een groep plaatsvinden. Je hoeft dus niet je familie of collega’s mee te nemen.

Wil je graag meer weten over opstellingen of het zelf een keer ervaren neem dan contact met me op. Kijk ernaar uit je te ontmoeten.