Ik coach dagelijks ondernemers. Stuk voor stuk talentvolle, gepassioneerde ondernemers. Altijd goed in hun vak en willen graag een verschil maken. Toch lukt het ze vaak nog niet om al hun ideeën om te zetten in een stevig businessconcept en zo een continue stroom aan klanten en omzet te krijgen.

Want … hoe zet je nou je ideeën om in acties?

Hoe ga je nu echt je potentieel benutten?

Wat doe je als je voelt dat er veel meer in zit maar niet weet welke stappen je daarvoor nú kan zetten om het concreet te maken? Als je voelt dat iets je tegenhoudt waardoor je nog niet echt in actie kan komen, maar je weet niet precies wat?

Ik hoor dit vaak terug van mijn klanten. Het is een universele uitdaging.

Ik help mijn klanten bij het ontwikkelen van hun concept, verdienmodel, marketing en sales. Maar ik kijk ook als systemisch coach naar de uitdagingen van de ondernemer. Zo sporen we blokkades en onderliggende overtuigingen over geld verdienen, zichtbaar worden en keuzes maken nóg beter op.

Alle veranderingen in je bedrijf beginnen met een verandering in jezelf. Veel ondernemers, ook de succesvolle, hebben pittige uitdagingen gehad. Onze opvoeding, het gezin waar we in geboren zijn en onze omgeving hebben allemaal invloed op wie we zijn als ondernemer. Op onze keuzes en ook op ons succes. Door deze aanpak krijgen mijn klanten nieuwe inzichten. Gaan ze oude patronen doorbreken en echt in actie komen!

Wil je op alle niveaus naar jezelf en je onderneming kijken? Wil je effectiever en enthousiaster worden en dus meer klanten aantrekken? Stuur me dan een bericht of mail naar info@margotmorrenhof.nl

Voor ondernemers uit Overijssel en Gelderland die niet langer dan 5 jaar bezig zijn, zijn er mogelijkheden voor een Startversneller subsidie twv. € 1.000,- op mijn coachtraject. Lees hier meer over de mogelijkheden

#marketing #systeem #ondernemen

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?