Voor ambitieuze ondernemers die graag en een succesvolle business bouwen!

Ben jij minder dan 5  jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Overijssel of Gelderland en werk je met veel plezier en passie aan je bedrijf maar blijven de resultaten nog uit? Blijf je zoeken naar het juiste businessconcept en verdienmodel? Heb je nog niet de juiste mindset ontwikkeld of voel je dat er nog iets is wat jou tegenhoudt om echt door te groeien?

Veel ondernemers weten niet welke stap ze nu moeten zetten en kijken met gezonde jaloezie naar ondernemers die moeiteloos klanten aantrekken. Ondernemers die succes en vrijheid ervaren in hun ondernemerschap. Maar gelukkig hoeft dat niet zo te blijven.

Ook jij kunt een super mooi winstgevend bedrijf bouwen en je eigen succesformule creeren zodat je elke dag geniet van het ondernemen en van je vrijheid.

Wil jij dat ook graag bereiken? Dankzij een provinciale subsidie om het ondernemerschap in Overijssel en Gelderland te stimuleren komen starters in aanmerking voor een voucher van 1.000 euro!  Ik ben geselecteerd als coach voor dit programma en ik heb een speciale methode ontwikkeld waarmee ik jou kan helpen naar meer succes en geluk in je ondernemerschap.

 

Ook jij kan een goedlopend bedrijf neerzetten en mooie resultaten bereiken. Met mijn methode help ik je met het creëren van de juiste mindset en focus, met het stellen van duidelijke doelen en het creëren van een helder aanbod voor de klanten waarmee jij het liefste werkt. Zodat jij echt impact kan maken met jouw bedrijf.

We gaan kijken wat je onbewust tegenhoud om te kiezen voor het echte succes. We gaan werken aan de juiste mindset en je krijgt helderheid over de stappen die je nu kunt nemen om je bedrijf echt te laten groeien. Daarnaast geef ik met heel veel tools die je direct kan toepassen in jouw bedrijf.

Kortom; als jij voldoet aan de eisen van de startversneller kun je gebruik maken van de voucher en dus mijn speciaal ontwikkelde unieke methode, een intensief maatwerktraject van 6 maanden volgen. Voor een investering van minimaal € 250,-. De overige 1.000 euro krijg je na afloop van het traject van de startversneller terug. Super toch! Wees er dus snel bij want ik heb beperkt plek. Daarnaast kan je ook nog een opleidingsvoucher aanvragen ter waarde van € 1.000,-

Voel jij dat je wel een steuntje in de rug kan gebruiken om jouw bedrijf te laten groeien. En ben je bereid tijd en geld te investeren? Dan is dit een unieke kans!

De procedure om de voucher aan te vragen is heel helder en simpel. Als je nog niet eerder met mij gewerkt hebt vind ik het fijn om eerst kennis te maken en hoor ik graag waar je tegenaan loopt en kan ik je meer vertellen over mijn unieke methode en het aanvragen van de voucher. Stuur een mail (info@margotmorrenhof.nl) met je naam en een korte introductie van je bedrijf en dan plannen we een bel of Skype afspraak in.

 

 

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?