Herken jij de neiging om iets te willen en diep van binnen niet te geloven dat het mogelijk is. Zo saboteren we keer op keer ons eigen succes. Als je echt moeiteloos wilt gaan ondernemen op je eigen wijze zal je eerst moeten opruimen.

Kun jij je die momenten in je leven nog herinneren waarop alles als vanzelf leek te gaan? Was het omdat je de juiste dingen op het juiste moment deed, of omdat je er volledig zelf in geloofde? Vaak weten we niet precies waarom iets lukt. En dat is andersom ook zo, als het niet stroomt, en we er de vinger niet goed op kunnen leggen.

Ik ontwikkelde deze serie opstellingsdagen om meer grip te krijgen op jouw eigen succes. Want zonder dat je het weet spelen er in jou allerlei dynamieken, die ervoor zorgen dat het niet volledig kan stromen tussen jou en je bedrijf. Vaak dragen we allerlei beperkende overtuigingen bij ons, dingen die we hebben geleerd in ons systeem van herkomst, het gezin waar we in zijn opgegroeid. We houden onszelf vaak zonder dat we het doorhebben tegen.  

Ik heb ontdekt dat als ik mijn kennis van systemisch werk toepas op de ondernemer en haar onderneming we veel sneller ‘to the point’ gaan. Door te werken met opstellingen, visualisaties en opdrachten, brengen we in kaart wat er in de onderstroom speelt. Zo kan ik met mijn klanten razendsnel hun blokkades oplossen.


Ze voelen hun kracht weer, nemen leiding over hun leven en voelen weer hun eigen goud waardoor ze de juiste klanten gaan aantrekken en vol vertrouwen gaan ondernemen.

Blokkades die je kan ervaren zijn bijvoorbeeld:

⇢ Ik voel dat ik mezelf steeds weer tegen hou of in hou, het echte succes waar ik op hoopte blijft uit.

⇢ Ik werk keihard en toch stroomt het niet, niet in klanten en niet in geld.

⇢ Hoe komt het dat ik steeds over mijn eigen grenzen heen ga, zowel thuis als op je werk?

⇢ Hoe komt het dat het me niet lukt om succesvol te zijn in mijn werk en leven?

⇢ Ik mij niet vrij voel om keuzes te maken waarin ik trouw ben aan mezelf?

Met opstellingen werken we aan transformatie van blokkades naar kracht.

Je bent een startende ondernemer of je bedrijf loopt al lekker en je wilt vol vertrouwen ondernemen. Duurzaam succes bereiken. Je volle potentieel leven.

Je weet dat je het kan. Je voelt het en toch hou jij je regelmatig weer in. Spreek jij je niet echt uit, geloof je het toch niet helemaal. Gedachten die je keer op keer belemmeren, oude patronen waar je elke keer toch weer in vervalt.


Doorbreek al jouw belemmerende blokkades die jou nu nog tegenhouden, neem de leiding over je leven. Vol vertrouwen gaan ondernemen op je eigen wijze en vanuit je eigen wijsheid. Jouw goud inzetten en daarmee de juiste klanten aantrekken. Niet harder werken maar vooral ook de vrijheid (weer) voelen. Maak de shift die jouw bedrijf nodig heeft.

Margot Morrenhof

Misschien herken jij je hier wel in?

⇢ Blijf je maar uitstellen om de plannen die je hebt echt in de wereld te zetten?

⇢ Voel je dat er zo veel meer in je zit dan dat er nu uitkomt. Hoe ga je nu echt je potentieel leven?

⇢ Wil je vol vertrouwen ondernemen en voel je dat je jezelf elke keer weer tegenhoudt?

Wil jij ook?

=

Een magneet worden voor potentiële klanten

=

Moeiteloos door je blokkade heen breken

=

Je mindset voor eens en altijd veranderen

=

Vol zelfvertrouwen en plezier ondernemen

=

Nu echt gaan doorpakken en gaan doen

=

In actie komen en de resultaten waar je van droomt realiseren

Ontdek je unieke GOUD en versterk je leiderschap 

in je leven én business 

Het systemisch werk heeft geen oplossing voor datgene waar je tegenaan loopt, het zorgt voor beweging. Waardoor de blokkade op een gegeven moment geen invloed meer heeft in je leven. Vanuit daar kan je andere keuzes maken en andere acties ondernemen met als gevolg andere resultaten.

Ik organiseer daarom een serie van drie opstellingsdagenElke dag heeft een bepaald thema. Voorafgaand aan de trainingsdag krijg je al een opdracht toegestuurd zodat wij samen met een fijne groep ondernemers die dag meteen de diepte in kunnen gaan om blokkades te transformeren.

Maak de onderstroom zichtbaar in jouw bedrijf!

Ontdek wat je tegenhoudt

Onze grootste blokkade voor succes zit in ons zelf. Bij het ondernemen en het bereiken (of dus eigenlijk niet) van succes worden deze blokkades uitvergroot. De twijfel en de onzekerheid maken vaak dat je het toch weer voor je uit stelt. Daarom werken we de eerste dag vooral aan plek innemen. Ken jij je plek? Op deze trainingsdag gaan we onderzoeken wat jouw blokkade is. 
Is het onrust? Is het angst? Is het verdriet?

Met opstellingen werken we aan de transformatie van blokkades naar kracht. Je ervaart dat je ruimte kunt maken voor je blokkade Het systemisch werk heeft geen oplossing voor datgene waar je tegenaan loopt, maar het zorgt voor beweging. Waardoor de blokkade op een gegeven moment geen invloed meer heeft in je leven en op je business. Vanuit daar kun je andere keuzes maken en andere acties ondernemen met als gevolg andere resultaten.

Geldmindset

Een gezonde relatie met geld is voor iedereen belangrijk, vooral voor ondernemers. We gaan deze dag onderzoeken hoe jij over geld denkt en waar je gedachtes vandaan komen. Het denken in een tekort, in plaats van overvloed, met als resultaat dat je telkens weer blokkeert. Onbewuste patronen die zich herhalen. Je ouders of opvoeders en je omgeving spelen daar een belangrijke rol in. De overtuigingen over jezelf en geld die je niet helpen kan je gaan ontdekken en transformeren. Het gaat over ben je het waard. Durf jij goede prijzen te vragen?

Je weet dat hoe meer geld jij verdient, hoe meer je kan veranderen in deze wereld. Geld voelt dan misschien wel als licht en leuk. Want geld is energie en elke uitgave of investering in jezelf en in je bedrijf komt naar je terug. Geld verdienen wordt vanzelf een prioriteit want je hebt er plezier in en het voelt niet meer langer spannend of angstig. Jezelf toestemming geven om (veel) geld te verdienen en er ook nog lol in te hebben.

Word een klantmagneet

Je voelt de potentie (nog) wel, de droom die je hebt wil je echt graag waarmaken en toch stroomt het nog niet volledig. Het lukt je nog niet om jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Je twijfelt over: de juiste prijzen, je bent bang als jij je prijzen verhoogt dat je klanten anders “nee” zeggen. Daardoor maak je heel veel uren. Is mijn aanbod wel echt goed? Wie is nou mijn ideale klant en zitten ze wel op mij te wachten? Je weet niet zo goed weet wat jou uniek maakt en hoe jij je kan onderscheiden in een drukke markt.

Afhankelijk van jouw eigen uitdaging gaan we kijken wat er nodig is om het te laten stromen. Waar zit jouw unieke GOUD en hoe kan je deze inzetten in je bedrijf zodat jij de juiste klanten gaat aantrekken. Op deze trainingsdag kun jij je eigen vraag in brengen om te onderzoeken wat er nodig is om nu echt stappen te zetten. De juiste stappen die er voor nodig zijn om de juiste klanten aan te trekken met minder moeite. Resultaat is dat je echt kan gaan ondernemen op je Eigen Wijze, met plezier en resultaat!
.

Praktische informatie

De trainingsdagen zijn in de omgeving van Deventer. De locatie is kleinschalig en sfeervol. Deze training staat gepland voor oktober en november 2022. Schrijf je nu vast in voor de wachtlijst! Stuur een mail naar info@margotmorrenhof.nl De opstellingsdagen worden gegeven door Margot Morrenhof, de Eigenwijze Businesscoach. Zij is gecertificeerd systemisch coach en opsteller.De trainingsdagen zijn van 10:00 tot 16:30 uur. De trainingsdagen worden verzorgd met koffie, thee en lekkers en zijn inclusief een heerlijke lunch. 

Investeer in jezelf en in je business!
⇢persoonlijke groei voor zakelijk succes.

Ontdek je unieke goud & versterk je leiderschap.

Investering voor de driedaagse training voor € 798,-
Let op nu nog met vroegboekkorting €549

Bonus: Individuele coachsessie voor intergratie en implementatie van alle inzichten.

 

Wat eerdere deelnemers zeggen:

Wat een geweldige dagen. Zoveel dank voor de visualisaties, de opstellingen, alle kennis die je gedeeld hebt en jouw glanzende persoonlijke touch! Ik geniet nog na van de verbinding 🙏😘

Ingrid

Intens dankbaar. 🙏😘
Ik voel de energie nog. Wat een verbinding & impact heeft dit gemaakt.

Seher

Je hebt het proces zo gedragen Margot waardoor warmte, verbinding en vertrouwen konden stromen. Grote dank 🙏
Carla

Het was TOP. Zo ontzettend mooi hoe jij zo’n veilige setting creëert. Je bent super in je vak. Een echte aanrader voor iedere ondernemer die zich wil ontwikkelen en wil groeien als mens & ondernemer. 😘

Chanine

Deze dagen waren zo waardevol. Onbetaalbaar! Het echt mogen en durven aannemen van alles wat er is en dat ik nu voel wat ik echt mag gaan doen. Ik ga mijn missie leven. 🙏 Bedankt voor deze mooie reis ❤️

Wendy

Opstellingen
whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Mag ik je ergens mee helpen?