Ondernemen

1.000 euro korting op mijn coach-trajecten voor ondernemers!

Wil jij ook een succesvol bedrijf neerzetten? Echt gaan ondernemen op jouw eigen unieke wijze?
Jouw potentieel nu eindelijk volledig gaan benutten en je ondernemersdroom waar maken.
Je eigen succesformule ontwikkelen waarin jij al jouw geweldige ideeën kan omzetten naar
een businessconcept dat voor jou werkt?

Ik help jou graag te bouwen aan het fundament voor jouw succesvolle onderneming. 
Zodat jij al je ideeën, plannen en kennis in no time te vertaalt naar een helder plan, duidelijke doelen en haarscherp concept. Echt gaan ondernemen op jouw eigen unieke wijze, maximaal gebruikmakend van jouw talenten, kwaliteiten en vaardigheden. 

Bij mij krijg je geen standaard stappenplannen maar ik help jou een bedrijf bouwen die écht bij jou past! 

Heb je bepaalde keuzes te maken. Misschien wel afscheid nemen van bepaalde opdrachten en klanten.  Zoek je een sparringpartner om de groei van je bedrijf in goede banen te leiden. Wil je graag sparren over mogelijk andere businessmodellen,  over jouw team,  jouw strategie of een marketingplan opstellen voor komend jaar en verder. Ik kijk daarbij vooral naar jouw kwaliteiten en wat echt past bij jou.

Wil jij ook graag:

R
Je focus en doelen helder krijgen en behalen?

R
Jezelf echt laten zien en zichtbaar worden voor jouw klanten?

R
Helemaal jezelf zijn en op jouw eigen unieke manier en vol zelfvertrouwen ondernemen?

R
De juiste keuzes maken die bij passen?

R
Een goede geldstroom op gang krijgen in je bedrijf en goede prijzen vragen voor jouw product of dienst ?

R
Een continue stroom van klanten aantrekken waar jij het liefst mee wil werken?

R
Een goede balans behouden tussen werk en privé?

Wat kan ik voor jou doen?

In mijn coachtraject neem ik je mee met mijn bewezen en unieke methode om in heldere stappen een stevig fundament te creëren voor een succesvol bedrijf. Ik help jou om de juiste keuzes te maken. Of het nu gaat over het aantrekken van meer klanten of omdat jouw bedrijf als zo goed loopt dat je wilt gaan opschalen. Je prijzen wilt aanpassen, aansturen van je team of je aanbod veranderen. Afhankelijk van jouw uitdagingen en vragen gaan we samen aan de slag.

Een intensief maatwerk traject met tussentijds mail en app contact, tips en tools, opdrachten die je direct kan implementeren in jouw bedrijf. Waar we gaan werken aan jouw strategie, businessconcept en marketing en je ondernemersvaardigheden. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

 

mkb coaching

Voldoe jij  aan de eisen van De Startversneller? 
Niet langer dan vijf jaar ingeschreven bij de KvK en gevestigd in Gelderland of Overijssel) dan kan jij gebruik maken van de voucher ter waarde van € 1.000,- . 
Daarmee krijg je dus 1.000 euro subsidie op mijn coachtrajecten van De Startversneller. 

Super toch!
Je kan dus al een coachtraject volgen voor slechts € 250,- ex. btw.
Als je een coachingsvoucher hebt aangevraagd heb je óók nog de mogelijkheid een opleidingsvoucher te ontvangen twv. € 1.000,-.

 

Ik ben Margot Morrenhof

Dit is wie ik ben!
Positief. Enthousiast. Daadkrachtig. Eigenwijs.
En ja, ook businesscoach.
Moeder van 2 tienerzoons. Gek op actie.
Snelle denker en intuïtief.
Ondernemen zit in mijn bloed en ik ben een echte levensgenieter.
Ontdekken, uitproberen en spelen.

Zo sta ik in het leven en ook in mijn bedrijf.
Mijn eigen wijze volgen.
Bovenal ben ik erg betrokken en wil ik dolgraag ondernemers helpen om op hun eigen manier te gaan ondernemen.
Ze laten vertrouwen op hun intuïtie, hun kwaliteiten en hun eigen unieke wijze helpen ontdekken.

Mijn verhaal

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring met ondernemen. Met bedrijven opbouwen en afbreken. Ik groeide tot grote hoogte en krabbelde uit het diepste dal. Dat diepe dal bleek later een keerpunt in mijn leven te zijn. Ik kom uit een ondernemersfamilie met een lange geschiedenis in ondernemen. Ik wilde altijd al dolgraag voor mezelf beginnen. Een bedrijf vanaf de grond opbouwen, iets nieuws opstarten. Dus startte ik in 1999 mijn eerste bedrijf in de automotive branche. 
Ik groeide snel, nam continu nieuw personeel aan, nam nog een zaak over. Het kon niet op. In 2014 kwam het keerpunt. Ik wist het zeker, het moest anders! Het werd tijd om mijn eigen pad te volgen

Ik besloot alles te verkopen en helemaal opnieuw te beginnen. Nu écht op mijn manier. Mega spannend, maar de beste beslissing ooit. Ik wilde meer betekenen voor anderen, meer doen waar ik écht gelukkig van werd en waar ik goed in was. Dus ik ging alleen verder. Los van de franchise. Los van het familiebedrijf. Ik gaf mezelf de vrijheid om te doen wat ik écht wilde doen: mensen hun eigen waarde laten inzien en ze het zelfvertrouwen geven om tot grote hoogte uit te kunnen stijgen. Als mens én ondernemer. De wereld is zoveel mooier als we onze eigen kleur laten zien. Inmiddels heb ik al met honderden ondernemers mogen meelopen. Stuk voor stuk ondernemers die hun talenten weer hebben ontdekt en nu het verschil maken. Met lef, plezier, succes en op eigen wijze.

Ik ben de eigenwijze businesscoach voor ondernemers die écht het verschil willen maken.

Ondernemers zoals jij. Omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk het is om je eigen weg te gaan. Om jezelf toestemming te geven te laten zien wie je werkelijk bent. Ik ben ervan overtuigd dat je dan het plezier en succes vindt waar je zo naar op zoek bent. En dat gun ik jou als geen ander.

Ik ben de eigenwijze businesscoach die jou helpt om vol vertrouwen en met plezier te ondernemen. 
Eigenwijs?
Daarmee bedoel ik, dat ik jou wil helpen om het op jouw eigen wijze te doen. Dus bij krijg je geen standaard  stappenplan naar succes. Ik deel met jou mijn kennis en mijn ervaring. Ik laat me vaak leiden door mijn intuïtie. Leer jou te vertrouwen op jouw eigen wijsheid. En ja… af en toe moet je ook zelf eigenwijs zijn om jouw eigen weg te blijven volgen omdat je daarin gelooft!

Daardoor gaat het allemaal net even een stapje sneller. Ik help jou met het bouwen van een succesvol fundament om op door te groeien. Ik geef je vertrouwen en tools. Als betrokken en enthousiaste coach leer ik jou graag het spel van ondernemen. Ik help je met focussen en zet je in actie.

De startversneller

Heb je nog niet eerder met mij gewerkt en vind je het fijn om eerst even kennis te maken. Ik ben erg benieuwd waar jij tegen aanloopt en kan ik je wat meer vertellen over mijn unieke methode en het coachtraject.

Ook kan ik je dan uitleg geven over het aanvraagtraject van De Startversneller. Stuur een mail met je naam en korte introductie van je bedrijf naar info@margotmorrenhof.nl. Je mag ook altijd een WhatsApp berichtje sturen naar 06-22802213. 

Voldoe je niet aan de eisen of wil je graag op een andere manier met mij werken neem dan gerust contact met mij op en dan bespreken we de andere mogelijkheden die ik jouw kan bieden.

Ik ben via de startversneller bij Margot gekomen. Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig. Ik heb samen met haar een dag aan mijn bedrijf gewerkt. Ik heb na deze dag een duidelijk plan van aanpak voor komende periode en daarnaast vooral weer meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht. Het directe resultaat is nu dat ik echt durf door te pakken. Maar vooral ook bewustwording en heldere stappen. En op lange termijn een gelukkige ondernemer 😉 Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen. Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ga naar Margot en investeer een dag in jezelf.

Vera Kamphorst

Owner, Happy Hashimoto

Afgelopen halfjaar heb ik vanuit De Startversneller nauw samengewerkt met Margot. Zij heeft mij met veel enthousiasme het afgelopen half jaar gecoacht . Ik ben oprecht blij met mijn keuze voor Margot, ze heeft mij in coaching traject beslist nieuwe inzichten gegeven in het ondernemerschap. Margot laat snel merken, dat zij oprecht mij en mijn onderneming Roosen Financieel Advies verder wil helpen, en ze gunt mij ook nieuwe klanten en een hogere omzet. En dat is in de afgelopen 6 maanden dan ook echt gelukt. Dank hiervoor, Margot. Ik kan iedere startende ondernemer Margot aanbevelen, zeker ook omdat zij zelf een jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer.

Rob Roossen

Financial Planner | Vermogensadvies, Roosen Financieel Advies

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.

Maroesjka Roelofs

Ondernemer /Interim manager

Ik ben bij Margot gekomen omdat ik vastliep in mijn bedrijf. Te weinig focus, te weinig visie. Het idee dat ik ergens een expert in moet zijn, terwijl ik mij eigenlijk op een breed vlak nuttig wil maken, belemmerde mij enorm. Ik ken Margot van een samenwerkdag voor ondernemers, het klikte meteen. Na een Kickstartdag wist ik dat Margot mij verder kan helpen en zijn we een coachingstraject gestart. Het voelde gelijk heel vertrouwd. Margot laat me inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden en daar werken we nu aan. Ik kan heel veel en wil ook veel en dat mag ik laten zien. Ze is heel toegankelijk, stelt doortastende vragen en laat je op een andere manier naar zaken kijken. Eigenlijk voelde ik mijn missie al lang maar had ik het nog niet helder. Daar is inmiddels duidelijkheid in gekomen: ik wil op een ongedwongen manier de spreekwoordelijke rechterhand van ondernemers zijn. Mooier wordt het niet!

Jolanda Cornegoor

Ondernemer /Virtueel Assistent, Alvast Goed VA Support

Ik ben gestart met de coaching omdat ik graag wil weten waar ik sta, maar vooral waar ik naartoe kan, en hoe ik dat het beste kan doen. Ik wil weten waar mijn kansen liggen en hoe ik die kan bereiken. Online zichtbaarheid en een goed aanbod hebben zijn daarbij essentieel.

Met haar heldere en praktische feedback helpt Margot mij om de juiste mindset te ontwikkelen. Haar coaching zet mij over een aantal onzekerheden heen die mij belemmerden om te groeien. De begeleiding heeft mij al veel opgeleverd. Behalve zelfvertrouwen, inzicht en motivatie ook direct resultaat. Het lukt mij nu veel beter om mijzelf goed te profileren. Mijn eigen bedrijf starten was een droom die uitkwam, maar Margot heeft zéker bijgedragen aan de kans van slagen.

Margot zet zich in met al haar kennis en enthousiasme, maar verwacht ook actie van jou als ondernemer; precies wat je nodig hebt om succesvol(ler) te worden! Ondernemen is hard werken, maar het mag ook leuk zijn. Dat weet zij heel goed over te brengen.

Jacqueline Reit

Tekstschrijver, Stoer Tekst & Creatie

Mijn onderneming Phum Jai Gezondheidsmassage voor vrouwen ben ik begonnen in 2017.
Het bleek best lastig om voldoende klanten aan te trekken en voldoende inkomsten eruit te kunnen halen. Ik heb toen Margot gevraagd om mij te helpen.

Door de begeleiding van Margot heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze heeft me uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en met succes!
Ik ben nogal perfectionistisch en kwam daardoor niet altijd in actie.
Zij heeft mij echt geholpen om “moeilijke dingen, makkelijker te maken”.
Door haar hulp bij onder andere social media, ben ik nu veel zichtbaarder geworden voor mijn klanten en mijn omzet is afgelopen periode verdubbeld.

Dus wil je met meer zelfvertrouwen gaan ondernemen, een helder plan hebben en echt in actie komen dan zal ik zeker aanraden om Margot te vragen om je te helpen. Het heeft vooral ook geholpen in mijn mindset. Ze zei vaak: “Eerst moet jezelf geloven in je eigen succes” en nu geloof ik ook écht in mijn succes!

Janphen Hakham

Ondernemer, Phum Jai Gezondheidsmassage

Ik heb bij Margot een traject gevolgd omdat ik bleef hangen in hetzelfde en niet goed wist welke stappen ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien en welke veranderingen daar voor nodig waren. Heb het af en toe wel als intensief en pittig ervaren en twijfelde in het begin wel of ik wel kon veranderen. Ik ben super blij dat ik het ben aangegaan het heeft mij veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven. Met als resultaat dat mijn bedrijf is gegroeid, mijn verkopen zijn gestegen. Een duwtje in de rug de goede kant op! Als ik dat niet had gedaan had ik waarschijnlijk nog stil gestaan. Ik heb nu een duidelijk plan voor mijn toekomst en ga ervan uit dat ik mijn positieve resultaten vasthoud. Margot heb ik leren kennen als pragmatisch, duidelijk en daadkrachtig.

Kaj van Leusen

Ondernemer