Uniek aanbod voor (startende) ondernemers en zzp’ers!

Je hebt besloten voor jezelf te beginnen als coach, personal trainer, communicatieprofessional of wat dan ook! Gefeliciteerd! Je hebt een belangrijke stap gezet om je plannen te verwezenlijken. Een droom die je misschien al best een tijdje hebt. Werken en ondernemen op de manier die bij jou past en niet (meer) voor een baas, maar helemaal zelfstandig! Als ondernemer zal je veel keuzes moeten maken, maar de belangrijkste zijn:  “Hoe kom ik straks aan mijn klanten, wat ga ik ze aanbieden, welke prijzen ga ik vragen en vooral ook hoe gaan ze mij vinden?” Voor (startende) ondernemers kan het moeilijk zijn om je pad goed helder te krijgen. Je probeert van alles maar je mist soms een duidelijke koers. Het lukt je nog niet om dat droombedrijf te creëren. Je piekert over hoe je meer uit jezelf en je bedrijf kunt halen.

Ben jij minder dan zes jaar zelfstandig ondernemer en gevestigd in Gelderland of Overijssel? Of begin jij binnenkort? En kun jij nog wel een steuntje gebruiken? Dan is er nu een unieke mogelijkheid om een businesscoach in te schakelen. Ben je er klaar voor om jezelf en je plannen serieus te nemen? Wil jij een bedrijf bouwen dat impact, geld en geluk oplevert?

 

R

Je focus en doelen helder krijgen en behalen?

R

Jezelf echt laten zien en zichtbaar worden voor jouw klanten?

R

Helemaal jezelf zijn en op jouw eigen unieke manier en vol zelfvertrouwen ondernemen?

R

De juiste keuzes maken die bij passen?

R

Een goede geldstroom op gang krijgen in je bedrijf en goede prijzen vragen voor jouw product of dienst ?

R

Een continue stroom van klanten aantrekken waar jij het liefst mee wil werken?

R

Een bedrijf bouwen dat impact, geld en geluk oplevert?

Ik ben Margot MorrenhofIk help ondernemers zoals jij die ook geluk en succes willen ervaren in hun ondernemerschap en daarmee mooie resultaten willen behalen. Ik geloof dat als je een succesvol en winstgevend bedrijf wilt bouwen die volledig bij jou past je vooral werkt van uit jouw eigen unieke talenten. Omdat jij een verschil kan maken.  Met mijn 20 jaar ervaring in ondernemen, waarin ik meerdere bedrijven ben gestart en heb laten groeien, weet ik als geen ander hoe spannend het kan zijn jezelf zichtbaar te maken in een drukke markt. Door vallen en opstaan kwam ik erachter hoe je een succesvol bedrijf opbouwt. Ondernemen op jouw eigen uniek manier. Doen waar je blij van wordt en goed in bent. Alleen dat zal je echt voldoening geven.  Voor mij is succes meer dan alleen mooie financiële resultaten halen. Het gaat om de onderneming creeëren die bij jou past!

Zeventien jaar lang was ik directeur van meerdere succesvolle automotive bedrijven. Ik liet een team van zes groeien tot een team van 40 en was verantwoordelijk voor een miljoenenomzet.  Mijn aanpak was bevlogen en ambitieus, maar tegelijkertijd heel pragmatisch en praktisch.

In 2016 sloot ik deze periode af en begon ik te werken als businesscoach. Ik merkte meteen hoe geweldig ik het vind om anderen tot grote prestaties aan te zetten. Sindsdien hielp ik al honderden ondernemers naar meer omzet, door ze te begeleiden in het ontwikkelen van de juiste mindset, businesconcept en verdienmodel. Ze aan te zetten tot actie. En een goed plan te ontwikkelen voor hun marketing & sales. Een bedrijf bouwen waarin ze hun talenten optimaal kunnen inzetten. In mijn nieuwe bedrijf doe ik de dingen waar ik écht blij van word.

Nu coach ik ondernemers/zzp’ers naar succesvol ondernemerschap. Mijn kernwaarden plezier, ambitie, lef, resultaat en actie hebben een prominente plek in mijn programma’s en trajecten.

Naast coach ben ik ook de trotse moeder van 2 jongens, Max & Caz. Ik hou van sporten en vind het ook heerlijk om met mijn kinderen en vrienden leuke dingen te ondernemen en te reizen. Ik leid een heerlijk, mooi en dynamisch leven. Ik ben elke dag nog dankbaar voor de keuzes die ik heb gemaakt en mijn droom heb gevolgd.

Wat kan ik voor jou doen?

Mijn coachtraject “fundament voor succes” waarin ik met mijn bewezen en unieke methode jou in heldere stappen meeneem in het creëren van een stevig fundament voor een succesvol bedrijf.

Een intensief 1-op-1 maatwerk traject met tussentijds mail en app contact, tips en tools, opdrachten die je direct kan implementeren in jouw bedrijf. Waar we gaan werken aan jouw strategie, businessconcept en marketing en je ondernemersvaardigheden. 

Naast de 1 op1 coaching krijg je toegang tot een online leeromgeving. Ook kan je deelnemen aan kickstartdagen, systemische dagen en samenwerkingsdagen en ben je welkom op mijn netwerk & Inspiratie event.

=

Intensieve 1 op 1 coaching op maat

=

toegang tot een online leeromgeving met diverse opdrachten en templates die je direct kan implementeren

=

Mogelijkheid om deel te nemen aan trainingsdagen met een kleine groep ondernemers. Je hebt de mogelijkheid om aan een masterclass “plaats bepalen is target halen”, kickstartdag, systemischedag en/of een samenwerkingsdag deel te nemen.

De online leeromgeving bevat de volgende modules

Module 1

Focus & Mindset

Focus aanbrengen in je werkzaamheden en tijd besteden aan zaken die je klanten en omzet opleveren. Ook werken we aan een succesvolle mindset. Het écht gaan geloven in jouw succes!

Module 2

Jij als ondernemer

Jij bent het allerbelangrijkste onderdeel om van jouw bedrijf een succes te maken. We gaan kijken naar jouw systeem, jouw verhaal en je why!  Onderzoeken wat jou zo uniek maakt en welk verschil jij maakt met je bedrijf voor jouw klanten.

Module 3

Je ideale klant

Bepaal je ideale klant klinkt misschien als een open deur maar ik zie bij veel ondernemers dat ze echt niet goed weten met welke klanten ze nu echt graag willen werken.

Module 4

Creëer je eigen unieke aanbod

Ontwikkel jouw aanbod waarmee je de optimale transformatie gaat behalen bij jouw klant

Module 5

Doelen & Strategie 

We gaan heldere doelen stellen en daar acties aankoppelen. Hoe krijg je rust en overzicht komend jaar. Aan de slag met je jaarplanning en natuurlijk gaan we kijken hoe jij je  successen gaat vieren!

v

Module 6

Laat jezelf zien

In deze module gaan we kijken naar je positionering, je marketing & sales. Hoe kan jij je bereik vergroten en succesvolle verkoopgesprekken voeren.

Module 7

Maak je gratis weggever 

In deze module gaan we kijken gaan we kijken naar het belang van een gratis weggever, hoe je een gratis weggever maakt en hoe je een goede mailfunnel inricht die voor jou werkt.

EXTRA

Succesvol verkopen

Hoe je succesvolle koopgesprekken kan voeren met jouw ideale klant

EXTRA

Testimonial vragen

Vragen die jij jouw klanten kan stellen om goede testiomonials te verzamelen voor je website

v

EXTRA

Werken met Canva

Hoe jij kan canva.com kan gebruiken voor je social media post, trainingsmateriaal, presentaties en nog veel meer!

EXTRA

Storytelling

Hoe zorg je voor teksten waarmee jij jouw ideale klant bereikt.

EXTRA

Verkoopscript

Hoe je succesvolle verkoopgesprekken kan voeren met jouw ideale klant

Concreet: als jij voldoet aan de eisen van De Startversneller (niet langer dan vijf jaar ingeschreven bij de KvK en gevestigd in Gelderland of Overijssel) dan kan jij gebruik maken van de voucher.

Daarmee volg jij mijn unieke coachtraject van 6 tot 12 maanden “Creër je eigen succesformule”!
Je ontvangt voor het het coachtraject 1.000 euro van De Startversneller. Super toch! Je eigen investering is slechts € 250,- ex. btw.
Als je een coachingsvoucher hebt aangevraagd heb je ook nog de mogelijkheid een opleidingsvoucher te ontvangen twv. 1.000 euro

Zullen we even kennismaken?

Heb je nog niet eerder met mij gewerkt en vind je het fijn om eerst even kennis te maken. Ik ben erg benieuwd waar jij tegen aanloopt en kan ik je wat meer vertellen over mijn unieke methode en het coachtraject. Ook kan ik je dan uitleg geven over het aanvraagtraject van De Startversneller. Stuur een mail met je naam en korte introductie van je bedrijf naar info@margotmorrenhof.nl. Samen plannen we dan eerst een bel of Skypeafspraak in om kennis te maken.

Voldoe je niet aan de eisen of wil je graag op een andere manier met mij werken neem dan gerust contact met mij op en dan bespreken we de andere mogelijkheden die ik jouw kan bieden. Je kan mij bereiken op info@margotmorrenhof.nl of 06-22802213

Ik ben via de startversneller bij Margot gekomen. Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig. Ik heb samen met haar een dag aan mijn bedrijf gewerkt. Ik heb na deze dag een duidelijk plan van aanpak voor komende periode en daarnaast vooral weer meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht. Het directe resultaat is nu dat ik echt durf door te pakken. Maar vooral ook bewustwording en heldere stappen. En op lange termijn een gelukkige ondernemer 😉 Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen. Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ga naar Margot en investeer een dag in jezelf.

Vera Kamphorst

Owner, Happy Hashimoto

Afgelopen halfjaar heb ik vanuit De Startversneller nauw samengewerkt met Margot. Zij heeft mij met veel enthousiasme het afgelopen half jaar gecoacht . Ik ben oprecht blij met mijn keuze voor Margot, ze heeft mij in coaching traject beslist nieuwe inzichten gegeven in het ondernemerschap. Margot laat snel merken, dat zij oprecht mij en mijn onderneming Roosen Financieel Advies verder wil helpen, en ze gunt mij ook nieuwe klanten en een hogere omzet. En dat is in de afgelopen 6 maanden dan ook echt gelukt. Dank hiervoor, Margot. Ik kan iedere startende ondernemer Margot aanbevelen, zeker ook omdat zij zelf een jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer.

Rob Roossen

Financial Planner | Vermogensadvies, Roosen Financieel Advies

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Ondernemer /Interim manager

Ik ben bij Margot gekomen omdat ik vastliep in mijn bedrijf. Te weinig focus, te weinig visie. Het idee dat ik ergens een expert in moet zijn, terwijl ik mij eigenlijk op een breed vlak nuttig wil maken, belemmerde mij enorm. Ik ken Margot van een samenwerkdag voor ondernemers, het klikte meteen. Na een Kickstartdag wist ik dat Margot mij verder kan helpen en zijn we een coachingstraject gestart. Het voelde gelijk heel vertrouwd. Margot laat me inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden en daar werken we nu aan. Ik kan heel veel en wil ook veel en dat mag ik laten zien. Ze is heel toegankelijk, stelt doortastende vragen en laat je op een andere manier naar zaken kijken. Eigenlijk voelde ik mijn missie al lang maar had ik het nog niet helder. Daar is inmiddels duidelijkheid in gekomen: ik wil op een ongedwongen manier de spreekwoordelijke rechterhand van ondernemers zijn. Mooier wordt het niet!

Jolanda Cornegoor

Ondernemer /Virtueel Assistent, Alvast Goed VA Support

Ik ben gestart met de coaching omdat ik graag wil weten waar ik sta, maar vooral waar ik naartoe kan, en hoe ik dat het beste kan doen. Ik wil weten waar mijn kansen liggen en hoe ik die kan bereiken. Online zichtbaarheid en een goed aanbod hebben zijn daarbij essentieel.

Met haar heldere en praktische feedback helpt Margot mij om de juiste mindset te ontwikkelen. Haar coaching zet mij over een aantal onzekerheden heen die mij belemmerden om te groeien. De begeleiding heeft mij al veel opgeleverd. Behalve zelfvertrouwen, inzicht en motivatie ook direct resultaat. Het lukt mij nu veel beter om mijzelf goed te profileren. Mijn eigen bedrijf starten was een droom die uitkwam, maar Margot heeft zéker bijgedragen aan de kans van slagen.

Margot zet zich in met al haar kennis en enthousiasme, maar verwacht ook actie van jou als ondernemer; precies wat je nodig hebt om succesvol(ler) te worden! Ondernemen is hard werken, maar het mag ook leuk zijn. Dat weet zij heel goed over te brengen.

Jacqueline Reit

Tekstschrijver, Stoer Tekst & Creatie

Mijn onderneming Phum Jai Gezondheidsmassage voor vrouwen ben ik begonnen in 2017.
Het bleek best lastig om voldoende klanten aan te trekken en voldoende inkomsten eruit te kunnen halen. Ik heb toen Margot gevraagd om mij te helpen.

Door de begeleiding van Margot heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze heeft me uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en met succes!
Ik ben nogal perfectionistisch en kwam daardoor niet altijd in actie.
Zij heeft mij echt geholpen om “moeilijke dingen, makkelijker te maken”.
Door haar hulp bij onder andere social media, ben ik nu veel zichtbaarder geworden voor mijn klanten en mijn omzet is afgelopen periode verdubbeld.

Dus wil je met meer zelfvertrouwen gaan ondernemen, een helder plan hebben en echt in actie komen dan zal ik zeker aanraden om Margot te vragen om je te helpen. Het heeft vooral ook geholpen in mijn mindset. Ze zei vaak: “Eerst moet jezelf geloven in je eigen succes” en nu geloof ik ook écht in mijn succes!

Janphen Hakham

Ondernemer, Phum Jai Gezondheidsmassage

Ik heb bij Margot een traject gevolgd omdat ik bleef hangen in hetzelfde en niet goed wist welke stappen ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien en welke veranderingen daar voor nodig waren. Heb het af en toe wel als intensief en pittig ervaren en twijfelde in het begin wel of ik wel kon veranderen. Ik ben super blij dat ik het ben aangegaan het heeft mij veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven. Met als resultaat dat mijn bedrijf is gegroeid, mijn verkopen zijn gestegen. Een duwtje in de rug de goede kant op! Als ik dat niet had gedaan had ik waarschijnlijk nog stil gestaan. Ik heb nu een duidelijk plan voor mijn toekomst en ga ervan uit dat ik mijn positieve resultaten vasthoud. Margot heb ik leren kennen als pragmatisch, duidelijk en daadkrachtig.

Kaj van Leusen

Ondernemer