Verbaasd ben ik af en toe.
Het lijkt wel of een groot deel van de huidige businesscoaches gouden bergen belooft.
Zij hebben “de quick fix“ voor jou!

In een 7 stappen programma, gaan ze je leren hoe je gemakkelijk € 150.000,- per jaar en nog veel meer kan  omzetten, als de ultieme businesscoach of goeroe. Het gaat dan niet alleen over omzet maar vooral: winst!

Je hoeft dan echt niet meer zo hard te werken, terwijl je inkomen jaarlijks groeit. Je ziet het al voor je: jij in een cabrio, jij aan de champagne of op een ultieme wereldreis – nét als die succesvolle coach, natuurlijk. De investering die je in hun moet doen is exorbitant hoog maar ja, als je niet investeert in jezelf wordt het natuurlijk nooit wat met je bedrijf.

Uiteraard moeten we allemaal een online programma maken en een passief inkomen gaan genereren. Het is allemaal echt niet zo moeilijk en succes is dan dus vanzelfsprekend. Het gaat moeiteloos en kost zo weinig tijd.

Wake up!

Ja, het klopt, er zijn online zeker een paar mensen mega succesvol en ze zetten miljoenen om. Ook zitten daar ècht goede coaches tussen. Zij hebben dan ook kéihard gewerkt hebben om te komen waar ze nu staan.
Geloof me: dat is absoluut geen overnight succes. Jaren van opoffering, doorzetten en investeren in zichzelf zijn daaraan voorafgegaan.
Ook deze succesvolle ondernemers hebben….
Slapeloze nachten
Tegenslagen
Twijfels over ….

Ondernemen als het voor de wind gaat, als je groeit, periodes dat alles lekker loopt – die kunnen we meestal wel managen 😉
Het verschil tussen wel en niet succesvol zijn of worden is vooral hoe ga je om met je uitdagingen.
Heb je het lef en de energie om door te zetten?
Vertrouw je écht op jouw idee, concept en vooral op jezelf?

Mijn advies is: ga eerst eens zorgen dat je überhaupt geld verdient, voordat je gaat opschalen en uitgebreide online programma’s ontwikkelt.

Ik ken “ondernemers” die meer dan € 10.000 investeren in een jaarprogramma van een coach en zelf ondertussen zo goed als geen omzet realiseren.
Grote plannen worden gemaakt. Online-programma’s, challanges, events en webinars werden uitgedacht en gelanceerd – maar zonder resultaat. Beloftes werden niet ingelost.

Dus prik alsjeblieft snel die zeepbel van “moeiteloos klanten aantrekken zonder het werk te doen” door.
Het belangrijkste als ondernemer is jezelf te kennen.

Waar liggen je kwaliteiten en talenten?
Waar zitten jouw blokkades en angsten?
Hoe kan jij jouw potentieel benutten?
En het antwoord daarop vinden dat is geen standaardformule helaas 😉
Jouw succes is afhankelijk van jezelf.

Wat is je visie? Wat wil je bereiken?

Houd zeker het grote plaatje voor ogen maar kijk wel welke stap daar nu eerst voor nodig is.
Zorg voor een stimulerende omgeving van ondernemers die jou kunnen helpen en je spiegelen.
Investeer in jezelf, kijk goed wat je echt nodig hebt en wat bij jou past en óók vooral staat het in verhouding tot de investering wat je krijgt en wat levert het jou op?

Kortom:

Daag jezelf uit
Weet waar je talenten liggen
Weet wat je wilt bereiken
Ga met focus aan de slag
Zet door
En vooral: Kom in actie!

Laat je niet gek of onzeker maken door al die opgeklopte beloftes. Laat je niet afleiden door wat er allemaal online geroepen wordt. Geloof en vertrouw op jezelf en bouw jouw bedrijf op jouw eigen unieke manier.

Elk doel wat je nastreeft heeft actie nodig en doorzettingsvermogen.
Als je miljoenen wilt omzetten is dat helemaal prima maar dan heb je wel ook het werk te doen.

Wil je ook eens sparren over de mogelijkheden en heb je enorm veel zin om keihard aan de slag te gaan, mét structuur en zónder toverformules en gouden bergen? Stuur gerust een mail naar info@margotmorrenhof.nl

P.S. Ik heb in mijn 17 jaar als eigenaar/directeur van meerdere automotive bedrijven jarenlang echt miljoenen omgezet maar geloof me dat kon ik niet realiseren zonder actie, zelfvertrouwen en door het op mijn eigen manier te doen.

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?