Kickstartmaand

GEEF JOUW BEDRIJF EEN KICKSTART!

In 30 dagen een stevig fundament voor een succesvol 2019!

Verdubbel jij je omzet volgend jaar of blijf

je “ploeteren”​ als zzp’er?

Ben jij zzp’er en wil jij van 2019 met je bedrijf het beste jaar ooit maken? Doe dan mee met de kickstartmaand! Ik nodig jou uit om samen met mij 30 dagen lang met focus te werken aan een stevig fundament van jouw bedrijf. Zodat jij je doelstellingen voor 2019 écht gaat behalen!

We starten 21 januari dit is echt een uniek en waardevol programma voor jou! Let op er is helaas beperkt plek.

 

Loopt je bedrijf al lekker maar weet je ook dat er meer in zit! Dat het beter kan. Dat je omzet en je winst in 2019 echt wel omhoog kan. Als je van 2019 je beste jaar ooit wilt maken zal je iets moeten veranderen. Je hebt een helder plan nodig.Een goede marketingstrategie, een duidelijke branding& positionering, tools om moeiteloos meer klanten aan te trekken en meer zelfvertrouwen.

 

Herken je dit?

R
Je hebt nog te weinig klanten om goed van te kunnen leven?
R
Je voelt je onzeker, je begint steeds meer te twijfelen of je wel geschikt bent om te ondernemen?
R
Je twijfelt over jouw aanbod en vindt het lastig goede prijzen te vragen ?
R
Je weet niet zo goed wat jou uniek maakt en hoe jij je kan onderscheiden?
R
Je hebt geen duidelijke doelen of helder plan om dit te bereiken?

Is het jouw droom om in 2019 nu eindelijk die omzet te behalen die jij jezelf als doel hebt gesteld? Ben je er klaar om er echt voor te gaan? Op maandag 21 januari start ik met mijn on- en offlineprogramma waarin ik jou 30 dagen lang begeleid om van 2019 je beste jaar ooit te maken met je bedrijf. Ik vertel je waar je mee begint, hoe je focus houdt en de juiste stappen gaat zetten.

Ik geef je allerlei informatie, tools, opdrachten en diverse templates die jij direct kan implementeren. We gaan dan een maand lang vol focus werken aan een stevig fundament voor je onderneming. We gaan aan de slag met je marketing, sales en nog veel meer! 

Ook jij kan een goedlopend bedrijf neerzetten en mooie resultaten bereiken! Wil je in 2019 nu écht jouw omzetdoelen gaan behalen? Kom in actie en doe mee met de kickstartmaand.

Als je blijft hangen in het zelf doen, blijf je waarschijnlijk krijgen wat je kreeg. Het is niet voor niets dat jij deze tekst leest. En daarom bied ik jouw deze kickstart aan. En in januari speciaal voor een lage instapprijs, want ik gun iedereen een succesvol bedrijf.

Ik zal je 30 dagen lang inspireren en motiveren om in actie te komen. Ik ben jouw stok achter de deur in januari. Zodat jij er echt een succes van gaat maken in 2019!

Als het nog niet lekker loopt, ontbreekt het waarschijnlijk aan het maken van de juiste keuzes en het zetten van concrete stappen. Een succesvol bedrijf begint met het creëren van de juiste mindset: “echt geloven in jouw eigen succes”. In mijn 30 dagen programma leer ik jou het spel van ondernemen. Help ik je om met focus te werken aan je bedrijf en in actie te komen. Een bedrijf te creëren dat volledig bij jou past.

Ben je er klaar voor om van jouw bedrijf een succes te maken in 2019?

Ik help jou om het bedrijf te creëren waarin jij al jouw talenten en ideeën kwijt kan! Wil je nu echt in actie komen om echt jezelf te laten zien en te werken met de leukste klanten? Dan is dit het moment om mee te doen met de kickstartmaand want je kunt nu profiteren van de lage instapprijs!

Wat kan je verwachten van de kickstart-maand?

5
Je creëert een stevig fundament voor jouw bedrijf
5
Je krijgt helderheid over je doelen en over je concrete acties om je doelstellingen voor 2019 te behalen
5
Je krijgt een online leeromgeving waar je 24/7 toegang hebt tot  veel informatie, opdrachten en diverse tools die je direct kan implementeren
5
Je maakt deel uit van een mastermind-groep in een kleine groep gedreven ondernemers
5
Ik deel met jou mijn eigen ondernemerslessen van de afgelopen 20 jaar
5
We werken aan je focus, je mindset en hoe jij jouw ideeën om kan zetten in concrete acties

Ik ben Margot Morrenhof

Het is mijn missie om ondernemers te helpen succesvol te worden en een goedlopend bedrijf op te bouwen. Een bedrijf dat volledig past bij wie jij bent. Ondernemen vanuit je eigen kern! Het is geen stappenplan dat voor iedereen hetzelfde is. Het is vooral onderzoeken wat bij jou past. Bij wie jij bent, welke talenten je hebt en die talenten omzetten in jouw eigen unieke succesformule.

Met mijn 20 jaar ervaring in ondernemen, waarin ik meerdere bedrijven ben gestart en heb laten groeien, weet ik als geen ander hoe spannend het kan zijn jezelf zichtbaar te maken in een drukke markt. Door vallen en opstaan kwam ik erachter. 

In 2014 kreeg ik een burn-out. Het belangrijkste inzicht dat deze ervaring mij heeft gegeven, is hoe belangrijk het is om te ondernemen vanuit je eigen drijfveren en passies. Doen waar je blij van wordt en goed in bent. Alleen dat zal je echt voldoening geven. Voor mij is succes meer dan alleen mooie financiële resultaten halen. Het gaat om de onderneming creeëren die bij jou past!

Nu coach ik ondernemers naar gelukkig en succesvol ondernemerschap. Daar word ik echt blij van! Ondanks de groei van mijn bedrijf ervaar ik nu meer vrijheid dan ooit tevoren. Ik heb tijd voor de dingen die ik belangrijk vind in mijn leven; mijn kinderen, mijn vrienden, sport en vakantie.  

Margot Morrenhof

Durf te kiezen voor wat je echt wilt, op de manier die bij jou past!

Met mijn programma ga jij op zoek naar jouw unieke manier van werken, ontvang je van mij praktische tips en tools voor de groei van jouw bedrijf. Als jij de stappen toepast dan zal je zien dat er ook echt iets gaat gebeuren. Ik neem je stap voor stap mee. Ben jij nieuwsgierig? Ben je bereid eerlijk naar jezelf en je bedrijf te kijken? Ben jij bereid te investeren in jezelf en je bedrijf? 

Kom dan nu in actie en maak van 2019 jouw beste jaar ooit! Profiteer nu van de lage instapprijs. Er is beperkt plek omdat ik elke deelnemer persoonlijke aandacht wil geven!  

Voor wie is het?

 

Ik zal eerlijk zijn het programma is niet voor iedereen geschikt. Je moet zelf echt voelen dat dit jouw moment is om volledig voor jezelf en je bedrijf te gaan staan. Natuurlijk mag je twijfels hebben en het spannend vinden maar je moet zelf echt voelen dat dit jouw moment is om volledig voor jezelf en je bedrijf te gaan. Zodat 2019 echt jouw jaar wordt! Ben je bereid om wekelijks minimaal 4 uur te investeren om te groeien als mens en ondernemer?

Ik ben pas tevreden als jij met dit programma mooie resultaten gaat behalen. Dus wil jij van 2019 echt een tóp jaar maken? Je leven en je bedrijf echt serieus nemen? Dan ben je super welkom om mee te doen! Dan weet ik zeker dat jij resultaten gaat behalen!

Zo gaan we te werk

De Kickstart maand is een online programma van 30 dagen. Als jij je aanmeldt voor het programma ontvang je de hele maand diverse video’s, visualisaties, opdrachten, stappenplannen en checklists. In die 30 dagen mee gaan we werken aan een stevig fundament voor jou bedrijf en aan een goede marketingstrategie voor 2019. Zodat dit jou beste jaar ooit wordt! 

Je krijgt toegang tot deze vier online modules 

Module 1

Focus & Mindset

Focus aanbrengen in je werkzaamheden en tijd besteden aan zaken die je klanten en omzet opleveren. Ook werken we aan een succesvolle mindset. Het écht gaan geloven in jouw succes!

Module 2

Jij als ondernemer

Jij bent het allerbelangrijkste onderdeel om van jouw bedrijf een succes te maken. We gaan kijken naar jouw systeem, jouw verhaal en je why!  Onderzoeken wat jou zo uniek maakt en welk verschil jij maakt met je bedrijf voor jouw klanten.

Module 3

Doelen & Strategie 2019

We gaan heldere doelen stellen en daar acties aankoppelen. Hoe krijg je rust en overzicht komend jaar. Aan de slag met je jaarplanning en natuurlijk gaan we kijken hoe jij je  successen gaat vieren!

Module 4

Laat jezelf zien

In deze module gaan we kijken naar je positionering, je marketing & sales. Hoe kan jij je bereik vergroten en succesvolle verkoopgesprekken voeren.

Wat klanten zeggen over het werken met mij:

“Margot stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen. Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en je bedrijf kijken. Ze is betrokken en heeft veel creatieve ideeen”

“Margot heeft mij vertrouwen gegeven. Ze is duidelijk en liefdevol tegelijk”

“Ik heb Margot ervaren als een prettig persoon. Ze is open en betrouwbaar. Haar coaching heeft mij veel inzichten gegeven”

“Ik heb Margot ervaren als een open persoon, met een luisterend oor, to-the-point en resultaatgericht”

Echt een UNIEKE kans om mee te doen met de kickstartmaand in januari en profiteer nu eenmalig van heel veel korting om dat jou ook een geweldig succesvol 2019 gun!

Succesvol en gelukkig ondernemen, ik help je graag
met dromen, durven en doen!

Wat is het resultaat aan het eind van de maand? 

 

> Meer focus  op wat voor jou werkt

> Een positieve ondernemers-mindset

> Consistente branding & heldere positionering

> Heb je  heldere en haalbare doelstellingen inclusief bij behorende acties

> Heb je al jouw ideeën omgezet in concrete acties voor 2019

> Je weet wat jou uniek maakt

> Focus jij je op jouw ideale klant die jou ook goed wil betalen

> Inzichten in wat jij dagelijks kan doen om je doelen te bereiken

> Zelfvertrouwen bij het voeren van verkoopgesprekken

> Weet je hoe je zichtbaar wordt op de manier die bij jou past zodat je gemakkelijke nieuwe klanten aan gaat trekken.

> Heb jij jouw WHY ontdekt, zodat het veel gemakkelijker is om in actie te komen

Wat klanten over mijn programma zeggen;

Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Ik heb een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik alleen nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ‘ga naar Margot en investeer in jezelf!’

Vera Kamphorst

eigenaar, Hashimoto Nederland

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.

Maroesjka Roelofs

startende ondernemer, Roelofs interim & coaching

Veel gestelde vragen:

1. Wanneer start het programma?
We starten op 21 januari 2019. Je kan uiteraard later starten want je krijgt 24/7 toegang tot de online leeromgeving.
2. Hoe lang duurt het programma?
Je krijgt 30 dagen lang nieuwe modules met opdrachten, templates en nog veel meer. Maar jij bepaalt dus zelf het tempo.
3. Ik start net met mijn bedrijf dus past dit programma dan wel bij mij?
Jazeker wel. Meerdere starters hebben dit programma doorlopen en juist hoor ik vaak van de “ervaren” ondernemers die ik spreek dat ze liever dit programma direct hadden toegepast bij hun start want dat had ze een hoop tijd, energie en geld bespaard.
4. Ik ben al een tijdje ondernemer heeft het dan wel zin om mee te doen met dit programma?
Als jij gebrek aan focus hebt, nog te weinig resultaat van al je inspanningen en te weinig klanten dan zal ik zeker mee doen. Dan kan je nu echt stappen gaan zetten om wel mooie resultaten te gaan behalen met je bedrijf door te gaan doen wat jij het liefste doet.
5. Ik vind wel spannend deze investering, kan ik deze opvoeren als kosten voor mijn bedrijf?

Ja dit programma kan je opvoeren als studiekosten en ook de btw is aftrekbaar. Ook later nog wanneer je nu nog niet ingeschreven bent bij de KVK. Maar stel jezelf vooral ook de vraag wat levert het op en wat kost het als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

Voor ondernemers in Overijssel en Gelderland zijn er mogelijkheden voor subsidie mocht je niet langer dan 6 jaar ingeschreven staan in de KvK. Is dat voor jou van toepassing stuur mij dan even een mail dan kan ik het je exact toelichten.

6. Is dit ook geschikt voor mijn bedrijf?
In dit programma help ik om meer focus, omzet en geluk te gaan ervaren in het ondernemen. Vooral ook meer bewust te worden van je eigen unieke talenten en deze in te zetten in jouw bedrijf. In principe kan elke ondernemer dus deelnemen en de modules toepassen in zijn eigen branche. Het gaat vooral om het ontdekken en creëren van je eigen unieke succesformule.