Als (startende) ondernemers in Overijssel en Gelderland, nog niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK , is er een mogelijkheid om een coachingsvoucher ter waarde van € 1.000,- te ontvangen voor mijn coachtraject!

Dit initiatief, genaamd ‘De Startversneller’, is opgezet om startende ondernemers een steuntje in de rug te bieden middels een subsidie. Met dit programma willen de provincies Gelderland en Overijssel de slagingskans van startende ondernemers vergroten en zo de economische bedrijvigheid in de regio stimuleren.

Wil jij lekker groeien met je bedrijf – op jouw eigen wijze en vanuit je eigen wijsheid?

 

Geloof jij ook niet in de marketingtrucjes, succesrecepten en andere hypes die via social media om de oren vliegen?

Mijn aanpak onderscheidt zich doordat ik de kracht van intuïtie en strategie combineer door systemisch te kijken naar jou als ondernemer en naar je bedrijf. Samen werken we aan het doorbreken van patronen en het transformeren van belemmerende overtuigingen, met behulp van methoden zoals familieopstellingen, hypnose en EFT.

Mijn begeleiding beperkt zich niet alleen tot de innerlijke transformatie. Ik bied ook waardevolle ondersteuning op het gebied van strategie, marketing en sales.

Naast het aanpakken van interne blokkades die je groei belemmeren, zetten we concrete stappen om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Ik geloof namelijk dat een succesvolle onderneming gebouwd wordt op een sterke basis van zowel innerlijke transformatie als effectieve strategieën.

Met meer dan 20 jaar ervaring en expertise help ik je om heldere doelen te stellen, je doelgroep scherp in kaart te brengen en een effectieve marketingstrategie te ontwikkelen. Daarnaast begeleid ik je bij het versterken van je verkoopvaardigheden, zodat je moeiteloos de juiste klanten aantrekt en succesvolle deals sluit.

Of je nu worstelt met het opbouwen van een consistent klantenbestand, het ontwikkelen van een winstgevend productaanbod of het optimaliseren van je salesfunnel, ik sta klaar om je te begeleiden en te adviseren. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf niet alleen groeit op een authentieke en intuïtieve manier, maar ook op strategisch en commercieel gebied.

Dus als je op zoek bent naar een holistische benadering van ondernemerschap, waarbij zowel de innerlijke transformatie als de praktische bedrijfsstrategieën aan bod komen, ben je bij mij aan het juiste adres.

Naast individuele coaching krijgt je ook nog toegang tot mijn online programma boordevol video’s, audio’s, werkboeken, templates en heel veel tools die je direct kan toepassen!

Meer weten over de voorwaarden of kennismaken stuur een mail naar info@margotmorrenhof.nl dan plannen we een bel afspraak in.

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?