Margot Morrenhof

 

Ben jij vastberaden om een succes te maken van jouw business?  

Maar heb jij het gevoel dat:

;

Je nu alleen maar stilstaat. Je bedrijf loopt wel, maar je voelt dat er veel meer uit te halen valt.

;

Je steeds meer aan jezelf begint te twijfelen. Inmiddels vraag je jezelf af of je wel echt geschikt bent voor het volgende niveau.

;

Je jezelf tegenhoudt in het verhogen van de prijzen en het aanpassen van je aanbod, omdat je bang bent niet voldoende klanten te krijgen. Daardoor maak je heel veel uren.

;

Je continu druk en onrust ervaart en je niet meer kan genieten van het moment. De lol is er wel een beetje af zo.

;

Je geen duidelijk plan hebt. Je bent nog zo vastberaden om niet te gaan afwachten, maar de juiste actie te ondernemen alleen weet je niet wat nu de juiste actie is.

Herkenbare twijfels en teleurstellingen?

Diep van binnen wil je zó graag knallen met je business maar je vraagt je af “Hoe kan ik het aanpakken en welke stappen zijn er voor nodig! Toch geloof ik dat het ook voor jou mogelijk is om een mooi en succesvol bedrijf op te bouwen.
Ik geloof namelijk dat je ondernemen kunt leren en dat als jij vanuit wie jij bent je aanbod in de wereld zet, je mega aantrekkelijk wordt voor anderen.

Ik ga je helpen (nog meer) te vertrouwen op je intuïtie, zodat je deze gaat combineren
met de juiste strategie die voor jou werkt
.

Hoe zou het zijn als:

=

Je jezelf niet meer langer vergelijkt met anderen, maar het echt op jouw eigen wijze gaat doen.

=

Je begeleiding krijgt bij iedere stap van een ervaren ondernemer en businesscoach die jou helpt alles uit jezelf en je bedrijf te halen.

=

Je gaat werken vanuit een duidelijk plan met een heldere structuur. Zodat je exact weet welke acties je gaat doen om je doelen te behalen en vrijheid gaat ervaren.

=

Je niet meer langer uitstelt en jezelf niet meer klein houdt, maar dat je een stok achter de deur hebt en soms een schop onder je kont om nu echt jouw next level te behalen.

=

Je meer geld gaat verdienen, omdat je met jouw bedrijf de juiste klanten aantrekt. Eindelijk verdienen wat je waard bent.

=

Je meer balans krijgt tussen werk en privé. Je business draait, je kan genieten van je privéleven en weer echt de vrijheid voelen.

=

Je een plek hebt waar je jouw grootste doelen kan delen met een groep like-minded, ambitieuze vrouwen die jou empoweren om door te gaan.

Praktisch, intuïtief en actiegericht 
zodat je echt onderneemt vanuit je eigen wijsheid.
 

Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je niet langer aanrommelen, maar met focus de juiste acties gaan ondernemen en serieuze stappen zetten? Wil je groeien als ondernemer en als mens? Dan ben ik er voor jou!

Zet je beste beentje voor

Lieve ondernemer,

Ik zie jou!
Ik weet dat het niet altijd makkelijk is.
Maar ik weet ook hoe het anders kan!
Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om een mooi en succesvol bedrijf te bouwen.

Ik help jou om echt te gaan ondernemen vanuit wie je bent, jouw unieke aanbod op eigen wijze in de wereld zetten ga je mega aantrekkelijk worden.

Méér Vrijheid, méér impact en veel méér vanuit je intuitie.

Dit levert het 6 maanden GROEI programma je op:

Focus, vertrouwen, méér klanten en vrijheid!
& een geweldige community met like minded
ondernemende vrouwen!

Dit is wat je allemaal krijgt:

Z

Online leeromgeving
Je krijgt een jaarlang toegang tot een compleet online programma met 12 uitgebreide modules met videolessen, praktische werkboeken, checklists en templates! Ik neem je aan de hand om jouw fundament voor succes te bouwen en te groeien op je eigen wijze en hoe je dit kan vertalen naar jouw positionering en marketing- en salesstrategie.

Z

VIP-dag 
We plannen samen een individuele VIP dag in waarin wij samen kijken naar je businessconcept. Zoals jouw aanbod, prijzen, marketing en nog veel meer. Ook onderzoeken we waar je eventuele blokkades en groei zit.

Z

Maandelijks individuele coaching
Ik zal je maandelijks individueel coachen zodat we echt inzoomen op jouw bedrijf zodat je alle praktische vragen aan mij kan stellen. We gaan onderzoeken, ontdekken, onderscheiden, ontwikkelen en in actie komen. Dat doen we door te werken aan je plannen zodat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt. Ook gaan we door middel van opstellingen onderzoeken wat er speelt in jouw bedrijf zodat het weer volledig kan gaan stromen.

Z

Masterclasses van experts
Elke maand ontvang je 1 of meerdere Masterclasses die gegeven worden door experts op het gebied van persoonlijke of zakelijke ontwikkelingen. Denk hierbij aan online marketing, storytelling, branding, (money)mindset, voeding en lifestyle, presenteren, SEO en invloed van je systeem. Deze komen in de online leeromgeving te staan zodat je ze altijd terug kan kijken.

Z

Maandelijkse focus en strategiesessie
Samen met andere ondernemers bespreken we je plannen voor de komende maand. Waar ga jij je op focussen en welke acties ga je ondernemen? Je krijgt persoonlijke feedback van mij en je wordt geïnspireerd en empowered door de andere ondernemers.

Z

Tweedaagse training
Tijdens deze twee totaal verzorgde trainingsdagen op een fijne locatie in de omgeving van Deventer gaan we samen met de enthousiaste groep ondernemers aan de slag om jouw eigenwijze strategie om te zetten naar concrete acties zodat je ook echt resultaat gaat behalen. We gaan je intuïtie en strategie verbinden. Na deze dag weet je precies wat je te doen staat om van jouw bedrijf een groot succes te maken.

Z

Samenwerkingsdagen
Elke maand kan jij je inschrijven voor deelname   aan de samenwerkdagen op mijn kantoor. Je kan een halve of hele dag komen om aan je bedrijf te werken. Ik ben aanwezig dus je kan mij de hele dag vragen stellen en samen sparren met de andere deelneemsters. Het is een plek waar we elkaar empoweren en samen groeien. 

Z

WhatsApp-contact
Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of een succeservaring delen? Je mag mij altijd tussentijds appen.

‘WAT ZOU HET VOOR JOU BETEKENEN ALS JE EEN BUSINESS HEBT MET GEWELDIG FIJNE KLANTEN DIE ENTHOUSIAST OVER JOU ZIJN EN WETEN DAT JIJ DEGENE BENT DIE ZE VERDER KAN HELPEN?’

Natuurlijk kan je van alles blijven proberen, overal losse tips en tricks verzamelen en hopen dat het voor jou gaat werken, maar uiteindelijk kost dit je vaak alleen maar meer tijd, geld en frustraties. Dit business traject is jouw kans om je bedrijf te laten groeien op je eigen wijze en een heerlijk leven te creëren. In het bijzonder werk je aan je mindset, jouw ideale klant en ga jij groeien met lef!

Het programma is opgedeeld in deze stappen:

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Jij bent het allerbelangrijkste in jouw bedrijf! We starten daarom met wie jij bent, wat is jouw verhaal en wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen? We gaan bekijken wat jou veel energie kost, maar ook wat je energie oplevert. Je gaat je eigen ondernemers regels bepalen en we kijken samen wat er nodig is om jouw eigen plek in te gaan nemen.

MINDSET & MONEY MINDSET

Jij bent niet je gedachten, maar met je gedachten kan je wel een heleboel manifesteren in je leven. Ik leer je hoe je jouw bewuste én onbewuste mind kan sturen zodat je meer gaat aantrekken van wat jij (financieel) wenst.

INTUÏTIE EN WET VAN AANTREKKING

Hoe kan je (nog) meer gaan vertrouwen op je intuïtie? Hoe werkt de Wet van Aantrekking en een afstemming? En hoe kan jij je intuïtie nog meer inzetten in jouw bedrijf en het behalen van je dromen? 

VISIE & DOELEN

Wat is jouw eigenwijze visie op je vakgebied? We gaan groot dromen en doelen bepalen zodat jij die stip op de horizon helder krijgt en in een rechte lijn erop af kan streven.

WAARDEPROPOSITIE

Voor wie ben jij er en hoe ga je ze helpen? Oftewel heb jij je ideale klant helder, je ultieme aanbod en de prijs die je wilt vragen? We gaan ervoor zorgen dat je jouw waarden helder hebt en dat je echt een merk bouwt die staat als een huis en waardevol is.   

w

JE AANBOD & PRIJS

Tijd om je aanbod te (her)formuleren. Welke product(en) of dienst(en) passen er het beste bij jou en je doelen? Waarmee kun jij je klanten het beste bedienen? En welke prijzen kloppen daarbij? Wat is er nodig om jouw financiële doelen te behalen?

POSITIONERING, MERK & CONTENT

Hoe ga jij jezelf in de markt laten zien? Welke kanalen wil je gebruiken? Wat wil je uitstralen en hoe wil jij jezelf positioneren waardoor klanten echt voor je gaan kiezen? Aan het einde van deze stap heb je een ijzersterke strategie zodat ze niet meer om jou heen kunnen.

LEADGENERATIE & SALES

Zonder klanten geen business! Het leuke aan sales is dat je dit op diverse manieren kan toepassen. We gaan daarom kijken welke manier bij jou past en aan de hand daarvan jouw salesstrategie bepalen. Daarnaast ga je aan de slag met je salespagina’s en funnels zodat de klanten gaan binnenstromen!  

ZICHTBAARHEID & MARKETING

Praktische tips & tricks voor een ijzersterke marketingstrategie. Welke middelen ga jij inzetten om je bereik te vergroten en de juiste klanten aan te trekken zodat je echt gaat opschalen. Hoe zorg je ervoor dat jij je online niet meer inhoudt, maar echt jezelf durft te laten zien en uit te spreken?

We zijn een match wanneer:

> Je ondanks gevoelens van onzekerheid toch bereid bent om het anders te doen.
Je een stap buiten je comfort zone wilt zetten en je er klaar voor bent om echt verantwoordelijkheid te nemen over jouw eigen leven én bedrijf.
Je gelooft in grootse dromen en echt in actie wilt komen.
Je meer wilt gaan vertrouwen op je intuïtie en dat ook in wilt zetten in je bedrijf
Je de wereld mooier wilt maken en wat wilt bijdragen met jouw kennis en expertise.
>Je met een goed plan en de juiste strategie jouw doelen wil gaan behalen

Vier je successen

Ondernemen op je Eigen Wijze is een bewezen formule.
Je gaat vanuit wie je bent ondernemen, op een manier die bij jou past. Meer dan 100 ondernemers gingen je voor en werden succesvol dankzij deze bijzondere methode! Dit super waardevolle programma gaat jou helpen om een succesvolle business neer te zetten passend bij de persoon die jij bent! Vanaf nu niet langer meer aanrommelen, maar een continue stroom aan klanten creëren!

Hi, ik ben Margot Morrenhof

Jarenlang runde ik een succesvol bedrijf in de automotive branche, maar in 2016 gooide ik het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch businesscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven. Ik ontrafel systemen, heb een scherpe intuïtie waar de pijn, het potentieel én jouw groei zit. Daarnaast combineer ik mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers te halen.

 

De Eigenwijze Businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar in dit geval gaat het er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Ik wil jou weer je eigen wijsheid laten voelen en je jouw eigen manier laten ontdekken.

 

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes.
Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent. Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht! Dan pas gaat het stromen en gaat je bedrijf nóg beter lopen! Dan hoef je geen kunstgrepen te doen voor je onderscheidend vermogen.

 

Ik help jou om je intuïtie te combineren met de juiste strategie op jouw Eigen Wijze!

De businesscoach die MAXIMAAL inzet op JOUW eigen wijze

jaar ondernemer

BLIJE KLANTEN

unieke programma's

KOPJES THEE

Zet direct jouw eerste stap naar groei in je business en vraag een gesprek met mij aan! 

 

Tijdens het ZOOM gesprek van 30 minuten gaan we onderzoeken of dit voor jou het juiste moment is om in te stappen en wat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen. Daarnaast kijken we naar de blokkades die jou tot nu tegen hebben gehouden. Als we allebei de match voelen, heet ik je graag welkom bij het First Class Groeitraject.

Margot Morrenhof - De Eigenwijze Businesscoach

The Journey is the destination
but you got to walk…….

Wat gebeurt er als wij een match zijn?

Je krijgt direct toegang tot de eerste online module zodat je kan starten. De kick-off met de groep start in september.  Je ontvangt een schema met alle geplande data van masterclasses en groepcalls. En in mijn agenda kan je de afspraken inplannen voor de individuele VIP-coaching.

Wat anderen over mijn coaching zeggen:

Wat een prachtige diepgaande invoelende verhelderende inzichtgevende business coaching, lieve Margot!!! Alle puzzelstukjes zijn bij elkaar gekomen. Ik tintel en bruis van energie. Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Margot omdat ik echt verder wilde groeien met mijn bedrijf. Dat wat al jaren in mijn hart leeft kreeg Margot er in korte tijd uit en heeft ze vorm gegeven. Ze is doortastend, intuïtief en no nonsense doorsnijdend. Precies wat ik nodig had!

Meer Fennema

Coach & Trainer

Klaar om samen met mij te groeien? 

Online leeromgeving

VIP-dag

Maandelijks individuele coaching

Masterclasses van experts

Maandelijkse focus en strategiesessie

Tweedaagse training

Maandelijkse samenwerkdagen

WhatsApp-contact

Normale investering  € 3450,-

Als je nu instapt is de investering voor het Groeitraject bedraagt 2250,- exclusief BTW. Je mag het ook in 6 termijnen van 399,- exclusief BTW betalen. De BTW is aftrekbaar voor je als ondernemer en krijg je dus terug.

Nog 4 plekken beschikbaar om te starten eind september!  

Als je voelt dat dit over jou gaat en dat je daar nu eindelijk verandering in wilt brengen…
Je niet meer langer wilt afwachten, maar actie wilt ondernemen…
Je nu echt klaar bent om de juiste stappen te gaan zetten…
Je jezelf niet langer wilt blijven blokkeren en je al helemaal klaar bent met alle twijfels…
Dan is dit hét traject wat jij nodig hebt.

Als je aan alles voelt dat het mogelijk is, ga er dan voor!
Kies niet langer voor waar je nu bent, maar stap in het meest eigenwijze, unieke en intuïtieve groeitraject.
Dit gaat alles voor jou veranderen!

    JA IK WIL MÉÉR VRIJHEID, MÉÉR IMPACT EN MÉÉR KLANTEN! 

Margot is echt een expert in haar vak! Ze is iemand die heel scherpe vragen stelt waardoor jezelf tot inzichten komt. Ze zorgt voor koers en houdt jou ook op dat pad

Daphne Bargeman

Eigenaar Webshop Expert

Margot heeft mij heel veel inzichten gegeven in mijn bedrijf, maar ook zeker in mijzelf. Op deze manier heb ik de mogelijkheid gehad om mijzelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Ook heeft ze mij ontzettend geholpen om meer balans in mijn werk/prive leven te krijgen, dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer veel meer energie heb om nieuwe dingen aan te pakken.

Eline Boute

Eigenaar Nova Skin

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Mag ik je ergens mee helpen?