Personal Business Intensive 
Zes maanden samenwerken aan een succesvolle business op jouw voorwaarden. 

Margot Morrenhof High-end ondernemen

Wil jij meer vrijheid in je leven &

in je business?

Persoonlijk Leiderschap | Transformatie | Innerlijke Groei

 

 

Dit traject is voor leiders en ondernemers en helemaal afgestemd op jou! Je gaat je weer verbinden met je authentieke kern en intuïtie. Je doorbreekt (systemische) patronen en blokkades. We maken het onbewuste bewust. Bewustzijnsontwikkeling is de enige manier om echt te groeien!

Werk harder aan jezelf dan aan je zaak en behaal winst in alle opzichten.

Ik heb het dan dus niet alleen over meer omzet en winst in euro’s maar óók in vrije tijd, energie, voldoening en fun!
We gaan aan de slag met persoonlijk leiderschap, je blokkades oplossen en onbewuste belemmerende patronen doorbreken zodat je echt innerlijke vrijheid gaat ervaren. Naast het doorbreken van patronen en bewustwording gaan we ook bouwen aan je fundament voor verdere groei. Bepalen we focus, bedenken we een strategie die voor jou werkt!
We maken het simpel, aantrekkelijk en helder. Dit is geen quick fix die voor iedereen werkt. Het traject is volledig afgestemd op jou!

Voel jij ook dat je alles in je hebt maar ervaar je nog weinig vrijheid.
Werk je hard, maak je veel uren, weet je dat je voldoende vakkennis hebt maar stroomt het nog niet zoals je graag zou willen of ervaar je stagnatie?
Wil je dit voor eens en altijd doorbreken?

Ik geef je handvatten om jouw groei als ondernemer in een stroomversnelling te brengen.
Niet door nog harder te gaan werken maar door leiding te nemen over je leven en business. Ik zal je uitdagen om je potentieel te benutten, je stretchen om in de grotere versie van jezelf te stappen.

Wat mijn aanpak onderscheidt is dat ik de kracht van intuïtie, opstellingen, hypnose en strategie combineer door systemisch te kijken naar jou als ondernemer en naar je bedrijf. Je zult direct merken dat zaken transformeren. 

Ik geloof dat je eerst je eigen unieke plek in hebt te nemen voordat het kan gaan stromen. Bewust te worden wat je tot nu toe onbewust nog tegenhoudt. Ik help je om patronen te doorbreken zodat  jij op je eigen authentieke manier en vol vertrouwen kunt gaan ondernemen. 

Dan ga jij jezelf laten zien en uitspreken. Dan durf je krachtige keuzes te maken, heb je focus en daardoor zal je moeiteloos de juiste klanten gaan aantrekken en heel goed geld verdienen. Kortom een business leiden die voor jou werkt op jouw voorwaarden. Je kan onbeperkt een beroep op mij doen. Al je vragen, twijfels, keuzes zijn bespreekbaar of ze nu zakelijk of privé zijn.

PERSONAL BUSINESS INTENSIVE

Investering voor 6 maanden 
€ 3900 of 6 x € 650,-

Kick-off sessie

2 coachingssessies per maand (live of online)

Een live dag

Toegang tot online leeromgeving 

Geleide meditaties en hypnose 

Deelname aan opstellingsdag

Support via telefoon en whatsapp

Wie ik ben?

Een zeer ervaren ondernemer, een enthousiaste ondernemerscoach én een expert in familie- en organisatieopstellingen.

Jarenlang runde ik een succesvolle bedrijven in de automotive branche, maar in 2016 gooide ik het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch business- en leiderschapscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven. 

Ik houd ervan om systemen te ontrafelen, heb een scherpe intuïtie waar de mogelijkheden zitten, het potentieel én jouw groei. Maak graag het moeilijke makkelijk. Het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. 

Dat doe ik door jouw systemisch te coachen. Met behulp van opstellingen en hypnose. Daarnaast combineer ik mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers te halen.

De Eigenwijze Businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar in dit geval gaat het er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Ik wil jou weer je eigen wijsheid laten voelen en je jouw eigen manier laten ontdekken.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes. Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent. Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht! Dan gaat het stromen en gaat je bedrijf nóg beter lopen! Dan hoef je geen kunstgrepen uit te halen voor je onderscheidend vermogen. Want jij bent uniek! 

Vier je successen

Verlang je ook naar? 

⇢ 100 % jezelf zijn zonder excuses en ondernemen op een manier die volledig bij je past!

⇢ Je eigen ruimte innemen
en je grenzen duidelijker
aangeven

 Ondernemen en leven
vanuit een diep
zelfvertrouwen

Wat er gebeurt als je in dit exclusieve 6 maanden programma stapt

Nee je krijgt geen standaard stappenplannen en succesformules die je kan copy-pasten naar je eigen business.
Geen “ik vertel je precies wat je moet doen” coaching. Dit exclusieve programma is als je hoge kwaliteit van begeleiding wil. Korte lijntjes. Coaching on demand. Het gaat hier om persoonlijke aandacht. Gedurende het hele proces ben ik 24/7 beschikbaar. Hier wordt je gestretcht om in de grotere versie van jezelf te stappen. Om leiderschap en moed te tonen. Om het nu echt te gaan doen.

Van mij kan je eerlijkheid verwachten en zal ik je empoweren om door te zetten.
Je krijgt support, feedback, nieuwe kennis en ik zal je regelmatig triggeren.  Kortom alles wat je nodig hebt.

We gaan een verdienmodel ontwikkelen waar kwaliteit boven kwantiteit gaat. We gaan versimpelen.
Je eigen voorwaarden bepalen om te werken vanuit je eigen visie zodat echt je ware potentie eruit komt.  Vraag een matchcall aan om te onderzoeken of dit voor jou het juiste moment is om in te stappen. Ik vertel je er graag alles over!

 

Dit soort berichten ontvang ik wekelijks van mijn klanten:

Whats'app Margot Morrenhof review
Whats'app Margot Morrenhof review
margot morrenhof whats'app review
margot morrenhof whats'app review

Voor wie is dit traject ?

=
Voor coaches en andere kennis ondernemers die nu echt willen doorgroeien en leiderschap willen nemen.
=
Als je wilt werken met de leukste klanten en ook privé de leukste mensen aantrekken.
=
Als je minder wilt piekeren en geen stress wilt ervaren omdat je weet wie je bent en wat je kunt.
=
Als je het vanzelfsprekend vind om te investeren in jezelf en in je business om te groeien.
=
Als je wilt verdienen wat je waard bent zonder vrijheid in te leveren

Heb ik dit echt nodig?

Ik hoor het je denken 😉 Je bent al zover gekomen. Hard gewerkt, doorgezet, nieuwe dingen geprobeerd dat er voor gezorgd heeft dat je bedrijf staat en je klanten tevreden zijn. Je vraagt je  misschien af: “Heb ik wel een coach nodig?”

Je kunt het ook alleen. Gewoon doorzetten en op wilskracht. Wie is er dan voor jou? Een investering in jezelf, in persoonlijk leiderschap en bewustzijnsontwikkeling is niet alleen voor de korte termijn. Dit traject helpt jou om je potentie nog meer te benutten. Patronen voor eens en altijd te doorbreken. Minder op wilskracht. Niet door nog harder te werken. Investeer in jezelf voor jouw toekomst.

Ik heb een ontzettend fijn business traject gehad bij Margot Morrenhof! Ik vind Margot een heel fijn en oprecht mens en voelt altijd heel goed aan welke vragen ze kan stellen. Ik ben zelf een gevoelsmens, en vind dit ook erg belangrijk in een coach waar ik mee samen werk. Ze heeft mij heel veel inzichten gegeven in mijn bedrijf, maar ook zeker in mijzelf. Op deze manier heb ik de mogelijkheid gehad om mijzelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Ook heeft ze mij ontzettend geholpen om meer balans in mijn werk/prive leven te krijgen, dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer veel meer energie heb om nieuwe dingen aan te pakken. Dank je wel Margot, je bent een topper!
Eline Boute

Eigenaar, Nova Skin

Ik wist dat er meer uit mijn praktijk te halen viel en wilde graag meer structuur aan brengen.
Ik zocht daar iemand met veel ervaring voor. Toen we elkaar ontmoette voelde ik direct een klik.
Altijd had ik zin in onze afspraken. Vol ideeën en inspiratie ging ik weer naar huis.
Ik heb je leren kennen als een leuke hardwerkende vrouw die van het leven geniet. Een enorme hoeveelheid business know how heeft en zich verder heeft doorontwikkeld met haar coaching. Je bent gewoon een fijn mens en dat maakt het prettig om ook privé zaken gewoon te kunnen bespreken, want deze hebben ook invloed op je business!
Ik ben zo blij met de flinke stappen die ik afgelopen tijd met mijn praktijk heb gezet!
Martine Wagemans

Vrouwencoach

Intuitief, daadkrachtig, scherp, vakkundig zijn de woorden die het eerst bij mij opkomen als ik aan Margot en haar werkwijze denk. Met haar systemische blik weet zij de onderlaag naar boven te halen en is zij in staat verder te kijken. Dit maakt dat je in korte tijd grote stappen kunt maken in je persoonlijke ontwikkeling en in je business. Juist haar systemische aanpak en dat ook heel veel ervaring heeft als ondernemer maakte dat ik voor haar koos. Er was direct een klik en dat maakt dat wij momenteel zelfs samenwerken. Ik zou haar zeker aanbevelen!
Lisanne Koppe

Eigenaar, Buro Koppeling

Verandering gegarandeerd| Persoonlijk  | Meer dan 20 jaar ondernemerservaring |
5 star beoordeling Google

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?