Margot Morrenhof

MASTER YOUR BODY – MIND & BUSINESS

De eerstvolgende mogelijkheid om in te stappen in het LIKE A LADY BOSS programma is november 2022.

Meld je via deze pagina vast aan of vraag een match call aan met Margot.

Heb je het gevoel dat je soms stilstaat
Je bedrijf loopt wel, maar je weet dat er nog zoveel meer in zit. Je wilt graag daadwerkelijk je potentieel benutten.

Je toch nog steeds aan jezelf twijfelt.
Je verlangen is om meer vanuit vertrouwen te gaan ondernemen.

Je hebt geen duidelijk plan.
Je probeert van alles uit maar vraagt je af welke acties gaan nu wel het gewenste resultaat opleveren.

Je wilt meer rust en energie

Je werkt hard omdat succes belangrijk voor je is. Maar je wilt ook graag genoeg energie overhouden voor de dingen in het leven die jij ook belangrijk vindt.

Je wilt graag groeien

Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak, toch blijven oude patronen zich herhalen en wil je deze graag doorbreken.

Het voelt vaak best eenzaam

Hoe fijn zou het zijn om samen met een mooie groep ondernemende vrouwen te connecten en sparren om samen te groeien.

Je wilt iets nieuws gaan aanbieden

Je voelt dat het tijd is om je aanbod aan te scherpen, je prijzen te verhogen of een nieuw/extra verdienmodel te ontwikkelen.

Je blijft uitstellen

Je onderneemt wel acties maar je durft nog niet echt buiten je comfortzone te stappen.

Margot Morrenhof

Herkenbare twijfels en teleurstellingen?

Diep van binnen wil je zó graag knallen met je business maar je vraagt je af “Hoe kan ik het aanpakken en welke stappen zijn er voor nodig!” 

Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om een mooi en succesvol bedrijf op te bouwen. In dit transformerende programma gaan we onze vrouwelijke kracht verbinden met onze mannelijke energie. We gaan werken aan plek innemen, aan nieuwe dingen doen, aan ons goud in de wereld zetten, in elkaar empoweren en feedback geven, elkaar steunen om verder groeien.

Niet door harder te gaan werken, maar anders, moeitelozer.
Minder bullshit, meer fun en meer ruimte voor jezelf. Samen op reis voor negen maanden met een mooie groep vrouwen. Waar veel tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht en elkaar echt ontmoeten.

Ik ga je helpen (nog meer) te vertrouwen op je intuïtie, zodat je deze gaat combineren met de juiste strategie die voor jou werkt.

Jij bent de basis van je bedrijf en zonder duidelijke visie schiet je alle kanten op. Daarom werken we in dit programma aan je body, mind & business. Zodat jij vol energie gaat groeien, op persoonlijk en zakelijk gebied. Ik help jou als businesscoach maar ook door de groep ondernemende vrouwen zorgen we ervoor dat je veel verder komt. Samen groeien is veel leuker en zorgt dat je verder komt.

Hoe zou het zijn als:

=

Je jezelf niet meer langer vergelijkt met anderen, maar het echt op jouw eigen wijze gaat doen en leiding neemt over je leven en je business.

=

Je begeleiding krijgt bij iedere stap van een ervaren ondernemer en businesscoach die jou helpt alles uit jezelf en je bedrijf te halen.

=

Je gaat werken vanuit een onderscheidende visie met een helder plan. Zodat je exact weet welke acties je gaat doen om je doelen te behalen en vrijheid gaat ervaren.

=

Je niet meer langer uitstelt en jezelf niet meer klein houdt, maar dat je een stok achter de deur hebt en soms een schop onder je kont om nu echt jouw next level te behalen.

=

Je meer geld gaat verdienen, omdat je met jouw bedrijf de juiste klanten aantrekt.  De vrijheid voelt en je gaat uitspreken en plek ingaat nemen. Eindelijk verdienen wat je waard bent.

=

Je meer balans krijgt tussen werk en privé. Je business draait, je kan genieten van je privéleven en weer echt de vrijheid voelen.

=

Je een plek hebt waar je jouw grootste doelen kan delen met een groep like-minded, ambitieuze vrouwen die jou empoweren om door te gaan. Niet door harder te werken maar vooral door de fun weer te voelen.

=

Meer geld gaat verdienen door plek in te nemen, het ontwikkelen van het juiste businessconcept en marketingstrategie die vóór jou gaat werken dan ontstaat er flow en gaat het stromen ook op financieel gebied.

Duurzaam succes in je business met het meest persoonlijke businessprogramma 

 

Zet je beste beentje voor

Lieve ondernemer,

Ik zie jou! Ik weet dat het niet altijd makkelijk is.
Maar ik weet ook hoe het anders kan!
Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om een mooi en succesvol bedrijf te bouwen.

Ik help jou om echt te gaan ondernemen vanuit wie je bent, jouw unieke aanbod op eigen wijze in de wereld zetten ga je mega aantrekkelijk worden. 

Niet door harder te werken maar vanuit plezier en met de juiste energie en acties. 

Ben jij een ambitieuze ondernemer en wil je niet langer aanrommelen, maar met focus en plezier de juiste acties gaan ondernemen en serieuze stappen zetten? 

Wil je groeien vol vertrouwen als ondernemer en als mens? Leiding nemen over je leven en business. Dan ben ik er voor jou!

Dit is wat je allemaal krijgt ieder kwartaal:

Z

Transformerende trainingsdag

Waarin we naast natuurlijk systemische werken ook elke keer super leuke nieuwe dingen gaan ondernemen zoals een ijsbad, samen kickboksen, systemisch werken met paarden, de natuur in en nog veel meer. Tijdens deze totaal verzorgde trainingsdagen op een fijne locatie in de omgeving van Deventer gaan we samen met de enthousiaste groep ondernemers aan de slag om jouw eigenwijze strategie om te zetten naar concrete acties zodat je ook echt resultaat gaat behalen. We gaan je intuïtie en strategie verbinden. 

Z

Empowerende samenwerkingsdag
Elke kwartaal kan jij deelnemen  aan de samenwerkdagen op een fijne plek. Je kan een halve of hele dag komen om aan je bedrijf te werken. Ik ben aanwezig dus je kunt mij de hele dag vragen stellen en samen sparren met de andere deelneemsters. Het is een plek waar we elkaar empoweren, in actie komen en samen groeien.

Z

Masterclasses van experts
Elke maand ontvang je 1 of meerdere Masterclasses die gegeven worden door experts op het gebied van persoonlijke of zakelijke ontwikkelingen. Denk hierbij aan online marketing, storytelling, branding, (money)mindset, voeding en lifestyle, presenteren, SEO en invloed van je systeem. Deze komen in de online leeromgeving te staan zodat je ze altijd terug kan kijken.

En er is nóg meer:

Z

Individuele coachingsessie
Ik coach jou ook individueel coachen zodat we echt inzoomen op jouw bedrijf zodat je alle praktische vragen aan mij kan stellen. We gaan onderzoeken, ontdekken, onderscheiden, ontwikkelen en in actie komen. Dat doen we door te werken aan je plannen zodat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt. Ook gaan we door middel van opstellingen onderzoeken wat er speelt in jouw bedrijf zodat het weer volledig kan gaan stromen.

Z

Maandelijkse Mastermind
We starten elke maand samen met andere ondernemers, we bespreken  je plannen voor de komende maand. Waar ga jij je op focussen en welke acties ga je ondernemen? Je krijgt persoonlijke feedback van mij en je wordt geïnspireerd en empowered door de andere ondernemers.

Z

Online leeromgeving
Je krijgt een jaarlang toegang tot een compleet online programma met 12 uitgebreide modules met videolessen, praktische werkboeken, checklists en templates! Ik neem je aan de hand om jouw fundament voor succes te bouwen en te groeien op je eigen wijze en hoe je dit kan vertalen naar jouw positionering en marketing- en salesstrategie.

Z

WhatsApp-contact
Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of een succeservaring delen? 

Negen maanden lang zit ik in jouw broekzak;) Mag je mij bellen, appen met de vragen die je hebt of als je even vastloopt.

Z
BONUS
Een Powershoot van empower fotograaf Seher Melikoglu. Ze laat je moeiteloos stralen en met plezier stralen voor haar camera zodat jij
professionele foto’s hebt voor je website en social media.

Het programma is opgedeeld in deze stappen:

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Jij bent het allerbelangrijkste in jouw bedrijf! We starten daarom met wie jij bent, wat is jouw verhaal en wat zijn jouw kwaliteiten en valkuilen? We gaan bekijken wat jou veel energie kost, maar ook wat je energie oplevert. Je gaat je eigen ondernemers regels bepalen en we kijken samen wat er nodig is om jouw eigen plek in te gaan nemen. Zodat jij echt de CEO wordt van je bedrijf en leven.

MINDSET & MONEY MINDSET

Jij bent niet je gedachten, maar met je gedachten kan je wel een heleboel manifesteren in je leven. Ik leer je hoe je jouw bewuste én onbewuste mind kan sturen zodat je meer gaat aantrekken van wat jij (financieel) wenst. Ook gaan we kijken naar jouw gedachten over geld. Het hebben van een gezonde relatie met geld is essentieel voor jou als ondernemer. 

INVLOED VAN HET SYSTEEM

Op je eigen unieke plek gaan staan. Door systemisch te kijken en te onderzoeken wat je nog tegenhoudt zal je direct ervaren dat er beweging komt. Dat het vanuit daar moeitelozer stroomt. Door aan de slag te gaan met je plek innemen zal je direct ervaren dat het gaat stromen. We gaan werken met familie en organisatieopstellingen maar ook voor je marketing en het bepalen van je ideale klant is deze methode verhelderend en transformerend.

ZELFVERTROUWEN & ZICHTBAARHEID

Wat is jouw eigenwijze visie op je vakgebied? Hoe zou het zijn als je vol zefvertrouwen jezelf laat zien en gaat leven en ondernemen. Als jij niet volledig gelooft in jezelf en in jouw aanbod dan gaat jouw potentiële klant dat zeker niet doen. Op diverse manieren gaan wij ervoor zorgen dat je echt vol vertrouwen zichtbaar gaat worden en je plek in de markt in gaat nemen.

INTUÏTIE EN WET VAN AANTREKKING

Hoe kan je (nog) meer gaan vertrouwen op je intuïtie? Hoe werkt de Wet van Aantrekking? En hoe kan jij je intuïtie nog meer inzetten in jouw bedrijf en het behalen van je dromen? We gaan zorgen dat de natuurwetten voor ons gaan werken.  Door echt aanwezig te zijn in je lichaam kan je steeds meer “leren” vertrouwen op je onderbuikgevoel om het vooral te doen op een manier die bij jou past.

WERK - PRIVE BALANS

Krachtige keuzes maken, focussen op wat werkt en zorgen dat er een goede balans is tussen werk en prive. Als ondernemer / zzp’er heb je altijd genoeg te doen. Ook is het zo belangrijk om tijd en energie over te houden voor je gezin, je familie & vrienden. Hoe zorg je nu echt voor een goede balans tussen je bedrijf en privé zodat je echt AANwezig kan zijn. 

UNLOCK YOUR POTENTIAL

met het unieke en transformerende Like A Lady Boss programma

De meeste ondernemers lopen niet vast op vakkennis, technisch kennis, website, marketingtrucjes of het voeren van de juiste verkoopgesprekken. Kennis is wel te vinden of eventueel uit te besteden. Ook ontbreekt het vaak niet aan goede ideeën. Toch lukt het de een wel om dat gedroomde succes te behalen en de ander blijft maar hard werken en blijven de resultaten (vooralsnog) uit.

Het verschil zit vooral in jou! Het daadwerkelijk probleem is niet altijd direct zichtbaar. Het zit vaak in het onzichtbare deel van je business, onder de oppervlakte. In belemmerende overtuigingen over zichzelf, in onbewuste patronen, in systemische invloeden en verstoorde energetische familielijnen.

Je voelt wel dat er iets is dat je misschien nu nog tegenhoudt maar je kan er nog niet echt de vinger op leggen en weet dus ook niet goed hoe dit te veranderen. Dat komt dat 95% van je gedrag voortkomt uit het onderbewuste.

Juist daarom is het belangrijk om voor een succesvolle business en een moeiteloos leven te investeren in je persoonlijke ontwikkelingBij het Like A Lady Boss programma pakken we het bij de wortel aan zodat je echt duurzame en blijvende transformatie gaat realiseren. Niet door harder te werken maar door samen met een mooie groep vrouwen die jou empoweren en steunen, vanuit plezier en ontspanning nieuwe dingen te doen die jou helpen om te groeien als mens en ondernemer.

Het Like A Lady Boss programma is een transformerend en uniek programma gericht op persoonlijke groei zodat jij vanuit je natuurlijke kracht een succesvolle business neerzet.

 

Hi, ik ben Margot Morrenhof

Jarenlang runde ik een succesvol bedrijf in de automotive branche, maar in 2016 gooide ik het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch business- en leiderschapscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven. Ik ontrafel systemen, heb een scherpe intuïtie waar de pijn, het potentieel én jouw groei zit. Daarnaast combineer ik mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers te halen.

 

De Eigenwijze Businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar in dit geval gaat het er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Ik wil jou weer je eigen wijsheid laten voelen en je jouw eigen manier laten ontdekken.

 

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes.
Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent. Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht! Dan pas gaat het stromen en gaat je bedrijf nóg beter lopen! Dan hoef je geen kunstgrepen te doen voor je onderscheidend vermogen.

Waarom dit programma alles voor jou gaat veranderen

Z

Omdat we leiding gaan nemen over ons leven en business en je echt transformatie gaat realiseren.

Z

Omdat we patronen gaan doorbreken zodat jij echt de vrijheid voelt om krachtige keuzes te maken die bij jou passen.

Z

Omdat jij jezelf niet meer langer tegenhoudt maar vanuit flow en vertrouwen gaat ondernemen, je potentieel benut en impact maakt.

Z

Omdat we elkaar empoweren en elkaar tot grote hoogtes zullen brengen, niet meer langer gaan uitstellen.

Z

Omdat dit het meest transformerende coachtraject voor je business is. Jarenlange ervaring en studie deel ik met je. Het gaat niet over wat je nu precies krijgt maar waar jij staat over negen maanden.

The Journey is the destination
but you got to walk…….

Wat gebeurt er als wij een match zijn?

Ja kan je aanmelden voor de wachtlijst. Volgende editie start in september 2022.  Na aanmelding ontvang je een schema met alle geplande data van masterclasses en groepcalls. En in mijn agenda kan je de afspraken inplannen voor de individuele VIP-coaching. LET OP nu met € 500,- vroegboekkorting!

We zijn een match wanneer:

> Je ondanks gevoelens van onzekerheid toch bereid bent om het anders te doen.
Je een stap buiten je comfort zone wilt zetten en je er klaar voor bent om echt verantwoordelijkheid te nemen over jouw eigen leven én bedrijf.
Je gelooft in grootse dromen en echt in actie wilt komen.
Je meer wilt gaan vertrouwen op je intuïtie en dat ook in wilt zetten in je bedrijf
Je de wereld mooier wilt maken en wat wilt bijdragen met jouw kennis en expertise.
>Je met een goed plan en de juiste strategie jouw doelen wil gaan behalen.

Vier je successen

Wat anderen over mijn coaching zeggen:

Wat een prachtige diepgaande invoelende verhelderende inzichtgevende business coaching, lieve Margot!!! Alle puzzelstukjes zijn bij elkaar gekomen. Ik tintel en bruis van energie. Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Margot omdat ik echt verder wilde groeien met mijn bedrijf. Dat wat al jaren in mijn hart leeft kreeg Margot er in korte tijd uit en heeft ze vorm gegeven. Ze is doortastend, intuïtief en no nonsense doorsnijdend. Precies wat ik nodig had!

Meer Fennema

Coach & Trainer

Klaar om samen met mij en een mooie groep ondernemende vrouwen te groeien? 

Transformerende trainingsdagen

Online leeromgeving

Maandelijks individuele coaching

Masterclasses van experts

Maandelijkse Mastermind

Empowerende samenwerkdagen

WhatsApp-contact

Empowerende fotoshoot

Méér Vrijheid, méér impact en veel méér vanuit je eigen wijsheid!

Ondernemen vanuit jouw vrouwelijke kracht samen met een toffe groep ondernemende vrouwen. Negen maanden lang gaan we samen op reis. Een transformerend programma waar we gaan werken aan plek innemen, aan nieuwe dingen doen, aan ons goud in de wereld zetten, in elkaar empoweren en feedback geven, elkaar steunen en verder groeien. Waarin we niet harder gaan werken, maar anders, moeitelozer.
Minder bullshit meer ruimte voor jezelf.

Volgende editie start 30 september 2022. Je kan je aanmelden voor de wachtlijst of een match call aanvragen met Margot. Er is beperkt plek. LET OP nu nog met 500 euro vroegboekkorting!

Like A Lady Boss

Als je voelt dat dit over jou gaat en dat je daar nu eindelijk verandering in wilt brengen…
Je niet meer langer wilt afwachten, maar actie wilt ondernemen…
Je nu echt klaar bent om de juiste stappen te gaan zetten…
Je jezelf niet langer wilt blijven blokkeren en je al helemaal klaar bent met alle twijfels…
Dan is dit hét traject wat jij nodig hebt.

Als je aan alles voelt dat het mogelijk is, ga er dan voor!
Kies niet langer voor waar je nu bent, maar stap in het meest eigenwijze, unieke en intuïtieve groeitraject.
Dit gaat alles voor jou veranderen!

Tijdens het ZOOM gesprek van 30 minuten gaan we onderzoeken of dit voor jou het juiste moment is om in te stappen en wat jij nodig hebt om jouw doelen te behalen. Daarnaast kijken we naar de blokkades die jou tot nu tegen hebben gehouden. Als we allebei de match voelen, heet ik je graag welkom bij het Lady Boss Traject.

JA IK WIL GRAAG MEER WETEN OVER HET LIKE A LADY BOSS PROGRAMMA! 

Margot is echt een expert in haar vak! Ze is iemand die heel scherpe vragen stelt waardoor jezelf tot inzichten komt. Ze zorgt voor koers en houdt jou ook op dat pad

Daphne Bargeman

Eigenaar Webshop Expert

Margot is een bijzonder mens én een hele goede en leuke coach. Ik ben al heel wat jaren ondernemer en heb het afgelopen half jaar met Margot gewerkt aan het veranderen van patronen die me niet verder brachten. Dus samen aan de slag. Ze is helder, creatief en intuïtief ook sterk. Nu zoveel blijer en opgeruimder in het hoofd 😊, heb ik stappen gezet als ondernemer en mens. Ik zeg doen

Ingrid van Bergehenegouwen

Ondernemer

Margot heeft mij heel veel inzichten gegeven in mijn bedrijf, maar ook zeker in mijzelf. Op deze manier heb ik de mogelijkheid gehad om mijzelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Ook heeft ze mij ontzettend geholpen om meer balans in mijn werk/prive leven te krijgen, dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer veel meer energie heb om nieuwe dingen aan te pakken.

Eline Boute

Eigenaar Nova Skin

Van chaos naar focus en van onrust naar kalmte. In een paar sessies heeft Margot mij op weg geholpen met het vinden van meer richting. Hierbij heeft ze heel goed aangevoeld wat ik nodig had. Hoewel ik niet nieuw ben in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, heeft ze mij kennis laten maken nieuwe tools zoals de familie opstellingen. Margot heeft me laten inzien waar mijn kracht en tegelijkertijd ‘valkuil’ zit.

Marlot Cathalina

Ondernemer

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?