Hey, ambiteuze ondernemende vrouw

HÉT FUN-TUITION-EVENT

Donderdag 9 november in Deventer
vanaf 13.00 uur

LET OP: locatie wijzing!

De Zwarte Silo -Zuiderzeestraat 2 in Deventer

 

Let op: Locatie wijzinging!

Zwarte Silo – Zuiderzeestraat 2 in Deventer!  

Al meer dan 60 ondernemende vrouwen hebben zich aangemeld!

Word een klant magneet!

 Activeer de kracht van intuïtie, energie en plezier bij het FUN-TUITION-EVENT 

Margot Morrenhof

Vijf redenen om alle afspraken uit je agenda
te schrappen en op donderdag 9 november
bij dit event aanwezig te zijn. Ontdek…

N

Hoe jij door meer te vertrouwen op je eigen wijsheid (intuitie) je veel meer succes gaat behalen en vooral ook (weer) plezier gaat ervaren in het ondernemen

N

Naast intuïtieve masterclasses  en oefeningen ook veel direct toepasbare kennis en handvatten om direct toe te kunnen passen in je bedrijf.

N

Nieuwe inzichten en ondernemerslessen is er ook aandacht voor persoonlijke groei als ondernemer. We zullen je uitdagen om soms even uit je comfortzone te stappen en grenzen te verleggen.

N

Afsluitende borrel:  Samen sluiten we de dag af in stijl met een gezellige netwerkborrelDit is de kans om je netwerk uit te breiden met mensen die dezelfde passie voor groei delen. Ontmoet nieuwe ondernemers, versterk bestaande relaties 

N

Positieve Energie Boost: kortom een geweldige middag met gelijkgestemde ondernemers die je inspireren en empoweren, waar je energie en motivatie krijgt uit de ervaringen en verhalen van anderen en actieve workshops

Al meer dan 60 ondernemende vrouwen hebben zich aangemeld!!

Datum: 9 november

Locatie : Zwarte Silo – Zuiderzeestraat 2 in Deventer

(let op nieuwe locatie)

Tijd : 13:00

17:00 uur netwerkborrel

Mis deze kans niet om jezelf te omringen met empowerment, inspiratie en waardevolle connecties.

Reserveer nu je plek en ontdek hoe FUN-TUITION je zal helpen groeien als ondernemer!

Waarom hét Fun-Tuition-event?

Ik geloof dat ondernemerschap niet alleen gaat om hard werken om groei en zakelijk succes te behalen, maar juist om je persoonlijk te ontwikkelen en plezier te beleven. Daardoor ontstaat er ruimte waarin je niet alleen je bedrijf naar nieuwe hoogten tilt, maar ook jezelf. Door je intuïtie te ontwikkelen en er steeds meer op te vertrouwen open je de deuren naar nieuwe perspectieven.

Onze interactieve workshops en inspirerende sessies zijn ontworpen om je intuïtieve krachten te versterken. Je zult ontdekken hoe het vertrouwen op je innerlijke wijsheid je pad kan verlichten en je beslissingen kunt nemen die je verder brengen dan je ooit had gedacht.

Door de positieve energie en fun tijdens dit event te activeren, je te verbinden met gelijkgestemde ondernemers die net als jij streven naar groei en succes.  Je wordt omringd door mensen die begrijpen dat plezier en enthousiasme de brandstof is voor het bereiken van je doelen.

 Leer van ervaren ondernemers, ontwikkel vaardigheden die je direct kunt toepassen en ontdek nieuwe manieren om je grenzen te verleggen

We sluiten de dag af met een gezellige netwerkborrel. Dit is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, nieuwe connecties op te doen en bestaande relaties te versterken. Je zult merken dat de connecties die je tijdens Fun-tuition maakt, niet alleen waardevol zijn voor je bedrijf, maar ook voor je persoonlijke reis. Ontmoet getalenteerde en ambitieuze vrouwelijke ondernemers die jouw passie delen.

Bij Fun-tuition streven we ernaar om jou een ervaring te geven die verder gaat dan traditionele netwerkevenementen.

Koop je ticket en ontdek hoe je intuïtie, energie en plezier kunt inzetten voor een transformatie in je ondernemersreis.
Kom lekker samen met je business buddy! Ik kan niet wachten om je te ontmoeten, een geweldige middag samen te beleven.

Hi, ik ben Margot Morrenhof

Al meer dan 30 jaar ben ik al succesvol ondernemer, dus ik weet als geen ander hoe je moet netwerken en hoe je klanten krijgt! Jarenlang runde ik een succesvolle bedrijven in de automotive branche, maar in 2016 gooide ik het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch business- en leiderschapscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven. 

Ik houd ervan om systemen te ontrafelen, heb een scherpe intuïtie waar de mogelijkheden zitten, het potentieel én jouw groei. Maak graag het moeilijke makkelijk. Het onzichtbare zichtbaar en het onbewuste bewust. 

Ik combineer mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers te halen.

De Eigenwijze Businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar in dit geval gaat het er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Ik wil jou weer je eigen wijsheid laten voelen en je jouw eigen manier laten ontdekken.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes. Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent. Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht! Dan gaat het stromen en gaat je bedrijf nóg beter lopen! Dan hoef je geen kunstgrepen uit te halen voor je onderscheidend vermogen. Want jij bent uniek!

 

Margot Morrenhof

Koop nu jouw tickets voor het FUN-TUITION-EVENT
in Deventer 9 november 2023

Let op! Laatste tickets!

Ik kom alleen naar het event op
9 november in Deventer

De dag start om 13.30 uur en vanaf 17.00 uur
de netwerkborrel

Inclusief gratis koffie, thee, drankjes, hapjes

Parkeren voor de deur, 10 min lopen vanaf Deventer CS

Normale prijs € 99,-

Nu met vroegboekkorting € 69,-

Ik kom samen met mijn business buddy naar het event op 9 november in Deventer

De dag start om 13.30 uur en vanaf 17.00 uur
de netwerkborrel

Inclusief gratis koffie, thee,  drankjes, hapjes

Parkeren voor de deur, 10 min lopen vanaf Deventer CS

Normale prijs € 198,-

Nu met vroegboekkorting € 125,-

Mis deze kans niet om jezelf te omringen met empowerment, inspiratie en waardevolle connecties.

Reserveer nu je plek en ontdek hoe FUN-TUITION je zal helpen groeien als ondernemer!

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Kan ik iets voor je doen?