GRATIS E-BOOK

Download gratis De 5 kickstarters voor ondernemen met succes!

Wil jij succes met je bedrijf?

Ben jij een ondernemer of zzp’er en wil je een mooi succesvol bedrijf opbouwen? Zit je vol passie en enthousiasme over je eigen geweldige ideëen. Wil jij je eigen unieke succesformule creëeren? Jouw ondernemersdroom waar maken!

Al 20 jaar ben ik ondernemer. Ik ben meerdere bedrijven gestart, begon meerdere keren overnieuw zonder klanten en zonder omzet. Wel met super veel ervaring en een enorme drive. Heb veel geinvesteerd in mezelf en veel trainingen gevolgd. Ik heb mij laten begeleiden door de beste coaches afgelopen jaren. Met als resultaat dat ik nu een succesvol bedrijf heb, geweldige klanten en een fijn team van experts om mij heen. Bovenal doe ik nu waar ik heel blij van word en waarmee ik heel veel mooie ondernemers afgelopen jaren al heb mee mogen helpen.

Met mijn eigen succesformule help ik jou stap voor stap met het bouwen van een stevig FUNdament voor jouw bedrijf. Geen quik fix of standaard stappenplan die voor iedereen werkt. Maar ontdekken en bouwen aan jouw eigen unieke formule vanuit jouw talenten en missie. Daar geloof ik in. Jij bent uniek dus wat jij en ik samen gaan doen is volledig afgestemd op jou! Op wat jij nodig hebt.

Ik help je met je marketing, heb diverse tools, templates en checklist die je direct kan implementeren. Kijk mee met je businessconcept, verdienmodellen en nog veel meer.

Maar ook kijken we naar je mindset. Mindset heeft te maken met je denkwijze, je mentaliteit, je houding. Ook die zijn het gevolg van je conditionering, je denkpatronen en de manier waarop jij geprogrammeerd bent. Dit bepaalt je gedrag en daarmee ook de resultaten die jij behaalt.

Ik leer je met praktische tips en principes hoe jij je persoonlijke en zakelijke doelstellingen kunt behalen en je dromen kan waarmaken. Dat begint met inzicht verkrijgen, patronen herkennen en doorbreken, concrete doelen stellen. Dan kun jij je strategie bepalen en volgen om het beoogde resultaat te behalen.

 

Klanten die resultaten behaalden door mijn diensten

;

zijn bereid naar zichzelf te kijken

;

willen ontdekken hoe ze kunnen ondernemen vanuit hun missie en deze omzetten naar een businessconcept dat voor ze werkt

;

begrijpen dat persoonlijke ontwikkeling een must is als je succesvol wilt zijn

;

nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen leven

;

zijn bereid om in zichzelf en/of in hun bedrijf te investeren qua energie en tijd en geld

;

willen werk maken van hun ondernemersdroom en hun potentieel benutten

Wat klanten zeggen:

Ik ben bij Margot Morrenhof terecht gekomen niet zo zeer omdat ik vastliep in mijn bedrijf, maar juist om meer de balans te vinden tussen werk en privé en het maken van de juiste keuzes. Mijn bedrijf Engels met Jet is in het tweede jaar enorm gegroeid en juist die groei is wat je leuk vindt, waar je enthousiast van wordt en normaal gesproken je energie uit haalt. Bij mij bracht het juist twijfel, niet of ik op de goed weg was, maar juist of ik wel keuzes durfde te maken voor mijzelf, keuzes waarbij ik misschien wel opdrachtgevers moest loslaten. Margot heeft mij geleerd dat juist dat loslaten je bedrijf meer kracht geeft, meer specifiek laat zien wie je bent en wat je doet! Ik ben erg tevreden over de gesprekken die we hebben en de keuzes die ik nu durf te maken.

Henriette Waanders

Ondernemer, Engels met Jet

Ik ben via de startversneller bij Margot gekomen. Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik een dag aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Na deze intensieve dag heb ik een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ‘ga naar Margot en investeer een dag in jezelf!’

Vera Kamphorst

Ondernemer, Hashimoto Nederland

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Ondernemer, Coach & Interim manager

Afgelopen zomer 2016 zat ik vast. Ik was niet gelukkig met verhoudingen tussen ons eigen bedrijf en privé. Ook zijn er binnen de familie moeilijke verhoudingen om mee om te gaan.Daarom heb ik met Margot een opstelling gedaan.Het heeft mij duidelijk gemaakt dat ik meer mijn stem moet laten horen. Het heeft mij ook opgeleverd dat ik mijn werk heb aangepast zodat het zowel beter bij als persoon zakelijk en privé past. Ik heb weer lucht en meer plezier. Ik voel me volwaardig. Ik kreeg gelijk beter in beeld wie ik ook al weer ben en dat ik er mag zijn. Ook werd mij een hoop duidelijk over de verhoudingen binnen de familie. Je kijkt als het ware op een afstandje naar jezelf en de situaties. Zo bijzonder!

Bij Margot voelde ik mij veilig, ik denk dat dat een vereiste is. Ze stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen.

Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en verhoudingen kijken. Het voelt als een cadeau en een mooie investering in mezelf. Ik voelde me bevrijd van negativiteit en zware emoties. Ik sta weer in mijn kracht.

Anna

Ondernemer, Familie & Organisatie opstelling

Het was absoluut een bijzondere ervaring. Het gaf mij heel veel inzicht in mijn systeem en in mijn patronen. Het werd mij ook duidelijk dat ik zelf een keuze had. Een keuze om het anders te doen! Die optie had ik daarvoor niet zo bewust gezien. Ik bleef een beetje hangen waar ik was. Maar nadien zag ik duidelijk mijn aandeel en ook mijn keuze hierin. Daardoor kon ik weer de stappen zetten die goed voelen voor mij! Ik heb Margot tijdens de coaching ervaren als een enthousiaste en deskundige vrouw.

Manuelle

Persoonlijke ontwikkeling en coaching

Ik ben het traject gaan volgen omdat ik een zeer moeizame relatie met mijn ouders had na mijn scheiding. Ik heb het als zeer bijzondere ervaren, Had al wel eerder iets gehoord over opstellingen etc. Het veraste mij wat er nog omhoogkwam wat ik voorheen niet zag. Hoewel ik dacht alles wel een soort van plek had gegeven. De opstelling heeft mij vooral inzicht gegeven over veel overtuigingen die ik over mezelf had en mij niet bewust van was. Een deel wat in mijzelf wat ik veroordeelde. Ook op fysiek niveau gebeurde er dingen. Ik kon dingen loslaten. Voelde me letterlijk en figuurlijk “lichter” Ik merk nu op de lange termijn dat het mij helpt om anders naar zaken te kijken en te ervaren. Anders om te gaan met opmerkingen van bijvoorbeeld mijn ouders. Door er zachter, met minder oordeel en vanuit liefde ernaar te kijken en onderwerpen en zaken te benoem merk ik dat ik veel minder in de verdediging ga en mijn relatie met hun weer steeds sterker en beter wordt. Ik ben zo enorm blij dat ik het heb aangedurfd ander was de pijn, die ik zo vaak heb proberen weg te stoppen er nu nog zijn. En ik voel me nu vrijer en lichter. Ik heb Margot ervaren als een open en niet oordelende vrouw. Het voelde veilig en durfde mezelf zeer kwetsbaar op te stellen tijdens de sessies.
Dus mijn advies is aan anderen. Ga voorbij je angsten en ga ze aan. Hoe moeilijk het soms ook lijkt het gaat je enorm helpen!

Ingeborg Kruit

Eigenaar Hart for Her, Familieopstelling