“Je hoeft niet de hele weg te zien, om de eerste stap te zetten.”

Had je eigenlijk gedacht dat je al meer klanten zou hebben nu en meer omzet? Zie je om je heen allerlei andere zzp’ers heel hard groeien en vraag jij jezelf af wat je dan niet goed doet? Denk je af en toe: ik stop ermee en neem gewoon weer een baan? Maar diep van binnen wil je dat niet.

Je wilt deze droom volgen, weer focus krijgen en zelfvertrouwen.
Je weet eigenlijk wel dat je heel goed bent in je vak maar ziet toch dat ondernemen en een eigen bedrijf bouwen toch wel om andere vaardigheden vraagt.

Je komt jezelf regelmatig tegen. Je agenda is nog lang niet vol genoeg, althans niet met betalende opdrachten of klanten. Niet dat je niks doet. Sterker nog je maakt veel uren om je bedrijf van de grond te krijgen. Je website, je programma, je training nog beter en mooier maken. Je bent actief op social media. Maar ook daar komen nog niet direct klanten uit.

Kortom: je doet van alles om die potentiële klanten te bereiken maar je hebt het gevoel dat je met hagel aan het schieten bent, want je verdient nog te weinig om er voldoende inkomen uit te halen. Je wilt gewoon heel graag je vak bezig zijn, met de klanten helpen waar je echt blij van wordt.

Jouw droom waar maken, omdat je graag wat moois wilt bijdragen en dat je diep van binnen echt wel weet dat je veel waarde kan toevoegen.
Ook kan het zijn dat je bedrijf juist al heel goed loopt en voel je dat je klaar bent voor een ander businessconcept.
Wil je af van uurtje/factuurtje, voel je dat het tijd is om je bedrijf anders te gaan inrichten en de balans tussen werk en privé weer te herstellen?

Heb je bepaalde keuzes te maken. Misschien wel afscheid nemen van bepaalde opdrachten en klanten.
Zoek je een sparringpartner om de groei van je bedrijf in goede banen te leiden.
Wil je graag sparren over mogelijk andere businessmodellen, over jouw strategie of een marketingplan opstellen voor komend jaar en verder.
Ik kijk daarbij vooral naar jouw kwaliteiten en wat echt past bij jou. Dus van mij krijg je geen standaard stappenplan.

Wil jij ook graag;

R

Je focus en doelen helder krijgen en behalen?

R

Jezelf echt laten zien en zichtbaar worden voor jouw klanten?

R

Helemaal jezelf zijn en op jouw eigen unieke manier en vol zelfvertrouwen ondernemen?

R

De juiste keuzes maken die bij passen?

R

Een goede geldstroom op gang krijgen in je bedrijf en goede prijzen vragen voor jouw product of dienst ?

R

Een continue stroom van klanten aantrekken waar jij het liefst mee wil werken?

R

Een goede balans behouden tussen werk en privé?

Ik ben Margot, de eigenwijze businesscoach die jou helpt om vol vertrouwen en met plezier te ondernemen.

Eigenwijs? Daarmee bedoel ik, dat ik jou wil helpen om het op jouw eigen wijze te doen. Dus bij krijg je geen standaard  stappenplan naar succes.

Ik deel met jou mijn kennis en mijn ervaring.
Ik laat me vaak leiden door mijn intuïtie.
Leer jou te vertrouwen op jouw eigen wijsheid.
En ja… af en toe moet je ook zelf eigenwijs zijn om jouw eigen weg te blijven volgen omdat je daarin gelooft!

Daardoor gaat het allemaal net even een stapje sneller. Ik help jou met het bouwen van een succesvol fundament om op door te groeien.

Ik geef je vertrouwen en tools. Als betrokken en enthousiaste coach leer ik jou graag het spel van ondernemen. Ik help je met focussen en zet je in actie.

Mijn aanpak waar ik in geloof!

In mijn programma’s leer, inspireer en stimuleer ik je om je eigen route naar succes uit te zetten. Ik help ik je de stappen te maken die nodig zijn om niet alleen resultaat te gaan halen, maar ook bruisend van energie te kunnen ondernemen. Op je eigen unieke manier.  Zodat jij jouw unieke eigen wijze bedrijf neerzet waarmee jij je moeiteloos kan onderscheiden van de rest en een continu stroom aan klanten aantrekt.

;

 

Snel meer klanten door eigenwijs te ondernemen!

 

 

♥ Focus en mindset

Hoe jij denkt over succes, jezelf en over zichtbaarheid bepaalt je realiteit. Hoe maak je nou krachtige keuzes. Focus zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd.

♥ Jij als ondernemer

Wat maakt jou uniek? Wat is jouw verhaal? Hoe zet jij jouw talenten om echt te gaan ondernemen op jouw eigen wijze. Wat zijn jouw uitdagingen en hoe ga je daarmee om.

♥ Jouw ideale klant

Welke klanten kan jij het beste helpen. Welk probleem hebben ze en wat is jouw unieke oplossingen. Zijn ze bereid om in jou te investeren.

♥ Formuleer je niche

In een paar zinnen helder uitleggen wat je doet, wie je bent en wat werken met jou oplevert. Weten waarom jij het verschil maakt!

♥ Creëer jouw eigen waardevolle aanbod

Hoe ga jij je klant helpen op jouw eigen wijze. Wat is daarvoor nodig, in welke aanpak geloof jij. Hoe jij het aanbiedt en welke prijzen vraag je er voor.

♥ Bepaal je doelen & strategie

Heldere doelen bepalen zodat je weet wat je wilt bereiken en welke acties daarvoor nodig zijn.

♥ Laat jezelf zien

Hoe zorg je dat je echt zichtbaar wordt. Opgemerkt wordt. Jezelf eigenwijs positioneren. Wat is jouw visie en hoe ga jij jouw klanten bereiken. Klanten aantrekken op je eigen wijze op een manier die werkt.

♥ Verkoop jezelf

Vol vertrouwen verkopen en een “ja” krijgen bij jouw ideale klant.

 

Gezien de bijzondere omstandigheden door het Corona-virus krijg je van mij nu 

 ✔️ 2 uur extra online kickoff-coachsessies

via Zoom, waarin we jouw strategie en het actieplan bepalen voor de komende 6 maanden.
Zodat jij precies weet wat je te doen staat om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten.

 ✔️tussentijds mail en app contact zodat je niet hoeft vast te lopen

 ✔️betalen hoef je pas in juni (ook in termijnen)

 We starten wel direct starten met het online programma en de online coaching

 

Creëer jouw eigenwijze fundament

6 maanden programma

N

Kick-off sessie
Bepalen van de doelen voor het traject,
Scan van je aanbod, je strategie en marketing en inclusief suggesties verbeterpunten

N

Individuele coachingsessies
4 coachingsessies
(afhankelijk van jouw eigen vragen zullen we bepalen waar we mee aan de slag gaan)

N

Online leeromgeving
Fundament voor Succes met daarin 12 modules
Hierin vind je heel veel praktische kennis die je nodig hebt om een succesvol bedrijf te bouwen. Door middel van de juiste vragen formuleer jij jouw ideale klant, jouw aanbod en maak je een plan.

Groei programma voor eigenwijze ondernemers

12 maanden programma

N

Kick-off sessie
Bepalen van de doelen voor het traject,
Scan van je aanbod, je strategie en marketing en inclusief suggesties verbeterpunten

N
Individuele coachingsessies 
Elke maand een individuele coachsessies waarvan 6 keer live en 4 coach calls. We gaan samen werken aan een stevig fundament, je ondernemersvaardigheden, jouw eigenwijze positionering, marketing- en strategieplan, je verkoopstrategie en nog veel meer.
N

Online leeromgeving
Fundament voor Succes met daarin 12 modules
Hierin vind je heel veel praktische kennis die je nodig hebt om een succesvol bedrijf te bouwen. Door middel van de juiste vragen formuleer jij jouw ideale klant, jouw aanbod en maak je een plan.

N

VIP dag
Een hele dag aan je onderneming werken, inclusief een heerlijke lunch, waarin we samen intensief aan de slag gaan met je persoonlijke en zakelijke groei. Door een VIP dag te doen, kunnen we dieper ingaan op alle factoren die een rol spelen binnen jouw bestaan als ondernemer.

N

Onbeperkt WhatsAppen
zodat je nooit meer vast hoeft te lopen.

Zullen we even kennismaken?

Heb je nog niet eerder met mij gewerkt en vind je het fijn om eerst even kennis te maken. Ik ben erg benieuwd waar jij tegen aanloopt en kan ik je wat meer vertellen over mijn unieke methode en het coachtraject.

Ook kan ik je dan uitleg geven over het aanvraagtraject van De Startversneller. Stuur een mail met je naam en korte introductie van je bedrijf naar info@margotmorrenhof.nl. Je mag ook altijd een WhatsApp berichtje sturen naar 06-22802213.

Voldoe je niet aan de eisen of wil je graag op een andere manier met mij werken neem dan gerust contact met mij op en dan bespreken we de andere mogelijkheden die ik jouw kan bieden.

Voldoe jij  aan de eisen van De Startversneller?

Niet langer dan vijf jaar ingeschreven bij de KvK en gevestigd in Gelderland of Overijssel) dan kan jij gebruik maken van de voucher ter waarde van € 1.000,- 

Daarmee kan jij één van mijn unieke coachtrajecten volgen waarin ik jou maximaal 12 maanden help met het jouw fundament voor succes en groei!
Je ontvangt voor het het coachtraject 1.000 euro subsidie  van De Startversneller. Super toch!

Je eigen investering is afhankelijk van jouw keuze. Het is dus mogelijk om voor slechts € 250,- ex. btw.
Als je een coachingsvoucher hebt aangevraagd heb je ook nog de mogelijkheid een opleidingsvoucher te ontvangen twv. 1.000 euro.

Ik ben via de startversneller bij Margot gekomen. Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig. Ik heb samen met haar een dag aan mijn bedrijf gewerkt. Ik heb na deze dag een duidelijk plan van aanpak voor komende periode en daarnaast vooral weer meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht. Het directe resultaat is nu dat ik echt durf door te pakken. Maar vooral ook bewustwording en heldere stappen. En op lange termijn een gelukkige ondernemer 😉 Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen. Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ga naar Margot en investeer een dag in jezelf.

Vera Kamphorst

Owner, Happy Hashimoto

Afgelopen halfjaar heb ik vanuit De Startversneller nauw samengewerkt met Margot. Zij heeft mij met veel enthousiasme het afgelopen half jaar gecoacht . Ik ben oprecht blij met mijn keuze voor Margot, ze heeft mij in coaching traject beslist nieuwe inzichten gegeven in het ondernemerschap. Margot laat snel merken, dat zij oprecht mij en mijn onderneming Roosen Financieel Advies verder wil helpen, en ze gunt mij ook nieuwe klanten en een hogere omzet. En dat is in de afgelopen 6 maanden dan ook echt gelukt. Dank hiervoor, Margot. Ik kan iedere startende ondernemer Margot aanbevelen, zeker ook omdat zij zelf een jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer.

Rob Roossen

Financial Planner | Vermogensadvies, Roosen Financieel Advies

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.

Maroesjka Roelofs

Ondernemer /Interim manager

Ik ben bij Margot gekomen omdat ik vastliep in mijn bedrijf. Te weinig focus, te weinig visie. Het idee dat ik ergens een expert in moet zijn, terwijl ik mij eigenlijk op een breed vlak nuttig wil maken, belemmerde mij enorm. Ik ken Margot van een samenwerkdag voor ondernemers, het klikte meteen. Na een Kickstartdag wist ik dat Margot mij verder kan helpen en zijn we een coachingstraject gestart. Het voelde gelijk heel vertrouwd. Margot laat me inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden en daar werken we nu aan. Ik kan heel veel en wil ook veel en dat mag ik laten zien. Ze is heel toegankelijk, stelt doortastende vragen en laat je op een andere manier naar zaken kijken. Eigenlijk voelde ik mijn missie al lang maar had ik het nog niet helder. Daar is inmiddels duidelijkheid in gekomen: ik wil op een ongedwongen manier de spreekwoordelijke rechterhand van ondernemers zijn. Mooier wordt het niet!

Jolanda Cornegoor

Ondernemer /Virtueel Assistent, Alvast Goed VA Support

Ik ben gestart met de coaching omdat ik graag wil weten waar ik sta, maar vooral waar ik naartoe kan, en hoe ik dat het beste kan doen. Ik wil weten waar mijn kansen liggen en hoe ik die kan bereiken. Online zichtbaarheid en een goed aanbod hebben zijn daarbij essentieel.

Met haar heldere en praktische feedback helpt Margot mij om de juiste mindset te ontwikkelen. Haar coaching zet mij over een aantal onzekerheden heen die mij belemmerden om te groeien. De begeleiding heeft mij al veel opgeleverd. Behalve zelfvertrouwen, inzicht en motivatie ook direct resultaat. Het lukt mij nu veel beter om mijzelf goed te profileren. Mijn eigen bedrijf starten was een droom die uitkwam, maar Margot heeft zéker bijgedragen aan de kans van slagen.

Margot zet zich in met al haar kennis en enthousiasme, maar verwacht ook actie van jou als ondernemer; precies wat je nodig hebt om succesvol(ler) te worden! Ondernemen is hard werken, maar het mag ook leuk zijn. Dat weet zij heel goed over te brengen.

Jacqueline Reit

Tekstschrijver, Stoer Tekst & Creatie

Mijn onderneming Phum Jai Gezondheidsmassage voor vrouwen ben ik begonnen in 2017.
Het bleek best lastig om voldoende klanten aan te trekken en voldoende inkomsten eruit te kunnen halen. Ik heb toen Margot gevraagd om mij te helpen.

Door de begeleiding van Margot heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze heeft me uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en met succes!
Ik ben nogal perfectionistisch en kwam daardoor niet altijd in actie.
Zij heeft mij echt geholpen om “moeilijke dingen, makkelijker te maken”.
Door haar hulp bij onder andere social media, ben ik nu veel zichtbaarder geworden voor mijn klanten en mijn omzet is afgelopen periode verdubbeld.

Dus wil je met meer zelfvertrouwen gaan ondernemen, een helder plan hebben en echt in actie komen dan zal ik zeker aanraden om Margot te vragen om je te helpen. Het heeft vooral ook geholpen in mijn mindset. Ze zei vaak: “Eerst moet jezelf geloven in je eigen succes” en nu geloof ik ook écht in mijn succes!

Janphen Hakham

Ondernemer, Phum Jai Gezondheidsmassage

Ik heb bij Margot een traject gevolgd omdat ik bleef hangen in hetzelfde en niet goed wist welke stappen ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien en welke veranderingen daar voor nodig waren. Heb het af en toe wel als intensief en pittig ervaren en twijfelde in het begin wel of ik wel kon veranderen. Ik ben super blij dat ik het ben aangegaan het heeft mij veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven. Met als resultaat dat mijn bedrijf is gegroeid, mijn verkopen zijn gestegen. Een duwtje in de rug de goede kant op! Als ik dat niet had gedaan had ik waarschijnlijk nog stil gestaan. Ik heb nu een duidelijk plan voor mijn toekomst en ga ervan uit dat ik mijn positieve resultaten vasthoud. Margot heb ik leren kennen als pragmatisch, duidelijk en daadkrachtig.

Kaj van Leusen

Ondernemer