Vraag jij jezelf ook wel eens af?

;
Waar moet ik met mijn bedrijf naar toe?
;
Iets houdt me tegen om mijn bedrijf echt te laten groeien maar ik weet niet wat?
;
Hoe kan ik nu echt zichtbaar worden met mijn bedrijf?
;
Ik werk elke dag erg hard aan mijn bedrijf maar waarom blijven de resultaten achter?
;
Hoe zorg ik voor meer omzet?
;
Ik wil graag meer klanten, hoe krijg ik die?
;
Ik wil meer structuur, focus en impact maar hoe realiseer ik dat?
;
Hoe krijg ik meer voldoening en houd ik de juiste balans tussen werk en prive?

Je hebt een plan waar je elke dag hard aan werkt. Maar je voelt dat er iets  is wat je tegenhoudt om echt te doen wat er moet gebeuren! Om echt door te breken om echt resultaat te halen waar je van droomt. Zelftwijfel: kan ik dit wel, ben ik wel goed genoeg? En nog veel meer van die gedachten houden je tegen om te doen wat je echt wilt.

Voel jij ook dat er veel meer inzit dan dat er nu uit komt?

Succes komt niet zomaar aanwaaien; je zult stappen moeten zetten. Naar jezelf durven kijken, kijken naar wat het is wat je tot nu toe heeft tegen gehouden om van je onderneming het bedrijf te maken waar je van droomt. Of om de stap te zetten om echt te starten met je eigen bedrijf.

Wil jij ook?

;
Je kansen volledig benutten?
;
Wil jij ook geld verdienen met wat je het liefste doet?
;
Wil jij ook de vrijheid voelen om het op je eigen unieke manier aan te pakken?
;
Wil je ook meer flow in je bedrijf of team?
;
Wil je ook met focus aan de slag?
;
Ik wil meer structuur, focus en impact maar weet niet hoe?
;
Wil je ook een stevig fundament creëeren en je eigen strategie ontwikkelen?

Ik ben nu zelf 20 jaar actief als ondernemer. Met alle ups en downs die daarbij horen. Ik heb ruim 18 jaar een familiebedrijf geleid met meerdere vestigingen en ik deed dat met veel plezier en succes. Toch kwam ik op een punt waarop ik dacht: is dit wat ik wil doen de rest van mijn leven? Geeft mij dit nog voldoening? Ik had het gevoel dat ik geleefd werd. Ik wilde ondernemen omdat het me de vrijheid gaf om te doen wat ik het liefste doe. Echt gaan ondernemen vanuit mijn missie. Ik dacht dat ik geen keuze had. Maar die heb je altijd. En als je zelf geen keuzes maakt of je laat tegenhouden dan maakt het leven die keuzes wel voor jou! Daarom wil ik jou graag helpen omdat ik nu zie dat er ook een andere weg is. Die sneller resultaat oplevert en je meer voldoening zal geven.

En soms kan je al met kleine aanpassingen een enorm verschil maken!