Intensive – 1 dag

Tijdens deze exclusieve dag staat jouw bedrijf centraal. Ik help je 1 op 1 hoe jij jouw bedrijf succesvol en winstgevend  maakt.

Wil jij snel en praktisch je bedrijf een boost geven?

Op deze intensive-strategiedag gaan we samen aan de slag om een stevig fundament voor jouw succes te ontwikkelen. Jouw unieke businessconcept waarmee je klanten aantrekt. Een concept dat volledig bij jou past, zodat jij zichtbaar wordt voor de klanten waarmee jij graag wilt werken.

N
Je hebt nog te weinig klanten om goed van te kunnen leven?
N
Je voelt je onzeker, je begint steeds meer aan jezelf te twijfelen, ben ik wel geschikt om te ondernemen?
N
Hoe word ik zichtbaar met mijn bedrijf en krijg ik meer klanten waar ik het liefste mee wil werken?
N
Je bent altijd met je werk bezig maar de resultaten blijven uit?
N
Weet je niet zo goed wat jou uniek maakt en hoe jij je kan onderscheiden?
N
Je maakt heel veel uren maar je inkomen is nog te laag om de dingen te doen die belangrijk en fijn voor je zijn?
N
Ondernemen is nieuw voor je en je weet eigenlijk niet goed hoe je het aan moet pakken?
N
Je overweegt om toch maar gewoon een baan te zoeken in loondienst?
N
Vind je het moeilijk om geld te vragen voor je diensten of producten?

Kortom, stroomt het nog niet optimaal, mis je focus, heb je nog geen helder plan of duidelijke strategie en blijft het succes uit?

Voel je dat het nu tijd is om van jouw bedrijf een succes te maken? Om een bedrijf te creëren waarin jij al jouw ideeën kwijt kan en waarmee je de wereld laat zien dat jij er bent. Wil je nu ook echt in actie komen om het beste van jezelf te laten zien en te werken met de leukste klanten?

Natuurlijk kan jij ook die gelukkige en succesvolle ondernemer worden!

Ook jij kan een goedlopend bedrijf neer zetten en mooie resultaten bereiken. Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het waarschijnlijk aan het maken van de juiste keuzes en het zetten van concrete stappen. Een gelukkige en succesvolle ondernemer worden, begint met het creëren van de juiste mindset: geloof in je succes en geluk. De volgende stap is de juiste keuzes maken die bij jou passen en actie ondernemen.Tijdens deze VIP-dag leer ik jou het spel van gelukkig ondernemen. Je ontdekt welke stappen jij kan zetten en hoe je ze kan toepassen, zodat je niet alleen maar droomt en denkt over wat je zou kunnen doen, maar ook echt in actie komt. Met als resultaat dat jij ook een succesvol bedrijf bouwt, waar je echt gelukkig van wordt.

 
Tijdens de VIP dag gaan we samen werken aan:
5
Hoe je meer focus krijgt op wat voor jou werkt
5
Hoe je een positieve ondernemersmindset creëert
5
Hoe je kan doen wat je het liefste doet en je eigen unieke talenten volledig benut
5
Hoe jij je doelen helder krijgt en een goede balans krijgt tussen werk en prive
5
Hoe je al jouw ideeën om kan zetten in concrete acties
5
Hoe jij je marketing het beste kan inzetten om de juiste mensen te bereiken waarmee jij graag wilt werken
5
Hoe jij je zichtbaarheid vergroot met acties die volledig bij jou passen zodat je veel gemakkelijker nieuwe klanten gaat aantrekken
5
Hoe je een stevig fundament maakt voor jouw onderneming

Ik ben Margot Morrenhof
Dit is wie ik ben!

Positief. Enthousiast. Daadkrachtig. Eigenwijs.
En ja, ook businesscoach.
Moeder van 2 tienerzoons. Gek op actie.

Snelle denker en intuïtief.
Ondernemen zit in mijn bloed en ik ben een echte levensgenieter. Ontdekken, uitproberen en spelen.  
Zo sta ik in het leven en ook in mijn bedrijf.

Mijn eigen wijze volgen.
Bovenal ben ik erg betrokken en wil ik dolgraag ondernemers helpen om op hun eigen manier te gaan ondernemen.
Ze laten vertrouwen op hun intuïtie, hun kwaliteiten en hun eigen unieke wijze helpen ontdekken.

Mijn verhaal

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring met ondernemen. Met bedrijven opbouwen en afbreken. Ik groeide tot grote hoogte en krabbelde uit het diepste dal. Dat diepe dal bleek later een keerpunt in mijn leven te zijn.

Ik kom uit een ondernemersfamilie met een lange geschiedenis in ondernemen. Ik wilde altijd al dolgraag voor mezelf beginnen. Een bedrijf vanaf de grond opbouwen, iets nieuws opstarten. Dus startte ik in 1999 mijn eerste bedrijf in de automotive branche. Ik groeide snel, nam continu nieuw personeel aan, nam nog een zaak over. Het kon niet op. In 2014 kwam het keerpunt.

Ik wist het zeker, het moest anders! Het werd tijd om mijn eigen pad te volgen. Ik besloot alles te verkopen en helemaal opnieuw te beginnen. Nu écht op mijn manier. Mega spannend, maar de beste beslissing ooit. Ik wilde meer betekenen voor anderen, meer doen waar ik écht gelukkig van werd en waar ik goed in was. Dus ik ging alleen verder. Los van de franchise. Los van het familiebedrijf. Ik gaf mezelf de vrijheid om te doen wat ik écht wilde doen: mensen hun eigen waarde laten inzien en ze het zelfvertrouwen geven om tot grote hoogte uit te kunnen stijgen. Als mens én ondernemer. De wereld is zoveel mooier als we onze eigen kleur laten zien.

Inmiddels heb ik al met honderden ondernemers mogen meelopen. Stuk voor stuk ondernemers die hun talenten weer hebben ontdekt en nu het verschil maken. Met lef, plezier, succes en op eigen wijze.
Ik ben de eigenwijze businesscoach voor ondernemers die écht het verschil willen maken.
Ondernemers zoals jij. Omdat ik zelf heb ervaren hoe belangrijk het is om je eigen weg te gaan. Om jezelf toestemming te geven te laten zien wie je werkelijk bent. Ik ben ervan overtuigd dat je dan het plezier en succes vindt waar je zo naar op zoek bent. En dat gun ik jou als geen ander.

Ik ben de eigenwijze businesscoach die jou helpt om vol vertrouwen en met plezier te ondernemen.

Eigenwijs? Daarmee bedoel ik, dat ik jou wil helpen om het op jouw eigen wijze te doen. Dus bij krijg je geen standaard  stappenplan naar succes. Ik deel met jou mijn kennis en mijn ervaring. Ik laat me vaak leiden door mijn intuïtie. Leer jou te vertrouwen op jouw eigen wijsheid. En ja… af en toe moet je ook zelf eigenwijs zijn om jouw eigen weg te blijven volgen omdat je daarin gelooft!

Daardoor gaat het allemaal net even een stapje sneller. Ik help jou met het bouwen van een succesvol fundament om op door te groeien. Ik geef je vertrouwen en tools. Als betrokken en enthousiaste coach leer ik jou graag het spel van ondernemen. Ik help je met focussen en zet je in actie.

Durf te kiezen voor wat je echt wilt, op de manier die bij jou past!

Tijdens de VIP-dag ga jij op zoek naar jouw unieke manier van werken, ontvang je van mij praktische tips en tools voor de groei van jouw bedrijf. Als jij de stappen toepast dan zal je zien dat er ook echt iets gaat gebeuren. Ik neem je stap voor stap mee.  Ben jij nieuwsgierig? Ben je bereid eerlijk naar jezelf en je bedrijf te kijken? Ben jij bereid te investeren in jezelf en je bedrijf?

De VIP-dag:

Tijdens deze exclusieve dag staat jouw bedrijf centraal. Ik leer je1 op 1 hoe jij jouw bedrijf succesvol en winstgevend  maakt.

Op deze VIP-dag werken we samen aan de vormgeving van jouw producten en/of diensten en aan de ontwikkeling van een uniek businessconcept waarmee je klanten aantrekt. Een concept dat volledig bij jou past, zodat jij zichtbaar wordt voor de klanten waarmee jij graag wilt werken.

Als ervaren ondernemer van meerdere bedrijven leer ik jou hoe je met succes een bedrijf opbouwt.

De VIP-dag vindt plaats op een fijne locatie, waar we hard kunnen werken, heerlijk kunnen lunchen en, als we willen, lekker kunnen wandelen om even alles in te laten dalen en nieuwe inspiratie op te doen.

Na deze intensieve dag heb jij een plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kan met het uitwerken en implementeren van alle ideeën. Een plan dat goed voelt en volledig bij jou past. Om te zorgen dat het een succes wordt hebben we na deze dag nog een follow-up gesprek, waarin ik je nog feedback en tips kan geven. Want ook voor mij is het belangrijk dat jij succesvol gaat worden met je bedrijf.

Ben je nieuwsgierig naar deze VIP-dag en wil je hierover graag een keertje Skypen?

Stuur een mail naar info@margotmorrenhof.nl  en ik neem binnen 48 uur contact met je op. We maken dan een afspraak voor een Skype-date, waarin je mij kunt vertellen over je bedrijf, wat je doel is en waarmee je worstelt.

Omdat een VIP-dag behoorlijk intensief is en veel energie vraagt, organiseer ik slechts vier VIP-dagen in de maand.

Verhalen van mijn klanten;

Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik een dag aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Na deze intensieve dag heb ik een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ‘ga naar Margot en investeer een dag in jezelf!’

Vera Kamphorst

Owner, Hashimoto Nederland

Ik heb bij Margot een traject gevolgd omdat ik bleef hangen in hetzelfde en niet goed wist welke stappen ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien en welke veranderingen daar voor nodig waren. Heb het af en toe wel als intensief en pittig ervaren en twijfelde in het begin wel of ik wel kon veranderen. Ik ben super blij dat ik het ben aangegaan het heeft mij veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven. Met als resultaat dat mijn bedrijf is gegroeid, mijn verkopen zijn gestegen. Een duwtje in de rug de goede kant op! Als ik dat niet had gedaan had ik waarschijnlijk nog stil gestaan. Ik heb nu een duidelijk plan voor mijn toekomst en ga ervan uit dat ik mijn positieve resultaten vasthoud. Margot heb ik leren kennen als pragmatisch, duidelijk en daadkrachtig.

Kaj van Leusen

VLH banden

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

startende ondernemer, Roelofs interim & coaching

Succesvol en gelukkig ondernemen, ik help je graag met
dromen, durven en doen!

Voor wie is deze dag?

Deze dag is de perfecte investering voor jou als je echt klaar bent om te kiezen wat je echt wilt. Ben je net gestart of al langer bezig en wil je nu je bedrijf echt eens goed neerzetten?

Ben je nog in loondienst of neem je binnenkort afscheid van je werkgever, dan kan je dit programma eventueel ook laten betalen uit een outplacement- of persoonlijk ontwikkelbudget. Ook kan je dit programma in 2018 als scholingskosten opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting. Neem contact met je boekhouder op of met de belastingdienst om te kijken of dit in jouw geval van toepassing is. Ben je nog niet langer dan vijf jaar ingeschreven bij de KVK en gevestigd in de provincie Overijssel of Gelderland, dan kan je waarschijnlijk gebruikmaken van een coachingsvoucher twv €1.000,–. Wil je hier graag meer over weten neem dan contact met mij op.  Dan kijken we samen of dit voor jou van toepassing is.

Heb je nog vragen?

Voelt het goed maar heb je nog wat vragen, of wil je graag eerst persoonlijk kennismaken? Vraag dan een gratis kennismakingssessie aan. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om die gelukkige ondernemer te worden en mooie resultaten te behalen.

Wat klanten zeggen over het werken met mij:

“Margot stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen. Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en je bedrijf kijken. Ze is betrokken en heeft veel creatieve ideeen”

“Margot heeft mij vertrouwen gegeven. Ze is duidelijk en liefdevol tegelijk”

Ik was niet gelukkig met verhoudingen tussen ons eigen bedrijf en ons privéleven. We werken veel uren maar de resultaten bleven achter. Door het traject hebben we aan heel veel aspecten van onze onderneming gewerkt. Ons aanbod aangepast, maar ook gewerkt aan zichtbaarheid. Op een manier die echt volledig bij ons past. We zijn erg blij met de groei die wij hierdoor afgelopen periode hebben gemaakt met ons bedrijf. Vooral ook omdat we veel meer plezier beleven aan het ondernemen. Het was absoluut de investering waard voor ons. Het was fijn om te sparren en weer eens echt aan ons bedrijf te werken.

Anne M. Ondernemer familiebedrijf

GRATIS E-BOOK

Download gratis de 12 stappen naar geluk in je ondernemerschap