Ben jij een ondernemer die hard en vol overtuiging werkt aan je bedrijf maar bereik je niet genoeg klanten? Ontdek je grootste bottleneck, zodat jij ook een succesvol bedrijf kan bouwen!

Ondernemerschap vraagt ontwikkeling van je ondernemersvaardigheden, het creëren van een juiste mindset, het ontwikkelen van een goed businessconcept en verdienmodel. Daarnaast vraagt goed ondernemerschap natuurlijk ook inzicht en vaardigheid krijgen in marketing en sales.

Maar het allerbelangrijkste ben jij! Een bloeiend bedrijf begint bij jou. Bij jouw innerlijke wereld. Met jouw energie en wat jij en jouw bedrijf uitstralen.

Je kunt je vast nog herinneren dat jij met je bedrijf startte. Vol enthousiasme en vol vertrouwen dat jij nu eindelijk die droom gaat realiseren. Tegelijkertijd misschien nog wat onwennig. Je moet nog van alles uitzoeken, de juiste teksten voor de website schrijven, visitekaartjes regelen en nog veel meer. Je vertelt aan vrienden, familie en op social media wat je plannen zijn en wat je allemaal te bieden hebt. Af en toe meldt er zich een klant maar na een paar weken is het traject afgelopen. Je blijft van alles ondernemen om zichtbaar te blijven en je werkt hard. Maar die grote klantenstroom waar je op had gehoopt blijft uit.

 

Steeds meer bekruipt je het gevoel “wat moet ik anders doen? Waar moeten mijn klanten nu vandaan komen? Je twijfelt moet ik maar stoppen of toch maar een baan erbij nemen?  Maar gelukkig hoeft dat niet zo te blijven. Ook jij kan een succesvol bedrijf bouwen en moeiteloos klanten aantrekken.

Op mijn 25e besloot ik om zelfstandig te gaan ondernemen en ik heb ook verschillende momenten gehad waarop ik dacht ik stop ermee. Wil ik dit wel echt, kan ik dit wel? Maar de grootste inzichten die ik heb gekregen in mijzelf en dus ook in mijn bedrijf is door te kijken wat er in de onderstroom speelt bij mij en in mijn bedrijf. Mij weer echt te verbinden met mijn verlangen. Echt voor mezelf gaan staan, keuzes maken en risico durven nemen.

Herken je dit?

Alle veranderingen in de buitenwereld en in je bedrijf beginnen met een verandering in jezelf. En geloof me, alle ondernemers, ook de succesvolle, hebben hun eigen uitdagingen gehad. Onze opvoeding, het gezin waar we in geboren zijn en onze omgeving heeft een directe invloed op wie jij bent als ondernemer, op jouw keuzes en ook op jouw successen.

Ik heb speciaal voor jou een training ontwikkeld dat jou duidelijkheid gaat geven over wat je blokkades zijn en waar jouw kansen liggen om nu echt door te breken. We kijken samen naar onderliggende overtuigingen met betrekking tot zichtbaar worden, geld verdienen, keuzes maken en geloof in je eigen succes!

 

N

Je gaat ontdekken wat je onbewust tegenhoudt en wat je grootste bottleneck is om meer klanten en omzet aan te trekken

N

Je krijgt helderheid over de stappen die je kunt nemen om een succesvol bedrijf te bouwen

N

Je ontdekt welke eerste stap jij kan zetten om snel meer klanten aan te trekken

Wil jij ook ontdekken hoe je klanten krijgt met minder moeite?  Neem dan deel aan de trainging systemisch kijken naar je bedrijf waar we samen met een kleine groep aan de slag gaan meld je dan hier onderaan

 

Het is mogelijk 1 op 1 met mij te werken. We starten met een systemische bedrijfsscan en een kort coachtraject kan jou helpen om inzicht te krijgen in je bedrijf. Het geeft je nieuwe en verassende perspectieven. Je verkent op een andere manier je leidende principes, het contact met je klant, de mogelijkheden tot samenwerkingen en wat succes nog in de weg staat. Vul dan hieronder je gevens in dan neem ik contact met je op.

15 + 11 =

Wat klanten zeggen:

Afgelopen zomer 2016 zat ik vast. Ik was niet gelukkig met verhoudingen tussen ons eigen bedrijf en privé. Ook zijn er binnen de familie moeilijke verhoudingen om mee om te gaan.Daarom heb ik met Margot een opstelling gedaan.Het heeft mij duidelijk gemaakt dat ik meer mijn stem moet laten horen. Het heeft mij ook opgeleverd dat ik mijn werk heb aangepast zodat het zowel beter bij als persoon zakelijk en privé past. Ik heb weer lucht en meer plezier. Ik voel me volwaardig. Ik kreeg gelijk beter in beeld wie ik ook al weer ben en dat ik er mag zijn. Ook werd mij een hoop duidelijk over de verhoudingen binnen de familie. Je kijkt als het ware op een afstandje naar jezelf en de situaties. Zo bijzonder!

Bij Margot voelde ik mij veilig, ik denk dat dat een vereiste is. Ze stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen.

Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en verhoudingen kijken. Het voelt als een cadeau en een mooie investering in mezelf. Ik voelde me bevrijd van negativiteit en zware emoties. Ik sta weer in mijn kracht.

Jan

Ondernemer, Familie & Organisatie opstelling

Het was absoluut een bijzondere ervaring. Het gaf mij heel veel inzicht in mijn systeem en in mijn patronen. Het werd mij ook duidelijk dat ik zelf een keuze had. Een keuze om het anders te doen! Die optie had ik daarvoor niet zo bewust gezien. Ik bleef een beetje hangen waar ik was. Maar nadien zag ik duidelijk mijn aandeel en ook mijn keuze hierin. Daardoor kon ik weer de stappen zetten die goed voelen voor mij! Ik heb Margot tijdens de coaching ervaren als een enthousiaste en deskundige vrouw.

Manuelle

Persoonlijke ontwikkeling en Opstellingen