Pak deze unieke kans!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

“Hoe kom ik nu aan meer klanten?” Stel jij jezelf ook regelmatig deze vraag?
Probeer je van alles, maar blijft het resultaat nog steeds uit?
Af en toe heb je een klant, maar levert je bedrijf nog niet de klanten en de omzet op waar je van droomt?
Had je eigenlijk wel gedacht dat je al meer klanten en meer omzet zou hebben nu?

Denk je af en toe: ik stop ermee en neem gewoon weer een baan? Maar diep van binnen wil je dat niet.
Je wilt deze droom volgen. Je wilt weer focus krijgen en zelfvertrouwen.
Je weet dat je goed bent in je vak, maar je ziet dat ondernemen en een eigen bedrijf bouwen toch wel om andere vaardigheden vraagt.
Je begint aan jezelf te twijfelen…

 

Jij bent een ambiteuze ondernemer maar …..

N

Je mist focus. Je volgt veel webinars, downloadt allerlei e-books en volgt een hoop businessgoeroe’s op social media. Maar hoe zorg je nou voor een goede vertaalslag naar jouw bedrijf?

N

De programma’s, challenges en e-courses die je eerder hebt gevolgd, hebben nog niet het gewenste resultaat opgeleverd.

N

Je bent vrij recent begonnen met ondernemen. Je hebt wel wat klanten maar dat ging met veel moeite. Je verlangt vooral naar een consistente stroom van klanten en meer rust.

N

Sales is niet echt je ding. (Of écht niet je ding.) Toch wil je zoveel mogelijk mensen helpen.

N

Je begint steeds meer aan jezelf te twijfelen, je vraagt je inmiddels af of je wel echt geschikt bent om te ondernemen.

N

Je ervaart continu druk en onrust en kan niet meer genieten van het moment. De lol is er wel een beetje af, zo.

N

Juist in onzekere tijden zoals deze is het extra spannend of je het wel gaat ‘redden’ maar je bent vastberaden om niet te gaan afwachten maar juist actie te ondernemen.

N

Je vraagt te lage prijzen omdat je bang bent dat je klanten anders “nee” zeggen. Daardoor maak je heel veel uren en eigenlijk houd je  nog geen fatsoenlijk salaris over. 

Herkenbare twijfels en teleurstellingen? 

Toch geloof ik dat het ook voor jou mogelijk is een mooi bedrijf te bouwen. 
Omdat ik geloof dat je ondernemen kunt leren en dat als jij vanuit wie jij bent je aanbod in de wereld zet, je mega aantrekkelijk wordt voor anderen.

Je voelt dat iets je tegenhoudt, maar je weet niet wat het precies is. Toch geloof ik dat het voor jou ook mogelijk is een goedlopend bedrijf neer te zetten. Misschien ontbreekt het aan de juiste stappen, mis je focus en heb je op het gebied van ondernemerschap nog wat te leren.  

De SUMMER BUSINESS BOOST gaat jou helpen om jouw bedrijf een kickstart te geven. Ik leer je hoe je een stevig fundament bouwt op je eigen wijze, zodat ook jij in korte tijd een goed lopend bedrijf bouwt! Stap voor stap neem ik je mee.

Natuurlijk, je kunt het zelf blijven proberen. Je kan nog veel meer webinars volgen, diverse weggevers downloaden en boeken lezen. Maar ik beloof je dat je dan aan het eind van dit jaar nog steeds in dezelfde situatie zit. Terwijl je ook NU deze zomer jouw bedrijf nog een boost kan geven! 

Dit is een eenmalig aanbod en nu súper aantrekkelijk geprijsd!

Het programma is super geschikt voor dienstverlenende en kennisondernemers. (zoals coaches, trainers, marketeers en fotografen etc) Je bent waarschijnlijk heel erg goed in je vak maar ondernemer is toch echt een vak apart.

Dus: Ben jij een ambitieuze ondernemer wil je nu echt stappen gaan makenNiet langer aanrommelen maar met focus en actie serieuze stappen gaan zetten? Dan ben ik er voor jou! 

Hi, ik ben Margot Morrenhof

Jarenlang runde ik een succesvol bedrijf in de automotive branche en gooide ik in 2016 het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch businesscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven. Ik ontrafel systemen, heb een scherpe intuïtie waar de pijn, het potentieel én de poen zit. Daarnaast combineer ik mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie om het beste uit ambitieuze ondernemers halen.

De Eigenwijze Businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar het gaat er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Daarom wil ik jou weer je eigen wijsheid laten voelen. Jouw je eigen manier laten ontdekken.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes.
Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent.
Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht!
Dan pas gaat het stromen en gaat je bedrijf nóg beter lopen!
Dan hoef je geen kunstgrepen te doen voor je onderscheidend vermogen. Door het op je eigen wijze te doen, ga jij stralen, opvallen en klanten aantrekken die juist jouw unieke wijze nodig hebben.

We gaan dus niet alleen aan de slag met jouw aanbod, marketingplannen en hoe je goede salesgesprekken voert.
We kijken óók naar wat er zich onbewust afspeelt. We onderzoeken welke talenten en vaardigheden je nog niet volledig benut en hoe je dit allemaal kan inzetten voor de groei van jezelf en je bedrijf.
Dit programma helpt jou om een stevig fundament te bouwen, dat uitgaat van jouw eigen kwaliteiten. Zo zet jij op jouw unieke eigen wijze jouw bedrijf neer. Een bedrijf waarmee jij je moeiteloos kan onderscheiden van de rest en dat een continue stroom aan klanten aantrekt.

Tijdens het coachtraject was er veel ruimte om juist vanuit mijn gevoel richting te bepalen. Die ondersteuning had ik ook echt nodig, iemand die de grote lijnen ziet omdat je zelf in het proces zit. Het systemisch werken past ook bij mij en is direct richtinggevend geweest voor mij.

Ik durf me nu veel meer uit te spreken waar ik voor sta en nee te zeggen tegen aanbiedingen die niet (meer) helemaal goed voelen voor mij. Mijn bedrijf is afgelopen jaar behoorlijk gegroeid. Juist door keuzes te maken en soms ook nee te zeggen.
Margot is een goede combinatie tussen zakelijk ondernemer en intuïtieve coach!

Diana Codfried

Ondernemer, Bilan Coaching & Training

Fundament voor Succes is een bewezen formule om echt vanuit wie jij bent te ondernemen, op een manier die bij jou  past. Meer dan 100 ondernemers gingen je voor en werden succesvoller dankzij deze bijzondere methode!

Hoe ziet het programma er uit?

Online leeromgeving met 12 modules met video's, opdrachten en checklisten

Individuele coachsessies

w

Tussentijds Whats'app contact zodat je nooit hoeft vast te lopen

Maandelijkse Masterclasses van experts

Tweedaagse training met een kleine groep andere ondernemers

Maandelijkse kick-off voor het stellen van intentie, doelen & acties

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

Focus aanbrengen in je werkzaamheden en tijd besteden aan zaken die je klanten en omzet opleveren. Ook werken we aan een succesvolle mindset. Het écht gaan geloven in jouw succes!

Jij bent het allerbelangrijkste onderdeel om van jouw bedrijf een succes te maken. We gaan kijken naar jouw systeem, jouw verhaal en je ‘why’!  Onderzoeken wat jou zo uniek maakt, welk verschil jij maakt en hoe jij je eigen plek in kan nemen. 

Doelen stellen en duidelijke keuzes maken, geven jou richting en je weet waar jij je op wilt focussen.
welke doelen ga jij stellen en behalen.

Bepaal je ideale klant klinkt misschien als een open deur, maar ik zie bij veel ondernemers dat ze echt niet goed weten met welke klanten ze nu echt graag willen werken.

Ontwikkel jouw aanbod waar jouw ideale klant perfect mee geholpen is en wat zich vervolgens moeiteloos verkoopt. Waarmee jij echt jouw eigen unieke aanpak kan laten zien.

Hoe word je nu echt opgemerkt? We gaan aan de slag met jouw eigenwijze positionering en je marketing. Hoe kan jij je bereik vergroten en echt opvallen in de markt.

Aan de slag met onweerstaanbare weggevers die massaal gedownload worden en mailfunnels die ook daadwerkelijk betalende klanten opleveren.

Het belang van storytelling. Een verhaal is de meest krachtige manier om mensen te boeien. En hoe bouw je nu een goed script?

Verkopen is helpen en vooral luisteren. In deze module gaan we aan de slag me het voeren van succesvolle verkoopgesprekken met jouw ideale klant aan de hand van een salesscript.

Hoe is jouw geldmindset? Wat heb jij geleerd over geld?

Waar moet een goede website aan voldoen en hoe zorg je ervoor dat bezoekers klanten worden? 
Inclusief templates en checklists.

Een onmisbare tool om jezelf onderscheidend en eigenwijs te positioneren. Super simpel en snel te leren!

Gun jezelf en jouw bedrijf deze zomer nog een BOOST!

Dit superwaardevolle programma gaat jou helpen om met succes te ondernemen op jouw eigen wijze!

Niet meer langer aanrommelen maar een continue stroom aan klanten!

Dit is wat je allemaal krijgt

 Online leeromgeving

Je krijgt een jaar lang toegang tot de online leeromgeving waar ik je aan de hand neem om jouw fundament voor succes te bouwen en tot de kern te komen.  En hoe je dit kan vertalen naar jouw eigen unieke marketing- en salesstrategie.

 

 Live Trainingsdag

Tijdens deze totaal verzorgde trainingsdag op een fijne locatie in Deventer gaan we samen met een enthousiaste groep ondernemers aan de slag om jouw eigenwijze strategie om te zetten naar concrete acties, zodat je ook echt resultaat gaat behalen. Zo weet jij precies waar jij je op gaat focussen om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten. Na deze dag weet je precies wat je te doen staat om van jouw bedrijf een succes te maken.

 Persoonlijke begeleiding

In een individuele coachsessie gaan we samen aan de slag en kun je alle praktische vragen aan mij stellen. We doorlopen alle vier stappen. We gaan onderzoeken, ontdekken, onderscheiden en ontwikkelen. Dat doen we door te werken aan je plannen, zodat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt.

Wat levert het programma jou op?

9
Hoe jij je focus en doelen helder krijgt en ook behaalt 
9
Leer je hoe je jezelf echt kan laten zien en zichtbaar wordt voor jouw ideale klanten
9
Ga je helemaal jezelf zijn en op jouw eigen unieke manier en vol vertrouwen ondernemen 
9
Durf je goede prijzen te vragen om zo de geldstroom echt op gang te krijgen in je bedrijf 
9
Leer je hoe je onstpannen verkoopgesprekken voert 
9
Ga je een continue stroom van klanten aantrekken waar jij het liefst mee werkt 
9
Ontdek je de invloed van jouw systeem van herkomst  op jouw ondernemerschap 

Dit programma is alleen geschikt voor jou als je:

Dit programma is niet voor iedereen. Het is alleen voor ondernemers die ondanks gevoelens van onzekerheid toch bereid zijn om het anders te doen. Die er klaar voor zijn om echt verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven én hun bedrijf.
Voor ondernemers die geloven in grootse dromen en die in actie willen komen.
Als je de wereld mooier wilt maken en echt wat wilt bijdragen. Als je met een goed plan en de juiste strategie jouw doelen wil gaan behalen. Ik ben er voor je!

Wat gebeurt er als jij je aanmeldt?

〉Je krijgt direct toegang tot de eerste module dus je kan vandaag al beginnen.Je krijgt heel veel tools, templates, checklists en stappenplannen die je direct kan toepassen in je bedrijf

〉Je bepaalt je eigen tempo en agenda om met de modules aan de slag te gaan.

〉Stap voor stap implementeer je jouw nieuwe inzichten en strategieën op jouw eigen wijze.

〉Je bouwt een stevig fundament die ervoor zorgt dat je een continue stroom van klanten gaat aantrekken.

Ik vond de coaching sessies met Margot heel erg verhelderend! Ze heeft een ‘harde kant’, waarbij ze op een strategische manier meekijkt met je business en de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze komt met oplossingen en de juiste vragen om je te prikkelen. En anderzijds heeft ze een ‘zachte kant’, waarbij ze je leert om naar jezelf te kijken. Wat voor invloed heb ik op mijn business en wat zijn mijn mentale blokkades? Mede ook door het systematisch werken zijn voor mij echt de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dat vind ik onwijs krachtig en ik ben dan ook erg blij dat Margot mij gecoacht heeft. Super! Dankjewel Margot!

Manuela Warnar

Ondernemer, XOXO Marketing

Scoor nu jouw Summer Business Boost ticket 

Investering

Je investering voor de Summer Business Boost is normaal €1598,- excl. btw. Je krijg hiervoor alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s die je helpen om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. Tijdelijk heb je de mogelijkheid om met € 1.000 KORTING in te stappen. Dus voor slecht € 598,- excl.btw kan je nu al mee doen. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk.

Garantie

Ik weet zeker dat als je de coaching in combinatie met de tips, opdrachten en strategieën van het online gedeelte gaat toepassen je meer klanten krijgt die echt bij jou passen en dat jij je bedrijf echt een boost gaat geven. Je mag het gewoon uitproberen en mocht je toch niet tevreden zijn, dan krijg je gewoon je geld terug! Die garantie durf ik je 100% te geven. Een mail binnen 15 dagen naar info@margotmorrenhof.nl is voldoende. Je zal dan jouw investering retour krijgen.

 

Aanbod geldt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dit zeggen anderen:

Ik ben het coaching traject bij Margot gestart, omdat ik té veel uren maakte en nog niet voldoende resultaat behaalde.  Het moest anders. Ik had genoeg ideeën maar wist niet hoe ik dat aan moest pakken. Margot heeft mij o.a. geholpen met een plan van aanpak en daardoor heb ik nu een weggever op mijn website, veel meer bereik, een beter aanbod en ook een compleet online programma. Alleen was ik waarschijnlijk nog niet zo ver gekomen. Margot heeft een fijne manier van werken, is duidelijk en concreet. Ze geeft mij het gevoel dat ze mij begrijpt en geeft telkens een duwtje in de goede richting gegeven. Ik ben erg blij dat ik het traject ben gestart en haar heb leren kennen. Kortom aanrader voor elke ondernemer die een duwtje in de goede richting nodig heeft.

Chanine Krisman

Eigenaar, Stijl op Peil

Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Nu heb ik een duidelijk plan van aanpak waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Vera Kamphorst

Ondernemer | Happy with Hashimoto

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Coach & Interim manager

KAN IK DE INVESTERING OPVOEREN ALS KOSTEN IN MIJN BEDRIJF?

“Ja, dit online en offline programma kun je inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is aftrekbaar.”

IK VIND DE INVESTERING NU TE GROOT, IK KAN HET NIET BETALEN?

“Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer de mogelijkheid krijgt om deel te nemen daarom bied ik ook de mogelijkheid om het in 6 keer te betalen. Na het volgen van het de Summer Business BOost programma heb je alle tools in handen om jouw bedrijf te laten groeien en  heb je de investering zo terug verdiend.”

IK VIND HET SPANNEND OM DE INVESTERING TE DOEN?

Investeren blijft spannend vooral in jezelf en in je bedrijf. De investering is nu echt een no-brainer omdat dit Summer Business Boost programma 3 maal zoveel kost. Stel jezelf vooral de vraag wat levert het mij op om mee te doen? Wat kost het als ik op dezelfde manier doorga? Met dit programma ga je als ondernemer groeien naar het volgende niveau. 

IK HEB AL MEER COACH PROGRAMMA'S GEVOLGD IS DIT ECHT WEL WAT VOOR MIJ?

“Jazeker! In dit programma leer je vooral te werken vanuit jouw eigen unieke talenten en jouw potentieel te benutten. Ook kijken we naar jouw bestaande producten/diensten hoe jij deze nog beter in de markt kan zetten.
We kijken hoe jij kan opschalen en je hebt aan het eind echt een concreet actie en marketingplan maar weet je vooral hoe jij kan ondernemen vanuit jouw kern!”

WAAR VIND IK ALLE VIDEO'S, TOOLS, OPDRACHTEN EN CANVASSEN?

“Je ontvangt een link naar een beveiligde online leeromgeving.
Je maakt hier je eigen persoonlijke inloggegevens aan waar je 24/7 kunt inloggen en alles kunt bekijken en werkboeken kunt downloaden.”

MIJN BEDRIJF LOOPT AL HEEFT HET DAN WEL ZIN OM MEE TE DOEN?

Wil je graag meer klanten aantrekken, met focus aan je bedrijf werken en jouw businessconcept upgraden zodat het meer bij jou past dan zal ik zeker meedoen. Je krijgt meer helderheid wat nu stagneert, meer helderheid over jouw talenten en hoe je deze kan inzetten om meer klanten aan te trekken omdat je meer vanuit je kern gaat ondernemen en een stevig fundament hebt gecreëerd. 

HOE ZIT DAT MET DE PERSOONLIJKE COACHGESPREKKEN?

Het individuele gesprek kan je zelf inplannen en bepaal je dus zelf welk tijdstip voor jou het beste uitkomt.

ALS IK NOU TOCH NIET TEVREDEN BEN?

“Je krijgt van mij de garantie mocht het toch niet het programma zijn voor je of blijkt ” de klik” er niet te zijn dan mag je kosteloos binnen 15 dagen”

Aanbod geldt nog

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)