“hier komt een super goede tekst”

“Hoe kom ik nu aan meer klanten?” Stel jij jezelf ook regelmatig deze vraag.
Probeer je van alles maar blijft het resultaat nog steeds uit.
Af en toe heb je een klant maar je bedrijf levert nog niet de klanten en de omzet op waar je van droomt.
Eigenlijk had je wel gedacht dat je al meer klanten zou hebben nu en meer omzet?

Denk je af en toe: ik stop ermee en neem gewoon weer een baan? Maar diep van binnen wil je dat niet.
Je wilt deze droom volgen. Je wilt weer focus krijgen en zelfvertrouwen.
Je weet eigenlijk wel dat je heel goed bent in je vak maar ziet toch dat ondernemen en een eigen bedrijf bouwen toch wel om andere vaardigheden vraagt. Je begint aan jezelf te twijfelen.

BEN JIJ EEN AMBITIEUZE ONDERNEMER EN HERKEN JIJ JE HIER IN?
N

JE VOELT AAN ALLES DAT ER MEER INZIT MAAR JE WORDT NIET OPGEMERKT.

N

Je mist focus. Je volgt veel webinars en download diverse e-books maar hoe zorg nou voor een goede vertaalslag naar jouw bedrijf.

N

De standaardprogramma’s die je eerder hebt gevolgd, hebben nog niet het gewenste resultaat behaald.

N

SALES IS NIET ECHT JE DING. TOCH WIL JE ZOVEEL MOGELIJK MENSEN HELPEN. 

N

Je begint steeds meer aan jezelf te twijfelen of je wel echt geschikt bent om te ondernemen.

N

Je ervaart continu druk en onrust en kan niet meer lekker kan genieten van het moment.

N

Juist in onzekere tijden zoals deze is het extra spannend of je het wel gaat ‘redden’ maar je bent vastberaden om er alles aan te doen wat nodig is.

N

Je vraagt te lage prijzen omdat je bang bent dat je klanten anders “nee” zeggen daardoor maak je heel veel uren.

Ondernemen Vanuit Je Kern is een 4 maanden durend coachtraject waarin jij als zelfstandige gaat ontdekken hoe je kunt ondernemen op een krachtige manier die écht bij jou past, waardoor je meer omzet en nóg meer plezier in ondernemen krijgt. We gaan kijken naar de bovenlaag: wat is zichtbaar, wat communiceer je én naar de onderlaag: wat houdt je tegen, wat heb je te doen en wat ligt er voor verborgen potentieel?

In het Ondernemen Vanuit Je Kern coachtraject maak je eindelijk echt werk van het potentieel dat in je zit.
Het gaat je helpen om grip te krijgen op de mogelijkheden en kansen die in je bedrijf besloten liggen – van laaghangend fruit tot waar jij op lange termijn gelukkig van gaat worden. Daarbij kijken we niet alleen naar de bovenlaag van jou als ondernemer en je onderneming, maar ook naar de onderlaag: wat speelt er allemaal dat jouw succes onbewust tegenwerkt? Welke talenten en vaardigheden breng je niet volledig tot uitdrukking?
Hoe kan je dit allemaal gaan inzetten voor de groei van jezelf en je bedrijf?

Ik ben Margot Morrenhof, de Eigenwijze Businesscoach. Ik runde jarenlang een succesvol bedrijf in de automotive branche en gooide in 2015 het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch businesscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden, op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven.

De eigenwijze businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs.
Maar het gaat er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen.
Daarom wil ik jou weer je eigen wijsheid laten voelen.
Jouw je eigen manier laten ontdekken.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes.
Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent.
Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht!
Dan gaat het stromen, dan gaat je bedrijf nóg beter lopen!
Dan hoef je geen kunstgrepen te doen voor je onderscheidend vermogen; door het op je eigen wijze te doen ga jij stralen, opvallen en klanten aantrekken die jouw unieke wijze nodig hebben.

Dus geen standaard trucjes, geen dertien-in-een-dozijn aanpak die je veel geld kost maar weinig oplevert. We gaan naar de kern, zodat je precies weet wat je doet en waarom je het doet. Je gaat je uitspreken en doen waar je echt in gelooft, zodat je niet hoeft te roepen wat anderen roepen omdat je gelooft dat dat je succesvol zal maken. Niet alleen zul je jouw oorspronkelijke enthousiasme om te ondernemen weer aanwakkeren, je gaat ook een super helder plan maken om je ambities waar te maken. 

Door mijn begeleiding als gecertificeerd systemischcoach raken we ook de diepere lagen van jou en jouw onderneming, waardoor je sneller meer inzicht krijgt in jezelf en je bedrijf en daardoor effectiever en succesvoller gaat ondernemen.

Juist nu is het tijd om werk te maken van wat je écht wilt en kunt betekenen. Juist nu is het moment niet af te wachten, terwijl anderen juist wel investeren in een krachtige profilering en hun zichtbaarheid.

Ondernemen Vanuit Je Kern is een bewezen formule om echt vanuit wie jij bent te ondernemen, op een manier die bij jou past.
Meer dan 100 ondernemers gingen je voor en werden succesvoller dankzij deze bijzondere methode!

Hoe ziet het programma er uit?

w
Kick-off sessie

Vier maanden persoonlijk support

Online leeromgeving

WhatsApp contact

 

Kick-off sessie

Tijdens deze kick-off van 2 uur bepalen we jouw strategie en doelen voor de komende 4 maanden. Zodat jij precies weet waar jij je op gaat focussen om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten.

 

 

4 maanden persoonlijke begeleiding

In vier individuele coachsessies gaan we samen aan de slag en kun je alle praktische vragen aan mij stellen.  We doorlopen alle vier stappen. We gaan onderzoeken, ontdekken, onderscheiden en ontwikkelen. Dat doen we door te werken aan je plannen en ook door systemisch te kijken met familie, organisatie en marketingopstellingen zodat de groei van jouw bedrijf in een stroomversnelling komt.

 

 

 Online leeromgeving

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving waar ik aan de hand neem om tot jouw kern te komen en deze ook te vertalen naar jouw marketing en sales strategie. Je behoudt minimaal 1 jaar toegang tot deze leeromgeving.

 

 

 Whats’ap contact

Heb je vragen, loop je vast, wil je feedback of wat dan ook, je mag mij altijd tussentijds appen zodat je nooit hoeft vast te lopen.

 

Tijdens het coachtraject was er veel ruimte om juist vanuit mijn gevoel richting te bepalen. Die ondersteuning had ik ook echt nodig, iemand die de grote lijnen ziet omdat je zelf in het proces zit. Het systemisch werken past ook bij mij en is direct richtinggevend geweest voor mij.

Ik durf me nu veel meer uit te spreken waar ik voor sta en nee te zeggen tegen aanbiedingen die niet (meer) helemaal goed voelen voor mij. Mijn bedrijf is afgelopen jaar behoorlijk gegroeid. Juist door keuzes te maken en soms ook nee te zeggen.
Margot is een goede combinatie tussen zakelijk ondernemer en intuïtieve coach

Diana Codfried

Ondernemer, Bilan Coaching & Training

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

U

1. Focus & Mindset

Focus aanbrengen in je werkzaamheden en tijd besteden aan zaken die je klanten en omzet opleveren. Ook werken we aan een succesvolle mindset. Het écht gaan geloven in jouw succes!

2. Jij als ondernemer

Jij bent het allerbelangrijkste onderdeel om van jouw bedrijf een succes te maken. We gaan kijken naar jouw systeem, jouw verhaal en je why!  Onderzoeken wat jou zo uniek maakt en welk verschil jij maakt en hoe jij je eigen plek in kan nemen. 

l

3. Doelen & Geldmindset

Doelen stellen en duidelijke keuzes maken geven jou richting en je weet waar jij je op wilt focussen.
Hoe is jouw relatie met geld? Durf jij goede prijzen te vragen?

4. Ideale klant

Bepaal je ideale klant klinkt misschien als een open deur maar ik zie bij veel ondernemers dat ze echt niet goed weten met welke klanten ze nu echt graag willen werken.

5. Creëer je eigen unieke aanbod

Ontwikkel jouw aanbod waar jouw ideale klant perfect mee geholpen is, wat zich moeiteloos verkoopt. Waarmee jij echt jouw eigen uniek aanpak kan laten zien.

6. Laat jezelf zien

Hoe wordt je nu echt opgemerkt. We gaan aan de slag met jouw eigenwijze positionering en je marketing. Hoe kan jij je bereik vergroten en echt opvallen in de markt.

7. Gratis weggever en mailfunnel

Aan de slag met onweerstaanbare weggevers die massaal gedownload worden en mailfunnels die ook daadwerkelijk betalende klanten opleveren.

v

8. Storytelling

Het belang van storyttelling. Een verhaal is de meest krachtige manier om mensen te boeien. En hoe bouw je nu een goed script.

9. Verkopen

Verkopen is helpen en vooral luisteren. In deze module gaan we aan de slag me het voeren succesvolle verkoopgesprekken met jouw ideale klant inclusief een salesscript

Wat levert het programma jou op?

Hoor je bij degenen die wel houden van een uitdaging en zichzelf juist nóg meer vanuit hun eigen unieke bijdrage in de markt zetten, of blijf je zitten waar je zit en hoop je dat het succes wel naar je toe zal komen? (Ik kan je verklappen; dat gaat niet gebeuren!)

Na een kennismakingsgesprek beslis je of met mijn begeleiding ondernemen vanuit je kern. Als je na de eerste sessie wilt afzien van een vervolg, kan dat kostenloos. Gaan we met elkaar verder, dan gaan we er ook voor en doorlopen we het hele proces. Mocht je daarna niet tevreden zijn dan krijg je 50% van …

 

Garantie

Na een kennismakingsgesprek beslis je of met mijn begeleiding ondernemen vanuit je kern traject gaat volgen.
Ik weet zeker dat de coaching in combinatie met de tips, opdrachten en strategieën van het online gedeelte gaat toepassen je meer klanten gaat krijgen die echt bij jou passen.
Mocht je vinden dat het programma niet werkt dan is er een garantieregeling van toepassing.
Als je na de eerste sessie wilt afzien van een vervolg, kan dat kosteloos.
Ik ontvang dan wel graag van jou de ingevulde werkboeken van de eerste 2 modules. Waarom? Omdat ik wil werken met ondernemers die er echt werk van willen maken en bereid zijn te doen wat er voor nodig is om mooie resultaten te bereiken. Gaan we met elkaar verder, dan gaan we er ook voor en doorlopen we het hele proces en zal ik er 4 maanden voor je zijn om je te steunen.

Bonus

Als je voor 1 mei 2020 start met het Ondernemen Vanuit Je Kern coachtraject krijg je GRATIS …

Dit programma is alleen geschikt voor jou als je:

Heel eerlijk dit programma is niet voor iedereen. Het is alleen voor ondernemers die ondanks gevoelens van onzekerheid, bereid zijn om het anders te gaan doen. Die er klaar voor zijn om echt verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en hun bedrijf. Voor ondernemers die geloven in grootse dromen, die in actie willen komen. We zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden. Ben je er klaar voor dan ben je meer dan welkom om mee te doen!

Dit zeggen anderen:

Tijdens het coachtraject was er veel ruimte om juist vanuit mijn gevoel richting te bepalen. Die ondersteuning had ik ook echt nodig, iemand die de grote lijnen ziet omdat je zelf in het proces zit. Het systemisch werken past ook bij mij en is direct richtinggevend geweest voor mij.

Ik durf me nu veel meer uit te spreken waar ik voor sta en nee te zeggen tegen aanbiedingen die niet (meer) helemaal goed voelen voor mij. Mijn bedrijf is afgelopen jaar behoorlijk gegroeid. Juist door keuzes te maken en soms ook nee te zeggen.
Margot is een goede combinatie tussen zakelijk ondernemer en intuïtieve coach.

Diana Codfried | Bilan Coaching & Training

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. Zij toonde niet alleen haar sensitieve skills als coach door me op een diep level te laten ervaren wat mijn belemmeringen zijn om in mijn grootsheid te gaan staan. Maar liet ze ook zien hoe goed ze is om mensen met elkaar te verbinden.

Maroesjka Roelofs | Coach & Interim manager

Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Ik heb nu een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige en succesvolle ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik anders nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Vera Kamphorst Ondernemer, Hashimoto Nederland

Mijn bedrijf is in het tweede jaar enorm gegroeid en juist die groei is wat je leuk vindt, waar je enthousiast van wordt en normaal gesproken je energie uit haalt. Bij mij bracht het juist twijfel, niet of ik op de goed weg was, maar juist of ik wel keuzes durfde te maken voor mijzelf, keuzes waarbij ik misschien wel opdrachtgevers moest loslaten. Margot heeft mij geleerd dat juist dat loslaten je bedrijf meer kracht geeft, meer specifiek laat zien wie je bent en wat je doet!

Henriettte Waanders Ondernemer | Engels met Jet & SpeakUp

Bel of WhatsApp me op 06-22802213  om een telefonische kennismaking in te plannen, dan neem ik contact met je op om meer te horen over jouw uitdaging en je meer te vertellen over het Ondernemen Vanuit Je Kern traject. Als je op basis daarvan verder wilt plannen we een eerste sessie in en ga je alvast aan de slag in de online omgeving. 

Het is nu aan jou: laat je al dat potentieel in jezelf nu eindelijk volledig tot bloei komen of blijf je doorgaan zoals je tot dusver hebt gedaan? Laat je je inhalen door de snel veranderende werkelijkheid of ga je nu echt de voorsprong behalen door wel te worden wie je kunt zijn als ondernemer? Je kúnt nu gaan ontdekken wat je tegenhoudt, je kúnt helemaal jezelf zijn en veel succesvoller worden.

Dus: wil jij …

over vier maanden vol energie, 

met nieuwe inzichten, 

een aanbod dat helemaal bij wie jij bent en wat jij goed kunt past

en een helder plan

gas geven met je bedrijf?

 

Neem dan vandaag nog contact met me op. Als je dit voor [datum] doet krijg je dus ook [bonus] er helemaal gratis bij!

 

KAN IK DE INVESTERING OPVOEREN ALS KOSTEN IN MIJN BEDRIJF?

“Ja, dit online en offline programma kun je inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is aftrekbaar.”

HOE ZIT DAT MET DIE COACHINGSVOUCHER?

“Ondernemers in Overijssel en Gelderland kunnen een subsidie ontvangen van € 1.000,- op mijn coachtrajecten. Mits zij niet langer dan 5 jaar ingeschreven staan bij de KvK en full-time ondernemen.”

IK VIND DE INVESTERING NU TE GROOT, IK KAN HET NIET BETALEN?

“Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer de mogelijkheid krijgt om deel te nemen daarom bied ik ook de mogelijkheid om het in 4 keer te betalen. Na het volgen van het ONDERNEMEN VANUIT JE KERN programma heb je alle tools in handen om jouw bedrijf te laten groeien en  heb je de investering zo terug verdiend.”

IK VIND HET SPANNEND OM DE INVESTERING TE DOEN?

Investeren blijft spannend vooral in jezelf en in je bedrijf. Stel jezelf vooral de vraag wat levert het mij op om mee te doen? Wat kost het als ik op dezelfde manier doorga? Met dit programma ga je als ondernemer groeien naar het volgende niveau. 

IK HEB AL MEER COACH PROGRAMMA'S GEVOLGD IS DIT ECHT WEL WAT VOOR MIJ?

“Jazeker! In dit programma leer je vooral te werken vanuit jouw eigen unieke talenten en jouw potentieel te benutten. Ook kijken we naar jouw bestaande producten/diensten hoe jij deze nog beter in de markt kan zetten.
We kijken hoe jij kan opschalen en je hebt aan het eind echt een concreet actie en marketingplan maar weet je vooral hoe jij kan ondernemen vanuit jouw kern!”

WAAR VIND IK ALLE VIDEO'S, TOOLS, OPDRACHTEN EN CANVASSEN?

“Je ontvangt een link naar een beveiligde online leeromgeving.
Je maakt hier je eigen persoonlijke inloggegevens aan waar je 24/7 kunt inloggen en alles kunt bekijken en werkboeken kunt downloaden.”

MIJN BEDRIJF LOOPT AL HEEFT HET DAN WEL ZIN OM MEE TE DOEN?

Wil je graag meer klanten aantrekken, met focus aan je bedrijf werken en jouw businessconcept upgraden zodat het meer bij jou past dan zal ik zeker meedoen. Je krijgt meer helderheid wat nu stagneert, meer helderheid over jouw talenten en hoe je deze kan inzetten om meer klanten aan te trekken omdat je meer vanuit je kern gaat ondernemen.

HOE ZIT DAT MET DE PERSOONLIJKE COACHGESPREKKEN?

“De individuele gesprekken kan je zelf inplannen en bepaal je dus zelf welk tijdstip voor jou het beste uitkomt.”

ALS IK NOU TOCH NIET TEVREDEN BEN?

“Je krijgt van mij de garantie mocht het toch niet het programma zijn voor je of blijkt ” de klik” er niet te zijn dan mag je kosteloos na de eerste coaching stoppen en ontvang je de investering terug. Ik ontvang dan wel graag de opdrachten van de eerste twee modules van jou”