Voel je dat het nu tijd is om van jouw bedrijf een succes te maken? Om een bedrijf te creëren waarin jij al jouw ideeën kwijt kan en waarmee je de wereld laat zien dat jij er bent. Wil je nu ook echt in actie komen om het beste van jezelf te laten zien en te werken met de leukste klanten? Vul dan onderstaand formulier in.

In een succesgesprek kijken we samen naar:

;

Wat is de eerste stap die jij nu kan zetten

;

Welke patronen of overtuigingen houden je tegen om nu echt die stap te zetten om echt dat bedrijf neer te zetten waar je naar verlangt.

;

Hoe jij je onderscheidend kan positioneren met je eigen unieke methode zodat je gemakkelijk meer klanten aantrekt.

Wil je echt serieus stappen maken en ben je bereid om te investeren en actie te nemen vul dan onderstaand formulier in en dan neem ik contact met jou op! Leuk je binnenkort te ontmoeten!

Gratis succesgesprek

6 + 15 =

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je ontvangt verder voortaan mijn gratis tips en inspiratie.

Wat klanten zeggen:

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Ondernemer / coach

Ik stond op een kruispunt in mijn leven zou ik op dezelfde voet doorgaan of een keer een hele andere weg inslaan. Ik heb het traject als zeer prettig maar ook constructief ervaren. We kwamen snel tot een aantal knelpunten en hebben die stap voor stap behandelt. Het directe resultaat was dat ik een zeer goed gevoel over heb gehouden aan de uiteindelijk gemaakte keuze. Op langere termijn is het resultaat dat ik meer vanuit mijn gevoel durf te denken en te doen.

Ik heb Margot ervaren als een open persoon, luisterend oor, tot he point en resultaatgericht. Durf om hulp te vragen als je er zelf niet uitkomt. Je denkt te vaak in hokjes zonder deur en komt er dan niet uit. Coaching kan je helpen deuren te openen en op plekken te komen waar je geen vermoeden van hebt. Vanuit een coachingstraject krijg je inzichten en mogelijke oplossingen aangereikt

Peter Eijsbouts

Sales Manager, Ceramics B.V. Loopbaancoaching

Via via kwam ik in contact met Margot voor coaching en opstellingen. Het was absoluut een bijzondere ervaring. Het gaf mij heel veel inzicht in mijn systeem en in mijn patronen. Het werd mij ook duidelijk dat ik zelf een keuze had. Een keuze om het anders te doen! Die optie had ik daarvoor niet zo bewust gezien. Ik bleef een beetje hangen waar ik was. Maar nadien zag ik duidelijk mijn aandeel en ook mijn keuze hierin. Daardoor kon ik weer de stappen zetten die goed voelen voor mij! Ik heb Margot tijdens de coaching ervaren als een enthousiast en deskundige vrouw.

Manuelle

Persoonlijke Ontwikkeling, Coaching & Familieopstelling