Ben jij een ambitieuze ondernemer en lukt het jou nog niet om een mooi winstgevend bedrijf te bouwen? 

N

Werk je veel uren in je bedrijf maar blijven de resultaten uit?

N

Blijf je maar zoeken naar het juiste businessconcept en verdienmodel?

N

Zou je graag de juiste mindset creëeren zodat jij echt succes kan behalen?

N

Mis je nog de juiste tools om van je bedrijf een mooi winstgevend bedrijf te maken?

Vraag dan de gratis Quickscan aan!

 

Als je iedere dag veel uren werkt aan je bedrijf maar de resultaten blijven uit. Als je het gevoel dat je elke dag maar blijft ploeteren, regelmatig een nieuwe strategie toe past omdat je nog niet de juiste focus en mindset hebt .….dan ben jij niet de enige.

Veel ondernemers weten niet welke stap ze nu moeten zetten en kijken met gezonde jaloezie naar ondernemers die moeiteloos klanten aantrekken en succes en vrijheid ervaren in hun ondernemerschap. Maar gelukkig hoeft dat niet zo te blijven.

Ook jij kunt een sùper mooi winstgevend bedrijf bouwen en je eigen succesformule creëren zodat jij elke dag geniet van het ondernemen en van je vrijheid.

Wil jij dit ook graag bereiken?

Meld je dan aan voor mijn gratis quickscan en ik help je met  “De 5 bewezen strategieën voor een succesvol bedrijf”. Elke maand kies ik 3 ondernemers uit die in aanmerking komen voor deze scan. In dit 30 minuten skypegesprek ter waarde van €147,- krijg je het volgende:

N
Je gaat ontdekken wat je onbewust tegenhoud om te kiezen voor het èchte succes
N
Je krijgt helderheid over de stappen die je kunt nemen om je bedrijf naar het volgende niveau door te breken
N
Je creëert een bewuste mindset in jouw geluk en succes
N
Je leert welke eerste stap je nu kan zetten om snel in actie te komen

Ik ben Margot Morrenhof

Ik help ondernemers zoals jij die ook geluk en succes willen ervaren in hun ondernemerschap en daarmee mooie resultaten willen behalen. Ik geloof dat als je een bedrijf wilt bouwen en daar succes mee wilt behalen, je allereerst een stevig fundament moet creëeren. Krachtige keuzes maken, heldere doelen stellen en in actie komen en blijven.

Met mijn 20 jaar ervaring in ondernemen, waarin ik meerdere bedrijven ben gestart en heb laten groeien, weet ik als geen ander hoe spannend het kan zijn jezelf zichtbaar te maken in een drukke markt. Door vallen en opstaan kwam ik erachter dat succesvol ondernemen iets anders is dan gelukkig ondernemen. 

Doen waar je blij van wordt en goed in bent. Alleen dat zal je echt voldoening. Voor mij is succes meer dan alleen mooie financiële resultaten halen. Het gaat om de onderneming creeëren die bij jou past!

Nu coach ik zzp’ers en ondernemers naar succesvol ondernemerschap. Daar word ik echt blij van! Ondanks de groei van mijn bedrijf ervaar ik nu super veel vrijheid. Ik heb tijd voor de dingen die ik belangrijk vind in mijn leven; mijn kinderen, mijn vrienden, sport en vakantie.  

Durf te kiezen voor wat je echt wilt, op de manier die bij jou past!

 

Als je een gesprek met mij wilt voeren vul dan onderstaand formulier in:

10 + 7 =

Verhalen van mijn klanten;

Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik een dag aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Na deze intensieve dag heb ik een duidelijk plan van aanpak voor komende periode gemaakt, waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.
Het directe resultaat is bewustwording. een helder stappenplan en de durf om nu echt door te pakken. Het resultaat op lange termijn is ook om na de rush van een start-up een gelukkige ondernemer te blijven;) Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.
Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ‘ga naar Margot en investeer een dag in jezelf!’

Vera Kamphorst

zzp'er, Hashimoto Nederland

Ik wilde weten waar ik sta maar vooral waar ik naartoe kan, en hoe ik dat het beste kan doen. Ik wil weten waar mijn kansen liggen en hoe ik die kan bereiken. Online zichtbaarheid en een goed aanbod hebben zijn daarbij essentieel.
Met haar heldere en praktische feedback helpt Margot mij om de juiste mindset te ontwikkelen. Haar coaching zet mij over een aantal onzekerheden heen die mij belemmerden om te groeien. De begeleiding heeft mij al veel opgeleverd. Behalve zelfvertrouwen, inzicht en motivatie ook direct resultaat. Het lukt mij nu veel beter om mijzelf goed te profileren. Mijn eigen bedrijf starten was een droom die uitkwam, maar Margot heeft zéker bijgedragen aan de kans van slagen.
Margot zet zich in met al haar kennis en enthousiasme, maar verwacht ook actie van jou als ondernemer; precies wat je nodig hebt om succesvol(ler) te worden! Ondernemen is hard werken, maar het mag ook leuk zijn. Dat weet zij heel goed over te brengen.

Jacqueline Reit

Tekstschrijver, zzp'er, Stoer Tekst & Creatie

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

startende ondernemer, Roelofs interim & coaching

Wat klanten zeggen over het werken met mij: 

“Margot stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen. Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en je bedrijf kijken. Ze is betrokken en heeft veel creatieve ideeen”

“Margot heeft mij vertrouwen gegeven. Ze is duidelijk en liefdevol tegelijk”

” Door de begeleiding van Margot is mijn omzet de eerste 3 maanden al verdubbeld”

GRATIS E-BOOK

Download gratis de 12 stappen naar geluk in je ondernemerschap