Als directeur/eigenaar van een bedrijf sta je dagelijks voor een veelheid aan uitdagingen. Dan kan het heel effectief zijn om je te laten coachen door een businesscoach die zelf jarenlang aan het hoofd stond van een goedlopend mkb bedrijf. Een businesscoach die begrijpt wat er allemaal komt kijken bij het goed zorgdragen voor lopende zaken en ondertussen groei te realiseren. Een businesscoach die begrijpt dat jij als ondernemer de spil bent van je bedrijf en oog heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ik kan je helpen met vragen als:

=

Ik heb veel personeelsverloop, hoe zorg ik dat dit stopt?

=

Ik wil een nieuwe koers varen, maar wat moet die precies zijn en hoe ga ik dat organiseren?

=

Ik behaal mijn targets niet en wil graag begrijpen waar dat aan ligt en maatregelen nemen

=

Hoe inspireer en motiveer ik mijn team naar meer resultaat?

=

Hoe kan ik zorgen dat ik meer vanuit authenticiteit leiding ga geven?

=

 Ik werk hard, maar het geeft weinig voldoening meer en kost veel energie.

 

Ik reflecteer met jou op je stijl van leidinggeven, help jou ervoor te zorgen dat je bedrijf groeit om zo’n manier dat je er zelf ook energie van krijgt en ben voor jou sparringpartner bij actuele uitdagingen.

Ondernemerscoach

Als sidekick helpt Margot ondernemers en leidinggevenden die willen groeien op persoonlijk en zakelijk vlak.
Ze ondersteunt en motiveert mensen die willen ondernemen en werken vanuit positiviteit, hun eigen krachten en talenten. Die zichzelf willen ontwikkelen en met zelfvertrouwen impact willen maken.

Soms heb je behoefte om met iemand te sparren over de positionering van je bedrijf, de manier waarop je leiderschap ervaart en invult, of het aansturen van je team. Je zou eigenlijk tijd vrij willen maken om een goed na te denken waar je heen wilt met je bedrijf.

Dit traject wordt op maat voor jou gemaakt zodat jij en je bedrijf kan groeien tot een succesvol en winstgevend bedrijf dat jou naast mooie financiële resultaten ook energie oplevert.

Margot is een ervaren ondernemer, leidinggevende en coach die snel tot de kern komt en jou helpt om met vertrouwen te groeien.
Als gecertificeerd coach volgde ze meerdere coaching & leiderschapsopleidingen en helpt ze ondernemers en leiders om hun impact te vergroten. Ze maakt onder andere gebruik van systemisch werk en organisatie-opstellingen om snel tot de kern te komen.

Anne Franssen

Margot combineert op een krachtige manier een persoonlijke aanpak met de know-how die ze in haar jaren als directeur van een groot commercieel bedrijf heeft opgedaan. Dat maakt haar van grote waarde voor ondernemers die echt iets kunnen, maar nog te klein en beperkt denken, bepaalde aspecten van hun bedrijfsvoering schuwen waardoor ze niet de resultaten behalen die ze zouden kunnen behalen en veel beter gaan functioneren door een enthousiaste aanpakker te laten meekijken terwijl ze ondernemen.”

Harriet Waanders | Engels met Jet

Ik ben bij Margot Morrenhof terecht gekomen niet zo zeer omdat ik vastliep in mijn bedrijf, maar juist om meer de balans te vinden tussen werk en privé en het maken van de juiste keuzes. Mijn bedrijf Engels met Jet is in het tweede jaar enorm gegroeid en juist die groei is wat je leuk vindt, waar je enthousiast van wordt en normaal gesproken je energie uit haalt. Bij mij bracht het juist twijfel, niet of ik op de goed weg was, maar juist of ik wel keuzes durfde te maken voor mijzelf, keuzes waarbij ik misschien wel opdrachtgevers moest loslaten. Margot heeft mij geleerd dat juist dat loslaten je bedrijf meer kracht geeft, meer specifiek laat zien wie je bent en wat je doet! Ik ben erg tevreden over de gesprekken die we hebben en de keuzes die ik nu durf te maken.

 

Rob Roossen | Financieel Advies

Afgelopen halfjaar heb ik nauw samengewerkt met Margot. Zij heeft mij met veel enthousiasme het afgelopen jaar gecoacht . Ik ben oprecht blij met mijn keuze voor Margot, ze heeft mij in coaching traject beslist nieuwe inzichten gegeven in het ondernemerschap. Margot laat snel merken, dat zij oprecht mij en mijn onderneming Roosen Financieel Advies verder wil helpen, en ze gunt mij ook nieuwe klanten en een hogere omzet. En dat is in de afgelopen 6 maanden dan ook echt gelukt.

Dank hiervoor, Margot. Ik kan iedere  ondernemer Margot aanbevelen, zeker ook omdat zij zelf een jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer.
Jan van Leussen

Ik heb bij Margot een traject gevolgd omdat ik bleef hangen in hetzelfde en niet goed wist welke stappen ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien en welke veranderingen daar voor nodig waren. Heb het af en toe wel als intensief en pittig ervaren en twijfelde in het begin wel of ik wel kon veranderen. Ik ben super blij dat ik het ben aangegaan het heeft mij veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven. Met als resultaat dat mijn bedrijf is gegroeid, mijn verkopen zijn gestegen. Een duwtje in de rug de goede kant op! Als ik dat niet had gedaan had ik waarschijnlijk nog stil gestaan. Ik heb nu een duidelijk plan voor mijn toekomst en ga ervan uit dat ik mijn positieve resultaten vasthoud. Margot heb ik leren kennen als pragmatisch, duidelijk en daadkrachtig