Let op!
Er wordt een beperkt aantal vouchers uitgegeven en ik heb beperkt plek voor deze trajecten dus wil je hier gebruik van maken meld je dan nu aan. 

Wil jij een coachtraject ter waarde van € 700 volledig gesubsidieerd (jij betaalt dus niets) doorlopen?
Profiteer nu van de NL leert door regeling (ook voor zzp’ers!)

Het ontwikkeladvies is een tijdelijke subsidieregeling van het de overheid en is kosteloos voor iedereen die zich wil heroriënteren op de arbeidsmarkt. Het volledige traject wordt dus door de overheid betaald.
Ik regel de subsidie, jij hoeft hier niets voor te doen of het voor te schieten.
Het enige wat jij hoeft te doen is je bij mij aan te melden.

Doe dit wel zo snel mogelijk! Ik heb beperkt plek en ook voor de subsidie geldt op = op.
Droom jij van het starten van een eigen bedrijf? Pak dan deze kans! 

Ik help jou om te onderzoeken of jij je droom als ondernemer waar kan maken!

Ben je een zzp’er? Ook dan kan je gebruik maken van deze regeling!

Wil je zeker weten dat je gebruik kan maken van deze subsidie mail mij dan nu alvast je volledige naam en geboortedatum dan zal ik er voor zorgdragen dat ik jou 1 december direct registreer. 👇

Wil je bijvoorbeeld kijken naar:

5
Welke stappen je nu kan zetten om wel meer klanten aan te trekken!
5
Werken aan je ondernemersvaardigheden?
5

Onderzoeken hoe je een nieuw business concept ontwikkeld of een andere markt kan ontdekken?

5
Onderzoeken of online ondernemen wat voor je is?
5
Met meer zelfvertrouwen gaan ondernemen

Ook als je andere vragen hebt waar je mee rond loopt en graag eens over wil sparren om verder door te kunnen groeien en meer klanten aan te trekken die echt bij jou passen. 

Wat we gaan doen in het NL Leert Door traject?

We gaan onderzoeken wat jouw sterke punten zijn, je mogelijkheden en onbenut potentieel wat je kunt gaan inzetten.
Ik ga je helpen om succesvol te ondernemen op je eigen wijze! Je krijgt vier uur individuele coaching van mij.

Inzicht in jouw talenten
Arbeidsmarktscan
Advies voor de toekomst

De subsidie is voor iedere werkende, en wordt 100% door de overheid betaald.
Het volledige traject is voor jou dus KOSTENLOOS. Ik regel de subsidie, jij hoeft hier niets voor te doen of het voor te schieten. Het enige wat jij hoeft te doen is je bij mij aan te melden. Dus pak deze kans! Doe dit wel zo snel mogelijk!
Ik heb beperkt plek voor deze trajecten en ook voor de subsidie geldt op = op.

Ook als je nu nog in loondienst bent maar je wilt heel graag je eigen bedrijf starten (full of parttime) en loop je rond met de volgende vragen:

5

Kan ik wel ondernemen?

5
Heb ik wel de juiste vaardigheden?
5
Is mijn idee oke?
5
Kan ik hier wel voldoende geld mee verdienen?
5
Wat moet ik doen of regelen?
5
Moet ik mijn baan opzeggen?
5
Ik kom helemaal niet uit een ondernemersfamilie, kan ik dit wel?


In een kosteloos coachtraject gaan we op zoek naar de ondernemer in jou en hoe we van jouw idee een goed werkend businessconcept kunnen maken. Let op er zijn nog 5 plekken!

Hé hallo, ik ben Margot

Ik runde 17 jaar lang als eigenaar en algemeen directeur een groeiend bedrijf in de automotive branche. Ik had meerdere vestigingen en 40 man personeel. Ik kende groei en succes, maar ook krimp en moest  moeilijke beslissingen nemen. In 2014 kwam het keerpunt. Ik wist het zeker, het moest anders! Het werd tijd om mijn eigen pad te volgen.

Ik besloot alles te verkopen en helemaal opnieuw te beginnen. Nu écht op mijn manier. Spannend, maar de beste beslissing ooit.
Ik wilde meer betekenen voor anderen, meer doen waar ik écht gelukkig van werd en waar ik goed in was.

Nu help ik als Eigenwijze Businesscoach zelfstandigen hun bedrijf succesvol te maken op een manier die écht bij ze past. Vanuit hun talent, zonder anderen te kopiëren.

Ik vind niets leuker dan ondernemers hun eigen kracht te laten (her)ontdekken en grip te laten krijgen op alle aspecten van hun bedrijf. Ik doe dit vanuit mijn jarenlange ervaring als ondernemer én mijn intuïtie, met een snel begrip van waar in het systeem obstakels zitten en waar commerciële kansen liggen die snel meer kunnen opleveren. 

Mijn aanpak is enthousiast, empowerend en positief. Ik hou van resultaat en actie, ben recht door zee en een echte verbinder. Bovendien ben ik gecertificeerd systemisch coach en door het doen van organisatieopstellingen sporen we in de onderstroom patronen op die in de weg staan van succes en transformeren deze tot een kracht.

Afgelopen jaren heb ik meer dan honderden ondernemers mogen helpen met wat ik het allerliefste doe. Ik help je om jouw ideeën om te zetten naar een goed werkend business concept. We gaan aan de slag met je marketing en je zichtbaarheid. Zodat jij klanten aan gaat trekken waar jij het liefst mee werkt
Ik help je in actie te komen en geef jou en je bedrijf een enorme boost!

 

Gebruik deze unieke kans om jou bedrijf een boost te geven. Juist nu!

Het volledige traject is voor jou dus GRATIS. Ik regel de subsidie, jij hoeft hier niets voor te doen of het voor te schieten. Het enige wat jij hoeft te doen is je bij mij aan te melden. Dus pak deze kans! 
Doe dit wel zo snel mogelijk!
Ik heb beperkt plek voor deze trajecten en ook voor de subsidie geldt op = op.

Vul onderstaand aanvraagformulier in en je wordt zo snel mogelijk uitgenodigd om van start te gaan.
Let op er is beperkt plek dus wil je hier aan mee doen meld je dan snel aan

Laat hieronder je volledige naam en geboortedatum achter dan zorg ik ervoor dat ik je zo snel mogelijk aanmeld.

Update! Ik heb nog 5 plekken beschikbaar!

Wat anderen zeggen:

Met veel plezier en resultaat kijk ik terug op het  NL Leert Door traject. Voor mij bestond deze uit twee sessies. Dat lijkt weinig, maar de sessies waren zo intensief dat dit voor mij voldoende was om daar concrete resultaten uit te halen. Ze waren van grote meerwaarde en ik zou het andere van harte aanbevelen aan anderen om dit traject te doen.

In de sessies heb ik tips en adviezen gekregen waar ik concreet mee aan de slag kon. Door een familie-opstelling in de tweede sessie werd mij meer dan duidelijk waar ik de focus van mijn bedrijf op ga richten en waar ik de meeste energie vandaan haal. Een belangrijke les, want de energie die je uitstraalt is bepalend voor je succes. En dan gaat het stromen, zoals Margot dat zo mooi zegt!

Een paar kleine aanpassingen heeft mij direct ander resultaat opgeleverd. Ook heb ik nu veel meer vertrouwen in mezelf en dat het juiste op mijn pad komt. Dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst en ik ben ervan overtuigd dat dit bepalend is geweest voor de lange termijn

Margot is een enthousiaste coach die zich in korte tijd goed weet in te leven in een situatie. Ze weet precies de juiste vragen te stellen, kritisch mee te denken (rekening houdend met de persoonlijke situatie van haar cliënt) en inzicht te bieden door te werken met familie-opstellingen. En ondanks dat Margot geen ervaring met mijn soort opdrachtgevers heeft, is het haar gelukt om met haar adviezen en tips mij in de goede richting te krijgen. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen aan andere zzp’ers!

 

Suzanne Swart- Beekhuis

Eigenaar Proparte

Margot Morrenhof is een opgewekte coach, met wie ik zeer leuke en leerzame sessies heb gehad. Ik voelde me erg bij haar op mijn gemak, ze luistert goed en ze heeft een groot inlevingsvermogen. Ze is ook een no nonsense mens en what you see is what you get. Ik zou haar zeker benaderen als ik ergens tegenaan loop.

Hetty Leppink

Eigenaar , Feel Well by Hetty

Ik vond de coaching sessies met Margot heel erg verhelderend! Ze heeft een ‘harde kant’, waarbij ze op een strategische manier meekijkt met je business en de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze komt met oplossingen en de juiste vragen om je te prikkelen. En anderzijds heeft ze een ‘zachte kant’, waarbij ze je leert om naar jezelf te kijken. Wat voor invloed heb ik op mijn business en wat zijn mijn mentale blokkades? Mede ook door het systemisch werken zijn voor mij echt de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dat vind ik onwijs krachtig en ik ben dan ook erg blij dat Margot mij gecoacht heeft. Super! Dankjewel Margot!

Manuela Warnar

Eigenaar , XOXO Marketing