Master Your Money Mindset

Vind je het lastig om goede prijzen te vragen voor je product of diensten? Voel jij ook dat er meer in jou en in jouw bedrijf zit? Wil jij nu daar echt iets in veranderen zodat in 2020 jouw bedrijf echt gaat stromen.

Je werkt keihard in je bedrijf maar je blijft dezelfde omzet realiseren, terwijl je weet dat er veel meer mogelijk is. Je wilt graag verder groeien omdat je financiële vrijheid wilt realiseren – want daarvoor ben je ten slotte ooit je eigen bedrijf gestart. Je vraagt jezelf steeds af wat je niet goed doet.

Dagelijks spreek ik ondernemers. De meest talentvolle, betrokken en enthousiaste coaches, adviseurs en andere ondernemers. Ik zie hun kwaliteiten, weet dat ze uitzonderlijk goed zijn in hun vak en toch hebben ze nog geen wachtlijsten met klanten. Als je geen gezonde relatie hebt met geld en alles wat daar voor staat dan gaat het hem niet worden! Een bedrijf draait om geld verdienen ander kan je er beter een hobby van maken. 

De Master Your Money Mindset is een krachtige interventie voor een grote transformatie in korte tijd.

Het gaat jou helpen om inzicht te krijgen wat nodig is om de geldstroom echt op gang te krijgen in jouw onderneming.

Het is een unieke manier om onbenut potentieel en blokkades op te sporen en te ontdekken hoe het geld wel kan gaan stromen. Door de unieke combinatie van een intuïtieve businessreading en op basis daarvan een systemische opstelling over geld te doen krijg je in no-time helder waar de kansen liggen en wat je te doen hebt.

Na de reading en opstelling zal je meteen ervaren dat er iets veranderd is. Je voelt het effect: hernieuwde inspiratie en motivatie, het vuur brandt weer en je weet wat je te doen staat om jouw energie en geld volledig te laten stromen. Vanaf nu weet je hoe je keuzes maakt waardoor je de kwaliteiten van jouw bedrijf versterkt en verliezen beperkende overtuigingen hun kracht. Je durft weer te vertrouwen op jezelf en op je intuïtie.

Herken jij je in onderstaande?

R
Ben je erg goed in je vak maar vind je het lastig om goede prijzen te vragen?
R
Na het doen van je aanbod denk je ” Kan ik het wel waar maken wat ik heb aangeboden”?
R
Heb jij heel veel ideeën maar weet je eigenlijk niet goed waar je op wilt focussen? 
R
Wordt je belemmerd door overtuigingen als; “Straks denken ze dat ik het alleen voor het geld doe”?
R
Ben je continu bezig jouw prijzen te vergelijken met collega ondernemers?
R
Wil je graag groeien maar heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen?
R
 Als ik hogere prijzen ga vragen krijg ik minder klanten?

WAT GAAN WE DOEN OM JOUW MONEYMINDSET TE VERANDEREN?

Stap 1

Businessreading en aansluitend gesprek

Ivonne van Dis

&

Canvas Businessreading

Stap 3

Voortgangsgesprek na 3 weken

Ik ben al drie jaar bezig om mijn bedrijf goed van de grond te krijgen, maar had moeite om commercieel succesvol te zijn en mijn talenten echt te verzilveren.

In mijn jeugd heb ik gezien dat geld ook zomaar weer verspeeld kan worden en kreeg hierdoor niet het vertrouwen dat ik het waard ben. Mijn relatie met geld was daardoor niet heel positief.

Door de reading en opstelling ging ik inzien dat ik continu geforceerd aan het werk was, waardoor ik er geen plezier meer in had, mijn energiepeil met de dag minder werd en mijn inkomen niet voldoende was. Ik voelde aan alles dat iemand met mijn capaciteiten een veel groter verdienpotentieel heeft dan wat er uit kwam. Nu ik me bewust ben geworden van mijn blokkades en onbewuste overtuigingen voel ik een verandering in mij en doen zich ineens allerlei kansen voor die eerder niet op mijn pad kwamen.

Anne van Gelder

Jouw investering in jezelf en je bedrijf is nu slechts € 595,-  in plaats van € 1.197,-

GARANTIE

Krijg jij door de reading en de opstelling, geen nieuwe inzichten over jouw blokkades, voel je geen vernieuwde energie, geen enkel idee wat je nu kan doen om jouw situatie te veranderen en verbeteren dan ontvang je van ons de investering terug!

Want wij geloven en weten voor 150% dat dit traject echt iets voor jou veranderd!

Wil jij aan de slag met je Money Mindset?

Als je nu op onderstaande link klikt ga je naar onze aanmeldpagina, waar je Master Your Money Mindset kunt bestellen. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail en nemen we contact met je op om de reading en opstelling in te plannen.

Zet je nu de stap om te breken met de patronen rondom geld die jou zo lang tegenhielden waardoor je nu wél de toestroom van kansen, klanten en energie gaat creëren waar je zo naar verlangt of blijf je afwachten tot het vanzelf verandert?

Er zijn maar 4 plekken beschikbaar!

Grijp jij deze tijdelijke kans om snel en krachtig tot inzichten te komen die jou en jouw onderneming een boost zullen geven!

4 + 5 =