Meteen Meer Klanten Met Opstellingen is een unieke door mij ontwikkelde methode om door het doen van een opstelling snel meer inzicht te krijgen in de verborgen dynamieken in jou en jouw onderneming. 

Het brengt super snel in kaart wat jouw blokkades en onvoldoende benutte talenten zijn, waardoor het écht kan gaan stromen. Hierdoor trek je ineens de klanten aan die perfect bij jou passen. Zo onderneem je met meer flow en succes.

Je doet alles wat je zou moeten doen om meer klanten te krijgen. Je post op social media, je website is perfect en je gaat regelmatig naar netwerkbijeenkomsten. Je zit klaar voor al die mensen die jij kunt helpen met jouw aanbod!
Toch rinkelt je telefoon niet en blijft het stil in je inbox.

Je vraagt je constant af: Wat doe ik verkeerd?

Zonder dat je het weet spelen er in jou allerlei dynamieken, die zorgen dat het niet kan stromen tussen jou en je ideale klant. Vaak dragen we allerlei overtuigingen bij ons, dingen die we hebben geleerd ons systeem van herkomst, het gezin waar we in zijn opgegroeid. We houden onszelf, vaak zonder dat we het doorhebben, tegen met de dingen die we over onszelf geloven.

“Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.”. “Niemand zit op mij te wachten.”, “Ben ik wel goed genoeg?”

Ik heb ontdekt dat als ik mijn kennis van systemisch werk toepas op de ondernemer en haar onderneming, door in een opstelling in kaart te brengen wat er in de onderstroom speelt, mijn klanten razendsnel hun blokkades kunnen oplossen, in hun kracht komen te staan en daardoor direct meer klanten aantrekken.

In mijn Diamantmodel kan je zien wat er in de bovenlaag en in de onderlaag zit. Meestal kijken we alleen naar de bovenlaag en proberen daar iets te veranderen, terwijl het echte potentieel voor transformatie en succes in de onderlaag zit.

Na deze dag heb je:

N
Een duidelijke richting voor komende periode
N
Helderheid over je doelen
N
Een actie en stappenplan om jouw ideeën voor komend jaar echt in de praktijk te brengen
N
Meer zelfvertrouwen
N
Inzicht in wat je dagelijks kunt doen om je doelen te bereiken

Meteen Meer Klanten Met Opstellingen heeft direct effect. Je hebt misschien even tijd nodig om te verwerken wat er allemaal helder geworden is (een opstelling kan heel intensief zijn), maar als dingen op hun plek vallen gaan er gegarandeerd dingen positief veranderen.

Je komt in contact met wat je te doen hebt hier.
Wat jouw échte talenten zijn, die je nog niet volledig inzet.

Je vervalt niet meer in oude patronen die je niet helpen.
Niet meer voor iedereen zorgen en jezelf vergeten. Je niet meer verstoppen omdat je bang bent een ander te overschaduwen. Geen weerstand meer tegen geld verdienen en hebben omdat je vroeger thuis leerde dat succesvolle mensen misschien wel niet deugen. 

Door dat soort patronen te ontdekken (en te neutraliseren!) gaat het eindelijk echt stromen in jouw bedrijf. En kan je ophouden met die gekmakende vragen aan jezelf te stellen. Wat er mis is met jouw aanbod. Waarom het maar niet lukt, hoe hard je ook werkt.

Alles is energie en mensen reageren daar op. Als jij in de onderlaag helder en krachtig bent word je een magneet voor jouw ideale klant.

Natuurlijk heeft het nut om aan je marketing te werken. Om een salesfunnel te bouwen. Om emailadressen te verzamelen. Om een test te doen om te achterhalen waar jij goed in bent. Inspirerende filmpjes te kijken.

Maar wil je écht ontdekken wat jou tegehoudt, welke blokkades en overtuigingen je in de weg zitten, en in een mum van tijd de positieve resultaten ervaren, dan is Meteen Meer Klanten Met Opstellingen iets voor jou!

Ik ben zelf ook elke keer weer verbaasd hoe veel er in één sessie duidelijk wordt en hoe veel het mijn klanten brengt.
Dat gun ik jou ook.

Vraag jij je ook steeds af wat het geheim is van ondernemers die super succesvol zijn?
Hoe het komt dat zij krachtig en vol zelfvertrouwen hun onderscheidende product aanbieden en daar ook de juiste klanten op af komen? 

Ze hebben de juiste overtuigingen. Ze hebben hun blokkades opgeruimd. Ze weten waar ze goed in zijn.
Ze durven echt hun plek in te nemen. Ze houden zich niet in. Ze zijn gedreven en geloven in zichzelf.
Ze weten precíes waar ze ‘s morgens hun bed voor uit komen. Ze laten zich niet afleiden door wat anderen doen.
Ze doen het op hun Eigen Wijze.
En dat kan jij ook!

Ik durf jou te beloven dat Meteen Meer Klanten Met Opstellingen jou heel veel gaat brengen.
Dat je snel meer helderheid, meer gedrevenheid en enthousiasme zult voelen over jezelf en je bedrijf.
Dat je gaat zien hoe je jezelf hebt tegengewerkt en dat je het anders gaat aanpakken, omdat je beter begrijpt hoe dingen werkelijk zitten.
Omdat mijn klanten kiezen voor ondernemen vanuit hun kern, als ze weer voelen wat die kern is en wat hun missie is.

Daarom geef ik 100% garantie:
Als jij niet transformeert door Meteen Meer Klanten Met Opstellingen, geen nieuwe inzichten krijgt, niet die klanten gaat aantrekken die veel beter bij jou passen en die hier ook bereid zijn hier een goede prijs voor te betalen, krijg je van mij je geld terug.

Je kunt mij een berichtje sturen als je meer wilt weten over Meteen Meer Klanten Met Opstellingen.
Ik neem dan contact met je op om meer te horen over wat jouw uitdagingen zijn en vertel je meer over wat we gaan doen in een sessie.

Je kunt door blijven sleutelen aan je teksten, producten, pitch en sales vaardigheden. Je kunt je blijven afvragen wat toch het geheim is van echt succesvolle ondernemers. Of je claimt jouw plek voor een Meteen Meer Klanten Met Opstellingen sessie, zodat jij ontdekt wat in jou jouw succes in de weg staat. En ontdek je waar jij écht enthousiast van wordt. Wat jij te doen hebt hier. Wat je achter kunt laten omdat het je niet meer helpt.

Omdat je van mij 100% garantie krijgt staat niets jou in de weg om jouw eigen wijze te ontdekken en jouw missie te gaan leven! Om te gaan ondernemen zoals JIJ dat wilt, omdat JIJ dat wilt. Je zult versteld staan wat één zo’n deep dive met mij je gaat brengen. Dat beloof ik.
Ik begeleid jou met grote zorgvuldigheid en intuïtie en ik help jou om jouw inzichten en ervaringen ook echt om te zetten in actie. Zodat jij succesvol wordt. Op een manier die bij jou past. Vanuit jouw kracht. 

 

 

Mocht je nog twijfelen, lees dan eens deze feedback van mijn klanten:

“Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.”

De training is echt een aanrader. Daar toonde Margot niet alleen haar sensitieve skills als coach door me op een diep level te laten ervaren wat mijn belemmeringen zijn om in mijn grootsheid te gaan staan. Maar liet ze ook zien hoe goed ze is om mensen met elkaar te verbinden. Ik heb daar contacten kunnen leggen die zeer waardevol voor mijn business zijn.

In 1 dag heb ik weer zoveel life changing inzichten gekregen dat ik niets anders kan zeggen dat het meer dan de moeite waard is om deze dag in jezelf te investeren.

Een van mijn grootste inzicht is dat ik dichterbij ben dat ik dacht. Dat mn eigen denken me tegenhoudt om in de actie te komen. Vertrouwen op mn eigen intuïtie en gaan …. DOEN!!

Het was zo fijn om dit met een groep gelijkgestemde vrouwen te doen. Ik vond de locatie aansprekend, de broodjes heerlijk.

Maroesjka Roelofs

Coach & Trainer

Wil jij dat ook?

Durf jij het aan en wil jij ook een dag samen met andere leuke ondernemers een dag werken aan je bedrijf (en aan jezelf)?
Meld je dan nu aan voor de training “ Meteen Meer Klanten Met Opstellingen”. Wees er snel bij want vol=vol!

Maximaal 6 deelnemers. (let op vroegboekvoordeel)
Zou het super vinden om jou te ontmoeten!