Masterclass:”Plaats bepalen is targets halen”

Verdubbel jij je omzet of blijf je “ploeteren”​ als zzp’er? Ben jij zzp’er en loopt je bedrijf al lekker. Maar weet je ook dat er meer in zit! Dat het beter kan. Dat je omzet en je winst écht wel omhoog kan. Werk je hard maar haal je er nog niet alles uit.😔 

Als je van 2019 je beste jaar ooit wilt maken. Zal je scherp moeten krijgen wat jouw waarden zijn waar vanuit je wilt ondernemen. Hoe jij jouw bevlogenheid en talenten omzet naar een jaarplan dat je geld gaat opleveren. Een helder plan en geïnspireerde acties. 

Als jij weet wat jij belangrijk vindt, doet wat je goed kan en dat verbindt aan een helder plan word je enorm effectief als ondernemer.

Jij wilt er toch ook een bijzonder mooi en succesvol jaar van maken. Werken met de leukste klanten die bereid zijn voor jou te betalen. En ook vrije tijd te hebben om andere leuke dingen te doen.😀

 

Kom dan in actie!💪 Meld je aan voor de masterclass ” Plaats bepalen is targets halen!”

Ik ben Margot Morrenhof en als ervaren ondernemer en businesscoach help ik ondernemers om hun eigen succesformule te creëren. Een succesvolle business bouwen die volledig bij jou past! Ik denk met je mee met je businessconcept & verdienmodel, je marketing en hoe je snel meer klanten kan aantrekken. Ik help jou in je persoonlijke groei als ondernemer en ook om jouw blokkades op te heffen. Ik vind het opsporen van wat mensen zo uniek maakt en waar ze van in actie komen waardoor ze resultaten gaan behalen het mooiste wat er is.

We gaan deze dag gebruiken om:

• Een duidelijke richting voor komend jaar te bepalen

• Scherp krijgen wat jouw waarden zijn waar vanuit je wilt ondernemen

• Een actie en stappenplan om jouw ideeën voor komend jaar echt in de praktijk te brengen

• Hoe je jouw bevlogenheid en talenten omzet in een jaarplan dat geld gaat opleveren

• Helderheid over je doelen en wat je dagelijks kunt doen om je doelen te bereiken

• Je kunt de hele dag sparren met mij en andere ondernemers die jou inspireren en verder helpen

 

 

Mocht je nog twijfelen, ik krijg vaak super fijne feedback van mijn klanten zoals:

“Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.”

“Ik heb nu een duidelijke richting voor mijn bedrijf en een plan voor komend jaar”

“Ik heb weer focus en weet welke acties ik komende tijd ga ondernemen”

“Ik zie nu dat ik zelf mijn grootste struikelblok ben, dat ik vooral mijzelf tegen heb gehouden afgelopen jaren”

“Margot als trainer zet je echt aan tot concrete stappen”

Wil je ook deelnemen aan deze masterclass meld je dan hieronder aan!