Wil jij knallen met je business. Je bedrijf laten groeien en een ultiem vrij leven creëren?

Ik leer je hoe jij echt jouw eigen unieke plek kan innemen en echt gaan ondernemen op je Eigen Wijze!

Vol vertrouwen ondernemen vanuit je
eigen goud

Als businesscoach & familie opsteller is het mijn missie om ervoor te zorgen dat jij stevig op de juiste plek staat in je systeem: zodat je je vrij voelt en het moeiteloos stroomt. Ik help je door middel van opstellingen patronen te doorbreken. Zodat jij je gaat staan, jezelf laat zien en uitspreekt.

Ik help je om leiding te nemen over je leven en business zodat ook jij je mooiste leven gaat leven en we samen de wereld mooier maken.
Minder bullshit, meer energie en meer plezier.

Praktisch betekent dit dat jij vol vertrouwen gaat ondernemen op je eigen wijze en de juiste klanten gaat aantrekken. Hoger omzet gaat realiseren, meer rust ervaart en minder gedoe.

Hoe meer vertrouwen je hebt in jezelf, hoe meer jij je plek in gaat nemen, hoe meer jij in overvloed zal leven en ondernemen.

In dit traject ontmoeten we elkaar twee keer live waar we samen met behulp van opstellingen onderzoeken wat jij nu nodig hebt om je potentieel te benutten en een online coachsessie zodat jij ook echt alles gaat implementeren.

Ben je nieuwsgierig naar dit traject en wil je hierover graag een keertje Zoomen?

Stuur een mail naar info@margotmorrenhof.nl  en ik neem binnen 48 uur contact met je op. We maken dan een afspraak voor een Zoom-date waarin je mij kunt vertellen over je bedrijf, wat je doel is en waarmee je worstelt.

 

 

 

MARGOMORRENHOF

Wil jij exclusief samen één dag aan de slag?

Tijdens deze exclusieve dag staat jouw bedrijf centraal. Ik leer je 1 op 1 hoe jij jouw bedrijf succesvol en winstgevend maakt.
We gaan werken met opstellingen zodat jij echt je plek in gaat nemen, patronen doorbreekt, jezelf niet meer langer in- of tegenhoudt.

Ik leer je hoe jij je intuïtie kan verbinden met de juiste strategie.
We kijken naar jouw onderscheidende aanbod en je eigen unieke business concept waarmee je klanten aantrekt. Een concept dat volledig bij jou past, zodat jij zichtbaar wordt voor de klanten waarmee jij graag wilt werken.
Als ervaren ondernemer van meerdere bedrijven leer ik jou hoe je met succes een bedrijf opbouwt.

De VIP-dag vindt plaats op een fijne locatie, waar we lekker kunnen werken, heerlijk kunnen lunchen en als we willen, lekker kunnen wandelen om even alles in te laten dalen en nieuwe inspiratie op te doen.

Na deze intensieve dag heb jij een plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kan met het uitwerken en implementeren van alle ideeën. Een plan dat goed voelt en volledig past bij jou!

Om te zorgen dat het een succes wordt hebben we na deze dag nog een follow-up gesprek, waarin ik je nog feedback en tips kan geven. Want ook voor mij is het belangrijk dat jij succesvol gaat worden met je bedrijf.

Ben je nieuwsgierig naar deze exclusieve dag en wil je hierover graag een keertje Zoomen?

Stuur een mail naar info@margotmorrenhof.nl  en ik neem binnen 48 uur contact met je op. We maken dan een afspraak voor een Zoom-date waarin je mij kunt vertellen over je bedrijf, wat je doel is en waarmee je worstelt.

Plan een kennismaking en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

5 + 7 =

Ik heb een ontzettend fijn business traject gehad bij Margot Morrenhof! Ik vind Margot een heel fijn en oprecht mens en voelt altijd heel goed aan welke vragen ze kan stellen. Ik ben zelf een gevoelsmens, en vind dit ook erg belangrijk in een coach waar ik mee samen werk. Ze heeft mij heel veel inzichten gegeven in mijn bedrijf, maar ook zeker in mijzelf. Op deze manier heb ik de mogelijkheid gehad om mijzelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Ook heeft ze mij ontzettend geholpen om meer balans in mijn werk/prive leven te krijgen, dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer veel meer energie heb om nieuwe dingen aan te pakken. Dank je wel Margot, je bent een topper!

Eline Boute

Ondernemer, Nova Skin

Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Margot op het moment dat ik voor de zoveelste keer vastliep om mijn bedrijf vorm te geven. Dat wat al jaren in mijn hart leeft kreeg Margot er in korte tijd uit en heeft ze vorm gegeven. Ze is doortastend, intuïtief en no nonsense doorsnijdend. Precies wat ik nodig had! In hele korte tijd ontstond er een traject wat ik mijn klanten ga aanbieden, waarbij ik vrouwen ga helpen hun bestemming te vinden met behulp van hun intuïtie. En het is ook nog eens waar ik het allerblijst van wordt en wat mijn expertise is. Aan het eind ging er door me heen: hoe kan het dat ik dit zelf niet heb bedacht, het ligt zo voor de hand. Nou, soms heb je gewoon iemand nodigt die je de spiegel voorhoudt en je een zetje geeft. Hartelijk dank, Margot, dat jij dat voor mij (en al mijn toekomstige klanten) hebt kunnen doen. Je bent een topper!

Meer Fennema

Coach, Meerinspiration.nl

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Coach & Interim manager

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Mag ik je ergens mee helpen?