Let op deze aanbieding loopt af over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

We gaan kijken naar de bovenlaag: wat is zichtbaar, wat communiceert je én naar de onderlaag: wat  je denkt, wat je echt wilt en welke energie je uitstraalt en natuurlijk ook wat je nu nog blokkeert!

Doe mee en ontdek? 
^

Welke invloed je systeem van herkomst heeft op jou als ondernemer en op je bedrijfsresultaten

^

Welke stappen je nu kan zetten zodat jij ook meteen meer klanten gaat aantrekken

^

Wat jij nu kan doen zodat jij echt jouw eigen unieke plek in gaat nemen in de markt

^

Wat er voor nodig is om een stevig fundament te bouwen waar je op door kan groeien

Wat je krijgt?

 

Online leeromgeving met 12 modules met video's, opdrachten en checklisten

Individuele coachsessies

w

Tussentijds Whats'app contact zodat je nooit hoeft vast te lopen

Maandelijkse Masterclasses van experts

Tweedaagse training met een kleine groep andere ondernemers

Maandelijkse kick-off voor het stellen van intentie, doelen & acties

ONDERNEMEN OP JE EIGEN WIJZE – ONTDEK WAT JE TEGENHOUDT

Voel je dat jij nog meer uit je leven kunt halen?
Heb jij ook bepaalde blokkades die jouw succes en je geluk in de weg zitten?
Heb je het gevoel dat je als ondernemer nog niet op dat punt bent waar je graag had willen zijn?
Blijf je tegen angsten aanlopen op privé en zakelijk gebied?

Doe dan mee aan het programma ONDERNEMEN OP JE EIGEN WIJZE! zodat ook jij in korte tijd een goed lopend bedrijf bouwt! Stap voor stap neem ik je mee.

Je investering voor ONDERNEMEN OP JE EIGEN WIJZE is normaal €1998,- excl. btw. Je krijg hiervoor de trainingen, individuele coaching en alle tools, technieken en stap-voor-stap video’s die je gaan helpen om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen. Tijdelijk heb je de mogelijkheid om met € 1.000 KORTING in te stappen. Dus voor slechts € 995,- excl.btw kan je nu al mee doen. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk.

 

Dit aanbod is nu súper aantrekkelijk geprijsd!

Het programma is super geschikt voor dienstverlenende en kennisondernemers. (zoals coaches, trainers, marketeers en fotografen etc) Je bent waarschijnlijk heel erg goed in je vak maar ondernemer is toch echt een vak apart.

Dus: Ben jij een ambitieuze ondernemer wil je nu echt stappen gaan maken? Niet langer aanrommelen maar met focus en actie serieuze stappen gaan zetten? Dan ben ik er voor jou!

ONDERNEMEN OP JE EIGEN WIJZE is een bewezen formule om echt vanuit wie jij bent te ondernemen, op een manier die bij jou  past. Meer dan 100 ondernemers gingen je voor en werden succesvoller dankzij deze bijzondere methode! Dit superwaardevolle programma gaat jou helpen om met succes te ondernemen op jouw eigen wijze! Niet meer langer aanrommelen maar een continue stroom aan klanten!

Garantie

Ik weet zeker dat als je de coaching in combinatie met de live trainingsdagen en alle tips, opdrachten en strategieën van het online gedeelte gaat toepassen je meer klanten krijgt die echt bij jou passen en dat jij je bedrijf echt een boost gaat geven. Je mag het gewoon uitproberen en mocht je toch niet tevreden zijn, dan krijg je gewoon je geld terug! Die garantie durf ik je 100% te geven. Een mail binnen 15 dagen naar info@margotmorrenhof.nl is voldoende. Je zal dan jouw investering retour krijgen.

Wat gebeurt er als jij je aanmeldt?


> Je krijgt dan toegang tot de eerste online module zodat je direct kan starten. Je krijgt heel veel tools, templates, checklists en stappenplannen die je direct kan toepassen in je bedrijf.
> Je bepaalt je eigen tempo en agenda om met de modules aan de slag te gaan.
> We plannen in overleg de individuele VIP coaching in.
> Je krijgt kan je inschrijven voor de trainingen je bepaald zelf wanneer je deelneemt komend jaar. (30 oktober, 26 november, 17 december, 22 januari, 18 februari, 25 maart, 23 april, 28 mei, 17 juni)

Let op deze aanbieding is loopt over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Dit zeggen anderen:

Ik vond de coaching sessies met Margot heel erg verhelderend! Ze heeft een ‘harde kant’, waarbij ze op een strategische manier meekijkt met je business en de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze komt met oplossingen en de juiste vragen om je te prikkelen. En anderzijds heeft ze een ‘zachte kant’, waarbij ze je leert om naar jezelf te kijken. Wat voor invloed heb ik op mijn business en wat zijn mijn mentale blokkades? Mede ook door het systematisch werken zijn voor mij echt de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dat vind ik onwijs krachtig en ik ben dan ook erg blij dat Margot mij gecoacht heeft. Super! Dankjewel Margot!

Manuela Warnar

Ondernemer, XOXO Marketing

Ik ben het coaching traject bij Margot gestart, omdat ik té veel uren maakte en nog niet voldoende resultaat behaalde.  Het moest anders. Ik had genoeg ideeën maar wist niet hoe ik dat aan moest pakken. Margot heeft mij o.a. geholpen met een plan van aanpak en daardoor heb ik nu een weggever op mijn website, veel meer bereik, een beter aanbod en ook een compleet online programma. Alleen was ik waarschijnlijk nog niet zo ver gekomen. Margot heeft een fijne manier van werken, is duidelijk en concreet. Ze geeft mij het gevoel dat ze mij begrijpt en geeft telkens een duwtje in de goede richting gegeven. Ik ben erg blij dat ik het traject ben gestart en haar heb leren kennen. Kortom aanrader voor elke ondernemer die een duwtje in de goede richting nodig heeft.

Chanine Krisman

Eigenaar, Stijl op Peil

Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig voor mijn start-up. Samen met Margot heb ik aan mijn onderneming gewerkt. Zowel mijn productaanbod, mijn marketingstrategie als ook mijn capaciteiten als ondernemer zijn aan bod gekomen. Nu heb ik een duidelijk plan van aanpak waar ik nu concreet mee aan de slag ga. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.

Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen.

Vera Kamphorst

Ondernemer | Happy with Hashimoto

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Coach & Interim manager

KAN IK DE INVESTERING OPVOEREN ALS KOSTEN IN MIJN BEDRIJF?

“Ja, dit online en offline programma kun je inboeken als studiekosten in je boekhouding en de btw is aftrekbaar.”

IK VIND DE INVESTERING NU TE GROOT, IK KAN HET NIET BETALEN?

“Ik vind het belangrijk dat iedere ondernemer de mogelijkheid krijgt om deel te nemen daarom bied ik ook de mogelijkheid om het in 6 keer te betalen. Na het volgen van het de Summer Business BOost programma heb je alle tools in handen om jouw bedrijf te laten groeien en  heb je de investering zo terug verdiend.”

IK VIND HET SPANNEND OM DE INVESTERING TE DOEN?

Investeren blijft spannend vooral in jezelf en in je bedrijf. De investering is nu echt een no-brainer omdat dit Summer Business Boost programma 3 maal zoveel kost. Stel jezelf vooral de vraag wat levert het mij op om mee te doen? Wat kost het als ik op dezelfde manier doorga? Met dit programma ga je als ondernemer groeien naar het volgende niveau. 

IK HEB AL MEER COACH PROGRAMMA'S GEVOLGD IS DIT ECHT WEL WAT VOOR MIJ?

“Jazeker! In dit programma leer je vooral te werken vanuit jouw eigen unieke talenten en jouw potentieel te benutten. Ook kijken we naar jouw bestaande producten/diensten hoe jij deze nog beter in de markt kan zetten.
We kijken hoe jij kan opschalen en je hebt aan het eind echt een concreet actie en marketingplan maar weet je vooral hoe jij kan ondernemen vanuit jouw kern!”

WAAR VIND IK ALLE VIDEO'S, TOOLS, OPDRACHTEN EN CANVASSEN?

“Je ontvangt een link naar een beveiligde online leeromgeving.
Je maakt hier je eigen persoonlijke inloggegevens aan waar je 24/7 kunt inloggen en alles kunt bekijken en werkboeken kunt downloaden.”

MIJN BEDRIJF LOOPT AL HEEFT HET DAN WEL ZIN OM MEE TE DOEN?

Wil je graag meer klanten aantrekken, met focus aan je bedrijf werken en jouw businessconcept upgraden zodat het meer bij jou past dan zal ik zeker meedoen. Je krijgt meer helderheid wat nu stagneert, meer helderheid over jouw talenten en hoe je deze kan inzetten om meer klanten aan te trekken omdat je meer vanuit je kern gaat ondernemen en een stevig fundament hebt gecreëerd. 

HOE ZIT DAT MET DE PERSOONLIJKE COACHGESPREKKEN?

Het individuele gesprek kan je zelf inplannen en bepaal je dus zelf welk tijdstip voor jou het beste uitkomt.

ALS IK NOU TOCH NIET TEVREDEN BEN?

“Je krijgt van mij de garantie mocht het toch niet het programma zijn voor je of blijkt ” de klik” er niet te zijn dan mag je kosteloos binnen 15 dagen”