Wil jij knallen met je business. Je bedrijf laten groeien en een ultiem vrij leven creëren?

Voor persoonlijke groei en zakelijk succes!
Dit programma is voor jou als je echt doorbreken en leiding nemen over je leven en je business
Ik leer je hoe jij echt jouw eigen unieke plek kan innemen en echt gaan ondernemen op je Eigen Wijze!

Wil jij inzicht in wat nodig is voor jouw next level? Dat kan!

De 1 op 1 mentoring is exclusief en alleen voor jou als jij:

 Geen starter meer bent

Een grote missie voelt en deze nu echt in de wereld wilt zetten

Verlangt naar échte VRIJHEID in je leven, je business én je financiën

Wilt groeien op persoonlijk en zakelijk vlak

 Je bereid bent om te doen wat er voor nodig is vanuit de juiste energie

Impact wil maken terwijl jezelf niet harder maar slimmer werkt

Leiderschap wilt nemen

Onderzoeken of wij dit samen kunnen doen plan een strategiegesprek en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

5 + 3 =

Ik heb een ontzettend fijn business traject gehad bij Margot Morrenhof! Ik vind Margot een heel fijn en oprecht mens en voelt altijd heel goed aan welke vragen ze kan stellen. Ik ben zelf een gevoelsmens, en vind dit ook erg belangrijk in een coach waar ik mee samen werk. Ze heeft mij heel veel inzichten gegeven in mijn bedrijf, maar ook zeker in mijzelf. Op deze manier heb ik de mogelijkheid gehad om mijzelf en mijn bedrijf verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen. Ook heeft ze mij ontzettend geholpen om meer balans in mijn werk/prive leven te krijgen, dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer veel meer energie heb om nieuwe dingen aan te pakken. Dank je wel Margot, je bent een topper!

Eline Boute

Ondernemer, Nova Skin

Ik heb een coachingstraject gevolgd bij Margot op het moment dat ik voor de zoveelste keer vastliep om mijn bedrijf vorm te geven. Dat wat al jaren in mijn hart leeft kreeg Margot er in korte tijd uit en heeft ze vorm gegeven. Ze is doortastend, intuïtief en no nonsense doorsnijdend. Precies wat ik nodig had! In hele korte tijd ontstond er een traject wat ik mijn klanten ga aanbieden, waarbij ik vrouwen ga helpen hun bestemming te vinden met behulp van hun intuïtie. En het is ook nog eens waar ik het allerblijst van wordt en wat mijn expertise is. Aan het eind ging er door me heen: hoe kan het dat ik dit zelf niet heb bedacht, het ligt zo voor de hand. Nou, soms heb je gewoon iemand nodigt die je de spiegel voorhoudt en je een zetje geeft. Hartelijk dank, Margot, dat jij dat voor mij (en al mijn toekomstige klanten) hebt kunnen doen. Je bent een topper!

Meer Fennema

Coach, Meerinspiration.nl

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Coach & Interim manager

whatsApp openen
1
Hi! Wat super leuk dat je een kijkje komt nemen! Mag ik je ergens mee helpen?