Ben jij er klaar voor om een succesvolle onderneming te bouwen ?

Wil jij ook die gelukkige ondernemer worden? Ook jij kan een goedlopend bedrijf neerzetten en mooie resultaten bereiken. Ik heb een on- en offline programma ontwikkeld speciaal voor ondernemers die meer succes en geluk willen ervaren in ondernemen. In het programma werk ik samen met jou zes maanden met focus aan je bedrijf. We starten met het creëren van de juiste mindset! Daarnaast werken we aan een uniek en helder aanbod voor jouw klanten, we werken aan je personal branding voor zichtbaarheid. Ik leer je het spel van ondernemen, maken van krachtige keuzes en jij ontdekt welke stappen jij nu kan nemen en kan toepassen in je onderneming.

;

Hoe breng ik focus aan, stel ik doelen die bij mij passen en creëer ik de juiste mindset

;

Jouw unieke talenten vertalen naar een onweerstaanbaar aanbod voor de klanten waar jij graag mee wilt werken

;

Hoe kan jij je onderscheiden en zichtbaar maken als personal brand waardoor je moeiteloos de leukste klanten aantrekt

;

Slimme marketingstrategie toepassen op jouw unieke wijze

;

Welk businessmodel past het beste bij jou en hoe kan je die uitbouwen

Wil je nu echt met focus aan de slag met een winstgevende onderneming? WIl je meer succces ervaren in ondernemen. Laat dan hieronder je naam en mailadres achter en je wordt op de hoogte gehouden. We starten in mei met een zes maanden on- en offline programma. Heb je nog een vraag of wil je graag in gesprek met mij of dit programma bij jou past laat dan ook een bericht achter dan neem ik contact met je op!

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus weer er snel bij!

Ja hou mij op de hoogte van het programma!

2 + 3 =

We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je ontvangt verder voortaan mijn gratis tips en inspiratie voor winstgevend en gelukkig ondernemerschap maar niet vaker dan 4x per maand.

Wat klanten zeggen:

Ik heb bij Margot een traject gevolgd omdat ik bleef hangen in hetzelfde en niet goed wist welke stappen ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien en welke veranderingen daar voor nodig waren. Heb het af en toe wel als intensief en pittig ervaren en twijfelde in het begin wel of ik wel kon veranderen. Ik ben super blij dat ik het ben aangegaan het heeft mij veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven. Met als resultaat dat mijn bedrijf is gegroeid, mijn verkopen zijn gestegen. Een duwtje in de rug de goede kant op! Als ik dat niet had gedaan had ik waarschijnlijk nog stil gestaan. Ik heb nu een duidelijk plan voor mijn toekomst en ga ervan uit dat ik mijn positieve resultaten vasthoud. Margot heb ik leren kennen als pragmatisch, duidelijk en daadkrachtig.
Kaj van Leusen

Ondernemer, VLH Banden

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

Ondernemer, Coaching & Interim Manager

 

FUNDAMENT

 

Individuele 1 op 1 coaching (10 uur)
Traject afgestemd op jouw uitdagingen.
Groeiscenario’s, strategie, marketingplan
of sales, opzet van je onderneming

 

Toegang tot een online leeromgeving
met diverse opdrachten en templates die je direct kan implementeren

EENMALIGE INVESTERING

normaal € 1997,-

NU €1250

JA IK MELD ME AAN

ik betaal liever in 12 termijnen van € 120,-

 

 

 

 

GROEI PROGRAMMA

 

 

Kick-off sessie
Bepalen van de doelen voor het traject,
Scan van je aanbod, je strategie en marketing

 

Individuele coachsessies
Elke maand een individuele coachsessies waarvan 6 maal live en 4 coach calls
Waarin we samen werken aan een stevig fundament, je ondernemersvaardigheden, jouw eigenwijze positionering. Marketing en strategie plan. Verkoopstrategie en nog veel meer.

 

VIP dag
Een hele dag inclusief lunch, waarin we dag samen intensief aan de slag gaan met je persoonlijke en zakelijke groei

 

Online leeromgeving
Toegang tot een online omgeving met daarin 12 modules. Hierin vind je in principe alle praktische kennis die je maar nodig kunt hebben om een succesvol bedrijf te bouwen.

 

Traingsdag
Een trainingsdag samen met andere deelnemers (maximaal 6)

 

Tussentijds mailen en appen zodat je nooit meer vast hoeft te lopen