“Je hoeft niet de hele weg te zien, om de eerste stap te zetten.”

Had je eigenlijk gedacht dat je al meer klanten zou hebben nu en meer omzet? Zie je om je heen allerlei andere zzp’ers heel hard groeien en vraag jij jezelf af wat je dan niet goed doet? Denk je af en toe: ik stop ermee en neem gewoon weer een baan? Maar diep van binnen wil je dat niet.

Je wilt deze droom volgen, weer focus krijgen en zelfvertrouwen.
Je weet eigenlijk wel dat je heel goed bent in je vak maar ziet toch dat ondernemen en een eigen bedrijf bouwen toch wel om andere vaardigheden vraagt.

Je komt jezelf regelmatig tegen. Je agenda is nog lang niet vol genoeg, althans niet met betalende opdrachten of klanten. Niet dat je niks doet. Sterker nog je maakt veel uren om je bedrijf van de grond te krijgen. Je website, je programma, je training nog beter en mooier maken. Je bent actief op social media. Maar ook daar komen nog niet direct klanten uit.

Kortom: je doet van alles om die potentiële klanten te bereiken maar je hebt het gevoel dat je met hagel aan het schieten bent, want je verdient nog te weinig om er voldoende inkomen uit te halen. Je wilt gewoon heel graag je vak bezig zijn, met de klanten helpen waar je echt blij van wordt.

Jouw droom waar maken, omdat je graag wat moois wilt bijdragen en dat je diep van binnen echt wel weet dat je veel waarde kan toevoegen.

Ook kan het zijn dat je bedrijf juist al heel goed loopt en voel je dat je klaar bent voor een ander businessconcept.
Wil je af van uurtje/factuurtje, voel je dat het tijd is om je bedrijf anders te gaan inrichten en de balans tussen werk en privé weer te herstellen?

Heb je bepaalde keuzes te maken. Misschien wel afscheid nemen van bepaalde opdrachten en klanten.
Zoek je een sparringpartner om de groei van je bedrijf in goede banen te leiden.
Wil je graag sparren over mogelijk andere businessmodellen, over jouw strategie of een marketingplan opstellen voor komend jaar en verder.
Ik kijk daarbij vooral naar jouw kwaliteiten en wat echt past bij jou. Dus van mij krijg je geen standaard stappenplan.

Wil jij ook graag;

R

Je focus en doelen helder krijgen en behalen?

R

Jezelf echt laten zien en zichtbaar worden voor jouw klanten?

R

Helemaal jezelf zijn en op jouw eigen unieke manier en vol zelfvertrouwen ondernemen?

R

De juiste keuzes maken die bij passen?

R

Een goede geldstroom op gang krijgen in je bedrijf en goede prijzen vragen voor jouw product of dienst ?

R

Een continue stroom van klanten aantrekken waar jij het liefst mee wil werken?

R

Een goede balans behouden tussen werk en privé?

Ik ben Margot Morrenhof

Ik runde jarenlang een succesvol bedrijf in de automotive branche en gooide in 2015 het roer om. Ik ben me gaan specialiseren als systemisch businesscoach. Sindsdien heb ik al honderden ondernemers mogen helpen om succesvoller te worden, op een manier die helemaal aansluit bij hun talenten, passie en missie in het leven. Ik ontrafel systemen, heb een scherpe intuïtie waar de pijn, het potentieel én de poen zit en combineer mijn jarenlange ondernemerservaring met een altijd fris enthousiasme en passie voor het beste uit ambitieuze ondernemers halen.

De Eigenwijze Businesscoach

Eigenwijs betekent volgens de Van Dale dat je geen raad van anderen aan wilt nemen, dat je het beter weet en koppig bent. Eerlijk is eerlijk, misschien ben ik soms wel een beetje eigenwijs. Maar het gaat er vooral over dat ik jou wil helpen het op jouw eigen wijze te gaan doen. Daarom wil ik jou weer je eigen wijsheid laten voelen. Jouw je eigen manier laten ontdekken.

Bij mij krijg je geen standaard stappenplan naar succes.
Ik wil je weer laten vertrouwen op wie je echt bent.
Jouw kwaliteiten, jouw intuïtie en jouw kracht!

Dan gaat het stromen, dan gaat je bedrijf nóg beter lopen!
Dan hoef je geen kunstgrepen te doen voor je onderscheidend vermogen; door het op je eigen wijze te doen ga jij stralen, opvallen en klanten aantrekken die jouw unieke wijze nodig hebben.

We gaan dus niet alleen aan de slag met jouw aanbod, marketingplannen en hoe je goede salesgesprekken voert.
We gaan óók kijken naar wat er zich onbewust afspeelt. We gaan onderzoeken welke talenten en vaardigheden je nog niet volledig tot uitdrukking brengt en hoe je dit allemaal kan gaan inzetten voor de groei van jezelf en je bedrijf.
Door mijn systemische aanpak, (ik werk veel met familie-, organisatie- en marketing-opstellingen) ga je echt stappen zetten die bij jou passen. Zodat jij jouw unieke eigen wijze bedrijf neerzet waarmee jij je moeiteloos kan onderscheiden van de rest en een continu stroom aan klanten aantrekt.

;

 

Snel meer klanten door eigenwijs te ondernemen!

 

 

♥ Focus en mindset

Hoe jij denkt over succes, jezelf en over zichtbaarheid bepaalt je realiteit. Hoe maak je nou krachtige keuzes. Focus zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd.

♥ Jij als ondernemer

Wat maakt jou uniek? Wat is jouw verhaal? Hoe zet jij jouw talenten om echt te gaan ondernemen op jouw eigen wijze. Wat zijn jouw uitdagingen en hoe ga je daarmee om.

♥ Jouw ideale klant

Welke klanten kan jij het beste helpen. Welk probleem hebben ze en wat is jouw unieke oplossingen. Zijn ze bereid om in jou te investeren.

♥ Formuleer je niche

In een paar zinnen helder uitleggen wat je doet, wie je bent en wat werken met jou oplevert. Weten waarom jij het verschil maakt!

♥ Creëer jouw eigen waardevolle aanbod

Hoe ga jij je klant helpen op jouw eigen wijze. Wat is daarvoor nodig, in welke aanpak geloof jij. Hoe jij het aanbiedt en welke prijzen vraag je er voor.

♥ Bepaal je doelen & strategie

Heldere doelen bepalen zodat je weet wat je wilt bereiken en welke acties daarvoor nodig zijn.

♥ Laat jezelf zien

Hoe zorg je dat je echt zichtbaar wordt. Opgemerkt wordt. Jezelf eigenwijs positioneren. Wat is jouw visie en hoe ga jij jouw klanten bereiken. Klanten aantrekken op je eigen wijze op een manier die werkt.

♥ Verkoop jezelf

Vol vertrouwen verkopen en een “ja” krijgen bij jouw ideale klant.

 

Hoe ziet het programma er uit?

Kick-off sessie

Zes of twaalf maanden persoonlijke support

Online leeromgeving
w

WhatsApp-contact

Al na de eerste sessie zul je al ervaren dat het meer gaat stromen in je onderneming, dat je ideeën krijgt en facetten van jezelf en je bedrijf gaat ontdekken waar je tot dusver kansen hebt laten liggen.
Fundament voor Succes is een bewezen formule om echt vanuit wie jij BENT te ondernemen, op een manier die bij JOU past. Meer dan 100 ondernemers gingen je voor en werden succesvoller dankzij deze bijzondere methode!

Hoe ziet de online leeromgeving eruit?

U

1. Focus & Mindset

Focus aanbrengen in je werkzaamheden en tijd besteden aan zaken die je klanten en omzet opleveren. Ook werken we aan een succesvolle mindset. Het écht gaan geloven in jouw succes!

2. Jij als ondernemer

Jij bent het allerbelangrijkste onderdeel om van jouw bedrijf een succes te maken. We gaan kijken naar jouw systeem, jouw verhaal en je why!  Onderzoeken wat jou zo uniek maakt en welk verschil jij maakt en hoe jij je eigen plek in kan nemen. 

l

3. Doelen & Geldmindset

Doelen stellen en duidelijke keuzes maken geven jou richting en je weet waar jij je op wilt focussen.
Hoe is jouw relatie met geld? Durf jij goede prijzen te vragen?

4. Ideale klant

Bepaal je ideale klant klinkt misschien als een open deur maar ik zie bij veel ondernemers dat ze echt niet goed weten met welke klanten ze nu echt graag willen werken.

5. Creëer je eigen unieke aanbod

Ontwikkel jouw aanbod waar jouw ideale klant perfect mee geholpen is, wat zich moeiteloos verkoopt. Waarmee jij echt jouw eigen uniek aanpak kan laten zien.

6. Laat jezelf zien

Hoe wordt je nu echt opgemerkt. We gaan aan de slag met jouw eigenwijze positionering en je marketing. Hoe kan jij je bereik vergroten en echt opvallen in de markt.

7. Gratis weggever en mailfunnels

Aan de slag met onweerstaanbare weggevers die massaal gedownload worden en mailfunnels die ook daadwerkelijk betalende klanten opleveren.

v

8. Storytelling

Het belang van storyttelling. Een verhaal is de meest krachtige manier om mensen te boeien. En hoe bouw je nu een goed script.

9. Verkopen

Verkopen is helpen en vooral luisteren. In deze module gaan we aan de slag me het voeren succesvolle verkoopgesprekken met jouw ideale klant inclusief een salesscript

Wat levert het programma jou op?

Hoor je bij degenen die wel houden van een uitdaging en zichzelf juist nóg meer vanuit hun eigen unieke bijdrage in de markt zetten, of blijf je zitten waar je zit en hoop je dat het succes wel naar je toe zal komen?
(Ik kan je verklappen; dat gaat niet gebeuren!)

Het is nu aan jou: laat je al dat potentieel in jezelf nu eindelijk volledig tot bloei komen of blijf je doorgaan zoals je tot dusver hebt gedaan? Laat je je inhalen door de snel veranderende werkelijkheid of ga je nu echt de voorsprong behalen door wel te worden wie je kunt zijn als ondernemer? Je kúnt nu gaan ontdekken wat je tegenhoudt, je kúnt helemaal jezelf zijn en veel succesvoller worden

Kennismaken?

Bel of WhatsApp me op 06-22802213 om een telefonische kennismaking in te plannen, dan neem ik contact met je op om meer te horen over jouw uitdaging en je meer te vertellen over het programma Fundament voor Succes of het Groei traject voor eigenwijze ondernemers. Als je op basis daarvan verder wilt plannen we een eerste sessie in en ga je alvast aan de slag in de online omgeving.

Garantie

Na een kennismakingsgesprek beslis je of met mijn begeleiding ondernemen vanuit je kern traject gaat volgen.
Ik weet zeker dat de coaching in combinatie met de tips, opdrachten en strategieën van het online gedeelte gaat toepassen je meer klanten gaat krijgen die echt bij jou passen.
Mocht je vinden dat het programma niet werkt dan is er een garantieregeling van toepassing.
Als je na de eerste sessie wilt afzien van een vervolg, kan dat kosteloos.

 

Dit programma is alleen geschikt voor jou als je:

Heel eerlijk dit programma is niet voor iedereen. Het is alleen voor ondernemers die ondanks gevoelens van onzekerheid, bereid zijn om het anders te gaan doen. Die er klaar voor zijn om echt verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen leven en hun bedrijf.
Voor ondernemers die geloven in grootse dromen, die in actie willen komen. We zullen er alles aan doen om je zo goed mogelijk hierin te begeleiden. Ben je er klaar voor dan ben je meer dan welkom om mee te doen!

Creëer jouw eigenwijze fundament

6 maanden programma

N

Kick-off sessie
Bepalen van de doelen voor het traject,
Scan van je aanbod, je strategie en marketing en inclusief suggesties verbeterpunten

N

Individuele coachingsessies
4 coachingsessies
(afhankelijk van jouw eigen vragen zullen we bepalen waar we mee aan de slag gaan)

N

Online leeromgeving
Fundament voor Succes met daarin 12 modules.
Vol met video’s, templates en opdrachten.Hierin vind je alle praktische kennis die je nodig hebt om een succesvol bedrijf te bouwen.

Groei programma voor eigenwijze ondernemers

12 maanden programma

N

Kick-off sessie
Bepalen van de doelen voor het traject,
Scan van je aanbod, je strategie en marketing en inclusief suggesties verbeterpunten

N
Individuele coachingsessies 
Elke maand een individuele coachsessies waarvan 6 keer live en 4 coach calls. We gaan samen werken aan een stevig fundament, je ondernemersvaardigheden, jouw eigenwijze positionering, marketing- en strategieplan, je verkoopstrategie en nog veel meer.
N

Online leeromgeving
Fundament voor Succes met daarin 12 modules
Vol met video’s, templates en opdrachten. Hierin vind je alle praktische kennis die je nodig hebt om een succesvol bedrijf te bouwen. 

N

VIP dag
Een hele dag aan je onderneming werken, inclusief een heerlijke lunch, waarin we samen intensief aan de slag gaan met je persoonlijke en zakelijke groei. Door een VIP dag te doen, kunnen we dieper ingaan op alle factoren die een rol spelen binnen jouw bestaan als ondernemer.

N

Onbeperkt WhatsAppen
zodat je nooit meer vast hoeft te lopen.

Voldoe jij  aan de eisen van De Startversneller?

Niet langer dan vijf jaar ingeschreven bij de KvK en gevestigd in Gelderland of Overijssel) dan kan jij gebruik maken van de voucher ter waarde van € 1.000,- 

Daarmee kan jij één van mijn unieke coachtrajecten volgen waarin ik jou maximaal 12 maanden help met het jouw fundament voor succes en groei!
Je ontvangt voor het het coachtraject 1.000 euro subsidie  van De Startversneller. Super toch!

Je eigen investering is afhankelijk van jouw keuze. Het is dus mogelijk om voor slechts € 250,- ex. btw.
Als je een coachingsvoucher hebt aangevraagd heb je ook nog de mogelijkheid een opleidingsvoucher te ontvangen twv. 1.000 euro.

Voldoe jij aan de voorwaarden maak daar direct gebruik van en meld je aan voor “Creëer je eigenwijze strategie” traject waarin we jouw strategie en het actieplan bepalen in de komende 6 maanden.
Zodat jij precies weet wat je te doen staat om het fundament van jouw bedrijf neer te zetten
Je eigen investering is slecht 250 euro daarvoor krijg je een halfjaar lang individuele begeleiding. Ook mag je mij tussentijds mailen en appen. Samen gaan we aan de slag om jouw eigen wijze strategie te ontwikkelen om een continue stroom van klanten aan te trekken waar jij het allerliefst mee werkt.
Én je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving waar ik aan de hand neem om jouw fundament, je marketing en sales strategie goed neer te zetten. Je behoudt minimaal 1 jaar toegang tot deze leeromgeving.

Meld je snel aan er is beperkt plek!

Meer weten of nog vragen…..

Heb je nog niet eerder met mij gewerkt en vind je het fijn om eerst even kennis te maken. Ik ben erg benieuwd waar jij tegen aanloopt en kan ik je wat meer vertellen over mijn unieke methode en het coachtraject.

Ook kan ik je dan uitleg geven over het aanvraagtraject van De Startversneller. Stuur een mail met je naam en korte introductie van je bedrijf naar info@margotmorrenhof.nl. Je mag ook altijd een WhatsApp berichtje sturen naar 06-22802213.

Voldoe je niet aan de eisen of wil je graag op een andere manier met mij werken neem dan gerust contact met mij op en dan bespreken we de andere mogelijkheden die ik jouw kan bieden.

Ik ben het coaching traject bij Margot gestart, omdat ik té veel uren maakte en nog niet voldoende resultaat behaalde.  Het moest anders. Ik had genoeg ideeën maar wist niet hoe ik dat aan moest pakken. Margot heeft mij o.a. geholpen met een plan van aanpak en daardoor heb ik nu een weggever op mijn website, veel meer bereik, een beter aanbod en ook een compleet online programma. Alleen was ik waarschijnlijk nog niet zo ver gekomen. Margot heeft een fijne manier van werken, is duidelijk en concreet. Ze geeft mij het gevoel dat ze mij begrijpt en geeft telkens een duwtje in de goede richting gegeven. Ik ben erg blij dat ik het traject ben gestart en haar heb leren kennen. Kortom aanrader voor elke ondernemer die een duwtje in de goede richting nodig heeft.

Chanine Krisman

Ondernemer, Stijl op Peil

Ik vond de coaching sessies met Margot heel erg verhelderend! Ze heeft een ‘harde kant’, waarbij ze op een strategische manier meekijkt met je business en de vinger op de zere plek weet te leggen. Ze komt met oplossingen en de juiste vragen om je te prikkelen. En anderzijds heeft ze een ‘zachte kant’, waarbij ze je leert om naar jezelf te kijken. Wat voor invloed heb ik op mijn business en wat zijn mijn mentale blokkades? Mede ook door het systematisch werken zijn voor mij echt de puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Dat vind ik onwijs krachtig en ik ben dan ook erg blij dat Margot mij gecoacht heeft. Super! Dankjewel Margot!

Manuela Warnar

Eigenaar , XOXO Marketing

Ik ben via de startversneller bij Margot gekomen. Ik had letterlijk en figuurlijk een startversneller nodig. Ik heb samen met haar een dag aan mijn bedrijf gewerkt. Ik heb na deze dag een duidelijk plan van aanpak voor komende periode en daarnaast vooral weer meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht. Het directe resultaat is nu dat ik echt durf door te pakken. Maar vooral ook bewustwording en heldere stappen. En op lange termijn een gelukkige ondernemer 😉 Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen. Ik heb Margot ervaren als een no-nonsense vrouw die midden in het leven staat. Die naast je gaat staan als een vriendin maar ver genoeg van je af staat om objectief te kunnen sturen. Ik zou echt zeggen ga naar Margot en investeer een dag in jezelf.

Vera Kamphorst

Owner, Happy Hashimoto

Afgelopen halfjaar heb ik vanuit De Startversneller nauw samengewerkt met Margot. Zij heeft mij met veel enthousiasme het afgelopen half jaar gecoacht . Ik ben oprecht blij met mijn keuze voor Margot, ze heeft mij in coaching traject beslist nieuwe inzichten gegeven in het ondernemerschap. Margot laat snel merken, dat zij oprecht mij en mijn onderneming Roosen Financieel Advies verder wil helpen, en ze gunt mij ook nieuwe klanten en een hogere omzet. En dat is in de afgelopen 6 maanden dan ook echt gelukt. Dank hiervoor, Margot. Ik kan iedere startende ondernemer Margot aanbevelen, zeker ook omdat zij zelf een jarenlange ervaring heeft als zelfstandig ondernemer.

Rob Roossen

Financial Planner | Vermogensadvies, Roosen Financieel Advies

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.

Maroesjka Roelofs

Ondernemer /Interim manager

Ik ben bij Margot gekomen omdat ik vastliep in mijn bedrijf. Te weinig focus, te weinig visie. Het idee dat ik ergens een expert in moet zijn, terwijl ik mij eigenlijk op een breed vlak nuttig wil maken, belemmerde mij enorm. Ik ken Margot van een samenwerkdag voor ondernemers, het klikte meteen. Na een Kickstartdag wist ik dat Margot mij verder kan helpen en zijn we een coachingstraject gestart. Het voelde gelijk heel vertrouwd. Margot laat me inzien dat er meerdere wegen naar Rome leiden en daar werken we nu aan. Ik kan heel veel en wil ook veel en dat mag ik laten zien. Ze is heel toegankelijk, stelt doortastende vragen en laat je op een andere manier naar zaken kijken. Eigenlijk voelde ik mijn missie al lang maar had ik het nog niet helder. Daar is inmiddels duidelijkheid in gekomen: ik wil op een ongedwongen manier de spreekwoordelijke rechterhand van ondernemers zijn. Mooier wordt het niet!

Jolanda Cornegoor

Ondernemer /Virtueel Assistent, Alvast Goed VA Support

Ik ben gestart met de coaching omdat ik graag wil weten waar ik sta, maar vooral waar ik naartoe kan, en hoe ik dat het beste kan doen. Ik wil weten waar mijn kansen liggen en hoe ik die kan bereiken. Online zichtbaarheid en een goed aanbod hebben zijn daarbij essentieel.

Met haar heldere en praktische feedback helpt Margot mij om de juiste mindset te ontwikkelen. Haar coaching zet mij over een aantal onzekerheden heen die mij belemmerden om te groeien. De begeleiding heeft mij al veel opgeleverd. Behalve zelfvertrouwen, inzicht en motivatie ook direct resultaat. Het lukt mij nu veel beter om mijzelf goed te profileren. Mijn eigen bedrijf starten was een droom die uitkwam, maar Margot heeft zéker bijgedragen aan de kans van slagen.

Margot zet zich in met al haar kennis en enthousiasme, maar verwacht ook actie van jou als ondernemer; precies wat je nodig hebt om succesvol(ler) te worden! Ondernemen is hard werken, maar het mag ook leuk zijn. Dat weet zij heel goed over te brengen.

Jacqueline Reit

Tekstschrijver, Stoer Tekst & Creatie

Mijn onderneming Phum Jai Gezondheidsmassage voor vrouwen ben ik begonnen in 2017.
Het bleek best lastig om voldoende klanten aan te trekken en voldoende inkomsten eruit te kunnen halen. Ik heb toen Margot gevraagd om mij te helpen.

Door de begeleiding van Margot heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze heeft me uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en met succes!
Ik ben nogal perfectionistisch en kwam daardoor niet altijd in actie.
Zij heeft mij echt geholpen om “moeilijke dingen, makkelijker te maken”.
Door haar hulp bij onder andere social media, ben ik nu veel zichtbaarder geworden voor mijn klanten en mijn omzet is afgelopen periode verdubbeld.

Dus wil je met meer zelfvertrouwen gaan ondernemen, een helder plan hebben en echt in actie komen dan zal ik zeker aanraden om Margot te vragen om je te helpen. Het heeft vooral ook geholpen in mijn mindset. Ze zei vaak: “Eerst moet jezelf geloven in je eigen succes” en nu geloof ik ook écht in mijn succes!

Janphen Hakham

Ondernemer, Phum Jai Gezondheidsmassage