Creëer een krachtige mindset voor een succesvolle business
voor meer omzet en meer klanten!

Yes! De ticketverkoop voor mijn event “Creëer een krachtige mindset voor een succesvolle business” op 17 mei 2018 is nu officieel geopend! Bij deze wil ik jou dolgraag uitnodigen voor mijn inspiratie event in Deventer.

De afgelopen jaren heb ik zelf meerdere events bezocht die mij erg hebben geïnspireerd. Ik heb mooie inzichten opgedaan en nieuwe stappen gezet. Ook heb ik geweldige mensen ontmoet met wie ik nu nog regelmatig contact heb.

Als ondernemer, en zeker als ZZP’er, werk je vaak alleen. Hoe fijn is het dan om een mooie groep mensen te ontmoeten die allemaal in hetzelfde schuitje zitten? Naast dat ik jou heel graag live wil ontmoeten, organiseer ik dit event om je in contact te brengen met andere ondernemers.

Op 17 mei 2018 organiseer ik mijn eerste event in Deventer:

“Creëer een krachtige mindset voor een succesvolle business

Tijdens het event leer ik je hoe je een krachtige mindset creëert zodat ook jij een succesvolle business gaat bouwen. Je gaat naar huis met een flinke portie nieuwe kennis en een plan van aanpak dat echt voor jou werkt, om vanuit de juiste mindset een winstgevend bedrijf te bouwen.
Waarom moet jij hier écht bij zijn?
N
Je wilt (nu echt!) een goede omzet realiseren en vooral een winstgevend bedrijf bouwen;
N
Je wilt je niet langer laten tegenhouden door allerlei negatieve gedachten;
N
Je wilt krachtige keuzes maken die volledig bij jou passen
N
Je wilt een mindset creëren en ondernemen vanuit overvloed, liefde en verbinding.

Wil jij ook graag een winstgevend bedrijf? Wil jij ook, samen met andere ondernemers, een dag werken aan een krachtige mindset en een plan van aanpak voor jouw bedrijf?

Aarzel niet, want op = op. Maak gebruik van de vroegboekkorting: de tickets zijn tot 7 mei 23:59 uur slechts €49,- in plaats van €79,-!

Wie, wat, waar?

Het event vindt plaats op donderdag 17 mei 2018 van 10:00 tot 16:30 uur, inclusief  alle materialen, lunch, hapjes en drankjes. Je bent van harte welkom in de Gasfabriek aan de Zutphenseweg 6 te Deventer, in de werkplaats van het Ondernemershuis. Een super interessant aanbod om je business naar een hoger plan te tillen, voor een lage prijs. Pak die kans en gun jezelf één dag om te werken aan jouw bedrijf én mindset.

Ik ben Margot Morrenhof

Ik help ondernemers zoals jij die ook geluk en succes willen ervaren in hun ondernemerschap en daarmee mooie resultaten willen behalen. Ik geloof dat als je een bedrijf wilt bouwen en daar succes mee wilt behalen, je vooral moet werken vanuit je eigen unieke talenten. Omdat jij met jouw talenten een verschil kan maken. 

Met mijn 20 jaar ervaring in ondernemen, waarin ik meerdere bedrijven ben gestart en heb laten groeien, weet ik als geen ander hoe spannend het kan zijn jezelf zichtbaar te maken in een drukke markt. Door vallen en opstaan kwam ik erachter dat succesvol ondernemen iets anders is dan gelukkig ondernemen. 

In 2014 kreeg ik een burn-out. Het belangrijkste inzicht dat deze ervaring mij heeft gegeven, is hoe belangrijk het is om te ondernemen vanuit je eigen drijfveren en passies. Doe waar je blij van wordt en goed in bent. Alleen dat zal je echt voldoening. Voor mij is succes meer dan alleen mooie financiële resultaten halen. Het gaat om de juiste mindset creeëren en een onderneming die bij jou past!

Nu coach ik ondernemers naar gelukkig en succesvol ondernemerschap. Daar word ik echt blij van! Ondanks de groei van mijn bedrijf ervaar ik nu super veel vrijheid. Ik heb tijd voor de dingen die ik belangrijk vind in mijn leven; mijn kinderen, mijn vrienden, sport en vakantie.  

Dus wil jij ook een krachtige mindset creëeren zodat ook jij een succesvolle business gaat bouwen. Dan ontmoet ik jou graag op 17 mei. Je gaat naar huis met een flinke portie nieuwe kennis en een plan van aanpak dat echt voor jou werkt, om vanuit de juiste mindset een winstgevend bedrijf te bouwen. Aarzel niet, want op = op. Maak gebruik van de vroegboekkorting: de tickets zijn tot en met 7 mei slechts €49,- in plaats van €79,-!