Herken jij dit ook..

N
Je hebt nog te weinig klanten om goed van te kunnen leven?
N
Je voelt je onzeker, je begint steeds meer aan jezelf te twijfelen, ben ik wel geschikt om te ondernemen?
N
Hoe word ik zichtbaar met mijn bedrijf en krijg ik meer klanten waar ik het liefste mee wil werken?
N
Je bent altijd met je werk bezig maar de resultaten blijven uit?
N
Weet je niet zo goed wat jou uniek maakt en hoe jij je kan onderscheiden?
N
Hoe creëer ik nu het juiste businesconcept en verdienmodel die volledig bij mijn manier van werken past?
N
Je maakt heel veel uren maar je inkomen is nog te laag om de dingen te doen die belangrijk en fijn voor je zijn?
N
Ondernemen is nieuw voor je en je weet eigenlijk niet goed hoe je het aan moet pakken?
N
Je overweegt om toch maar gewoon een baan te zoeken in loondienst?
N
Vind je het moeilijk om geld te vragen voor je diensten of producten?

Kortom, lukt het je nog niet om echt gelukkig te worden van ondernemen?

Voel je dat het nu tijd is om van jouw bedrijf een succes te maken? Om een bedrijf te creëren waarin jij al jouw ideeën kwijt kan en waarmee je de wereld laat zien dat jij er bent. Wil je nu ook echt in actie komen om het beste van jezelf te laten zien en te werken met de leukste klanten? Dan is dit jouw moment om te kiezen voor het programma “De Gelukkige Ondernemer”.  In dit programma werk ik intensief samen met jou zes maanden met focus aan je bedrijf. Je creëert een uniek en helder aanbod,een goed businessconcept en werken we aan je personal branding voor je zichtbaarheid. Ook werken we aan een stevig fundament voor je onderneming, marketing, sales en nog veel meer.

Natuurlijk kan jij ook die gelukkige ondernemer worden!

Ook jij kan een goedlopend bedrijf neer zetten en mooie resultaten bereiken. Als het nu niet lekker loopt, ontbreekt het waarschijnlijk aan het maken van de juiste keuzes en het zetten van concrete stappen. Een gelukkige en succesvolle ondernemer worden, begint met het creëren van de juiste mindset: geloof in je succes en geluk. De volgende stap is de juiste keuzes maken die bij jou passen en actie ondernemen. In mijn programma leer ik jou het spel van gelukkig ondernemen. Je ontdekt welke stappen jij kan zetten en hoe je ze kan toepassen, zodat je niet alleen maar droomt en denkt over wat je zou kunnen doen, maar ook echt in actie komt. Met als resultaat dat jij ook een succesvol bedrijf bouwt, waar je echt gelukkig van wordt.

Met het programma “De Gelukkige Ondernemer” ga je ontdekken:
5
Hoe je meer focus krijgt op wat voor jou werkt
5
Hoe je een positieve ondernemersmindset creëert
5
Hoe je kan doen wat je het liefste doet en je eigen unieke talenten volledig benut
5
Hoe jij je doelen helder krijgt en een goede balans krijgt tussen werk en prive
5
Hoe je al jouw ideeën om kan zetten in concrete acties
5
Hoe jij je marketing het beste kan inzetten om de juiste mensen te bereiken waarmee jij graag wilt werken
5
Hoe jij je zichtbaarheid vergroot met acties die volledig bij jou passen zodat je veel gemakkelijker nieuwe klanten gaat aantrekken
5
Hoe je een stevig fundament maakt voor jouw onderneming

Ik ben Margot Morrenhof

Ik help ondernemers zoals jij die ook geluk en succes willen ervaren in hun ondernemerschap en daarmee mooie resultaten willen behalen. Ik geloof dat als je een bedrijf wilt bouwen en daar succes mee wilt behalen, je vooral moet werken vanuit je eigen unieke talenten. Omdat jij met jouw talenten een verschil kan maken. 

Met mijn 20 jaar ervaring in ondernemen, waarin ik meerdere bedrijven ben gestart en heb laten groeien, weet ik als geen ander hoe spannend het kan zijn jezelf zichtbaar te maken in een drukke markt. Door vallen en opstaan kwam ik erachter dat succesvol ondernemen iets anders is dan gelukkig ondernemen. 

In 2014 kreeg ik een burn-out. Het belangrijkste inzicht dat deze ervaring mij heeft gegeven, is hoe belangrijk het is om te ondernemen vanuit je eigen drijfveren en passies. Doe waar je blij van wordt en goed in bent. Alleen dat zal je echt voldoening. Voor mij is succes meer dan alleen mooie financiële resultaten halen. Het gaat om de onderneming creeëren die bij jou past!

Nu coach ik ondernemers naar gelukkig en succesvol ondernemerschap. Daar word ik echt blij van! Ondanks de groei van mijn bedrijf ervaar ik nu super veel vrijheid. Ik heb tijd voor de dingen die ik belangrijk vind in mijn leven; mijn kinderen, mijn vrienden, sport en vakantie.  

Durf te kiezen voor wat je echt wilt, op de manier die bij jou past!

Met mijn programma ga jij op zoek naar jouw unieke manier van werken, ontvang je van mij praktische tips en tools voor de groei van jouw bedrijf. Als jij de stappen toepast dan zal je zien dat er ook echt iets gaat gebeuren. Ik neem je stap voor stap mee.       Ben jij nieuwsgierig? Ben je bereid eerlijk naar jezelf en je bedrijf te kijken? Ben jij bereid te investeren in jezelf en je bedrijf?

HET PROGRAMMA VAN “DE GELUKKIGE ONDERNEMER” BESTAAT UIT:

Online en offline programma van zes maanden

Zes modules met opdrachten, werkbladen en video’s vol tips en tools voor je bedrijf waar je direct mee aan de slag kunt.

Zes maanden persoonlijke begeleiding

waarin ik meedenk en kijk in jouw bedrijf zodat je het direct alle modules  kan toepassen door elke maand 1 op 1 coaching, elke maand een mastermind en 2 mastermind live dagen met een groep ambiteuze ondernemers en afsluitend event inclusief borrel

On- en offline community

met gelijkgestemde ondernemers waar je dagelijks je ervaringen kan delen, inspiratie op kan doen en vragen kan stellen en feedback ontvangt.

Jaarlang onbeperkt toegang

tot de zes online modules en de updates.

Verhalen van mijn klanten;
Ik heb bij Margot een traject gevolgd omdat ik bleef hangen in hetzelfde en niet goed wist welke stappen ik moest zetten om mijn bedrijf te laten groeien en welke veranderingen daar voor nodig waren. Heb het af en toe wel als intensief en pittig ervaren en twijfelde in het begin wel of ik wel kon veranderen. Ik ben super blij dat ik het ben aangegaan het heeft mij veel nieuwe inzichten en ideeën gegeven. Met als resultaat dat mijn bedrijf is gegroeid, mijn verkopen zijn gestegen. Een duwtje in de rug de goede kant op! Als ik dat niet had gedaan had ik waarschijnlijk nog stil gestaan. Ik heb nu een duidelijk plan voor mijn toekomst en ga ervan uit dat ik mijn positieve resultaten vasthoud. Margot heb ik leren kennen als pragmatisch, duidelijk en daadkrachtig.
Kaj van Leusen

VLH banden

Ik ben het coachingstraject bij Margot gestart, omdat ik na de intake direct vertrouwen voelde dat zij mij zowel op persoonlijk als zakelijk gebied verder kon helpen in mijn ontwikkeling. Ik wilde meer zelfvertrouwen en inzicht in waar mijn (belemmerende) gewoontepatronen vandaan komen. Dit met als doel om mijn startende onderneming als interimmanager en coach succesvol verder te ontwikkelen. Ze heeft me op een hele prettige, duidelijke maar bovenal ook compassievolle wijze inzicht gegeven in mijn uniekheid als mens en ondernemer.
Het resultaat van het traject is dat mijn zelfkennis verrijkt is en ik veel meer zelfvertrouwen heb. Ik kan veel meer zijn wie ik ben en vanuit mijn eigen innerlijke kracht leven en ondernemen. Margot heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld, zij is een belangrijke gids op mijn pad. Ik ben onwijs dankbaar dat zij mij op deze mooie reis vergezelt.
Maroesjka Roelofs

startende ondernemer, Roelofs interim & coaching

Zo gaan we te werk

De Gelukkige Ondernemer is een online en offline programma van 6 maanden. Als jij je aanmeldt voor het programma ontvang je zes maanden lang mails met video’s, visualisaties, opdrachten, stappenplannen en checklisten. Ik neem je in zes maanden mee naar meer succes en geluk in je ondernemerschap. Daarnaast plannen wij samen onze live afspraken in. Zodat jij precies weet wat je elk moment moet doen om een succesvolle en gelukkige ondernemer te worden en meer geld te verdienen.

De zes online modules van “De Gelukkige Ondernemer”

Module 1

Creeer de juiste mindset en bepaal je doelen

Focus aanbrengen in je werkzaamheden en tijd besteden aan zaken die je klanten en omzet opleveren. Ook bepalen we onze doelen en werken we aan de juiste mindset voor succes.

Module 2

Ontdek wat jou echt uniek maakt!

Hoe jij je talenten nog beter kan benutten en inzetten in je business. Waarom wil je dit zo graag doen en wat is jouw bijdrage in de wereld. Zodat jij duidelijk weet wat jouw missie en visie is.

Module 3

Wie is jouw ideale klant

Van welke klanten krijg jij energie en met wie wil jij heel graag werken? Op welke klanten ga jij je richten zodat jij goedbetalende klanten krijgt die jou aanbevelen bij anderen.

v

Module 4

Bepaal het juiste business-model

We kijken welk businesmodel bij jou en jouw  klant past. Je maakt een duidelijk plan zodat je een duidelijk plan hebt.

Module 5

Creëer een waardevol aanbod

Een aanbod creëren van jouw diensten en producten en het vragen van de juiste prijzen zodat jij makkelijk je omzet verhoogt en ook tijd en energie overhoudt om leuke dingen te doen.

Module 6

Laat jezelf zien

Hoe je snel een groot bereik creeert, zodat je gemakkelijk en snel nieuwe klanten aantrekt. We werken aan een krachtige marketingboodschap

Ook ontvang  je deze super toffe bonussen!

Bonusles 1

Werken met CANVA 

Rosanne Rauban geeft een online les over werken met canva zodat jij mooie visuals kan maken in jouw huisstijl en een sterk merk creëert.

Bonusles 2

Social Media Marketing

Online lessen van de succesfactor over FB, insta en SEO zodat jij voor jezelf een sterk platform kan creeren online.

Bonusles 3

Jezelf presenteren

Welke indruk maak jij als ondernemer? Een online workshop van Sylvia Bochem zodat jij jezelf op je eigen unieke manier kan presenteren en weet wat jij uitstraalt.

Succesvol en gelukkig ondernemen, ik help je graag met
dromen, durven en doen!

Je investering voor het halfjaarprogramma voor succesvol en gelukkig ondernemerschap is € 3.598,- excl. btw. Je krijgt hiervoor alle tools en technieken om meer klanten te krijgen en meer winst te maken. Elke maand ontvang je een online module met daarin filmpjes, opdrachten en checklisten. Daarnaast maandelijks een meeting met je mastermindgroep, 2 live mastermind dagen vol inspiratie en workshops, afsluitend event incluslusief borrel, toegang tot een besloten facebookgroep voor dagelijkse inspiratie en vragen. Ook ontvang je elke maand 1 op 1 coaching van mij een uur lang zodat je alles direct kan implementeren in je eigen bedrijf. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaald dan 6 termijnen van €649,- excl.btw.

 

Wil je graag een strategiegesprek om te kijken of dit programma bij jou past stuur dan een mail naar info@margotmorrenhof.nl

Voor wie is dit programma

Dit programma past bij jou als je echt klaar bent om te kiezen wat je echt wilt. Ben je net gestart of al langer bezig en wil je nu je bedrijf echt eens goed neerzetten? Met dit programma creërer je de juiste mindset en focus, en een helder aanbod voor de klanten waar jij het liefst mee werkt. Je bent bereid wekelijks vier uur te investeren om te groeien als mens en als ondernemer.

Ben je nog in loondienst of neem je binnenkort afscheid van je werkgever, dan kan je dit programma eventueel ook laten betalen uit een outplacement- of persoonlijk ontwikkelbudget. Ook kan je dit programma in 2018 als scholingskosten opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting. Neem contact met je boekhouder op of met de belastingdienst om te kijken of dit in jouw geval van toepassing is. Ben je nog niet langer dan vier jaar ingeschreven bij de KVK en gevestigd in de provincie Overijssel of Gelderland, dan kan je waarschijnlijk gebruikmaken van een coachingsvoucher twv €1.000,–. Wil je hier graag meer over weten neem dan contact met mij op.  Dan kijken we samen of dit voor jou van toepassing is.

Je aanmelding voor dit programma “De Gelukkige Ondernemer” is definitief zodra je betaling ontvangen is. DIt programma is met grootste toewijding en zorg ontwikkeld en vormgegeven door Margot Morrenhof Business coaching. Door je aan te melden verklaar je dat je begrijpt dat Margot Morrenhof Business coach geen garantie geeft over de groei van je bedrijf en over de te halen (financiële) doelen als gevolg van dit programma. Door je aan te melden begrijp je dat je zelf verantwoordelijk blijft voor de te zetten stappen en keuzes. Ik ben overtuigd dat mijn programma “De Gelukkige Ondernemer” je zal helpen om betere resultaten te bereiken. Ben je de eerste twee weken van het programma toch niet volledig tevreden, meld dit dan via een email aan mij binnen 15 dagen na de start, dan krijg je van mij je investering retour. Geen kleine lettertjes of uitzonderingen; ik wil alleen maar dat jij volledig enthousiast bent.

Heb je nog vragen?

Voelt het goed maar heb je nog wat vragen, of wil je graag eerst persoonlijk kennismaken? Vraag dan een gratis kennismakingssessie aan. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt om die gelukkige ondernemer te worden en mooie resultaten te behalen.

Wat klanten zeggen over het werken met mij:

“Margot stelt je op je gemak en heeft een groot inlevingsvermogen. Margot laat je op een nieuwe manier naar situaties en je bedrijf kijken. Ze is betrokken en heeft veel creatieve ideeen”

“Margot heeft mij vertrouwen gegeven. Ze is duidelijk en liefdevol tegelijk”

Veel gestelde vragen:
1. Wanneer start het programma?
Je kunt direct aan de slag als je je hebt aangemeld. Wil je nog niet meteen starten dan is dat ook geen probleem. Jij bepaald zelf wanneer je start en het tempo.
2. Hoe lang duurt het programma?
Je krijgt 6 maanden lang elke 2 weken een mail van mij met een nieuwe module. Maar jij bepaalt dus zelf het tempo. En je blijft altijd toegang houden tot alle materialen en templates etc. Ook nieuwe updates en nieuwe modules worden gratis toegevoegd.
3. Ik start net met mijn bedrijf dus past dit programma dan wel bij mij?
Jazeker wel. Meerdere starters hebben dit programma doorlopen en juist hoor ik vaak van de “ervaren” ondernemers die ik spreek dat ze liever dit programma direct hadden toegepast bij hun start want dat had ze een hoop tijd, energie en geld bespaard.
4. Ik ben al een tijdje ondernemer heeft het dan wel zin om mee te doen met dit programma?
Als jij gebrek aan focus hebt, nog te weinig resultaat van al je inspanningen en te weinig klanten dan zal ik zeker mee doen. Dan kan je nu echt stappen gaan zetten om wel mooie resultaten te gaan behalen met je bedrijf door te gaan doen wat jij het liefste doet.
5. Ik vind wel spannend deze investering, kan ik deze opvoeren als kosten voor mijn bedrijf?
Ja dit programma kan je opvoeren als studiekosten en ook de btw is aftrekbaar. Ook later nog wanneer je nu nog niet ingeschreven bent bij de KVK. Maar stel jezelf vooral ook de vraag wat levert het op en wat kost het als ik doorga zoals ik nu bezig ben?
6. Is dit ook geschikt voor mijn bedrijf?
In dit programma help ik om meer focus, omzet en geluk te gaan ervaren in het ondernemen. In principe kan elke ondernemer dus deelnemen en de modules toepassen in zijn eigen branche.

Alle voordelen op een rij:

=
Werken aan je bedrijf met online en offline modules
=
Individuele begeleiding zodat jij jouw vragen kan stellen en echt de stappen gaat zetten
=
Heel veel tools en tips die je direct kan toepassen
=
Altijd toegang tot de online modules ook na 6 maanden
=
Levenslang toegang tot online community
=
Leren en toepassen van de modules op je eigen tempo
=
24/7 vragen stellen in de online community
=
Alle upgrades, nieuwe concepten en modules worden gratis toegevoegd
Ik was niet gelukkig met verhoudingen tussen ons eigen bedrijf en ons privéleven. We werken veel uren maar de resultaten bleven achter. Door het traject hebben we aan heel veel aspecten van onze onderneming gewerkt. Ons aanbod aangepast, maar ook gewerkt aan zichtbaarheid. Op een manier die echt volledig bij ons past. We zijn erg blij met de groei die wij hierdoor afgelopen periode hebben gemaakt met ons bedrijf. Vooral ook omdat we veel meer plezier beleven aan het ondernemen. Het was absoluut de investering waard voor ons. Het was fijn om te sparren en weer eens echt aan ons bedrijf te werken.

Anne M. Ondernemer familiebedrijf

GRATIS E-BOOK

Download gratis de 12 stappen naar geluk in je ondernemerschap