Ondernemen op je eigen manier!

Ben jij zzp’er en loopt je bedrijf al lekker maar weet je ook dat er meer in zit!
Dat het beter kan. Dat je omzet en je winst nu echt wel omhoog kunnen.
Je werkt hard maar je haalt je er nog niet alles uit. Je wilt met meer vertrouwen ondernemen.
Meer plezier ervaren. Eindelijk eens écht werk maken van je potentieel veel meer benutten.

In deze 1-daagse training gaan we op een vernieuwende en creatieve manier aan de slag met jouw dromen, doelen en plannen. In deze training heb ik een format ontwikkeld om in kaart te brengen waar je staat en waar je naartoe wilt, wat voor hindernissen je verwacht en hoe jij deze uitdagingen gaat overwinnen.

Door deze training:

5
Krijg je meer duidelijkheid over jouw doelen
5
Weet je welke kwaliteiten jij in kan zetten om deze te gaan bereiken
5
Onderzoeken we door middel van het doen van opstellingen (systemisch werk) wat ons onbewust tegenhoudt
5
Heb je aan het eind van de dag een concrete actielijst en plan

Het gaat jou helpen om weer met focus en vertrouwen te gaan ondernemen.
Met meer met plezier en met resultaat.
Deze training is voor jou als je krachtige keuzes wil maken die echt bij jou passen en lekker een dag over jouw bedrijf wil sparren met andere zzp’ers.

We gaan spelen, ontdekken, sparren, visualiseren & systemisch werken

Ik ben Margot Morrenhof
Ervaren ondernemer en Eigenwijze Businesscoach.

Ik help ondernemers om hun eigen succesformule te creëren.
Dit is wie ik ben!
Positief. Enthousiast. Daadkrachtig. Eigenwijs.
En ja, ook businesscoach.
Moeder van 2 tienerzoons.Gek op actie. Snelle denker en intuïtief.
Ondernemen zit in mijn bloed en ik ben een echte levensgenieter.
Ontdekken, uitproberen en spelen.
Zo sta ik in het leven en ook in mijn bedrijf.
Mijn eigen wijze volgen.
Bovenal ben ik erg betrokken en wil ik dolgraag ondernemers helpen om op hun eigen manier te gaan ondernemen. Ze laten vertrouwen op hun intuïtie, hun kwaliteiten en hun eigen unieke wijze helpen ontdekken.

Ik ontwikkel samen met jou jouw eigenwijze strategie, die volledig bij jou past!
Denk mee met je businessconcept en verdienmodel, je marketing en hoe je snel meer klanten kan aantrekken. Ik help jou bovendien in je persoonlijke groei als ondernemer en ook om jou in staat te stellen om jouw blokkades op te heffen.

Na deze dag heb je:

N
Een duidelijke richting voor komende periode
N
Helderheid over je doelen
N
Een actie en stappenplan om jouw ideeën voor komend jaar echt in de praktijk te brengen
N
Meer zelfvertrouwen
N
Inzicht in wat je dagelijks kunt doen om je doelen te bereiken

Een hele dag sparren met mij en andere ondernemers die jou inspireren en verder helpen waaruit elke keer weer mooie nieuwe contacten en samenwerkingen ontstaan.

 

Mocht je nog twijfelen, lees dan eens deze feedback van mijn klanten:

“Ik weet zeker dat ik zonder deze dag nog maandenlang had lopen tobben over mijn plan en de juiste stappen. Ik heb bovendien meer zelfvertrouwen en geloof in mijn eigen kracht gekregen.”

De training “creëer je eigenwijze strategie is echt een aanrader. Daar toonde Margot niet alleen haar sensitieve skills als coach door me op een diep level te laten ervaren wat mijn belemmeringen zijn om in mijn grootsheid te gaan staan. Maar liet ze ook zien hoe goed ze is om mensen met elkaar te verbinden. Ik heb daar contacten kunnen leggen die zeer waardevol voor mijn business zijn.

In 1 dag heb ik weer zoveel life changing inzichten gekregen dat ik niets anders kan zeggen dat het meer dan de moeite waard is om deze dag in jezelf te investeren.

Een van mijn grootste inzicht is dat ik dichterbij ben dat ik dacht. Dat mn eigen denken me tegenhoudt om in de actie te komen. Vertrouwen op mn eigen intuïtie en gaan …. DOEN!!

Het was zo fijn om dit met een groep gelijkgestemde vrouwen te doen. Ik vond de locatie aansprekend, de broodjes heerlijk.”

Wil jij dat ook?

Durf jij het aan en wil jij ook een dag samen met andere leuke ondernemers een dag werken aan je bedrijf (en aan jezelf)?
Meld je dan nu aan voor de training “ Creëer Je Eigenwijze Strategie”. Wees er snel bij want vol=vol!

We starten om 10 uur en eindigen rond half 5 in Deventer.
De investering is € 197,- en dat is inclusief lunch, thee en koffie en wat lekkers.
Maximaal 6 deelnemers. (let op vroegboekvoordeel)
Zou het super vinden om jou te ontmoeten!

Ik heb een heel leerzaam coachtraject bij Margot doorlopen in 2017. Daarnaast volg ik elk jaar wel een mooie workshop bij haar. 31-1-2020 was ik bij de trainer creëer je eigenwijze strategie. Echt een aanrader. Daar toonde Margot niet alleen haar sensitieve skills als coach door me op een diep level te laten ervaren wat mijn belemmeringen zijn om in mijn grootsheid te gaan staan. Maar liet ze ook zien hoe goed ze is om mensen met elkaar te verbinden. Ik heb daar contacten kunnen leggen die zeer waardevol voor mijn business zijn. In 1 dag heb ik weer zoveel life changing inzichten gekregen dat ik niets anders kan doen dan je van harte aan te bevelen om je door deze kanjer te laten coachen!
Maroesjka Roelofs

Coach & Trainer